Tacize uğramak?

Arkadaşlar çok utanarak söylüyorum ama kendimi de çok kötü hissediyorum küçükken kuzenim tarafından tecavuze uğradım kuzenimin dayisi tarafından da kimseye soyleyemedim ve hadi hesabı olmayan tacizlere uğradım bir gün su icmek icin camiye gittik qrkadsmla imam bizi çağırdı camiye girdik beni yanına aldı önümüzde kuranı kerim ve elifba vardı bana hangisini biliyosun dedi elifba dedim ve bana oku dedi ben okurken oda beni taciz ediyordu elliji elbiselerimin içine sokuyordu o gün çok korkmuştum sonradan arkadsmn ablası buldu bizi eve geldik o günden beri de dinden soğudum islamdan soğudum allahin evinde allahin kitabının önünde böyle bir şey yaşadım sonra iftiraya uğradım kız değil diye bende onları Allah'a havale ettim kız ellini kuranı kerime vurdu ben iftira atmadım dedi ailesi de halbuki atmışlardı, o kız çocuğunu bıraktı otelerde hayat kadınlığı yapmaya başladı kız kardeşi evlenmeden hamile kaldı annesi de felç oldu düzeldi, ve bugün de otelde 8 kattan düşüp olduğunu söylediler o kızın ve ben hiçbirini helal etmiyorum sizce doğru mu yapıyorum

Tacize uğramak?