11-12 yaşlarında ayıp oyunlar neden oynanır eğer arada yaş farkı çoksa mesela biri 12 yaşında biri ya da diğerleri küçük çocuksa bu durumda 12 yaşında olan tacizci mi olur sapık mi olur?
Ben ve bir arkadasim 12 yaşındayken 2 küçük çocuğa birbirlerine dokunmalarini söylemiştik şimdi düşününce kötü hissettim ve takıntı yaptım bu taciz mıdır sapiklik mıdır?
Ben ve bir arkadasim 12 yaşındayken 2 küçük çocuğa birbirlerine dokunmalarini söylemiştik şimdi düşününce kötü hissettim ve takıntı yaptım bu taciz mıdır sapiklik mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aile kontrolu gerekli, aile cocugunu basi bos biraktiginda iste boyle seylerde kacinilmaz.
Ailemi uygunsuz pozisyonda görmüştüm o sıralar
Cok cok yanlis ve ayip sapiklik cunku 12 yasindayken insanin akli bunun yanlis oldugunu bilir
Ama oyun olarak görebilir sapıklık amacıyla aklımızdan gecmemisti aklımızca oyun oynuyorduk gülüyorduk
Peki bu "oyun"u oynarken bir yetiskin gorseydi ne dusunurdun? Anlatabilir miydin bunu oynuyorduk diye
Evet oyun oynuyorduk derdim çünkü bunun öyle şu an aklımla düşündüğüm gibi düşünmemiştim fark etmemiştim bile çocuklarla oyun oynar onları sever eglenirdim ama böyle bir oyunda aklımdan bu ayıp bu kötü diye bunu şimdiki aklım olarak düşünmemiştim ki böyle şeylere duyarlıyım o zaman çocuk aklıyla düşünmüştüm
Oyun oynuyorduk derken, birbirlerine bunu yaptiriyorduk diyebilir miydin? Kendini savunma amacli tarafli dusunme ciddi ciddi dusun. Niyetin iyi veya kotu olabilir, cocukmussun o zamanlar ama bu davranisi herkese rahatca soyleyebilecegini sanmiyorum o zamanlar da farkindasindir
Bak tamam bu konuda haklısın ama dediğim gibi o zaman gerçekten bunu düşünmedim 11 yaslarindaydim kimseye zarar verme amacinda olmadim mesela bunu 15 yaşındaki bene sorsan öyle şey mi olur öyle şey ayıp derim ama o zaman bunu tam anlamıyla fark edemedim
Buyuk ihtimalle o zamanlar da yanlis oldugunu biliyordun, dogruyu yanlisi ayirt edebilecek bir yad ama hala cocuk yasi. Niyetin kotu degilse degildir. Yanlis bir davranis oldugunu kabul edip uzulmen, inancliysan tovbe etmen yeter. Ustunden cok zaman gecmis olan olmus
Zaten öyle üzüldüm ki sana anlatamam o çocuklarla da şimdi görüşüyoruz beni severler benle vakit geçirmek isterler
Cocukken boyle seyler dusunuldugunden daha sik yasaniyor. Benim de basima geldi, kotu etkilendim. Pisman olmussan artik gelecege bakacaksin, ders cikarip bundan sonraki davranislarina dikkat edeceksin gecmis degismiyor
Nasıl etkilendin ne oldu ki
Kucuk yasta bilmemem gereken cinsel seyleri ogrenmem nasil etkilemis olabilir?
Sen ne yaşadın bilemem de ben de anne babamı uygunsuz poimzisyonda gördüm bilmemem duymamam gereken şeyler duydum tamam kötü etkiledi ama annem babam kötü bir amaçlari da yoktu ve zaten o çocuklar da cinsel olarak görmüyor onu benim gibi oyun olarak görüyorlar cinsel bir şekilde de bakmıyorlar o yüzden onlar etkilenmemişti
Onlar etkilenmemis olabilir ya. Benim yasadigimda karsi taraf da benden buyuk olsa da cocuktu zaten, kendisini suclamiyorum. Hala görüsürüz ve cok severim. Yine de kisiligimi cok etkiledigini dusunuyorum
Kişiliği çok fazla şey etkiliyor bende ağır bir psikolojik hastalık var çok ağır ilaçlar kullanıyorum ama hayatta her zaman kendimize yaslanmayı bilmek gerek sevgi güven bu duyguları doğru kişilerde kullanırsak güzel oluyor birçok şey umarım sen de doğru kişilerde kulkanir sever sevilirsin güvenirsin ve boşa cikmaz o zaman da çok güzel duygular yaşarsın
Tesekkurler, bilmukabele