Mahallemizdeki hoca/imam söyledi. Sana bakan kişi kadar günaha giriyormuşsun.
Yazda geldi, kafam karışık. Günahsa giymek istemiyorum
Yazda geldi, kafam karışık. Günahsa giymek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bak şimdi bende öyle şeylere dikkat ederim ama ne yapacaksın o zaman bikini giyme git kapalı bayanlar için satılan tarzları var onlardan al sen kendini biliyorsan sorun değil ya bu devirde müslüman olmak zor gerçekten hiç yaşamıyalım o zaman takma o kadar ben içki içmem mesela hem sevmem hem günah kumar oynamam kimseye iftira etmem kul hakkı yemem vs büyük günahlardan kaçındıktan sonra ufak tefekleri allah affeder zaten genç insanlarız yaşıyacağız tabiki allahı kitabı peygamberi bil yeter :) şimdiki nesil hiçbirini bilmiyor ne yazıkki.senin bunu düşünüp sorman bile birşey yani
giym tarzın açıksa yani başın acıksa bikini giymekle baın acık olması aynı seyler..
az ya da cok bir farkı yoktur
Canım bende gıymıyorum. Günah olup olmamasından degıl ... şort gıyıyorum genelde. o sekılde gorunmek ne bıleyım erkek arkadasım bıle gormemısken tuhafıma gıdıyor yakıstırmıyorum kendıme bıde cok dıkkat ceken bır fızıgım var. denıze oyle de gırersın sortluda gırersın olmadı haşema gıyersın hıc farkı yok sonucta sana engel degıl.
Düzgün fizik. Mi
Müslüman isen günah.kadınların bile belli kısımları bir başka kadına günahtır.istersen diyaneti arayabilirsin ya da o hocan kimse daha detaylı öğrenebilirsin.
Cevap
22Cevap
Bikininin rengine göre değişir bu durum. Sen sor bakayım hocaya kendisi en çok hangi renk bikiniden tahrik oluyormuş ve internette en çok hangi bikini modellerini lanetliyormuş. Ona göre bir fetva versin.
Günah olan bikiniyi giymek değil, günah olan mahrem yerlerini açarak göz zinasına davetiye çıkarman...
Dini açıdan bakınca böyle :/
Kuranda kadınların el bileklerinden ve ayak bileklerinden üstü gözükmeyecek yazıyo diye biliyorum
+++
Kadınlar
el bileklerinden
ve ayak bileklerinden üstü gözükmeyecek..
sen sadece eşine helalsin nikahın olmayan herkese haramsın
ve günahtır.
yok canım ne günahı. hatta çıplak bile gezebilirsin. artık günah değil. töbe töbe. bilmiyor musun ki günah olduğunu.
Şüphesiz günah tabii milletin içinde çıplak olunuyor
buda göz zinası gibi birşey bazı erkekler bakar kalbine kötü şey getirir
Çıplak sen oldugun için o kişi kadar günah işlemiş oluyorsun
günah tabiki. kadın kadına bile her yerinin görülmesi günah.
günah tabi bikiniden ziyade cıplaklık gunah yanı sonucta vucud mahremdır mahrem yerını acıysun yabancı erkeklere karsı buda haramdır byuk gunahtır
Canım kardeşim bu devirde millet neler yapıyo sen giydiğin kıyafeti sorguluyosun cennet garanti gibi :) huzursuz olcaksan giyme hiç.
Giymeyin çarpılırsınız maazallah:)) buna varana kadar insanoğlu ne günahlar işliyor. Sadece dili ve gözü ile, bu sizin vicdanınıza kalmış bir şey,
saçmalama ya :) tabikide günah önemli olan vücutta açık yer olmaması.
Kadınlara özel haremlikselamlık alanlar yapacaklarmış. Oralarda takılırsın
dinen vücudunu açman günah ama bu senin iradene kalmış birşey giymeyebilirsin ayrıca haşemalar var vücudu tamamen örten onları tercih edebilirsin
link sence ?
abi one bildiğin sevapmış ya :)
Kaymak gibi bizim sokaklardakiler de kıldan tüyden geçilmiyor :/
Denize nasıl giriceksin peki?Girmiycem diyosan orası ayrı.
sen seks objesi değilsin istediğini giyebilirsin.
e bu da sorumu ya tabikide günah bunu düşünemiyomusun :)
++
Saçmalık ya o zaman herkes günah işliyor.
işliyo zaten
o boyutunu düşünüyosan günah tabi..
bikiniye has bir şey değil o :)
bunu bilmiyomuydun ki?
günah tabi ama giyiyoruz işte
denize girmekte günah iyi okumak lazım kur-anı
ben denize girmek sünnettir diye okumuştum bir yerde Allah Allah :D
sonradanmı müslüman oldun?
Evet günah ..
evet günah
Bikini bi erkeği azdırır azcık kapalı ol bari
Haşema giy bebeyim
haşema giy sen
İyice saçmalıyorlar artık.
Bunun neresi saçma? Açık bir bikini giymek bence ahlaksızlıktır.
saçmalık bu ..
Ayeti inkar ediyorsun. Yazık.
hoca ne diyosa o.
çarşafla mı gircen
Haşema giy sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar