Yani ikisi de güzel bölümler. Ancak; Her ikisinin avantajları ve dezavantajları var. Mesela ; her ikisi de ekstradan bir büro tarzı yer açabiliyor hafta sonu kendilerine ait yerden ekstra çalışabiliyor tabi bunun için devlet onayı alması lazım. Ayrıca ; Her ikisi de özel hastaneler de çalışabilirler avantaj.
Diyetisyen günümüzde ülkemiz açısından o kadar da insanların ciddiye aldığı bir meslek değil bunu şu sebepten ötürü söylüyorum zaten insanlarımız bilinçsiz besleniyor hani diyeti vs çok önemsemezler. İhtiyacım yok diyorlar tıpkı psikolog ' a gitmemek gibi.
FTR de ise atama oldukça düştü. Maaşlar düştü ben hatırlıyorum 2007 senesinde maaşlarınoldukça dolgundu 10 sene de baya düştü.
Seçim senin değerlendir.15 Yorumla
Soran+1 yılpeki bilgi üniv dietisyenlik mi yoksa celal bayar endüstri mühendisliği mi
mühendislikte ünv cok onemı dıye duydum ama
birde maaşları hakkında fikrin var mı- +1 yıl
Yani ortalama 3.000 alırlar yani o küsüratta. Fakat burada önemli olan maaş değil sen üstüne koyup neler yapıp ne üreteceğin veya neyde fayda sağlayacağın. Yani devlet sektörüne girip belli bir maaş alabilirsin ve sabittir ekstradan senin ne kazanacağın önemli ayrıca. Bilgi özel bir ünidir bilgin var mı bilmiyorum celal bayarda devlet ünisidir. İkisi de donanımlı ünilerdir. Fakat, bana soracak olursan en rahatı diyetisyenlik onu yaz. Endüstri sektörü artık popüleritesini ve iş alanlarını yitirdi. Yine dersleri de zordur bilgin olsun ağır matematik vardır. Sana kalmış. Diyetisyenlikte de matematikle aranın iyi olması lazım çünkü istatistik kavramları var. Kolay gelsin başarılar
Soran+1 yılen istediğim aradan diyetisyenlik bilgi vakıf unıvden en ıyısı dıye duydum o yüzden onu sordum
bırde ozellerde maaşlar ne derecede
cunku ben bıraz standartları yüksek bı ınsanım ve hanı 3000 bana yetmez gibi 5000 ideal açıkçası en azından 4 bin. çünkü bin lira sadece benim aylık alısverıs parama yeter- +1 yıl
Kusura bakma ama kimse ilk işe başladığında sana 4-5-6 bin tl maaş vermez. Otur kalk 2.000 lira ya razı ol ilk aşamada. Herkes yüksek maaş ister ve herkes'in maddi olarak idealleri var. Bence sen bu düşünceyle ilerleyemezsin. Mesleği maddi olarak görüyorsun sevmediğin veya sevemeyeceğin şeylere yönelme. Her işte para var aslında sadece nasıl geliştirebildiğin önemli. Bir çöpçü (küçümsemiyorum) o bile isterse maddi olarak çok iyi imkanlar sağlayabilir kendine. Neyse dediğim gibi tercih senin o dediğin 2 okulda iyi ve donanımlı üniversiteler.
Soran+1 yılilk aşamada değil tabiiki ama açıkçası bir yıl sonra bu mıktarları almak ısterım
celal bayar cok ıyı degıl sanırım bır fıkrım yok kı zaten asıl ıstedıgım dıyetetık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 27,4b cevap paylaştı. Diyetisyenlerin öoğu işsiz ftr daha iyi yine
12 Yorumla
Soran+1 yılyaa deme öyle :( d, yetisyenlik daha kız mesleği gibi sanki ftr de ne bileyim benlik değil çok birde cihazları falan radyasyonlu ortamda calısılırsa sıkıntı
yok mu söyle aylık 5 bin kazanacağım meslek fkfjjj
kalmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat