Bugün otobüste 3 kız 1 erkeği paramparça etti yer meselesinden çok feciydi adamda burun, murun kalmadı otobüs kan oldu resmen dünya tersine dönüyor sanırım ya.
Cevabın nedir?
Yer için kavga ediyorlarsa daha rezillik. Kadin dedigin hanimefendi olmali bune boyle erkek gibi hareketler. Gecende ozelden ezik bir pembeli kufredip engelledi. Yapamayacagi seyleri soyluyor birde Allahin ezigi 😂 devir degismis.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşiddetin her türlüsüne karşıyım ben..
ne kadınlar adamları dövsün ne adamlar kadınları21 Yorumla
+1 yılilkokuldaydım 8. sınıfa kadar bütün erkekleri dövdüm daha sonrasında beni yollayacaklari şube ve rehberlik öğretmeni kalmadığı için vazgeçtim artık kadınlara şiddet uygulayan hadsizleri dovuyorum
11 Yorumla
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimbilir p kızları yatağa atmaya çalıştı. Ne halt yedi de kızlar yaptı. Yoksa hiçbir kız dövmez
03 Yorumla- +1 yıl
Ozaman akıllarındam zoru vat insan değil o kızlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
8Cevap
durduk yere olay çıkartmam ama karşımdaki bana şaka bile olsa kaba davranamaz vuramaz.
21 Yorumla
+1 yılevet bir kere dovdum hatta babasi gelip senin kizin benim oglumu dovmus babama babam da aferim kizima deyip adami gonderdimisti :)
14 Yorumla- +1 yıl
ben siddetin her turlusune karsiyim zaten kadin erkek hayvan hic fark etmez anlattigim olayda da ilk okuldaydim zaten yani bu isin sizi bizi yok
- +1 yıl
Ya beni dovermisj lutfen
Ben tabiki kızların erkeklere bu şekilde hareket etmelerine karşıyım.
Lakin iş bedene dokunmak taciz gibiyse affetmem11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaciz eden bir sınıf arkadasımı satasıp duran bir sınıf arkadasımı ve kapıdan beni cıkarmayan bir arkadasımı dövmüştüm (çöpe oturturdum😄) çok komik oluyo ama cıldırınca her seyi yapabiliyorum 😄
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo sey ilk taciz edenin kolunu yırttım bacagını sırayla yüzdüm birde hayalarına sıranın ucunu vurdum öteki satasanada tekme attım önce duvara ordan akıllı tahtaya ordanda sıraya fırlattım 😄 sonrada hırsumı alamayıp masasını dağıttım diğeri canım kankam beni kapıdan cıkarmıyodu bende elimle tuttum cektimcektim cöpe doğru geriden düştü çöpün oraya aslında oturtcaktında kıyamadım kankam cunku 😄😃😂 bırakınca dustu
Cevap sahibi+1 yılYav bana satasmayana dokunmuyorumki onlar sucluydu 😏😏
Cevap sahibi+1 yılYo öyle bana el sakası yapmadıkları surecebdokunmam bide ben kendimi tutarım tutarım en son patlarım sinir krizi geciriyorum sinir hastası gibiyim nefes alamam eger birseydnsinirim cıkmazsa 😄
Cevap sahibi+1 yılKorkun bencedeee 😃😂😄
Cevap sahibi+1 yılAyaklanıyolar ya 😄 ama hukukta işe yaramıyo
Hep mi erkekler şiddet uygulayacak az bile yapmışlar.
11 Yorumla
+1 yılçocukken döverdim baya şimdide bana bulaşıp rahat verdirmeyenleri dövüyorüm insan yedisinde neyse yetmisinde odur diyorlar ya doğruymuş 😂
14 Yorumla- +1 yıl
yer kavgası için kötü olmuş baya ya yardım etselerdi adamcağıza birisi bari üzüldüm ona 😕
- +1 yıl
helal olsun her sey bizde var kötü olabiliriz bazen ama vicdanımız çok var 😂
+1 yılBen tek dalıyorum, genelde hayvanlara zarar verenlere ve tacizcilere.
111 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kick boks ve wing tsun yapıyorum. Kalıplıyımda.
- +1 yıl
Benden küçüksün😂😂 niye öyle dedin?
- +1 yıl
Hahahah korurum ben seni😄
- +1 yıl
Evet ama kardeşimi korur gibi ☺️
- +1 yıl
Ne tırsınç şeysin sen?😂Boy kilo kaç?
- +1 yıl
@ScreamofTheNight 1.67 53 ama kas oranım fazla yüzeysel kaslarım var zaten
Anca 3 kız 1 erkeği döver zaten sıkıysa teke tek gelsinler :D biliyolar dayak yiyeceklerini
11 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. böyle yırtık kızlardan nefret ediorum, yer için kavga mı edilir.
taciz başka bir boyut..11 YorumlaMesela ben. Elimin ağır old. Söylüyorlar ama bu yanlış
116 YorumlaAma üç kız bir erkeği dövmüş bir kız bir erkeği dövemiyor
11 Yorumla
+1 yılİlk okulda dövüyordum hahah :D Artık ne kız ne erkek dövüyorum saçma geliyor tabii sabır taşmadıkça.
10 Yorumla
+1 yılKızdan dayak yediğim gün ucurumdan atlayıp intihar ettiğim gündür.
Sevdiğim kiz tokat atsa birsey demem ama tanımadığım kızlar erkek gibi saldırıyorsa is baska :D03 Yorumla- +1 yıl
@aliyunus 😂 iyi yerden yakaladın ama söylediklerim zoruna gitti hehalde. Noldu senide mi dövdüler (kızlar) 😂😂😂
Ben varım öğretmenim. Kafasını yarmıştım
14 YorumlaWuhuu iste buuu 😂😂😂
11 YorumlaDiğer konusunda 661 cevap paylaştı. Evet ben ama durduk yere dovmem tabikide
14 YorumlaErkeğe şiddete karşıyız😂
11 Yorumla
+1 yılÇocukken çok dövüyordum 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Vana bulaşırsa yapıştırırım.
- +1 yıl
Van ne yahu bana olcak orası
Oglan kaldırmamıstır elını yoksa dover :O
119 Yorumla
+1 yılPrensesliğimi bozamam 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılCiddimisin sen :/
13 Yorumla- +1 yıl
Nasil ya igrenc. Öyle kiz mi olurmus 😲😲😐 dünya nebicim bir hale geldi
Aynen:)
19 Yorumla
+1 yılŞiddete karşıyım✌
11 Yorumla
+1 yılOha adam nasıl dayak yemiş
10 Yorumlaben severim
11 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. vatanadas hatun olduklerı icin vurmamastır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılliseye kadar hep döverdim :D
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cerennse sonra dövmeyi biraktim içime kapandim sessizlestim yani artik takmiyorum ve bosuna dövmüyordum hakediyorlardi. bir de acikcasi o zaman 13 14 yasindayken erkegi dovebiliyordum ama simdi kendi yasitim ekegi dovemeyebilirim malesef
Cevap sahibi+1 yıl@cerennse evet ya sinir oluyorum hatta :D elim agirdir yani simdi bulassalar bir iki tekne yumruk atarim ama sonuna kadar gidemem bir de boks karate vs ugrasmayi isterdim ama ugrasmadigim icin güvenemem sadece kotu bir durumla karsilastigimda savunurum. ya bir de benle dalga gecerlerdi ben sessizim diye benle ugrasirlardi hep sabrettim ama sonra sinir krizi geciriyorum ama hep hakettiler pislikler neyse iste oyle simdi hic konusmuyorum erkeklerle onlar da ugrasmiyorlar neyse ki :D
Cevap sahibi+1 yıl@cerennse onunla alakasi yok hic konusmazdim sessiz hatta pasif oldugum icin dalga gecerlerdi o yastaki cocuklar ozurlu gibi zaten kizlar da cok fena onlari da dovmedim degil 6. sinifta sirada uc kisiyiz ama beni istemiyorlar tabi sonra bu iki salak kizlar ben yanlarina oturmayayim diye yanlarina cantayi koyuyorlardi ders bitene kadar 3 cmlik yere popomu sigdirmaya cakisiyordum kimse beni yaninda istemezdi hocaya sikayet ederdim ailemin zaten umrunda degil zor zamnlar gecirdim acikcasi. simdi allahtan universitede herkes kendi halinde tekli siralara oturuyorum genelde hatta. neyse cok anlattim ben :D
Cevap sahibi+1 yıl@cerennse sagol canim beni anladığin icin zordu ama artik ugrasmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılo kadar emin olma sinirlenirsem acimam
Cevap sahibi+1 yıl@cerennse sen de hemen kandın ya hayal kirıkligina ugrattin beni :D
özele gel anlatayım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor döverler.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun yine zor döverler.
sacmalık
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 sene boks yaptım istedigi gibi gelsinler
00 Yorumla
+1 yılVardir
10 Yorumla
+1 yılBeni dovucek bayan var mı acaba
00 Yorumla
+1 yılKızlar çok fena
10 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında