Bikinili Rus kızları mı güzel yoksa Türk kızları mı?
Bikinili Rus kızları güzel...
Bikinili Türk kızları güzel...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bikinili olup olmasi farketmez,
Türk kizlari daha güzel.
Her yerini açip saçarak ilgi görmek, bir kisiyi güzel yapmaz.
Nickini taşıyan delikanlı bulundu beyler.
@ucurumdayım estagfirullah :)
Öyle kimse kusura bakmasın adam gbi yoruma hakkı verilsin.
Türk kizlari rus kizlarinin bikinisine kurban olsun. :) cercevelettirip duvarlarina assinlar :)))
Turk erkekleri finlandiyali erkeklerin boxerina kurban olsun. Hatta cervelettirip duvarlarina assinlar 🙂
Yav heeee :) bari farklı birşey yazsaydın benimkinin aynısını yazmışsın. Marjinal ol kızım :)))
Hahah ay ne komiksiniz vallaha. Kabul edemiyor musun onlarin yakisikliliklarini ve karakterlerini. Ah caniim kiyamam. Is boyle yaristirmaya assagilamaya gelirse biz de sizi o guzelim erkeklerle yaristiririz.
Benim kendime güvenim tam ben hepsine bin basarım yavrum gocunmam :)))
Yazik. Kendiniz ego basinca bir sey yok. Bizim kizlar basinca soyle de boyle de. Ego iki taraf icin de guzel sey degil. Ayrica seninki guven de degil ego. Keske gorsem o maymun tipini...
Adamlarin hic birinde sizin havalardan eser yok. Bu gidisle nolur bu bizim insanlik bilmiyorum
1- iyi biri olmayıp ego yaptığımı nereden çıkardın.
2- insanları dis görünüşü ile yargılayıp maymun niye diyorsun?
3- senin bir yaran var ama ne?
4- bana maymun diyorsun da sen çok mu güzelsin acaba ki görmeden diyorsun? Hadi sen bana ben sana atayım gör :)?
😄 1- Hepsine bin basarim demek egodur.
2- Burda insanlari dis gorunusuyle asagilayip turk kizlari ruslarin bikinilerine kurban olsun demek en buyuk ayrim, dis gorunuse gore yargi, asagilamayken bana soylenmen ilginc bir ironi.
3- Yaram yok zaten begenilen biriyim sadece sizin gibi rus, yabanci delisi, kendi kizlarini asagilayan erkeklere sizden kat kat yakisikli iyi insanlari hatirlatmak.
4- Dedigim gibi begenilen biriyim aslinda asla insanlari asagilamayi sevmem ama sizin gibi hanzolari gorunce birazcik olsun empati yapabilesiniz diye ayni seyleri yapmak zorunda kaliyorum eee her sey karsilikli.
Türk kızının zihniyetini söylüyorum. Yanlış anlama ama şimdi merhaba desen. Kızın düşüncesi; AY bu bana merhaba dedi kesin beni s... kecek. :)
Ve Türk kızı maddiyatci ve ihanetci güvenilmeyen panda gibi yuvarlanan vs vs :)) ama neyse 😂 türk erkekleri de çok iyi değil bu gerçek bin heyetler kültürsüz cahiller falan kabalar yapacak birşey yok herkes ben gibi istisna değil yavrum 😘
Haha nasil da gerceklere dondun kivirdin ama
Gerçekçi konuşmak lazım. Kızlarda ise yaramaz kaltak yani kabullen
Skg onu mu soruyorum cevir kazi yanmasin ondan bahsetmedim
Yav heeee
Yazik kafana adam gibi adamsan soylediklerime cevap verirdin ama tikandin 😉
Sen ne dediğini bilmiyon ki :)
Simdi de topu karsiya at yemezler 😉
Rus kizlari her turlu fark atar.
Cevap
3Cevap
Boyle sacma soru mu olur bir altttaki fotoyo bak bir usttekine , alttakiler bir icim su usttekiler goz kanatiyo boyle sacma sapan sorular sormayin goz var izan var
Alttaikler Türk değil bence. Hatta rus bile olabilir.
Hani Türk kızları bunlar amerikan? 😛
Bikinili rus kızları.
Rus kızları ^^
Türk kızları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?