Ailem aşırı dindar ikiside sonradan dönüş yapıp islama fazlasıyla bağlılar. Bugün sırf namaz kılmıyorum diye babam sırtıma tekme attı ve ağzımdan kan geldi dayanamıyorum artık 18 yaşındayım bu insanların diniyle benim dinim bir olamaz. Müslümanlığa karşı aşırı soğudum hiç bir şey yapmak istemiyorum nefret ediyorum bu dinden sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılbiraz uzun yazıcam ama okursan sevinirim.:)) Dinde zorlama olmaz. Sana ailenin şiddet uygulaması çok yanlış bir davranış. İslam böyle emretmiyor. Diyor ki kolaylaştırın zorlaştırmayın sevdirin nefret ettirmeyin bunu islam peygamberi söylüyor. arkadaşım tabi ki dinini kendin seçeceksin çünku aklın fikrin var. Ama sana şunu söyliyim İslamı çoğu müslümana bakarak algılamaya çalışma çünkü çogu müslümanım diyor namaz kılmiyor ve yalan söylüyor. Müslümanlık böyle değildir. sen bu yüzden soğuyabilirsin. Müslüman dediğin insanların elinden dilinden emin olduğu insandır. Sana tavsiyem İslamı ve hatta butün dinleri güzelce bir araştır ama objektif ol. müslüman olduğun için söylüyor olabilirim ama insan fıtratına en uygun din bence Islam yani diğer dinleri de az çok biliyorum ve karşılaştırma yapıyorum ve dinimin ne büyük nimet olduğunu anlıyorum. Son olarak lütfen dediğim gibi islamı yanlış insanlara bakarak yargılama araştır sorular sor ama sorduğun kişiler mantıklı cevaplar veriyorsa dinle. Ve her cevabı hemen kabullenme doğru kitaplar oku. diğer dinlere de bak kuran oku incil oku tevrat oku. yahudi ve hristiyanlara ibadetlerine bak ve bir de islama bak göreceksin hangi dinin akla daha yatgın olduğunu ve google avustralyalı bir gencin müslüman olma hikayesi yaz ve onu izle şiddetle tavsiye ediyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Şiddet nedir abi
Soran+1 yılBen bunları çok araştırdım hala da bakıyorum Şu an banada en doğru gelen din Müslümanlık ama yaşadığım olay kabul edilemez
- +1 yıl
son derece haklisın kesinlikle kabul edilemez. Ailene bu durumu anlatmaya çalış bakın siz böyle yapınca her şeyden soğuyorum ve siz de günaha giriyorsunuz. beni kendi halime bırakın ben zaten içimden gelerek yapayım ki nefret etmeyeyim de bir anlatmaya çalış.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam mükemmel bir dindir. Ailenin müslüman olması İslami doğru dürüst temsil ettiğini anlamına gelmiyor. Sadece bu sebepten dolayı İslam dinine düşman olman çok saçma.
Peygamber efendimiz de bir Babaydı. Kızı onun bulunduğu odaya girdiğinde Peygamber efendimiz kızına olan saygısından ayağa kalkardı. Minik bir çocuğun kuşu öldüğünde ona taziyeye giden bir Adamdı.. demek istediğim sadece annenin babanın müslüman olması seni dinden sogutuyorsa, birde Peygamber efendimizin hayatını oku ve ona göre İslami yargıla ;)13 Yorumla
Soran+1 yılPeygamber efendimizi onu ve yasayisini kalbimden seviyorum ama ailemin bu davranışı beni çok sogutuyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ailenin yaptığı doğru değil ve bundan dolayı üzgünüm. Ama herkes kendinden sorumludur sadece ailenin davranışı yüzünden kendinı yakma derim. Kalbimle seviyorum diyorsan imanın da vardır diye inanıyorum. Sabret, Allah sabredenlerle beraberdir. Karşılığını mutlaka görürsün.
Ben ateistim, bir kedi kesme seansı düzenlememiz gerekecek sayın ateistler, şeytan bize bir kişi daha ulaştırıyor. Kıyamet günü geldiğinde Allah'a baş kaldırmak için bir kişi daha. :D Sana da böyle konuşunca fantastik bir filmden bir sahne gibi gelmedi mi, inanma şu dinlere, marvel karakterleri islamdan daha gerçekçi :D Şurda gördüğün erkeklerin yüzde 90ı size sapıklık yapmıyor mu ama müslümanlar dimi.. Çünkü herkes islam başlığında konu açılınca müslüman, cinsel yaşam sorularında kimse müslüman değil :D Reality..
33 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. İslamda zina vb şeyler yasak fakat cennette bir sürü huri olacak hahahahah tamamen muhammedin uydurması bu islam ve kuran
- +1 yıl
@tuğçera00 Gerçek satanistler kedi kesmez araştırmanı öneririm. Satanistlerin kedi kesmesi yalandan ibaret.
+1 yılevet baban abartmis fakat neden musluman olmak istemiyorsun? gercekten Şu an etrsftakilere bakinca insanin olasi gelmiyor olabilir ama dene bence. gerekenlere uy bak icinden gelerek yapamaya calis belki sanada yalin gelecek huzur buani sagliyacak bu din
04 Yorumla
Soran+1 yılHuzursuzum inanıyorum benim için doğru ama istemiyorum
- +1 yıl
dedigim gibi sen uyman gerekenleri yap sanada uyarsa uygularsin hani namaz dinin diregi tamamda baban cok abartmis babandan sogu dinden soguma
Soran+1 yılOnlara artik dinimi degistirmesemde degistirdigimi soylemeyi düşünüyorum kendime göre yaşarım gerekirse dinimi
- +1 yıl
niyet önemli niyetime dikkat et gerisi bos
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
+1 yılRapor al diyorlar polise gidersen.
Rapor nerde veriliyor? Polise gidene bir yardım eden yok bir yol gösteren yok ki.
Aile içi şiddet diye giden sürüsüyle kişi gördüm. Polis bir bahane bulup geri gönderiyor. Onlar da evlerine dönüp kocalarından anne babalarından dayak yemeye devam ediyorlar.
Aç bırakılan var ya. Bunun raporu olur mu? Çocuk açlıktan ölüyo hala iş yaptırıyolar. Bunun raporu olur mu? Devlet şikayet edilen aileden çocuğu ayırmalı. Çocuğa devlet tarafından verilenlerin parası da anne babasından alınmalı. Çocukları 18 yaşından büyükse miras bırakır gibi mal varlığı çocuğa pay edilmeli. Bu insanlar köle değil!41 Yorumla- +1 yıl
Bu eksi veren kişi kesinlikle kızını döven bir baba.
Otobüsteki kadını tekmeleyenin sıra arkadaşı.
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şöyle düşün. Dışarıda milyarlarca insan var. Kimi çok iyi kimi diğerlerine karşı her b. ku yapıyor. Ama sorsan hepsi insan. İnsanlıktan çıkanlar bile kendilerine böyle söylüyor. Bu yanlış yetiştirilmekten ve yönlendirilmekten kaynaklanıyor. İstersen biraz Müslümanlığı araştır. Ailene de bulduklarını anlat. Yanlış olduklarını göstermeye çalış. Çünkü bir iki kişiye bakarak hepsi böyledir demek yanlış. Aldatan bir kadın veya erkek gördüğümüzde nasıl 'bu cinsiyetteki herkes böyledir' diyemiyorsak bunda da aynı.😊
00 YorumlaMüslümanlıktan soğuma sebebin tamamen ailen ile alakalı insan içinden gelerek namaz kılmalı aksi taktirde ailenin zoruyla istemeyerek kıldığın namazın ne kadar sevabı olur tartışılır. Babanın böyle yapması çok büyük hata bu kadar insan sıkılmamalı daha uygun bir dille namaz kılmanın biz müslümanlara farz olduğunu ve kılmamız gerektiğini oturarak sevecen bir dille anlatmasi gerekirdi şiddete basvurması büyük hata :( ama ne olursa olsun kardeşim Müslümanlıktan soğuma.
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam dengesiz dün akşam çok güzel konuştuk bunu bu sabah şiddete baş vurdu çok kötüyüm cidden
- +1 yıl
O babanı bana yolla sen
Soran+1 yılCidden okumuş bilgili bir insandı son yıllarda böyle oldu
- +1 yıl
Aynen yaa vurmak ne demek
+1 yılailenin yaptigi baski ve siddet islamin kitabindada kurallarinda da yeri yoktur. Öncelikle peygamber efendimiz kesinlikle Muslumanligi öyle yagmadi , ailenin yaptigi igrenclikler yuzunden dine hakaret edemessin !! Ayrica musluman olmak istemiyorsan baska bir dini makbul göruyorsan ona birsey diyemem. Ama cogu dinsiz ya da hiristiyanlar butun kitaplari okuyup muslumanligi terchi ediyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen Müslümanlığa yanlış demiyorum benim içinde Şu an kabul ettiğim doğru olan bir din
babanda tam recep ivedik gibiymiş. Çok yanlış yapmış. Bende namaz kılmadığım için yemekten kovulmuştum. Aşırı şekilde azar işitmiştim afedersin köpek gibi havlamışlardı. Ne oldu soğudum. Allahla benim aramda din insanlar karışması doğru değil. Yoksa dinden çıkanlar oluyor.
11 YorumlaGit ateistlerin Müslümanlık hakkın da görüşlerini oku öyle bakınca din denilen şeyin ne kadar saçma olduğunu görürsün bu bana ait görüş bin tane varlık var ben onun tanrının kitabı olduğunu sanmıyorum bizden daha çok gelişmiş bir varlık o kitap da herşeyi bilmiş olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
En akla yatkın din neydi biliyor musun büyücülük cadılık her konuda soyutlandılar din olarak saymadılar bilim de bile cadıları istemediler ama aslın da büyü her şeyin içinde var müzik de gerekli frekansı kullanılırsa hastalık diye bir şey kalmaz , Kur'an bu kadar çok insan tarafından okunduğu için gerçek olmasa bile gerçek olcak tanrı insan gücü ile oluşmuş olcak yani büyü denilen şey her yerde var ama inkar ediyorlar
+1 yılpufffff arkadaş senin derdin çok büyük öyle bir kelimede şunu yap demeyle çözülecek bir dert değil ki ancak müslümanlığı istememende ki sebep sadece ailenin bu yaptıklarımı yoksa müslüman olmamak için kafanda soru işaretleri mi var önce bu konuya bir açıklık getirmeli bu konu açığa kavuştuktan sonra daha iyi yardımcı olabilirim sanıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılİşte islamı insanlara kötü tanıtan yobaz tanımı ailene çok güzel uyuyor. O kadar peygamber gel geç sen dinde zorlama yapma çünkü ayet var '' Dinde zorlama yoktur '' diye senin baban allahın ayetini sallamasın sonra sana zorlama yapsın hemde şiddetli. Ben öyle bir zihniyet ve din anlayışına söverim ve iman etmem eğer babam müslüman ise. Ne desen haklısın bende ailemin din inancına aykırı yaşayan biriyim.
00 Yorumla
+1 yılailene tabi ol tek yol huzur İslam daha küçükken seni dönmemiş ler geç kalınmış bir dayak olmuş.
kimse İslâm dan başka ilâh h. z Muhammed s. a. v den başka rehber aramasın. ailen seni uyardı şimdi sen mükellefsin ailen den sorumluluk çıktı. ve bal günah sana yaşın Reşid bu ysaao kadar dinini ogrenmemen en büyük kayıp senin için00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabana şu an cidden sinir oldum.. bunu yapması saçmalık. ama sen babana değil kuranda yazan müslümanlığa bakmalısın. orada dinde zorlama yoktur diyor. ama insanlar ısrarla zorluyor. bu konuda hemfikiriz. ama bu yüzden dinden soğudum demen saçmalık. o senin babanla ilgili bir mesele. ayrıca müslüman olmak istemiyorsan olmazsın bu kadar basit..
00 YorumlaMüslümanlıkta zorlama asla yoktur kişi isterse ibadet eder farzdın emirdir ama secim hakkı insana bırakılmıştır en özür dinlerden biridir ailenin yaptığı çok yanlış ve günah sana iyilik deiğil kötülük yapıyorlar bence müslümanlıktan değil ailenin müslümanlığı tam anlamıyla öğrenmesine yardım et
00 Yorumla
+1 yılen azından saygılı olman gerek olmazsan olma islam birligi yıkıldı şu an ayakta duramıyomus senın bu kararın karşısında :D müsllim alemi aglıo gözleri yaşlığ
05 Yorumla- +1 yıl
pardon tekme olayını sonradan gördüm bence bı polıse git sen..
- +1 yıl
babası tekme atmış müslüman değil diye, sen kıza saygılı olman lazım diyorsun. Nasıl bir sorunlusun? sence saygı göstermeyen hangisi? biraz düşün lütfen çok zor olmıycaktır
Soran+1 yılZevkten söylemiyorum bunları
- +1 yıl
@saaagenjler senin internet baya gec işliyo acilen ınternet explorer kullanmayı bırakmalısın. ben sadece bu dınden nefret edıyorum kısmını okuyup gorüş attım ve görmedigimide söyledim zaten ayrıca babasının yobazlıgını ve geri kafasının sorumlusu bence din fılan degil baska dindede olsa aynı davranırdı ınsanların sacma kisilikleriyle alakası var dinlerle degil
- +1 yıl
dini sevmemesi saygı göstermediği anlamına gelmez. mesajın gelmesi internet hızıyla değil, sayfa yenilememle alakalı. Önce bilgi, sonra konuşma lütfen :)
+1 yılMüslüman değilim fakat islamda zorlama yok. Kimi arkadaşlar demiş dinden değil ailenden soğuma diye. Bana kalsa dinlerden soğu. Neyse şimdi burdan anlatamam tepki yağar
11 Yorumla- +1 yıl
Islamda zorlama yok demişsin ama bence islamda sadece zorlama yokmuş gibi gözüken bir sistem var. Müslüman olmayan insanlar 2. Sınıf muamelesi görüyor daha cok vergi veriyor vb. Amacı tüm dünyaya isteyerek ya zorla yayılmak olan bir dinde nasıl zorlama olmaz. Ya müslüman hakimiyetini kabul et ya da öl diyerek müslüman olmayan ülkelere hiçbir haklı bahanesi olmadan saldırmayı meşru gören bir din nasıl gerçek olabilir. Bence tanrının olup olmadığı bilinemez ama bana var olma ihtimali yakın geliyor evrene ve dünyaya bakınca ama bu tanrının gönderdiği din islam olamaz bence.
+1 yılciddi misin? rapor alip onu sikayet et.
dinde zorlama olmaz. kendi ne kadar musluman acaba25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl şikayet edebilirim?
- +1 yıl
doktor raporu al bir devlet hastanesinden, darp raporu sonra polise git. onlar yonlendirir baska bisi gerekirse
- +1 yıl
Rapor nerde veriliyor? Polise gidene bir yardım eden yok ki.
Aile içi şiddet diye giden sürüsüyle kişi gördüm. Polis bir bahane bulup geri gönderiyor. Onlar da evlerine dönüp kocalarından anne babalarından dayak yemeye devam ediyorlar.
Aç bırakılan var ya. Bunun raporu olur mu? Çocuk açlıktan ölüyo hala iş yaptırıyolar. Bunun raporu olur mu? Devlet şikayet edilen aileden çocuğu ayırmalı. Çocuğa devlet tarafından verilenlerin parası da anne babasından alınmalı. Çocukları 18 yaşından büyükse miras bırakır gibi mal varlığı çocuğa pay edilmeli. Bu insanlar köle değil! - +1 yıl
@Meymenetli sen de haklisin... uzlasma yolunu tercih ediyorlar maalesef ve bu sebeple, sonrasinda kac kisinin hayati kayiyor, canindan oluyor, ama haberlerde nadiren de olsa ailesine karsi, siddetten sikayette bulunup da sonuc alabilen goruyorum. en iyisi bir avukat bulmak belki ama yasi cok buyuk degil sanirim soranin, calisiyorsa, calismiyirsa yine de israrla sikayetci olmayi denesin bence sonucta ne okursa olsun her sikayetle ilgleniyor diye biliyorum israrci olsun
- +1 yıl
Umarım ilgilenirler. Şuraya buraya yönlendiriyorlar. O yönlendirdikleri kişinin kendisine ait bir günlük süresi bile yokken. Onlar günlerce sürecrk işlem yaptırıyorlar. Ya geri dönüyor ya da o zaman aralığında kocasının ya da babasının haberi oluyor polise gittiğinden. Ya öldürülüyor ya da sakat kalıyor. Ben iyileştiklerini görmedim hiç.
+1 yılSen ailene bakarak görüşünü belirleme. Kendin oku Kuranı. Mantığına yatıyorsa inan yatmıyorsa inanma.
Ailenin yaptıgı iğrenç bu arada11 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla araştırıyorum zaten doğru geliyor ama aşırı soğuğum dine karşı
sen müslüman olamazsın zaten ailen doğru yolu seçip müslüman olmuşlar
Bir insanın, müslüman olabilmesi için,
Önce, iman etmesi lazımdır o kişinin İman ve İtikat müslüman olabilmek için en önde gelen bir şart bence seninde ailenin yaptığı seçimi seçmen lazım çünkü son din olan İslamiyetin gönderilmesinden sonra Allah bütün insanların bu dine uymalarını emretmiştir.00 Yorumla
+1 yılboyle yapmamalilar bu onlarin sucu bizim dinimizde zorlama yoktur ve din bu sekilde sevdirilemez onlara bunu soyle ve nekadar günaha girdiklerini soyle dahada olmadi cani hocasiyla konustur dedigmi yaparsan rahat edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHep konuşuyoruz zaten herkes bildiğini okur
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ee yani namaz kıl diye tekme yiyorsan ateist olursun tabi. ama bunda islamın bir suçu yok. baban ruh hastası bence.
20 Yorumla
+1 yılnefretini cozemedim ama kimse dinin veya mezhebin icin seni zorlayamaz bunda hemfikirim ayrica hursun isteklerine karismamalilar bu kadar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıldinde zorlama yoktur bunu herkes biliyor baban madem namaz kılıyor bunu bilmesi lazım yani.. yuaptığı doğru değil tabiki...
03 Yorumla- +1 yıl
@Gibörtıl Sakin peygamber efendimizin hakkinda yalan haber sunma !
- +1 yıl
@kizcerumelii46 hadis değil diyenler için:
peygamber efendimiz (sav): "çocuk; sağını solundan ayırdığı zaman, ona namaz kılmasını emrediniz" buyurur.
taberani
"yedi yaşlarına geldikleri zaman, çocuğa namazı emrediniz. on yaşlarına geldiklerinde (kılmadıkları takdirde) onları hafifçe dövünüz" buyurur.
ebu davud
Herkes anne ve babam gibi değil. İslamiyeti farklı anlamışlar sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılCok farkli
- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin
Hiç bir anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez10 Yorumla
+1 yılNefret etmen gerekn sey islam degil ailen. Ailen baskici tiplerden sogumanin sebebi onlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılAilen de müslüman değil. Gerçekten müslüman olsalar dinde zorlama olmadığını bilirlerdi.
00 Yorumla - Diğer konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılohaa tekmemi atti dinde biyle bisey yok. bir sekilde uzaklasmaya calis oku veya evlen. yoksa pskolojin bozulur
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten nereye kadar böyle bilemiyorum
- +1 yıl
ne insanlar var yaa İslamı da kotu gosteriyolar. kotu kullaniyolar
Salla mk. Bir tekmeyle kan gelseydi herkes ölürdü mk.
00 Yorumla
+1 yıldinimiz çok güzel ama insanlar bu şekilde baskı yaparak gençleri bu duruma sokuyorlar ve çok yanlış yapıyorlar.
00 Yorumlaislami müslümanlardan ögrenemezsin ki
islami müslümanlarla da kiyaslayamazsin
her insan hata yapar ama asil din kusursuzdur00 Yorumla- Diğer konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılSeni zorla musluman yapmaya calismak hata yoksa musluman yerine munafik olup cikarsin o daha kotu.
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ona doğru gidiyor zaten
- +1 yıl
Yasin kac senin acik soyle
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
Valla ne diyeyim bilemedim ki herkesin derdi baska
+1 yılSana yanlış yapmışlar sen nefret edersin böyle islamdan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaban çok hoşgörülüymüş, müslüman olmayana tekme atarak mı dindar yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYobazin teki nefret ediyorum ondan dün bu konu hakkında güzelce 1 saat konuştuk bugün böyle yaptı
sen dinden değil ailenden nefret ediyorsun ki ben olsam bende ederdim
00 Yorumlaonlar hangi islama inanmış be... kız cocuklarına karsı peygamberin durusu belli... baban cok yanlıs bir islam ögrenmiş galiba
00 Yorumla
+1 yılİstediğin şeye inan. Yaratıcı sadece birdir buna inan.
00 YorumlaGerçek islam bu değilciler gelmeden yerimi alayım.
30 Yorumla
+1 yılİçinden ne geçiyorsa ailen ile konuş
00 Yorumla
+1 yılherkesin hayatına kimse karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılO babanı sen bana bir yolla
20 YorumlaEvden kac 18 yasindasin cekmek zorunda degilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKaçmak imkansız
+1 yılSırtına vurup agzindan kan nasıl geldi kız
10 Yorumla
+1 yılEvden kaç ama dine karşı soğuma.
00 YorumlaDinde zorlama yoktur.
00 Yorumla
+1 yılDinde zorlama yoktur keyfin bilir
00 Yorumla