+1 yılYararları;
- Komutanların bi' çoğu sana iyi davranır, diğer askerlerden bi' farkın olur..
- Her hafta çift çarşı alırsın..
- Telefonu diğer askerlere nazaran daha rahat kullanırsın (komutanlar fazla aramazlar seni)
Zararları =
- her gün traş olursun
- Her Botunu boyarsın
- vs.vs05 Yorumla
Soran+1 yılnormldede hergun tras olup bot boyuyrdu zaten o ona oyuncak gbıı gelır sımdı :)
- +1 yıl
Askeriyede; Her gün bot boyamak/Traş olmak kadar kötü bi' şey yoktur..
- +1 yıl
kardeş ben allahın kuş uçmaz kervan geçmez yeri tuncelide komando olarak askerlik yaptım göreve .çıkmadıgımız zamanlar biz bile boyuyoduk :DD.
- +1 yıl
valla göreve çıkmadıgımız zamanlar iştimada filan kesinlikle botlar boyalı ve sinek kaydı traş olmak zorundaydık öttürürdü üsteğmen yoksa :))).
- +1 yıl
ben komando taburundaydım ilçedeydi tabur ondan farklı olabilir..
askerlerin deyimiyle tugay komutanının karısı derler ona :)
24 Yorumla- +1 yıl
:)))))
Soran+1 yılhahha :D
- +1 yıl
sen yine şanslısın la ben astsubay :D
komutanın karısı olucak kısacası :) her an yanında olur ama rahat olur bir işi falan düşünce yardımcı olur.
28 Yorumla- +1 yıl
negzel anlatmışsın öyle :DD.
- +1 yıl
çok dogru onun için zaten şaşırdım sanki askerlik yapmış gibisin :DD.
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
askerlik konusunda mı ?
- +1 yıl
çok tatlı bişeyciksin sen :))).
Soran+1 yılhep öyle yapıyorum ama dengeszlestı bıraz :s bir iyi bir kötü ne desem yanlıs tarafndan anlıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ust rütbeli kişiler sana karışamaza tugay komtanı senin kankin sorun olmaz
cavuş isen
tugay komutanı ararsın
abi teğmen bize karşıyor
oda der
tamam hallederim.. onun gibi yanii.. torpilli olursun... elle gösteriler tugay komutanın şöfürü vayyyy beeeee ooooo gibi şeyler00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 843 cevap paylaştı. Benim abide şöförlük yapmıştı, sırf takım elbise, odaları falan ayrıydı, ordan biliyorum çok rahat oluyor.
00 YorumlaAracı düzgün sürüp temiz tıttuğu sürece rahat eder.
10 Yorumla
+1 yılkesin tanıdık birisi tarafından torpille tugay komutanının şoförü olmuşturki,kebab,yatış 5 5 ne desem az kalır askerlik yapmaz yani.
123 Yorumla
Soran+1 yılcok sevındım ya :)
- +1 yıl
ben tunceli ovacık'ta komando olarak askerlik yaptım bol bol dua et sevgilim böyle rahat bir şekilde askerlik yapıcak diye..
Soran+1 yılzatenn cok sıkıntı cektık psıkolojı falan alt ust olmustuk .. bu cok ıyı oldu
- +1 yıl
neden böyle sıkıntılar yaşadınız ki?
- +1 yıl
Bende Hakkari Dağlıca'da yaptım, Binbaşı'nın hem postası hemde yazıcısıydım.. canım istediğinde (denetlemeler hariç) botumu boyar, 1 haftada 1 traş olurdum..
- +1 yıl
Bizimkisi bi' nevi karakoldu o yüzden bu kadar rahattık..
Soran+1 yılhıc rahat degıldı telefon olsun yemek olsun aksama kadar essek gıbı ordan orayaydı cok yoruluyodu cok sınırlı oluyodu uyku falan yoktu dogru dzgün ankesorluden konusrduk hep telefonunu pek acamazdı
- +1 yıl
acemi birliğindemi bu sıkıntıları çekti ?
Soran+1 yılhem acemıdeyken hemde usta bırlıgındede aynı sekılde .. sureklı hastalandı falan bayılıyodu alıştı sımdı ama zor oldu
- +1 yıl
şimdi bundan sonra huzur bulur zaten 10 ayı var dediğine göre daha 6 aylık askermiş bu arada o seninle genelde özel şeyler konuşmak ister yanlış anlama beni ama asker birisi için bu normal
Soran+1 yıl:) ankesörlüde hersey konusulmuyo :)
- +1 yıl
sende istiyosun demek vay vay vay :DD.
Soran+1 yılne alakası var .. ben onun konusmalarından anlıyorum çünkü a derken b demek ıstedıgını :)
- +1 yıl
yani ankesörlüde rahat konuşamadıgını mı anladın :DD?
Soran+1 yılkonusuyo bıraz ama kısık sesle :D
- +1 yıl
cepten rahat rahat konuşur şimdi :) fazla çocugu heyecanlandırma kalpten gider anım allah :DDD. neyse ona sakla özelini fazla kurcaladım özelinizi kusura bakma.
Soran+1 yılönemlı degıl bızım herseyımız dozunda zaten abartmayız oyle .. o da 4 sene olmus olsn artık :)
- +1 yıl
oooo 4 senelik birlikteliğiniz varsa tabiki böyle konuşmalar normal
Soran+1 yılguncelleme yapmıstım :D
- +1 yıl
senmi daha çok seviyosunuz onu yoksa omu daha çok seviyor seni ?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcep telefonu taşıma yetkisi vardır. buda seninle cepten konuşabileceği anlamına gelir..
02 Yorumla
Soran+1 yılevet kulanamıyoduk cunku :)
- +1 yıl
o konuda rahat ol artık :)) bir ay içerisinde kendini sevdirirse o iş tamamdır.
çok rahat eder, yemek temizlik kıyafet öncelik alır her zaman
10 YorumlaTugay komutanı şöförü olmak= Askerlik yapmama yatış gibi bir şey
01 Yorumlaetliye sütlüye karışmaz askerlik diil taşak kebabı yapar.
00 Yorumla
+1 yılÇarşıya daha fazla çıkma şansı olur görev sebebiyle. Toplumdan daha az soyutlanır. Belli eğitimlerden muaf olur. Posta olmak gibi birşey diyebilirim.
10 Yorumlakebap yapar. Durrmadan yatar. Çarşıya cok cıkar. karı kızdan eksik kalmaz :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkaryla kızla ısı olmaz onun benden baska
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi tugayın komutanı :)
00 Yorumla
+1 yıl...rahat ...
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar