Tacize uğrayan insan?

Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım geriye dönüp bakınca çocukken çoğu kez tacize uğramışım ve bunu o zamanlar kestiremez insan sonralarda büyüyünce anlar on yaşındayken bakkalda mahalleden biri orama burama çikolata sıkıştırırdı hiç anlamazdım on iki yaşında bir tekstilde calisiyodum kırk yaşında adam beni kandırip neler yapmış biri yine vardı oda aynı sekilde iyi niyetli yaklaşıp yapmış bunları. Tüm bu söylediklerimi yıllar sonra kavramaya başladım en küçük kardeşim daha geçen sene aynı odada uyuyoduk yaşı 16 yken gece elini üstümde hissetmiştim bu psikolojiden o günden sonra özellikle kurtulamadim beni kimse anlamıyor annemlere söyledim odalar değişti ama ben evden ayrılmak istiyodum her biri böyle yapma etme kndimi öldürürüm diyerek tuttu evde bni odama kilit vurdum hala geceleri kilitliyorum artik çok korkuyorum aile içi olduğu için kimse anlamaz dinlemez aile bireyi sonuçta ama ben korkarak bu psikolojiyle nasıl yaşarım evlilik düşünen biri değilim sırf evden ayrılmak için bile evlenicem artık 😔😔😔
Tacize uğrayan insan?