dr gittim erkek tipi dökülmen var dedii minoxili kullandım bir sene bıraktım hepsi gitti minoxile başlamadan önce saçım hiç dökülmezdi bıraktım her yer seyrek var mı böle sorun yaşıyan bayanlar miğnoxs da ömür boyu nasıl kullanılır öncesinde aıklık vardı ama saçım dökülmezdii bu minoxsu bıraktım hem çıkanı döktüü hem de her yer seyrek açık :(((böle minoxil kullanan kızlar var mı bırakan acil yardım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun aynı sorun bendede var hatta benim dahada ileri düzeydeydi doktor bana min.%5lik vermişti aldım bikaç gün kullandım yan etkisi çok oldu nettende yorumları inceledim baktım alanlar ya ömür boyu kullan diyor ya hiç kullanma diyor. ben bıraktım. çünkü ne zamana kadar devam edebilrdim ki. bıraktığın an fazlasıyla dökülür
049 Yorumla
Soran+1 yılbeen bıraktım mahvetti canım yaaa napcam bilmiyom toparlanmıyoo çook döktüü başlayıncaa döküyo bırakınca döküyoo uzun süreli kullancan 2 sene felan kullandım gürleşti ama tepe aynıydı onun öncesinde rogaine kullanmıştıımm o saçın hepsini çıkarmıştıı ama gümrükten geçmedi bıraktım dg farmanın minoxilini kullandım döktü çıkardı döktü çıkardı saç beter oldu şşimdi de çıkmıyo yüzde 2 kullanmıştım seninki neyden kaynaklı stres sonrası mı oldu ne kullanıyosun ne yapıyosun moralim psikolojim bozuldu
Soran+1 yıldışaı çıkmaya utanıyorum keşke hiç bırakmasaydım minoxili idare ediyoduj ama toplu dökülme yaptı bırakınca şok oldum her yer açık sen ne kullanıyon şuan şampuan ya da extraa yaa canım sıkkın hayattan bezdirdii çok yıprandım ağlıyamıyorum artık o kadar çok ağladım ki gözyaşı da kalmaı çöktüm minoxili bırakınca mahvetti bırakıncaa
Cevap sahibi+1 yılben saçkıran olmuştum doktor vermişti ama bende felaket yan etki yaptı hemen bıraktım sonra doğal yollarla çare bulmaya çalıştım stresten uzak durmaya çalış çok zor ancak yaşayan bilir. şuanda saçkıran tamamen geçmedi başlangıçta minik tüyler çıktı sonra uzun bir süreçte siyaha dönmeye başlıyor ama hala açıklıklar mevcut şükür öncekine nazaran daha iyi. önlerdede açılma var ama yavaş yavaş tüyler çıkıyor
Soran+1 yılo da iyi de ne kullanıyosun saçkırana nasıl dr minoxil verdii dr sana saçkıran mı dedi yoksa erkek tipi dökğlmemi dedi stres sonrası mı oluştu bir dee sendekii nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılbağışıklık sistemini güçlendirmen lazım beslenmene dikkat et. ben biçokşey kullandım saçıma çaresizlikten. sarımsak kullandım sarımsak iyi geldi. badem yağı çam terebentin ve bir sürü yağ karışımı kullandım. bu aralar haftada bir iki kez bemix evigen ampul zeytinyağı sürüyorum saçlarıma beslesin diye
Soran+1 yılaynen yaşyan bilir hayattan soğudum çok yıprandıım ağlamaktan stres sonrası olduu eskiden hiç böle olcağunı düşünmezdim kaybedine anladıım şok oldum buu halimeee hiç döklmezdi
Cevap sahibi+1 yıldoktor bana erkek tipi dökülme dedi ve saçkıran dedi minoksidil ve yanında bir ilaç daha verdi saçlardaki mikropları kırmak için. iğne tedavisi ol dedi ama ben şehir değişikliği yaptığım için gidemedm ilaç yanetki yapınca ilacı da bıraktım
Soran+1 yılhıı ben bemiks evigen zeytinyağı karışımınıı dr vermişti eczanede hazırlarttım biraz fazla kullanıyorum haftada bikaç defa zararı olur muu acaba temiz durulanmayınca saçlı deriyi tıkıyormuş öyle duyduumm doğru muu
Cevap sahibi+1 yılevet seni çok iyi anlıyorum insanın bu hale düştüğüne inanası gelmiyor.. sen saçına hiç bakım uyguladınmı vitamin takviyesi yap arada
Soran+1 yılilaç başta döküyor sonra çıkartıyor ilk dökülmeler şok etkisindee sonra dönfgüye girdikten sonra çıkartıyor da 5 lik erkekler içinn ikilik niye vermedi ne ilacı verdi pantogar mı
Cevap sahibi+1 yılçok fazla kullanma tıkayabilir. ben arada saçlarıma maden suyu döküyorum ferahlama oluyor saça faydası var
Cevap sahibi+1 yılbenim ağır vakaydı sana bunu yazcam dedi o da çok yan etkiyaptı bünyem kaldırmadı
Soran+1 yıltıkanır diyosun yani iyi o zaman haftada 2 kere kullanayım korktum ben de böyle denilincee tam beter etmesin saçıı bir de sabun kullanıyorum killi sabuun sabun da saçıı çook temizliyo mu bilmiyorum ama ampül sonrasıı sabunu kullanıyorum umarım tıkamaz yoksa kafadaki çıkan saçları ben elimlee engelledmiş olcam azaltayyımm haftada 2 kere kullanayım artık
Cevap sahibi+1 yılben sarımsak şampuanı kullanıyorum. sarımsağı denedinmi bakımya da şampuanını.
Soran+1 yılvalla benim minoxilden sonraa durum vahiöm oldu yoksaa çok açıklık yoktu bıraktım her yer seyrek açık düşündüğün her yerr kamufle edemiyorumm psikolojim bozuldu kafayı yicem neden ben deyip duruyorum ailede dee kimsede yook bir halamın saçı 75 li yaşlarda kullandığı ilaçlara bağlı dökülüyorr da onun yaşı var gençken saçı çok iyiydii ekleyeyim senii yaa dertleşirizkullandığımız şeylerle ilgili bilgi paylaşımı yaparız en azından gerçekten zor bir durum çeken bilir kimse anlamıyor
Soran+1 yılsarımsağı derime sürmekten korkuyoruum tahriş ederim diyeee şampuan kimyasal diye kullanmıyoruum sabuna yöneldim killi sabun kullanıyoruum bir ara sarımsak sabunu almışım da sarımsak yağı var mı
Cevap sahibi+1 yılanlıyorumçünkü bizdede yok biben karşılaştım şok oldum ne yapacağımı bilemedim. aradan epey zaman geçti bu arada demeyi unuttum ben saçlarımı kazıtmıştım bikaç kez şuan saçlarım eskiye nazaran epey iyi. zorda olsa streslenmemeye çalışıyorum gıdama dikkat ediyorum sende dikkat et. sen stres yaptıkça daha çok dökülür canım çok zor bir durum sabır gerektiriyor saçlarına fixplant toppik saç tozu kullandın mı kapatır mı bir ara ben kullanmıştım
Soran+1 yılsaçımı düşünmekten hiç bişeye konsantre olamıyorum çook yoruldum özgüvenim gitti yaa 2 senedee kötü oldum neydim noldum vallaa sınavlara da hazırlanamıyorum saçı düşünmekten kafamı başka yere veremiyorum ailemle kavgalıyımm dr genetik dediğinde bizimkilere saldırıyorum psikolojm bozuldu daa herkesin saçıı gürr ben niye böleyim anlamıyoruum sadecee çook yağlıydıı saçım ergenlkten sanırım benimki hormonel ankarada iyi bir dr gitcem ama verecekleri minoxil biliyorum mahvetti saçımıı bırakmasaydım
Soran+1 yılkazıtsam işe yarar mıı acabaa her yer açık tepe önn felan bildiğin her yer kazıtıncaatümden gitmesiin korkuyoruum iş saç oldu mu evhamlıyıımmm kazıtınca peruk mu kullandıın nasııl olduu
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha rahat hissedebilmen için perukya da saç tozu kullansan
Soran+1 yılhepsi geçici çözümlerr düşünsenee erkek arkadaşın oluyoo iş ilerleyincee aslındaa benim kafa derisi açık ben şu ürünü kullanıyoruum diyormuşun o da sen beni mii kandırdın bu zamana kadar deyipp bitiriyomuşş:)şaka bir yanaa bilmiyom şuan saçıın da çok açıklık var mıı nasıl kamufle ediyosun
Soran+1 yılbi dee sarımsak yağı var mıı
Cevap sahibi+1 yılevet sarımsak yağı var canım ben int yağı ile badem yağını karıştırıp saçlarıma sürüyorum hint yağını sana kesinlikle tavsiye ederim internettende araştırabilrsin hint yağı çok etkili
Cevap sahibi+1 yılsaçımı kazıtmamın bana bakım açısından faydası oldu yani önceden çok uzun saçlarım vardı baktım hepsi elden gidecek kıydım saçlarıma.. ama zor bir süreç kaldıramayacaksan deneme yıpranırsın perukla idare etmeye çalıştım pekde işim olmadıkça dışarıya çıkmadım
Cevap sahibi+1 yılsarımsağı ezip zeytinyağı ile uygulayabilrsin eğer boşlukya da saçkıranın varsa sarımsakı ikiye bölüp uygulayabilrsin. herşeyn fazla kullanımı zarar sarımsakta uyarıcı bir madde var kıl köklerini uyarır ve saç çıkmasını sağlar ama aşırı kullanıldığında kıl köklerine zarar verir ve saçköklerini öldürebilir
Soran+1 yıloff canım yaa çook zor zaten dee şuanki saçının durumu nasıl kazıtma işe yaradı mıı ekliyeyim seni 2 dk açç hemen kapatırsıın konuşuruzz tedavi uygulamaları konusundaa
Cevap sahibi+1 yılşuan saçlarım gayet iyi durumda yavaşyavaş boşluklar kapanıyor ama 1 yıldır uğraşıyorum en azından eskisine nazaran daha iyi
Soran+1 yılbi dee şu yağ karışımını sürdüm kafam iyi temizlenmemiş gibi yağ sanki tekrar yıkıycam sanırım deriyi tıkamasından korkuyorum bepantene evşgen zeytinyağının bemşiksi yazmamış dermatolog minoxsa hiç bulaşmasaydıım bu kadar saçım gitmeyecektii çok pişmanım ya da bırakmamam gerekişrdi
Cevap sahibi+1 yılaz bekler misin
Soran+1 yıluyguladığın teknikler nedirrr peki kazıtma haricinde saçın uzadı mı bayaa
Soran+1 yılcanım netten çıkıcam
Soran+1 yıleklerim bir ara çıkıyorum şeker denk geliriz umarım arada yazacam yinee uyguladıklarını öğrenmem gerekiyorr extra hap kullanıyon mu biotin pantogar tarzıı
Cevap sahibi+1 yılyine görüşürüz benimde çıkmam gerekiyor konuşuruz.şuan için elinden geldiğince kafanı takmamaya çalış tamam mı
Soran+1 yılhangi şampuanı kullanıyon ne uyguluyon şuan saçınaa
Soran+1 yılevet canım uyguladıklarını paylaşırsan seviniriim napmam gerek talım çok üzülüyorum şampuan vs yağ ne kullanmalıyıım hayatımı çok etkiliyor:(((
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma tatlım epey zaman yazamadım fırsat olmadı.. şampuan için isim vermem doğru olmaz yani saç tipine yarar mı bilemem ama kesinlikle bitkisel şampuan kullan. yağ karışımları var aktardan mecitefendi argan barcelinı gibi yağ karışımları var ya da tekli satılanlardan karıştırıp yapabilrsin. ama dediğim gibi yaramayabilir herkese yağ karışımları yaramıyor kimisinin saçları dökülebiliyor yani yaparsan da çok sık değil haftada 1-2 kez yapman gerek sen saç tipini daha iyi bilirsin
Soran+1 yılsaçının durumu nasıl anladım canım mecitefendi diyorsun argan yağı arımsak yağı kullandın mı
Cevap sahibi+1 yılberbat durumdayım ne diyim :( geçmedi hala tüyler çıktı kaldı öyle uzamıyorki minikler hala yani hala saçkıranım çok kötü durumdayım dediğin yağları denedim mecitefendiyi değil ama argan yağını birkaç kez kulladım onun dışında sarımsak yağıda sürdüm bilmiyorum tabi faydaları vardır ama benim saçlarımın dökülesi var sen saçkıran olmadığın için belki sana daha çok yarar ben napsamda dökülüyor zaten :(( ama şampuanın bitkisel olsun en azından diğerleri gibi zararlı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılsenin saçların geri gelir yani inşallah ama benim umudumda kalmadı tüyler çıkınca çok ümit etmiştim ama boş yani.. hani koldaki tüyler var ya cılız küçük açık renkli öyleler. allah benim gibi olmaktan korusun seni..
Cevap sahibi+1 yılallahın gücüne gitmesin ama diyorum keşke kol ya da bacak kırılsaydı bir süre ağrır acı çeker ama iyileşirdim böyle hergün ölüyorum nerden geldi buldu beni :(
Cevap sahibi+1 yılbu siteye bakmakta sinirmi bozuyor milletin derdi sevgili saçmasapan şeyler.. oysa ben ne haldeym çevremde birkişi yok benim durumumda olan.. beni geldi buldu gitmek bilmiyo lanet olasıca
Soran+1 yılben de senin durumundayıım canım yaa benim saçımın yarısını da minoxil döktü her yer açıldı o ilacı kullanırken postiş kullanıyordum yapıyordum bişiler benim de canım sıkkın girdiğim kategori bir sağlık oldu ve saç çıook yoruldum ama ailende var mıı bu duruum yani nasıl bir süeçten sonraa oldu böyle bir şey ben de hayat doluydum mahvolduum ağlamaktan zırlamaktaan kimse anlamıyo dr gitsem kortizon tarzı losyonlar veriyo minoxilde de kortizon varmışş kütahyada biri varmış duydun mu mehmet kırçıman
Soran+1 yılben de pek inanmam bu tarz şeylere amaa çoğu kişinin saını düzeltmiişş tıbbın yapsmadığı çözemediğini çözüyor nasıl oluyor bilmiyoruum amaa saçı olmayanın saçını çıkartıyormuş ya saçkıran değilsem saçımın tamamı giderse diye de korkuyoruum ya da minoxil gibi sürekli kullanılması mı gerekiyor bilmiyoruum nolcak yaa bir araştır sen güveniyosan ben de güveniriim amaa işte rahatsızlığım saçkıran mı erkek tipi dökülme mi bilmiyoruum saçkıranlı bölgede hiç saç çıkışı yokmuş benim bazı bölgelerde tüylen
Soran+1 yılme var bildiğin her yer açıldı minoxili bırakıncaa yemin ederiim çok güzel bir kızdım noldu bana anlamıyoruum göze mi geldik nedir büyü yapılmış gibiyim dışarı çıkasım yook hayattan soğudum yaaa mahvoldu saıım senin saçının her bölgesi mi açıldı yoksaa belirli bölgelerde mi var losyo vs kullandın mı minoxil tarzında
Soran+1 yılkullanmıssın sanırım valla saç sitelerini araştırınca daa psikolojim bozuluyor yaramıyor bana o gün tüm gün ağlıyorum yaa nasıl bir illettir kimin nazarına geldiik gözleri çıksın gözönündeydim allah belalarını versiin bana bişi oldu gibi büyülenmiş gibiyim ders de çalışamıyoruum her şey aksi gidiyor millet bişi yaptı bana yaa:((çook güzeldim beenn:(((
Cevap sahibi+1 yılönerin için sağol canım belki faudalıdır ama ben ümit etmiyorum çünkü ben saçlarımı kazıtmıştım o kadar zor bir süreçki sırf saçlar çıksın diye iki üç kere kazıttım sonrasında bazı yerlerde tüy şeklinde çıktı ama minik pek uzamıyor yani hala kötü durumdayım tekrar kazıtsam yine o tüylerden çıkacak zaten beyazımsı sarı gibi çıkıyor tüyler belli belirsz ve çok zor uzaması lanet olsun nerden çıktı bu başıma gecem gündüzüm kalmadı perişan oldum
Cevap sahibi+1 yılaynaya bakamıyorum kendimi tanıyamıyorum eski ben değilm bu kadar kötü hallere düşecek ne yaptım ben :((
Cevap sahibi+1 yıleski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzeldim şimdi ne haldeyim.. herşey bir anda böyle oldu bu kabus bitmiyor tükendim artık :(
Soran+1 yıltatlıım üzülmekle olmuyor kazıtmaa endkronolojiye gittin mii yanii genetik mi deniliyor stres mi yaşadıın bunlar önemliii bulgularr tüm tahlillerin yapıldı mı saçı fazla kazıtmaa bitaneemm haklısıın aynı durumdayıız seni çok iyi anlıyoruum amaağlamaktan gözümün altı şiştii bu böyle ağlamakla olcak bişey değill sen de biliyorsuun güzel olduğundan eminim içinin güzelliğinden bellii ama tekrar dr gitt nedeni muhakkak vardırr
En İyi Cevaplar
Başka bir doktora daha git. :(
Çok geçmiş olsun :(05 Yorumla
Soran+1 yılçook gittim olmuyoo ankaraya gitcem ama o da minoxil verir :(((tek tedavi buuu amaa çok sıkıldıım erkek tipi dökğlme var
Soran+1 yılvallaa çook ağlıyoruumm hayattan soğudunm bir senede
Soran+1 yıl:(rahatlıyamıyom elimde değl:(
+1 yılben de kullanıyorum ama doktor tavsiye etmedi sanırım sen kendin kullandın. zira kadınlara uygun bir ürün değil sanırım
023 Yorumla
Soran+1 yılyook dr verdii doçenttii kendi kafama göre kullanmadım yüzde 2 kullandım sana iyi geldi mi ne zamana kadar kullanacaksın bırakınca döküyor
- +1 yıl
ancak bu androjen tip dökülmeye uygun. ben memnunum sürekli kullanırım artık
Soran+1 yılömür boyu nasıl kullancan yaaa ben bir sene anca kullandımm başlamaya çekiniyoruumm bayanlardan ömür boyu kullananı na rastlamadım
- +1 yıl
bence başka bir uzmana daha görün
Soran+1 yılankaraya gitcem iyi bir dr var mı ankarada
- +1 yıl
ankara'da değilim bilemiyorum ya
Soran+1 yılistanbulda vr mıı iyi bildiğin sen profa mı göründün
- +1 yıl
hayır ben öyle sallamam prof vb. Florence Nightingale'e gittim kan vb zaten orada başka bir ameliyat olduğum için birçok verim orada vardı, dermataloguna gittim. memnunum şu an. bir de propecia verdi ama ona başlamadım.
Soran+1 yılanladım da erkeklerde ömür boyu kullanılır da bayanlarda minoxsu ömür boyu kullananı duymadım
- +1 yıl
ben kullanan hatun hiç duymamıştım, ilk seni duydum :D
Soran+1 yılyoook çok kullanan varrr denk gelmemissindir şimdiki drların hepsii saç dökülmelerine yüzde 2 kırmmızı kutulu minoxil veriyorr çok duydum araştırıyorum ama bırakınca eskisinden kötü yaptı keşke hiç kullanmasaydım pişmanım ya da bırakmasaydım
- +1 yıl
hmmm olabilir. bence tekrar bir doktora görün belki başka nedenleri vardır. ben de ferritine eksikliği de varmış mesela, pek kırmızı et vb yemezdim, beslenmemi değiştirdim bu nedenle
ben forte kullanıyorum yüzde beş
Soran+1 yılbilmiyom kii bırakısan bu ilacıı yanarsın söyliyeyşim bırakınca kelleştiriyor
- +1 yıl
kullanıyorum ben alıştım :D
Soran+1 yılkeşke ben bırakmasaydıım kaç senedir kullanıyosun açıklık var mı saçındaa ben bırakınca mahvetti keşke bırakmasaydım ben de:(
- +1 yıl
bende öyle birşey yoktu ben biraz da önlem olarak gittim doktora. birkaç aydır düzenli kullanıyorum. yeniden başlasan?
Soran+1 yılyeniden başlasam dökerr 2 sene kullandım ve bırakınca her yeri açıldı yoksa her yeri açık değildi kii mahvettii bırakınca sen erkeksin kullanırsın da bayan olunca zor evleneceksin çocuğun olacak o esnada bırakman gerekecek çook büyük bir dökülme yaşıyacaksıın o da tehlikelii çocuk midendeyken asıl kullanacaksın o doğunca da dökülecekk acaba erkeklerde çocuk yapınca bırakıyo mu:())
- +1 yıl
sanmam bana öyle bir şey demediler. umarım düzelir bence 1-2 değişik doktora daha görün, üzüldüm ya
Soran+1 yılbırakma sakınn psikolojin dibe vurur söyliyiim pimanıım ya hiç başlamıycan ya da başlıyınca bırakmıyacaksın evet moralim bozulduu çook kötü
- +1 yıl
bende o kadar bir problem olacağını sanmıyorum ama sağol yine de. bozma moralini tekrar farklı bir doktora git
Soran+1 yılgideceğim dee sen %5 lik kullanıyon dikkat et kimyasal hepp ya drlara da çook güvenme anlaşmalılar firmalarlaa netten aç araştır oku minoxili kullananların yorumları varrr pişmn olma benimki drlar yüzünden bu halde doçenti cartı curtu bunu verdi bırakınca döker demedi her bölgene sür dedi bıraktım yanlarımda dökülme yoktu orda da oluştuu
- +1 yıl
hmmm tekrar bir araştırayım ben de. ama başka kullananlardan da duydum böyle bir şikayetleri yoktu senin kadar. gerçi erkekti onlar ama
Soran+1 yılyook eminmisi onlar bırakmışm mı pekii bırakanlara soracaksın kullananlara değil kullandığında ilk ay dasaçı dökyo zaten sonra çıkartıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendede aynı durum var çaresini bulursan lütfen söyle :(((
0194 Yorumla
Soran+1 yıleee ne kullanıyosuun napıyosun ne uyguluyosun saçınaaa :((((
Soran+1 yıldr gittin mi ne verdi ne kullandıınnn ne kullanıyosun şuan hiç minoxil kullandın mı
Cevap sahibi+1 yılşuan bişey kullanmıyorum eczaneye giidp priorin ve hcyi sorcam :( sen ne kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılben öncesinde kullandım ama bıraktım yan etkisi oldu bende :((
Cevap sahibi+1 yılsen hangi şampuanı kullanıyorsun. bana bioxin bioblas falan yaramadı
Soran+1 yılbioxsin forte var yeni çıkmış canım da kullanmadım doğavının killi sabununu kullanıyoruumm ama saçı çok mat yapıyo zaten saçımın her bölgesi açık azz noldu bana anlamadım psikolojim mahvoldu yaa stres sonrası oluştuu bir daha da eskiye dönmedi nolcak halimiz bilmiyom yeşil sabun kullandını minoxilin etkisi nasıl oldu daha mı çok döktü kaç ay kullandın 3. aydan sonra etkisini gösteriyo da ben bırakına mahvetti saçımı bırakılmaması gerekiyomuş mahvolduu saçıım çook kötü yanii şoktayımm hcy ne
Soran+1 yılaçıklık var mı saçındaa dökülme tipine ne denildii açıklık yoksa üzülmee benim her yer açık yaa kafayı yiceem:(((
Cevap sahibi+1 yılbana da erkek tipi dökülme dedi stres ve genetikten dedi. tahlillerde bişey çıkmadı bende. ama saçlarım seyrekleşti döküldü özellikle önler açıldı :(( ya nerden kaptık biz bu şeyi yaa inan nazar mı değdi diye düşünüyorum. hc şampuanı var bitkisel yağıda var içinde vitaminler varmış. kullananlar epey var ama ben kullanmadım internetten bir araştır istersen bende eczaneye sorcam. bu arada bana bioxin yaramadı. minoksil yan etki yaptı saçımda çıkaracağına yüzümde tüylenme yaptı :(
Soran+1 yılYÜZDE TÜYLENME YAPIYORR AMAAA CANIM 3. AYA KADAR SAÇI ÇIKARTIYOO sonraa ilk ay döküyo tabii sonra çıkartıyoo bırakınca dökyoo ilacı bırakıncaa yüzündeki tüylr de dökülüyoo çıkarttığı saçlar da gidiyo ömür boyu kullanacaksın yanii genetik de ailede kimde var sizdee nerden kaptık bilmiyorum bu lanet şey nerden geldi başımıza bilmiyoomm aileme saldırıyorum genetik denilincee ağlıyoruum kendimi kaybediyorum sinirdeen noldu bana anlamıyoruum vallaaailemdee bir hlamın saçıı 74 yaşında ilaçtan döküldü
Soran+1 yılonun öncesinde saçları çook gürdüüü yanii inan bilmiyoruum daa doğum kontrol önerildi mi sanaaa benim tesesteron biraz yüksek çıkı bir iki tıık onun için de drr bii progesteron mu o yüksek çıkmadıysaönemli değil denildi hiç bir dr güvenmiyoruum hep onların yüzünden saçım gitti anlaşmalı çalışılor eczanelerlee ceplerini düşünüyolar allah belalarını versiin amaa hormonlarına baktırdın mı ya da stres yaşadın mı öncesinde ailede kimde var
Cevap sahibi+1 yılben minoksili bırakalı çok oldu ama yüzümdeki tüyler gitmedi şimdi onlarda çok kötü duruyor :( bizde kimsede yok bu durum yaa herkesin saçı yerinde bir ben böyleyim hatta doktora demiştim bizim ailede yok diye yinede olabiliyormuş. doktor bir sürü tahlil istedi yaptırdım sonra başka bir doktor sonuçlara üstünkörü baktı bişe demedi minoksil yazıp yollamıştı erkek tipi dedi. cidden anlaşmalı oluyorlar yaa :( dua edip duruyorum inşallah kurtuluruz ya herşey kabus gibiuyansakta herşey düzelse keşke
Cevap sahibi+1 yılminoksil sende yan etki yapmadı mı benim yüzüm gözüm hep şişmişti saç dışında tüylenme yapmıştı.
Soran+1 yılrogaine kullanmıştıım benn canıımm o yurt dışından gelmiştii yatglıım o çok tüy çıkarrttııamaa saçımın hepsini getirtti sonra gümrükten geçmedi bir hafta kullanmadım döküldüü minoxill aynıı denildi onu kullandıım döküp çıkardılar döküp çıkardılarr saçım mahvoldu kimyasal neticedee başlayınca bırakmayacaksın hepsi minoxiill pantogar verip yolluyorlarr yaa stres yapmasaydım daa böle olmazdı ama kimsede olmayınaa bizde nasıl oluyoo anlamıyorum çok saçmaa onların dediğine bakma onlar da bilmiyorlar
Soran+1 yıldedim yaa anlaşmalılarr hep biotin kullandıım döküyodu haptııı bir yer varr saç çıkarıcıı ürünlere genel bakış diyee oraya girdim dr onu nerdii oun öncesindee sytws içinn drr anksiyete için prozac verdi onu kullandığımın 3. ayı döküldü dee herkes bu ilacı kullanıyo bir benim mi saçımı döktü bu depresan anlamıyorum hormon dengesizliği vardı stres felan bu ilacı da içincee döküldü müü bilmiyoruumm soru soruyu doğuruyoo çook üzülüyom daa dr güvenme çok genetik deyip geçiştiriyolar bakmıyolar herkese
Soran+1 yılminoxil ver,p yolluyolar işin kolayına kaçıyorlarrr daa napcaz sen bemiks bepantenee evigen kullandın mı minoxili kaçlık aldın kaç ay kullandıın da tüylendi bırakıncaa dökülr yüzdeki tüyler benim de sakalım çıkmıştıı şuan saçının sadece önümü dökülyoo önsee hormonel bir dengesizliğimiz var daa şu var d. kontrol veriliyoo ve bırakınca yine döküyo hadi minoxili kullandıın evlendinn hamile kaldın mecbur bırakcan doğumda ve sonrasındaa kii topluu daha çok dökülürr ömür boyu deniliyo
Cevap sahibi+1 yılönü haricindede dökülüyor dipleri seyrekleşti epey inceleşti saçlarım. minoksile güvenmiyorum ben ya yüzde ve vucudumda tüy yaptı yüzüm gözüm şişti çok yan etkisi olmuştu ben başlangıcında bıraktım. hap konusundada eczaneye sorcam sen ne içiyorsun doktora gitmek istemiyorum sanki hepsi ezbere konuşuyorlar
Soran+1 yılcanım biotin var priorin varr pantogar var amaa çok aham şaham etkileri yok biotini içincee dökülüyodu saçım zatenn benim saçımın her yeri açık durumdaa minoxili bıraktım mahvetti saçımıı bırakınca mahvediyoo
Soran+1 yılüstelik haplar kullanıldığı sürece etkili sadecee bırakına aynı haltt bilmiyommm kötüyüm en azından benimki kadar bter olmamış saçın minoxili bırakınca mahvetti
Cevap sahibi+1 yılstresinde etkisi olmuştur saç dökülmesinde. inşallah çıkar saçlarımız. demir dökülmesi var mı sende
Cevap sahibi+1 yıldemir eksikliği diyecektim :)) allahım şaşkına döndüm iyice ya
Cevap sahibi+1 yılbu arada şampuan olarak ıhlamurlu ballı şampuan aldım saçlarım bu aralar çok kuruydu bakalım iyi gelecek mi
Cevap sahibi+1 yılsen ampül kullanıyormusun ben bikaç sefer kullandım acaba şampuana katsammı sen şampuana katıyor musun nasıl kullanıyorsun. bu arada kırmızı et tüketiyormusun beslenmen nasıl
Soran+1 yıldemir çok tükettim canım hapnı çok kullandım oldukça fazla ferro sonal sonra ferrim fort pantogar biotin felan bunlar kullanılınca etkili bırakıncaa aynı demirrim 12 normal deniliyo ama dahiliye farklı dermatoloji farklı konuşuyo 8o olması iyimiş herkes bişey söylüyoo çok fazla demir folik asit b12 3 ü bir arada da kullandıım karnım lşişti haplardan gelişigüzel kullanıyodum ampülleri şuan kullanıyorum bepantene evigen zeytinyağı karışımı dökülme azaldı ama sabıun kullanıyom temizlemiyo temiz
Soran+1 yılduulamayınca tıkar deniliyor saçıı bioksin forte kullancam her yer açıldı yaa lanet minoxili ya hiç kullanmıycaktım ya da bırakmıycaktım her yer açıldıı tekrar başlasam mı bilemedim yine dökecek fazlacaa korkuyorum mahvettim saçımı her haltı sürdüm diyee şuan kendi halinde biotin hapını da kullanınca saçım dökülyo anlamıyo sözde saç hapıı bırakınca azalıyo o mu döküyo acaba ya da döktü şampuana ampül kırılması önerilmiyo bioksin forteye başlıycam sabun mat yapıyo kurutuyo :((bilmiyom çaresizim
Soran+1 yıltavuk eti çok yiyom:((diğer et pişirilince yiyom sürekli yemiyom sen deir için ne yiyon et harici ne demir yapar pekmez ama ne pekmezi o da kilo yapar kilo pco yaratır pco hormonu bozar yine saç gider polikistik over duymuşundur neyi napcam bilmiyom:(kpss için stres yaptım hem saçımdan hem de sınavdan oldum bir halt olamadım kara bulutlar dolaşıyoo büyülendim mi noldu anlamıyom:(
Cevap sahibi+1 yılaynen yaa bende allahın belası kpss yüzünden bu hale geldim hem geçen yılım gitti hem bu yılım gidecek böyle gidişle. canım sende benim gibi çok streslisin bu stres yüzünden oluyor. ben ıspanak tüketmeye çalışıyorum kırmızı et hiç sevmem ama mecbur tüketmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılsabun kullanıyorsun sabun iyi ama saçlarını kurutur bitkisel bir şampuan kullanman ya da saçlarını nemlendirmen lazım ben bir ara sarımsaklı şampuan kullandım hala var evde şimdide ıhlamurlu ballı şampuan aldım saçlarım kuru iyi gelsin diye
Cevap sahibi+1 yılçay kahve içiyorsan azalt ben çayı çok severim ama demir emilimini azaltıyor. günlük bir yumurta ye kuru üzüm tüket arada daha bir sürü demir içeren besin var ama en çok kırmızı ette bulunuyormuş
Cevap sahibi+1 yılpriorin hakkında ne düşünüyorsun ben kararsızım ama en iyisi gıdayla halletmek gibi geliyor. nasıl olsa yeşilliklerde kuru gıdalardada var bir de c vitamini portakal vs tüketmek lazım o da demiri koruyormuş
Soran+1 yılcanım priorin pantogar bunları şöle diyim pantogardan kaç kutu içtim hatırlamıyorum minoxille kullanılınca işe tarıyor ama bırakınca ya da bir müddet sonra etkisini yitiriyor üstelik devlette karşılamıyor önceden kutularca tükettim karnımı şişirdi çok ilaç tükettim doğal besleneceksin maalesef nolcak halimiz bilmiyorum inanılmaz mutsuzum çok güzel bir kızdım yemin ederim noldu bana anlamıyorumm dedim yaa nazara geldim milletin gözü değdi allahından bulsunlar misal tırnaklarım çok uzundur millet
Soran+1 yılinşallah kırılır diyor çekemiyolar 2. gün çat kırılıyorr yani insanların gözü var gözü çıksın umarım ne diyeyim nazara geldik stres de yapınca milletin dediğ oldu onların yüzünü güldürdükk beim çevremdeki insanların çoğu kıskanç çekememezlik var
Cevap sahibi+1 yılaynen canım benim etrafımdada çekemeyen insan dolu allah sebeb olanlardan misliyle çıkarsın.. ben senin çok güzel olduğunu kalibininde temiz olduğunu düşünüyorum.. allahım yüüzmüzü güldürsün bu dertlerden kurtarsın bizi
Soran+1 yılamin canım aminn ekliyeyim seni denk geldikk
Cevap sahibi+1 yılcanım bu arada ben yazdıktan sonra çıktım mesajlarını geç gördüm kusura bakma
Soran+1 yılönemli değil
Soran+1 yılen iyi saç bakım yağları hangisi canım mecitefendi defne doğa ya da senin bildiğin kullanıp da iyi gelen var mı
Cevap sahibi+1 yılbarcelino yağı var içinde bir sürü yağ var.. bir de argan saç bakım yağı var onun içindede bir sürü yağ var
Soran+1 yılhangisi iyi hangisini kullanıyosun
Cevap sahibi+1 yılbarcelino iyidir bir süre kullandım ama sonrasında bıraktım küçük şişelerde yağlar vardı evde ondan kullandım
Cevap sahibi+1 yılbu arada eczanede çalışana uzun uzun durumu anlattım bana bioblas sarmaşık özlüyü önerdi bende ıhlamurlu ballı var o da iyidir dedi. ayrıca demir eksikliği için ferrum fort verdi bir zinco tablet verdi aldım bakalım ama en az 3 ay kullan dedi.
Soran+1 yılbioblas sarmaşık özlü müü eczanelerde var değil mii demirçinko aynı anda kullanılmaz çinko demiri azaltır çok kullanılırsa önerilmez 2sini aynı anda kullanımı çinkonun fazla kullanımı
Soran+1 yıldr a gitmeen mi eczaneden istedin eczacıya mı danıştın bir tek dr gitmeden kendi kfana göre ilaç alma demirin düşk mü
Cevap sahibi+1 yılevet düşüklüğü var ama zaten çinkoyu sonra kullancam önceliğim demir hapı olacak ilaç tüketmeyi sevmiyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yıldaha araştırcam zaten bünyem hassas belkide kullanmam bir bakalım
Cevap sahibi+1 yılbioblas için bişey diyemem ben ıhlamur ballıya devam edicem
Soran+1 yılyaa bizimki saçkıran mı acaba bir arkadaşın da komple dökülmüş o kütahyaya gitmiş mehmet kırçıman mıydı net hatırlamıyorum böyle bir isim bir macun mu ne yapmış çoğu kişi onu kullanınca saç çıkmış öyle dedi ben de itibar etmem ama kullanıyor çok dr gitmiş ben dee inanmadım hala inanamıyorum ama saç çıkarmış metin kırçıman gibi bişiydi ismi
Cevap sahibi+1 yılevet olabilir bende netten araştırırken görmüştüm ama ondakiler en son durumda yapıyor sanki nette resimleri olanların durumu en son derecedeydi. ama herkese bakarmı bilmem. bu arada ben ilaç kullanmaktan vazgeçtm zaten annemin ısrarı yüzünden kullanmıştım :( içmicem doğal besinlerden alcam ne gerekiyorsa :(
Cevap sahibi+1 yılnette miisn
Cevap sahibi+1 yılbiz strese girdikçe saçlar gidiyo millet bişe yapmıyor saçları bellerinde. anlamıyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılinşallah düzelir saçlarımız eski sağlığımıza kavuşuruz inan kendim kadar senin içinde istiyorum allahım yüzümüzü güldürsün
Soran+1 yılyani bu adam metin miydi mehmetmiydi unuttum bu adamın yaptığı ilaç işe yarıyor muu sen nerden öğrendiin sen gitmeyi düşünüyormusuun bizimkisi testesteron hormonuyla alakalı sanırım erkek tipi dkülmeyse testesteronn dökülme yaparşunu diyeyimm testesteronu yüksek olan insanların cinsel isteği fazla yüzündee kıl miktaı fazladır sakallar belirgin vee karın bölgesinde yağ vardır var mı bunlar yoksa bir saç dökülmesi mi var saçkıransa farklı ama dışarı çıkmak istemiyorun böyle de hayat mı geçer
Soran+1 yılmoralim bozuk hiçbişeye konsantre olamıyorum her yeri açıldıı arkadaşlarımın hepsi atandı ben kaldım onun da stresi vaar hep bu saçım yüzünden başka bişi düşünemiyorum kii sınavlara konsanntre olayıım testrsterondan mı dööküldü saçkırandan mı bilmiyorum daa mehmet ırçıman ismii doğru muu böyle saçıı ümden gidenlerin saçı çıkmış mıı nasıl rastladın gitmeyi düşündün mü kütahyadan tanıdığın var mıı saçıın bazı bölgelerinde dökülme varsaa yapmıyor muu bakmıyor muu nası oluyoo bir dee dediğim
Soran+1 yılbi de testesteronun yüksekliği var mı baktırdın mı o hormona o dht ye dönüşünce erkek tipi dökülme oluşurr dışarı çıkmak da istemiyorum resmen eve kapandım noluyo banavalla bilmiyorum güvenim gitti böyle değildim bir senede çöktüm resmen kendimi tanıyamıyorum hayat doluyduum millet ne peşinde biz kıl tüy derdiyle uğraşıyoruz çook yıpratıcı hergün ailemle tartışıyoruum genetik denildiğinde ki kimsede göremedim resmen huzursuzluk varr sinirlerim bozuluyo ağlama krizine giriyoruum psikolojim bozuldu
Soran+1 yılçıkmaz sokaktayıım aynaya bakmaya doyamazdım bin kez bakardıım çok güzeldim çirlkinleştim bir senede :(((noldu bana bilmiyom valla biri büyü mü ne yaptı kabusta gibiyim
Cevap sahibi+1 yılcanım nette miisn bir karşılaşsak keşke
Cevap sahibi+1 yılsanki bana beni anlatıyorsun bu kadar olur seni o kadar iyi anlıyorumki aynı durumdayız aynı şeyleri yaşamışız. bir nette karşılaşsakta ksde özel mesajlaşsak
Cevap sahibi+1 yılmehmet kırçımanı ben facede sayfasını görmüştüm fotoğraflarada ordan bakmıştım videoya çekmiş. çektiği kişiler genelde tamamen saçını sakalını yitirmiş ya da biraz olanlar var ama bilemiyorum diğer türlüsünede bakarmı. faceden bir sayfasına bak duruyordur belki. kütahyada tanıdığım yok benim
Cevap sahibi+1 yılpsikolojini çok iyi anlıyorum inanılmaz yıpratıcı bir durum yaşamayan bizim halimizden anlamaz. ama elinden geldiğince ailene kızmamaya çalış onlarda üzülüyordur. bu biizm sınavımız hmde bize oldukça ağır gelen bir sınav.inşallah kurtuluruz artık. ama en önemlisi stresi azaltmak zor ama elimizden geldiğince daha az takmaya çalışcaz. saçlarını umursamayanların bişeysi olmuyor biz çok takıyoruz taktıkça gidiyor
Cevap sahibi+1 yıldht hakkında bilgim yok doktor bişey demediki minoksidil yazdı erkek tipi dedi bende anlamadım benim ailemde yokki böyle bişey bir bende böyle oldu. yüzümde kıllanma yoktu şöyleki saçım için için uğraştıktan sonra yüzümdeki ayva tüyleri uzadı saçıma bakayım derken yüzümdeki tüyler beslendi öncesinde hiç yoktu
Soran+1 yılbilmiyorum canım da direkt kütahyaya mı gitsek bu kadar insanın saçı nasıl çıktı 7 sene boyuna açı kaşı kirpiği dökülen bir arkadaş vardı burda o da her şeyi denemiş olmamış en son kütahyaya gitmiş çıktı azar azar çıkıyo demiş bilmiyorum ki ben de anlamam miklet bunlar faso fiso diyor bilimsel takılın da tıbbın çözemediğini bu adam nasıl yapıyor anlamıyorum kişiler noları var: karşılaşıp konuşssak iyi olacak doğum kontrol kullandın mı verildi mi
Soran+1 yılannen ne düşünüyo saçınla ilgili annenin saçı nasıl babanın kardeşlerin felan varsa halanın felan
Cevap sahibi+1 yılkütahya konusunda bilmiyorum canım ben sadece nette gördüm çevremde giden yok ama en azından şimdilik gitmeyi düşünmüyorum.çok yoruldum uğraşmaktan. bizim ailede önleri açık ama yaşları var yani benim için erken. sizin ailede nasıl. annemde guatr var bende de başlangıç var sanırım. bağışıklık sistemimin çok düşük. bunların hepsi etkili. senin durumun nasıl tiroitten şüphe ediyormusun
Cevap sahibi+1 yılannem hep teselli veriyor duruma çok üzülüyorlar artık onlarada bişey diyemiyorum :( kendi çapımda uğraşıp duruyorum
Cevap sahibi+1 yılbak dökülme için sarımsak etkili geliyor kimisi şampuanına rendeliyormuş kimisi zeytinyağıyla sarımsak ezip saçına maske yapıyor uzmanlarda diyor sarımsak etkili diye denedinmi
Soran+1 yılcanım dediğim gibii karşılaştık bak şimdi dediğim gibi arkadaş da bu sitede 7 senedir hiç bir tarafında saç yoktu 6 ay önce yazdıı kirpik saç kaş her tarafı dökülmüştüü işte kütahyaya gitmiş kaçıncı ayda bilmiyoom 7 senedir çıkmayan saçı kirpiği çıkmış drların çözemediği sorunu mhmet kırçıman çözmüş ben de araştırdım çoğu kişi de b öylee bu kadar eziyet çekeceğimizee kütahyya gidip sorunu kökünden çözssek m ama işin şu yönü var bu saçkıran ilacı bizim genetiksee işe yarar mı
Soran+1 yılsarımsağı hiç deneedim çook sarımsak kullanırsam dozajını kaçırırsam saç kökğne zarar vermekten korkuyoruum yaşın kaç bu aradaa
Cevap sahibi+1 yılsaçkıran ya da genetik dökülmenin bir sürü nedeni var acaba hangisine çözüm oluyor hormanlardan guatrdan kansızlıktan stresten çok nedeni var
Cevap sahibi+1 yılcanım şuan çıkmam gerek yemeğe bekliyorlar
Soran+1 yılhormonel ve geneik yatkınlık varsa sonradan oluşabilinecek dökülmelr stres ilaç kullanımına bağlı olarak erken dökülüyor maalesef halamın 70 yaşına kadar gürdü onun saçındaa sonradan oluştu 70 yaşından sonra yanii ilaç kullanıyo fazla bir de bir amcamın kızında saçkıran tarzı bir dökülme gördüm 50 yaşında başlamışı da benim kadar kızları var genetik olsa onlarda olurdu sanki o benim annem yaa:)yani kızlarının saçı çok gür bilmiyoom bizim ailede bir ben stres sonrası oluştu prozac kullandım 3. ayı
Cevap sahibi+1 yılsaçkıran olanlar doktora gitmediyse genelde sarımsak uygularlar o alan boştur sarımsak sürtersin bikaç gün deri tahriş olur kabuk bağlar o kabuk çıktıktan sonra minik tüyler gelir onun iyileşme süreci uzundur. saçkıran daha değişik bir hastalık yani allah korusun
Soran+1 yıldöküldü bir haftada aniden döküldü nası genetik diyeyim banyodan çıktım tarağa hepsi full geldii bir haftada gitti bu mu genetik sanmam
Soran+1 yıltamam sonra görüşürüz ama erkek tşpi döklmede tüyler vardıee saçkıranda o blgede hiç saç yoktur saçkıranda geri dönüşüm olur ama erkek tipi dökülme zorr kafayı yicem nası bu hale geldim ya da geldik senin saçını durumunu çok net bilmiyoruum çok mu azla açılman var diyeyiim yani hangi bölgelerde nası kamuflaş ediyosun diyim sonra evaplarsın grşrz tatlım
Cevap sahibi+1 yılyorum yazdım ama gitmemiş. geçen gün saçlarıma bakım yapayım dedim amadün bugün dökülüp duruyor ne yapsam şaşırdım ben bu kadar uğraşırken aksi oluyor. saçkıran başlangıcımıki yani çok seyrelme var diplerde senin nasıl. kafamı duvara vurasım geliyo yaa sabır sabır diyorum sabrediyorum ama artık güç kalmadı çatlıcam stresten ölücem böyle giderse
Cevap sahibi+1 yılbu saç yüzünden stresten kilo aldım şimdi kilo vermeye çalışıyorum. asosyalleştim herşeyden uzaklaştım düzelir diye umut edip çabalıyorum ama boşamı bilmiyorum. etrafla kendimi kıyaslıyorum tv açtığımda direk insanların saçına bakıyorum kafayı yiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılseninde canını sıktım kusura bakma canım. senin de zaten derdin var
Soran+1 yılyook canım aynı dert var maalesef estafurullah aynı durumdayız birbirimizi bizden başka kimse anlıyamaz kii dediğim gibi benim saçların her tarafı açıldı minoxili bıraktığımda resmen tolu dökülmeler yaşadm saçın çoğu gitti yani bildiğin her yer seyrek benim saçımın durumu seninkinden de kötüdür çünkü minoxil fena eki yaptı döktü her yeri kelleştim gibi oldu yaa o yüzden ani kaybettiğimden kendimi sinirden boğasım geliyor bir de kpss derdim var işssizim de herkes yerleşti benim bir de düşündüğüm
Soran+1 yılbuvar millet bunları düşünmüyo kafası rahat bir işe odaklanmış en hayalini kurduğum şeyleri saçım yüzünden gerçekleştiremiyorum birinin nazarı mı var büyüsü mü var bedduası mı allahından bulsun bedduası da nun olsun her neiise bana bşiler oldu yanii bir senede nolduysaa çok gözönündeydiim sonum böyle oldu d. kontrol kullanıyormusun senn hormonel bir durum var mı saçının hangi bölgeleri açıık açıklıklar gözle görünür şekilde mi tarif etsenn durumunu dışarı çıkamıyacağın kadar açık mı topik kullancak
Soran+1 yılkadar kamufle nasıl ediyorsun aynı durumdayız ben de herkeste ilk saça bakarım ve kızlarda saç dökülmesine çok raslamıyom herkesinki gür ona canım sıkılıyo ailemle o yüzden kavgalıyım suçlu sizin geniniz diyee çocukça amaa çok sinirliyim bu konuda agresifleşiyorum hiç bir hayalii gerçekleştiremiyorum bu saçlar yüzünden herşeyin içine ediyor rahat bir yaşamım yook kafam rahat değil ki dedim yaa kim nazar ettiyse allahından bulsun diyee nedesem az
Cevap sahibi+1 yılaynen canım herşey iyi güzel gidiyorken bir anda tepetaplak oldu inanmak gelmiyor hala alışamadım bu duruma. kesinlikle bende kötü göz birilerinin şerri diye düşünüyorum. yapanın vesile olanı allah bin beter etsin. aynen başarılı güzel bir hayatım vardı gerek ailem gerek okul hayatım güzeldi sonra herşey altüst oldu. bende kpss derdiyle uğraşıyorum daha doğrusu elime kitap bile alamıyorum konsantre olamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbenim saçımdada çok açıklık var ön tarafta yanlarda geri çekilme var arka ve orta kısımlardada saçlar azaldı ben başta toppik kullandım açılmalar çoğalınca genelde topluma karışmadım insanlardan uzaklaştım bazen bandaj takıyorum kışolunca kapşon bere oluyordu şimdi yaz geliyor napcam bilmiyorum. örtünmeyi düşünüyorum başkada çözüm gelmiyor aklıma.
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl kamufle ediyorsun neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu arada yaşın kaç yeni mi bitirdin okulu
Soran+1 yılcanım bizmki saçkıran mı aabaa yani bazen erkek tipi dökülmeler saçkıranla karıştırılabiliyormuş ben 3 sene minoxil kullandım saçımın tepesi hariç her yeri gür yaptı keşke bırakmasaydım en azından kamufle ediyordum mehmet kırçımandan bahsetmiltim onla da konuştum adam saçkıran da bu şekilde erkek tipi dökülmeyle lkarıştırlır dedi ama güvenemiyorum kimseye neticede tıbbi bir işlem yapmıyor uzaktan ürünü gönderiyor içeriğini bilmeden onu sürmek istemiyorum 0 a vurmaktan bahsettii yani yalan değil
Soran+1 yılgüvenemiyorum içeriğini bilmediğim bir ürünü kafama sürersem tümden dökülmeyeeğini nerden bilebilirim ama iyileştirdiği şahısların telini felan da veriyor bilmiyorum tıbbi bir işlem olmadığından da çekiniorum ama iyileşen o kadar kişiyi görüncede daha kötü olanı nasıl oluyor da diyorum sizinkisi saçkıran olabilir diyor erkek tipiyle karıştırılabilirmiş anlamadım ki 2 senedir var ama minoxil kullanıp kapatmıştı m çoğu yeri kamufle etmiştim keşke hiç o ürünü bırakmasaydım şerefsiz drlar bırakınca
Soran+1 yıldöker dememişti ama saçkıran olan bölgee de hiç tüy yoktur benim ara ara tüyler ve küçk küçük saçlar varr yanii nasıl tür bir dökülme olduğunu çözemedim minoxil sonrasıı mahvooldu bikaç kişi de minoxil ilacından sonraa her yeri seyrelmiişş bbaşlayınca bırakmıyacaksın bırakırsan başlamaman gerekliymişş uyarılmadıım belki saçım bu kadar kötü olmazdı bilmiyoruum çook uğraştım saçımlaa saçımın derisine sürekli minoxil uyguladım mahvettim kimyasallarla şampuan ne kullanıyosun dalin iyi denliyor ama
Soran+1 yılonu kullanmaya da korkuyoruum yaş 27 arkadaşlaım beni görse şok geçirir minoxil kullandım üniv dneminde saçım birazdaha iyşydi şimdi görseler şok olurlar asosyalleştim aynen ve aile yapım gereği dee kapanamam şu da var kapanırsan saçın havasız kalır daha çok döküleblir dikkat ett bir de aynen her gün ağlıyorum gözaltım morardı ders de çalışamıyorum kii kitaba saçlar düşüyo bırakıyom kitabı daa sen iyi bir dr gittin mii minoxil kullandın demişmiydim biraz uzun yazdım amaa drdimiz büyük
Soran+1 yılkamufle etme için bir ara topik kullanıp bıraktım iyi olmaz diye inoxil varkeen kullanıyken çook kamufşe etmeme gerek kalmıyorduu normaldi şuanki halime nazarann şimdi dışarı çıkmıyorum çıksam toplamam gerek her yer seyrek yanlar seyrek değildi oralarda ilaç sonrası dökülmede seyreldi
Cevap sahibi+1 yılcanım bende asosyalleştim dışarı çıkmıyorum hep bahaneler bluyorum ne arkadaş ne akraba kaldı arıyorlar devamlı ama sırf bu durum yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorum herkesten uzaklaştım :( derste çalışamıyorum geçen yıl zamanım yoktu çalışamamıştım bu yılda bu sorun çıktı. düşünmeden edemiyorum nolcak diye ne sağlık ve ne iş nede kpss olmayacak gibi :( nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaz geliyor artık bere falanda takamıcam yani aklıma başka bişey gelmiyor en azından daha rahat olurum bn bu halde dışarı çıkınca devamlı çaktırmadan aynaya bakıp saçımı kontrol ediyorum yani en azından başörtüsü olunca kim görcek bakacak kaygısı olmayacak. sende düşün en azından saçlarının durumu biraz düzelene kadar ailen karşı gelirmi ama baaşka da bişey aklıma gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılmehmet kırçıman konusundada bilmiyorum canım ya daha da beter olmasın. iyileşenler vardır ama riskide var kalıcı hasar olursa ne olcak herkesin durumu farklıdır
Cevap sahibi+1 yılben minoksili çok kısa süre kullanmştım vücudumda tüylenmeler yapmıştı onun haricinde gözlerim yüzüm şişti çok kötü etki yapmıştı. çok kısa süre kullandım birde çok araştırdım çıkanlar fazlasıyla dökülüyor diye netten çok yorum okuyunca bıraktım
Cevap sahibi+1 yılcanım peruk takmayı düşünüyormusun
Cevap sahibi+1 yıldoğal peruklar var ama onlarında ön tarafı belli oluyor sanki ama onun dışında çok rahat kullanılabilinir. ön taraftaki ayrım olmasa kimse anlamaz aslında ama o ön kısmı nolcak. bide kaynak yapıyorlar ya o olmaz sanırım bizim saçımıza.
Cevap sahibi+1 yılbenim devamlı elim başımda diplerine dokunup duruyorum saçlarımı tutuyorum sende öylemisin farkında olmuyorum bir bakmışım elim başımda :/
Soran+1 yılyook canım mehmet kırçıman konusunda ben de çok tereddütlüyüm anne de daha beter olmasın diyorr ama herkesin rahatsızlıpı farklı kime neye güveneceğimim şaşırdıım zaten adam yolla desen yolluyorr sorun değil içinde dua felan varmış ama yaa tümden keel olursaam :((bilmiyomm kiii been minoxil kullandığımda saçım kalınlaşmıştıı kuafötre çook giderdiim postiş alıp takardıım düşüünn yani normal postiş ama tepeleriim seyrekti yanlatrıım çook gürdüüü ilaç gürleştirmiştii mayıs gibi ankaraya gideceğim
Soran+1 yılen iyi drlar server serdaroluymuş cerrahpaşalı netren araştırdıım o daa minoxil kullan demişş genetik deiş oya diye bir prof o da aynısını demiş ee bu bayanlar bu minoxili doğum aşamasında bırakıyoo fddüşünsenee doğum yapacan bırakıyosuun saçlar gidiyoo ocuk doğuyo saçlar dökülüyoo emzirme döneminde kullanamassın saçlar döklür tam kel kalırsıın bu ilaç ömür boyu kullanılıyor erkek kullanır da bayan nasıl kullanıyor ben bıraktım 2 ya da 3 senelik emeğim gitti kaybettiim saçımın yarısını yanlar sey
Soran+1 yılrekleştii ales sınavım var çalışamıyoruum sözde çalışacaktıım oturmuşuumm saç sitelerine girip çözüm arıyoruum ailem niye ders çalılmıyon bir taraftaan nete girip saç siteleriyle uğramaktan sıkıldım bir taraftan psikolojim bozukk millete mutsuzken mutlu gülücük dağıtmak bir taraftaan her şey üstüme üstüme geliyoo ölesim varr vallaa kimse beni anlamıyo başından vurdumduymaz olsaydım bunlar başıma gelmezdi çook takıntılıydım hala takıntılıym peruk saçın nefes almasını engeller protezden çekiniyorum
Soran+1 yılsaçıma bişi kullanmak istemiyom artık her haltı sürdüm ondan oldu hiç dr gitmesem yeminle düzelirdii:((hcniin bakım yağı var söyliyim de annemin arkadaşının doğum sonrası saçı dökülmüş bu yağları kullanmış ama internetten istetmiş ne kadar güvenli bilmiyorum yağlarda güvenli mi bilmiyorum bizim kaybedecek saçımız yok artık herşeyi kullanamayız :((
Soran+1 yılbi de sarımsak yağı kullandı mı argan yağı ya da yağlardan hangisi iyi mecitefendi deniliyor ama kimisnin saçını yağ döküyor:(
Cevap sahibi+1 yılcanım mehmet kırçıman nasıl bir karışım yolluyor acaba ücreti ne kadarmış kesinmi konuşuyor.
Cevap sahibi+1 yılbende senin gbiyim forumlardaki saç konularını yorumlarını ezberledm artk
Cevap sahibi+1 yılevde bir sürü yağ var barcelino var argan yağı var bunların dışında hint badem çörekotu ve birkaç yağ daha var. ben bir ara yağları kullandım etki etti sonrasında saçlarım yeniden dökülmeye başlayınca kullanmadım yağlardan demiyorum ama korkuyorum benim saçım yağı sevmiyor sanırım. ama sen kulandınmı belki sende çok etkili olur. bide çamterebentin var o etkili ama saçı kurutuyor şampuanın içine bir miktar koymak gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılbenim bu aralar saçlarımdaki dökülme arttı mevsim diycemde zaten hep dökülüyordu bişey kullanmaya korkuyorum. eğer yağlardan kullanacaksan çok sık kullanma. saç tipin nasıl. yağları saçında uzun süre bekletme
Cevap sahibi+1 yıldediğim yağlar aşağı yukarı aynı içerikte.. bu arada bemix falan kullanıyormusun
Cevap sahibi+1 yılbende ders çalışamıyorum kpss var daha hiç bakamadım bile kafamı toplayamıyorumki bu saç olayı mahvetti beni.. alttaki arkadaş demiş ya kol bacak kırılsa diye aynen bende öyle diyorum iyileşirdi ama bu durum çok kötü.
Cevap sahibi+1 yılbizi duyan saç yüzündenmi bu kadar dert ediyonuz der ama bizim durumumuz farklı anlayamazlar. milletin boyarken saçı yanıyo röfle düzleştiriciden yinede saçı bizm gibi olmuyor çabuk düzeliyor. bilmiyorum canım yaa bu kadar sıkıntıyı kaldırmıyor artık bünyem.. naptımda böyle oldu niye böyle bilmiyorum hayatımın içine edildi
Soran+1 yılaynen yaa bepantene evigen zeytinyağı yaptırdıım bir ara az dökülüyoduu sonraa çook kullanmadım saç kökünü tıkar diyee mehmet kırçımanla çok net görüşemedim tek dediği düzelir moralini bozma diyor hocam nasıl diyoruum ürünümüzü kullanacaksın diyorr her şey için net bilgi almak uzaktan zorr kişiyle bizzat iletişime geçmek şart uzaktaan ceap yazık konuşmak çok zor oluyorr ama çoğu kişiyi iyileştirdiğini söylüyor ama ya bizimki saçkıran değilse her haltı sürdüğümden böyle oldu zateen yanii ürünün
Soran+1 yıliçinde nolduğunu bilmiyoruum o yüzden tereddütlüyüüm yaa daha berbat olursa diye senin dediğin gii çünkü saçkıran ilacı diye geçiyo yaa bizimki saçkıran değilse tüm saç rahatsızlığı için mi kullanılıyo ne içinse bilmiyoruum inoxilde kortizon var diyor onu unut diyorr netten görüştüm yardımcı anak bu kadar olduu yanii kesin bii sonuç veririm diye bir ifade kullanmadı o kadar konuşamaddıım dediğim gibi görşmek bizzat şartt benim de kimseye güvenim kalmadı zaten uzaktayıım ya bu ürünü bırakırsam
Soran+1 yılsaçım dökülürse zaten uzaktayım sürekli mi kullanım istiyo gerçi bilimsel değl bitkisel ama korkuyoruum canım yaa görüş istiyorsaan ben araştırdıım ama tereddütlüyüüm halaa hayatımın içine edildi resmen hayatımdan soğudum ölü gibiyiim şuann aynaya bakmaya doyamazdım şimdi uzaklaştıım çook güzel derlerdi banaa diyenlerin allah belasını versiin şimdi yüzleri gülüyoduurr nefret ediyorum insanlardan da kıskançlıklarından da ders deçalışamıyorum akım buralarda saçta çünküü yağ badem yapğı deniycem
Soran+1 yılsaçı dinlendircem çok zamndır bepantene evigen zeytinyağı kullndım o saçı yormuş olabilirriyicene araştırıp bir badem yğı sürcem dr gideem ama verdiklerii ürünleri kullanmıycam bir bayan a kortizon verilmiş losyoon tüm saçı kaşı kirpiği gitmiiş vefren drlarr biz de kullanıyoruz çok az bir açıklıpı varmış hepsi gitmiş sadee tahlil yaptırcam sakın iğne yaptırmaa saç içinn kortizonluu
Soran+1 yılzaten şu saç sitelerii moralimi bozuyo o güün ağlıyor zırlıyorum iyi gelmşyo saçı araştormak bana millett sevgili vs derdinde biz de sağlık kategorisinde saç tüyü konuşuyoz zoruma gidiyo valla neden biz yaa:(((
Cevap sahibi+1 yılaynen canım o kadar yıl oku herşey güzel gitsin tam hayatımda rahata ercem sona gelcem dedim bu çıktı karşıma. kimseye bir zararım olmadı kimseyi kınamadım anlayamıyorum nedenini. ben kesinlikle bir kem göz olduğunu düşünüyorum benin başarımı mutluluğumu çekemediler.. en dipe düştüm artık kafam durdu bişey düşünemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıldediğin adamın ilacı etkili olabilir ama biizm için risk o kadar yağ falan kullandım döküldü yani dökülesi var daha da kötü olmasın bide kazıtmk falanda gerekir o da byük sorun olur
Cevap sahibi+1 yılailem evde hapis ettn kendini çık dışarı çık deyip duruyor nasıl çıkcamki off teselliler işe yaramıyor.. dışarı çıkmak istemiyorum evde böyle kafayı yiyorum.
Cevap sahibi+1 yılkortizondan bende korkuyorum yan etkisi çok oluyor. verdiği kilolar bırakınca dökülmenin artması falan. her daimde kullanmak zor. saça iğneli tedavi uyguluyorlar o da riskli off daha beter olmasın bilmiyorum salaklaştım iyice..
Cevap sahibi+1 yılne zamana kadar daha evde durcam napcam bilmiyorum.. aynı durumdayız canım yaa yani hayatımız altüstü oldu.
Soran+1 yılevet mehmet kırçıman o a vurursanız daha iyi sürürsünüz diyoo ben nasıl 0 a vurayım hani yanına da gitmiyorum uzaktaan saçkıran olduğu anlaşılmaz kii nolduğu belli değil ondan da çok korkuyoruum içeriğini bilmiyoruum tek bildiğim dualı olduğuu bilmiyorum ki güvenmek istiyorum birilerine genetik denilince zaten bizimkilere saldırıyorum saldırgan oldum sinirim bozuluyo bir bende var yaaanneme çok sataşıyoruum bu konudaa sinir ediyor beniiaileyi totan kökteenn yok edecem herhalde bu gidişle bu sinir
Soran+1 yılden stresteenn millet iş buluyo evleniyo biz hala saç sakalın derdindeyizz yok caım beni çekemeyenler çoktu aile içinde bile hadsafhadaa şimdi seviniyolardıır allah belalarını versiin üniv başlayınca oldu çünküü bir de dedğim gibi kırçımanla görüşürsen haberim olsuun istetecen mi ürünü sen ben hala korkuyorum çünkü ilk etapta beyaz tüyler çıkıyor korktum ürktm biraz
Cevap sahibi+1 yılcanım aynen bendede öyle oldu çok mutluydum başarılıydım ünide bitti hasetlenenler myradına erdi. ne diyim allah sebep olanlardan fitil fitil çıkarsın. seninle aynı durumdayız iş yok eş yok bir düzen yok. herkes bir düzen tutturdu kendine biz tam herşey yoluna girecekken bu dertle yüzleştik.
Cevap sahibi+1 yılailemlede dışarı çık deyip duruyor nasıl çıkcamki benim için diyorlar anlamıyorlar ağlasam hemen annem dayanamıyor o da başlıyo ağlamaya. artık içime ata ata içim çürüdü.
Cevap sahibi+1 yıldualıdır biçok kişi şifa bulmuştur ama ben cesaret edemem canım sıfıra vurdurmak zor hadi vurdursam ya düzelmezse. sonuçta herkesin saç tipi hastalığı farklı :(
Soran+1 yılondan diyorum yaa ya canım annende var mı bu dökülmee yani bir tek sende mii var annenin saçı nasıl ailede var mı bu tarz bir dökülmee bir de yaşın kaç bu arada hangi bölümü bitirdiin canıım mehmet kırçımana gelince bilmiyoruum kii karar veremedim korkuyoruum
Soran+1 yılbi de beyazımsı tüyler çıkıyo o da korkuttu
Cevap sahibi+1 yılannemde dökülme var ama annemin yaşıda var bide önleri benimkisi gibi açık değil senin annenin saçları nasıl
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım canım edebiyat öğretmenliği. senin bölümün nedir
Cevap sahibi+1 yıldevamlı elim saçımda engel olamıyorum canım sende öylemisin?
dökülmelerim daha çok arttı bugünlerde
Soran+1 yılanne babadaa saçlar sırım gibi canım yaa bir halamın 790 yaşındaa kullandığı ilaca bağlı dökülmüüşş ama onunki geliyoo bir de bir amcamın kızı 3. çocuğundan sonra annesini mi ne kaybetmiş saçkıranı olmuşş onda gördüm çocuklarının saçları çook gür başka herkesin saçı iyii gibi erkeklerde dee kşmisinin saçıı iyi kimisinin yaşa göre dökülme var da onların yaşları var yani onlarla kendiimi kıyaslıyayıım saçını eline sürme saç yağlanır canıım benim bölüm de kamu yönetimi saçının dökülmesi normal extra
Soran+1 yılilaç kullanmadıysan mevsimseldir tekrar dr gittin mi valla ben gidince moralim bozuluyor tam stres oluyom saçla ilgili konuşunca hassaslaşıyoom ağlıyasım geliyo vallaa açıklıklar fazlaa keşke şu minoxil illetini bırakmasaydıım en azındaan aşırıı ve her yerde değild açıklıık buu illeti bırakıncaa mahvoldu ya da hiç başlamasaydıım daha iyi olurdu belki düzelirdi gher şeyi sürdüm diye oldu sarımsak zeytinyağını karıştır diyo birii onu sür diyolar ondan bile korkuyom hiç bişi süremiyom:((ahh bilmiyo
Cevap sahibi+1 yılanladım canım senin fazla genetik kaynaklı değil ama bu atalardanda gelme durumu oluyor yani sanırım öyle bişey ya da gelir bizi bulur anca böyle şeyler. şuan ilaç kullanmıyorum. mevsimsel ama çok fazla dökülmeye başladı doktora gitmek istemiyorym zaten dökülüyor vereceği ilaçla iyice dökülme artabilir
Cevap sahibi+1 yılevet sarımsak azaltabilir dediğin gbi uygulayan çok. ben bu aralar hiçbişey sürmüyorum çünkü zaten artışta saç tellerim iyice hassalaştı o yüzden en azından bir süre daha bişey sürmeyeym diyorum. sen hiç denedinmi sarımsağı istersen dene bi.
Soran+1 yılben bugün sarımsağı dövdüm zeytinyağıyla karıştırıp sürdüm ama aktarcı ditek sürüklmez 15 güün onu güneşte bekleteceksin dedi sen sürdün mü sarımsağı hiiç denedin mi nasıl denedin bir de sarımsak yağı çıkmışş doğacının saç bakım yağı gelirse onu sipariş ettim bir onu kullanırım artıkk de sen sarımsaı kullandınmı saçına nasıl uyguldfın
Cevap sahibi+1 yılcanım denedinmi
sarmsağı ben hiç bekletmedim
sarımsak yağı bendede var arada yapıyorum ama çok sık yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu arada soralı 2 gün olmuş yazamadım kusura bakma
Soran+1 yılen bekletmeden sürdüm saçım döküldü yaa sarımsaklar kafamda kurumuştuu çoık beklettiğimden çook da döktü yanlış yapmışım 2 gün güneşte bekltiliyomuşş öncee sarımsağı dövüyon sonra zeytinyağını kavonoza boşalıyon 2 gün bekletip sürüyomuun benimkiler kafada kurudu çok da döktğ:(((
Cevap sahibi+1 yıl:( üzüldüm canım ya ben fazla bekletmiyordum yağlada karıştırınca dediğin kadar kuruluk olmuyordu. benim yüzümden öyle yaptıysan özür dilerim ben diğer türlü uygulamadığımdan bilmiyorum. inşallah dökülenler daha sağlam ve hemen çıkar :(
Soran+1 yılsen nasıl yapıyosun canım nasıl uyguluyosuun ya da şuan uyguladığın bir yağ var mıı sarımsak yağı işe yarıyor mu ne kullanıyosun şampuan da dahil
Soran+1 yılhangi markalı saç bakım yağları iyii bilgin var mı canım senin elindeki hazngi markanın
Cevap sahibi+1 yılcanım nete pek giremiyorum marka sormuşsun aldınmı sen
Cevap sahibi+1 yılbende bu var canım bir ara kullandım iyi yani içeriğide fazla
Cevap sahibi+1 yılben bu aralar yağ kullanmıyorum saçlarım dinlensin iyice fazla yağ bana yaramıyor zaten
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılcanım ilgili yorumlarda var bak bir belki yardımcı olur
Cevap sahibi+1 yılbarcelino bence iyi. bende argan yağı saç bakım yağıda var onu pek kullanmadım onunda içeriğinde çok yağ var ama bence barcelino daha iyi tabi seni yanıltmak istemem bana daha iyi geldi. argan yağı saçları yumuşatıyo barcelino daha güçlü hale getiriyor bence
Cevap sahibi+1 yılargan yağıda faydalı onunda karışımı içeriğ çok fazla yumuşacık yapıor
Cevap sahibi+1 yılben saçımı yıkadıktan sonra sirkeli su döktüm biraz oda yumuşacık yaptı ama her zaman yapmıyorum arada yapıyorum sen denedinmi hiç
Soran+1 yılyook canım minoxilden sonraa tövbe ettim artık her şeyi gelişigüzel sürmiycem saça saç bu başka bişy değil sadece haftada 3 kez saç bakım yağğı uyguluyorum ders mi çalışıyosun
Cevap sahibi+1 yılbende saçıma epeydir bişey sürmüyorum bence yağları azalt canım.
Cevap sahibi+1 yılsaç bakım yağının içinde neler var senmi karıştırıyorsun. bide dökülmesine etki ettimi
Cevap sahibi+1 yılbend ders çalışamıyorum çalışmaya çalışıyorum :/
Soran+1 yıldökmüyo fazla canın sen de al uygulaa içinde çoğu yağ var zaten haftada 1 ya da 2 defa bakım olsun diyee :(aynen çalışmaya çalışıyoruum tatlıım moralim bozuk yaa kpss d değişmiş içeriği sanırım
Cevap sahibi+1 yılbenimde canım ya müfredatta değişiklik yaptılar ben zaten çalışamıyorum bilmiyorum sonumuz hayır olsun canım. sen alese girecektn demi ales ne zaman
Soran+1 yıl12 mayıstaa tatlım ama saçım yüzünden odaklanamıyorum bu aralar çook dökülüyo yinee :((off allahım neden ben yaa ailemle aram bozuluyo bu yüzdeen millet sevgili iş peşinde neden ben kıl tüyle uğraşmak zorundayım neden ben yaa deyp duruyorum o yüzdeen üniv okuduğuma yazık saçı düşünmekten işim olmıycak nasıl toparlancam onu düşünüyom hep boş düşünüyom mayıs gibi ankaraya gitcem profa bir gideyim minoxil vermesinden korkuyom yine o mahvetti zaten onlara güvenmiyom drlara ama neden böyle oldu onuöğr
Cevap sahibi+1 yılbende aynıyım canım ya neden ben deyip duruyorum artık kafamda durdu aptallaştım iyice. çok üzülüyorum artık bişey olsada son bulsa bu saç dökülmelerimiz. biraz önce saçımı yıkadım epey döküldü oturup ağladım ağlamakta çözüm değil ama dayanamıyorumbişeyler yapsam dökülüyor yapmasam dökülüyor bilmiyorum artık kafayı yedim
Cevap sahibi+1 yılinşallah alesin güzel geçer canım
Cevap sahibi+1 yılankaradaki doktor umarım bir çaresini söyler zaten biliyorsun minoxu bilgilisin umarım doktorda vicdanlıdır paragöz değildir
Soran+1 yılhepsi firmalarla anlaşmalı canım ama bu sefer bilgiliyim her şey konusuundaa en azından bir endkronolojiye de görünmekte fayda vaarr hormonlar vss ne gerekiyorsa yaptırcam ama çook yoruldum boşa gidiyomuşum gibime geliyoo alese de çok çalışmıyoruum kafam saç peşinde oldukçaa banaa her şey haram gibi
Cevap sahibi+1 yılinşallah şifa buluruz canım
psikolojimizi çökertti zaten son bulsun artık
Cevap sahibi+1 yılşimdi hangi şampuanı ve yağları kullanıyorsun canım birde sarımsak uyguluyormusun saç dökülmen azaldımı benim bu aralar iyice arttı dökülmem bişey yapsamda yapmasamda döklüyor ne yapacam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbu saç derdinden göz altlarım hep çizgilerle doldu canım ya mahvetti beni :(
Soran+1 yılgözaltım morardı ve çkurlaştı ook ağlamıştım zamanındaa feci şekilde şimdi düzemşyorr 1 senede değişitim resmen çook güzeldimm sarımsağı direk uyguladım bir ara zeytiyağının içine sarımsak dövüp kullandım döktüü bekletiliymuş 2 gün şimdi sadece haftada 2 kez saç bakım yapı sğryorum başka bir şey değl yine dökülüyo ara ara
Cevap sahibi+1 yılcanım ya artık bir son bulsun bu dökülmeler valla nolcak bilmiyorum bitsin ben bittim sınava hiç çalışamıyorum gülmeyi unuttum kısacası yaşamıyorum yani ne zaman son bualacak bu çilemiz. imtihanımız ne kadar ağırmış allahım ya
Cevap sahibi+1 yılgençliğin en güzel zamanlarında çok ağır bir imtihan.. yorulduk bitsin artık.. artık yaşayacak gücüm yok hergün kötü geçiyor
Soran+1 yılcanım toparlann ağlasak o saç geri gelmiyor biliyorsuun yook yanii ağlayınca daha beter başka bir yerimiz zarar görüyorr haklısıın amaa napcağıız dahaa evlenirsekk çocuk varr kii doğum sonrasıı daha beter dökülüyo o yüzden bu kafayla da evlenemem kii saçım yüzünden bişey düşünemiyoruum işim yook gücüm yook dedim yaa birii nazar mı etti bişey mi yaptı ki bu bela başıma geldi başka şeye odaklanamıyoruum
Cevap sahibi+1 yılhaklısın canım
umarım tez zamanda şifa buluruz bugünlerde geçip gitsin..
Cevap sahibi+1 yılneden olduğunu kimin nazar ettiğini ya da sebebini çaresini bilebilsek
şu günlerde zorda olsa derse yoğunlaşmalıyız allahım bu derdin sebebi ya da neden olan kişi varsa o kilşiyi ve şifasını göstersin bize
Soran+1 yılamin canım yaa ama dua etmekle olsaydı benim şimdi sırm gibi saçım vardı dün kuaföregittim kadının saçı odun gibi bana saç ektircem diyo gerizekalıı bisürü saçı var kuaförcü diye dediğine bak
Cevap sahibi+1 yılöyleleri nispet yapıyor canım aynen gerizekalının teki
dua konusunda bende ümitsizim allahın gücüne gitmesin :(
Soran+1 yılaynen valla bilimsel bişe olmadan olmuyo dua da bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yılcanım ales sınavın nasıl geçti. geçmiş olsun. umarım iyi geçmiştir
Cevap sahibi+1 yılnasılsın canım
Soran+1 yılok canım 67 geldii sen naıyosun aynı vaziyetteyim ankaraya gittim saç biopsisi yaptım bişe çıkmadı ama saçımın tepeleri hala aynıı kronik efelium evelium muymuş neymiş katran tedavis dedi herkes bişey söyledi yaa cnım sıkkınn senin durumun nasııl
Soran+1 yılordamısıın drs mi çalışıyosun
Cevap sahibi+1 yılmerhaba nasılsın, uzun zaman geçti giremedim bir türlü merak ettim neler yapıyorsun sağlık durumun nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılumarım herşey yolundadır
Soran+1 yılaynı saç dkülmesi devam tam gaz senin duruun nasıl saçlar vs sınav sonuun nasıl geldi umarım iyisindr canım
Cevap sahibi+1 yılmaalesef sınav işi yattı seneye nasipse ya da nasip olmayacak bilmiyorum :/ herşey pek yolunda değil saçlarım dökülmesi devam ediyor bazen dökülme azalıyor bazen artıyor epeydir dinlendirdm bişey sürmedim dinlendirmek saçıma daha iyi geldi sanki
Soran+1 yılbilmiyorum d açıklıklar kapanmıyor sorun bu dr gittimm telojen efilium denildi genetik değil ssöylendi sres sonrası olmuştu zaten dökkülmme kronikleşiş denildi biyopsi yaptıdım bu denldi cerremesini çekiyrum halaa bilseydim hiç strs yapmazdım hayım ı kabusa çeirdii herks sres yaşıoo bana mı denk geldi anlamıyorm
Cevap sahibi+1 yılCanım genetik değilse bu iyi bir durum değil mi. Dr ilaç yazdı mi nasıl bir tedavi yolu izliyor. Bu stres konusunu bende anlamıyorum ya yani stresten sivilce çıkarda niye.saç.bu türlü hasar görüyor
Cevap sahibi+1 yılüniversite hastanesine mi gitmiştin
Soran+1 yılhacettepeye gittim de herkes bir halt söyledii güvenmiyorum biyopsi yaptırdım 4mm çapında punch biyopsi alındı ama o 4mm lik alandan saç kökünü alp baktıkla için sa çıkmıycak sonradan öğrendim psikolojim bzumuştu çok ağlamıştım söylemedikleri için mercimek büüklüğünde olduğundan söylememişler güya drlar laçok kavga ettim bu konuda biyopsi ncesinde alınan bölgede saç çıkışı olmıycağını söylemedikleri için yani gentik değil denildi biyopside çıkmdı ama saç çıkışı yok kronikleşmiş dökülmee stres
Soran+1 yılsonrası olmuştu zaten de herkes stres yaşıyo bir bana mı denk geldi anlamıyom kii prozac anidepresanı kullanmıştım o mu döktü ne bok oldu anlamıyom kii tabiri caizssse napm çok sinirleniyom
Cevap sahibi+1 yılcanım sinirlenmekte haklısın sonuçta gerekli açıklamayı yapmamalılar ama maalesef yapmıyorlar benimde tüm küfürleri sayasım geliyor allah düşürmesin güven olmuyor her yerde böyle. kesin mi çıkmayacagı yani belki çıkar kıl köklerinden. inşallah çıkar canım
Cevap sahibi+1 yılilaçların yan etkisinden olmuş olabilir canım ne ilaca ne şampuan kozmetik ürünlerine falan hiçbişey güven olmuyor bilerek insanları hasta hale getiriyorlar bir nevi tuzak bu dökülmenin de herşeyin ilacı vardır ama para tuzaklarından çıkatmıyorlar bence
Cevap sahibi+1 yılşuan saçına bişey uyguluyor musun
dediğin gibi stres yapmamak lazım canım düşüncelerinden uzak tutmaya çalışacaksın zor olsada çünkü kafana taktıkça artıyor.Allah şifa versin bize
Cevap sahibi+1 yılsadece önlerde mi açıklık var canım.
hangi şampuanı kullanıyorsun saç bakımı yapıyor musun
dr ilaç verdimi yani kronikse bunu engelleyen bir ilaç yok mu
çok soru sordum kusura bakma canım
Soran+1 yılyok tatlım sorun değil panplus kullanıyorum sadecehp keratin var diye ilaç 89 tl düün fayda sağladı m çok değil gibi evey biyopsi yapılan blgede sa kökü alındğından saç çıkışı olmuyomuş ok kavga ettim ikayet ettim iyiliğin iin denildi dee çok tartıştım söylenilmes gerekiyordu 4mmlik olsa bile bir tel bile önemli neticede zaten seyrek salıyız canım seyrekik genel öncedentepeydi nlerdi şimdi minoxii bırakınca seyrelme genel oldu bakım yağı bide hindistnevizi yağı arada kullanıyrum sabula yıkıyorm
Soran+1 yılkkeçe gibi oluy matlaşıyo aranmıyo taramayınca da dökülüyor senin saç dökülmesi nasıl peki genel mi biyopsi yaptır diycem için rahatlar da onun güvenilirliğinden de şüpheciym bu arada edebyatçıydın bu sene alımınız çok iyi puan kaç bir de alan sorularınız nasıldı
Cevap sahibi+1 yılcanım cevap yazamadım kusura bakma. bence sabunu bırak sarımsak şampuanı ya da bitkisel şampuanlardan içinde sülfat olmayanından kullan. bende sabun denedm çok kötü yapıyor. ben doktora gitmek istemiyorum saçlarım iyice dökülür diye korku oluştu verdikleri ilaçlar belli şuan için sadece beslenmeme ve saçıma odaklanmamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılsınav konusunda alım çok iyi ama benim şansızlığım. hani demiştim ya sınav durumu berbat diye ben gy gk ye girdim ama alan sınavına giremedim o iş yattı yani.nasip değilmiş diyorum ama üzülüyorum yine de seneye alım bu kadar olur mu ben çok şansızım ya :/ tekradan ders çalışmaya gücüm yok.
Cevap sahibi+1 yılcanım bu arada kardeşim bilgisayarı yanında götürecek :( cevap yazamazsam hakkını helal et :/ umarım şifa buluruz ve işimiz olur. Allah yardımcımız olsun kendim için istediğim kadar senin içinde herşeyin iyi olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılnasılsın canım sağlığın nasıl saç dökülme durumun nasıl merak ettim herşey yolunda mı?
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım