+1 yılŞöyle arkadaşım Komandonun yan dalları vardır. Dağcı komando olamazsın çünki onda önde olan denge unsuru ve kıvraklık çeviklik ( diğer kriterleri geçtikten sonra bana seçtirseler 10 takla ve burguyu en çabuk yapanı seçerdim). Ama yukarıda dediğim gibi Komandonu yan dalları olan turizm, jandarma, koruma, şoför ve askerde geçerli bir mesleğin varsa kışla içi yazıcı olabilirsin. Tabiki önce intetnetten komando savaş beden eğitimi kriterlerini indir bak şınav mekik koşu (botla) spor ayakkabı ile iki katı 5km 30 dakika ise sen 10 km yi 30 dakikada koşacaksın biraz zor değilmi tabii kolay olsa ne farkı kalırdıki komando olmanın, ben mg3 nişancısı idim bazen üzerimde 60 kilo yükle dağlarda dolaşırdım. Ona göre bak yapabilirim dersen ol yok olamam dersen olma birde acemiliktede refüze edilip çıkabilirsin ya da eğitim zayıatıda olabilirsin iyidüşün kararını ver.
00 Yorumla
+1 yılkilonla orantılıysan herhangi bir cerrahi müdahele rahatsızlığın yoksa olabilirsin hatta kala bilirsinde
00 Yorumla
+1 yılAmeliyat veya bir operasyondan geçmediysen yara ağrı sızı yoksa alırlar
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılkolunda falcata jılet sağlık problemın yoksa olursun secıyorlar zaten pıyadeler de bıle secılıyor bazen
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,5b cevap paylaştı. O boyla komando falan yapmazlar boyunun kısa olması lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Geçen tv. de balkanlara giden barış gücü flamacısını gördüm sanırım 2. mt. den uzundu.
+1 yıl1.84 boyum var bitli piyade olarak yaptim.
02 Yorumla- +1 yıl
şans
ol da gör dünya kaç bucak
02 Yorumla
+1 yılOlmuyor önemli olan boy değil
01 Yorumla- +1 yıl
Evet maddi ve manevi çelik gibi olacaksın yumuşaksan zaten olmaz, bizim zamanımızda sormuyorlardı 2. Tane komando tugayı vardı zaten şimdi 20 nin üzerinde ama asal adamın duruşundan biliyor senin ruhunu okuyor, birde ağır işte çalışmış yani pişkinsen kurtuluşun yok.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmuhafız bölüğü sabah akşam nöbet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun boylu yapılı dayanikli olanlar aliniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım