İyi geceler 💙
Taciz ediliyorsanız ne yaparsınız?
İyi geceler 💙
Kız yapıyorsa takmam. erkek yapıyorsa uyarırım devam etme eylimindeyse
masaya ahanda böyle vurur yamulturuö bi daha uyarmama gerek kalmaz
Başıma geldi kazağının yakasında tuttum minibüste karakola çok yakındık sadece bir köşeyi dönecekti araç şoföre karakolun önünde dur kapıyı açma diye bağırdım ama yolcu almak için açtı o şerefsiz de beni itip hareket halinde ki kapı aralığından aşağı atladı peşinden bağırdım parçalanırsın inşaAllah adi terbiyesiz diye
Vay beee
Amin.
İyi geceler 💐
Sağ olun size de 🎈
Teşekkür ederim
önce hakaret, küfür ne bulduysam sayar sonra sesim çıktığı kadar bağırıp rezil ederim üstüne dövdürürüm.
İnkar eder, yanlış anladın derse?
8 yaşında mıyım ben neyin ne olduğunu bilmiyor muyum açsınlar kameraları bakalım :D
Haklısın, cevabın için teşekkür ederim.
İyi geceler 🧡
Kim olursa olsun kafasını alır o an be bulursam oraya geçiririm polisede gerek kalmaz ben kanunen görevimide yaparım madem devlet yapmıyor bende devletin bir parçası olarak hakkını orda verir sonra ordanda komaya gönderirim elimden bu kadar gelir en fazla.
Cevap
9Cevap
bundan yıllar yıllar önce ben küçükken yaşamıştım bu durumu tabii o zamanlar ne olduğunu bilmiyordum sonra büyünce anladım bu durum beni çok üzmüştü
Üzüldüm, umarım tekrar böyle bir şey yaşamazsın.
Bir kadın tarafından tacize uğramıştım 5 sene önce. Sesimide çıkaramadım kadın tehtid etti beni ve meteobüste tacizine devam etmişti. Ben ise çaresiz bir şekilde tacizin bitmesini bekledim. 😔
Allah aşkına ne diye tahdit etti 😂 Hadım ederim felan mi dedi
@scorpion1903 Bunda dalga geçilecek birşey mi var? Metroüste kıçımı kapıya yasladımki kimseyle akrama olmuyum diye. Önümdeki kadında bana yaslandı ve poposunu sürtmeye başladı. Tabi ben engel olamadım ve benimki havalandı. Kadında bunu hissetti tacize devam etti. Kadına yapma dedim. O da kafasını bana çevirdi sus istersen dedi. Burada bana dayayan sensin şimdi bağırırsam linç ederler seni dedi.
Tabi böyle bir olay yaşamadığın için komik gelir
Valla gayet komik bence. Ben bir erkeğin taciz edildiğine pek inanamıyorum. İstemem yan cebime koy olur olsa olsa
@scorpion1903 Her insanı namussuz zannetmeyin. Allah'a çok şükür namusumla yaşıyorum ben. Namusumu kimseyle kirletmedim bu zamana kadar.
@scorpion1903 saygı duy ve sus.
Pardon da , yer değiştirebilirdin. İnsanları salak yerine koymayın. Herkesin bir zekası var. Hayatında bir normal akışı var. Biri bana dokunduğu an tepkimi koyarım ben. Bide açıklama mi dinleyeceğim? Gayet hoşuna gitmiş ses cikartmamissin.
@scorpion1903 Sen İstanbul'da pandemi haricinde iş çıkışında metrobüse bindin mi hiç? İğne atsa yere düşmeyecek bir ortamda metrobüsün bile kapısı zor kapanan bir ortamda nasıl yer değiştirmemi düşünüyorsun? Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
5 sene onxe diyorsun şimdi pandemi diyorsun. Yalan söylediğin gün gibi çıktı ortaya. Psikoloji böyledir. Mutlaka bir yerden yakalarim. Hadi şimdi anlatmaya devam et şen.
@scorpion1903 Bak şimdi pandemi yokken insanlar bir birleriyle akraba ola ola binerlerdi metrobüse. Pandemi oldu ne oldu sosyal mesafe kuralları geldi. Sosyal mesafe kuralları gelince ne oldu? Metrobüslere gereğinden fazla yolcu alınmaMAya başlandı. Gereksiz yolcu alınmayınca ne oldu? İnsanlar metrobüste istedikleri gibi yer değiştirebildiler.
Mala anlatır gibide anlatıyımı?
Resmen anlatmışaın. 😅😅😅
Nerde olduğunada bağlı bu olay ama direk döverdim sanırım Allah kimsenin başına vermesin.
Amin.
kim mesela yani bu bence kimin yaptığıyla alakalı tepki veririm
Tanıdığın ya da tanımadığın birine farklı tepkiler mı verirsin? Tanıdıklarınla birbirinize dokunmayı normal mi buluyorsunuz?
Başladığın işi bitir derim
Dbdhdhdh
Yarım bırakılan işleri hiç sevmem, iskoligim galiba 😌
Ağızınasıçarım o kişinin
Rezil ederim onu bağırırım
Nerde oluyor bu işyerindemi?
Herhangi bir yer olabilir.
O elini ayağını bir tarafına montelerim derim
Kimin yaptıgına bağlı hahahah
?
Erkek yaparsa aqq koyarım ama zaten kız yapmas
Belasini atlarim