Yarın garson olsrsk ise başlıçşm. Maaşı iyiydi tecrübem var dedim. Masa düzeni tepsi tssima hiç bişey bilmiyorum. Akıl verin lütfen
Cevabın nedir?
İlk olarak kişisel temizliğine dikkat etmeli ve güler yüzlü olarak fazla abartmadan müşteriyi karşılamalısın. Müşteriye ne istediğini sorduktan eğer menüye bakip karar vereceğini söylerse başında beklememelisin. Siparişini aldıktan sonra tepsiyi tek elle tutabilmek zordur tepsiyi iki elle taşıyabilirsin, tepsiye bakmak yerine yoluna bakarsan düsürmezsin zaten :) Unutmadan masada eğer bayan varsa servise her zaman bayandan başlanır. Eğer çocuk varsa öncelik cocuktadır. Yemek siparişi verildiyse servis açarken bıcak ve kasik sağ tarafa, çatal sol tarafa gelmelidir. Bir de cebinde kalem, adisyon, kibrit tasısan iyi olur :) Ve en önemli detay müşteri her zaman haklıdır, sonuçta oraya bir bedel ödüyor.
90 Yorumla
sol elinle tepsiyi taşıcaksın sağ elinle servis yapıcaksın bu adar basit. ama yol yakınken dön derim. bak migros meşhur peynirci falan buralar hep kasiyer arıyor tecrübeli tecrübesiz farketmez iki yerinde maaşı 1000 liranın altında değil . ayakta durmak da zor iş hem, hem müşterilerle uğraşması zor
11 Yorumla- +1 yıl
Kasiyerlik ysptim ama sevmedim
internetten yemekteyiz programını seyret orda anlatırlar:P
Maaşı iyi olan başka işlerde var...01 Yorumla
pratik olmalısın hafızan iyi olmalı hızlı olmalısın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 689 cevap paylaştı. Sakarlık yapmamaya çalış
Hep ayakta hareket halinde olcağından rahat ayakkabı ve giysiler seç şimdilik bunlar yeter devamını tecrübelerinle sabitlersin :) Hayırlı olsun kolay gelsin00 Yorumlaalışmasına alışırsın ama tecrüben olmadığını hemen anlarlar. dışardan görüldüğü kadar kolay bir iş değil. keşke yalan söylemeseydin.
00 Yorumla
+1 yılanana yardım etseydin biraz sormazdın bu soruyu bize hayırsız evlat :)
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 497 cevap paylaştı. tepsiyi ortala tek elle alttan tut taşırsın bişey yok zorluk olarak.Masa düzeninide sana söylerler zaten en fazla iki kere hata yaparsın .
02 Yorumla- +1 yıl
Catal bicak nasil konacsk
+1 yılya insanlarla ugraşmak zor olur, kendini begenmiş biri gelir ters konuşur falan, bence başka bir işe bak
00 Yorumla
+1 yıl12 yıldır eğitim veriyorum gorsona tezgahtara supervisor e alışırsın 2 günde sıkma kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende yarın garsonluğa başlayacağım tecrübem var dedim ama hiç bişey bilmiyorum çokta kendi mi ifade edebilen bi insan değilim kovulur muyum sizce hiç başlamasam mı
+1 yılhemen alışırsın sonra tepsiyle ralli bile yaparsın :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşında kızsın sen,garsonluktan çok daha iyi işlerde yapabilirsin. Hem ayrıca okulun yokmu senin,yani okumuyormusun?
00 Yorumlabu akşam bir cafeye git garsoları izle... en gzel öyle öğrenirsin
10 Yorumla
+1 yılevde çay bardağına su doldur, bardaklara bakmadan yürü.alışırsın.boş tepsiyle de dolaş 10 dakika.
00 Yorumlabişey taşırken karşıya bak. elindeki tepsiye bakarsan dökersin :)
00 Yorumla
+1 yılilk gün 2-3 tabak anca taşırsın sonra alışırsın tepsiyle dolaşmaya
00 YorumlaNe yaptınız bende yarın baslicam nasıl geçti
00 Yorumlaevde masa kurmadın mı hiç onu düşün :D
10 Yorumlaişe başlayınca hepsini öğrenirsin merak etme
10 YorumlaEvde pratik yap.
00 Yorumla
+1 yılevde pratik yap :)
00 Yorumla2 gün dayandım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlı olsun.
00 Yorumla