Canım akşam akşam yalan çekti ben de sorayım dedim. Tipsiz erkekler kız tavlayabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan ha 😂 birader düşüren düşürüyor yani hemde en kralını
Tip yoksa kız da yok. Ama senin yalanın da gayet güzel yani insanın inanası geliyor 😂
Kadınların hepsi tipe bakmazlar, algıları iyi manipüle edenler alıyor yürüyor. Tipsizim bir özelliğim yok ile tabi olamaz.
Sana 1 iyi 1 kötü haberim var.
1) kadınların hepsi tipe bakıyor (kötü haber)
2) sana bakanlar varsa yakışıklısındır. (İyi haber )
Yav kişisel konuşmuyorum kör değilim ve çevremde olan biteni görüyorum. Herkes yakışıklı değil herkes güzel değiş ama herkes yolunda kral 😂
kanka kadınların hepsi tipe baksa neden güzel kadınların yanında hep çirkin erkekler var gerçi onlar parada dolayı çoğu ama neyse
@Kindaaa922 heh destek geldi 😂 para bile olsa al sana başka bir sebep işte.
@Kindaaa922 benim çok param var doğduğumdan beri zenginim 1 tane kızın baktığını görmedim. Maserati ile Antalya'da girmediğim mekan kalmadı. Hiçbir kadın yaklaşmıyor. Demek ki parayla alakalı değil. Ayrıca o güzel kızların yanındaki erkekler çirkin değil sadece sen kıskanıyorsun kendine daha layık gördüğün için. Ben kıskanmadığım için gerçeği görüyorum çocuklar gayet de yakışıklı. Kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor nokta.
aw yakışıklı erkekler daha yalnız vallaha bak nerde taş gibi erkek görsem sap
ya kanka niye kıskanayım allah aşkına tipsiz işte yakışıklı olsa yakışıklı derim , nitekim 192 boyunda yeşil gözlü yakışıklı tanıdıklarım var ama gidip 160 boyunda erkekle çıkıyorsa o başka
@Kindaaa922 canları istemiyordur. Yoksa çirkin erkeğin yere göğe sığdıramadığı kızı çok rahatlıkla tek kişilik yatağa sığdırır.
Tamam madem öyle o zaman sana şöyle bir mevzu anlatatım, mevzu uzun ama sadede gelirsek, bir kızı sadece yazışarak ve telefonda görüşerek tavladım. Beni hiç görmedi fotoğraf falan bile olarak, ve ben hangi tiple karşısına çıkarsam çıkayım tamamdı o iş
alakası yok alakası bu işim tiple alakası yok tamamen şans ve nasip işi ula bi tanıdığım var adam kendi diyor 160 boyum var maymun gibiyim ama her türlü kızla takılıyom diye 😂 bak adam kendi kendine hakaret ediyo tanıyo kendini ama diyor işte o yakışıklı arkadaşlarım kendi istemiyor öyle olmayı aksine birini istiyolar ama bulamıyorlar
@Kindaaa922 tipsiz ve fakir erkeklerin tek umudu para. Para olunca kadınların kapılarında köle olacağını falan sanıyorlar ama durumun öyle olmadığını bilmiyorlar. Benim benden de zengin benden daha özgüvenli ve daha sosyal arkadaşım 20 kere reddedildi hiç sevgilisi olmadı.
bak diyorum sen istisnasın kanka bide senin çevren azdır çevre çok önemli ama tiple alakası yok vallaha bak
@Kindaaa922 benim çevrem ekvator kadar geniştir.
Biraderim sana kötü bir haberim var. Sanırım beceriksizsin ve olay tamamen bundan ibaret.
@Kindaaa922 ayrıca beni reddeden kızlardan birinin whatsapp arkadaş grubundan benim hakkımda tipsiz olduğu için reddettim dediğini gördüm. Hiç mi görmediniz metroda bir çocuk gördüm çok yakışıklıydı nasıl bulabilirim diye soranları? Veya sence 3 ay giyeceği montu seçerken bile sıcak tutar mı diye değil güzel görünür mü diye seçen kızlar sence ömür boyu yanlarında taşıyacakları erkeğin nasıl göründüğüne bakmaz mı? Ve bu kızların babalarından aldıkları paraların %90ı gratise gidiyor.
Benin tavsiye verdiğim ve tavsiyelerime uyanların hepsi istedikleri kızları tavladılar. İşi bilmesem verdiğim tavsiyeler de işe yaramazdı. Ayrıca tavsiye verdiğim çocuklar yakışıklıydı. Tipsiz olsaydılar işe yaramazdı çünkü onu da denedim. Gerçekten çok mu mantıksız geliyor burnu azıcık büyük çıktı diye milyon tane fotoğraf silen kızların erkeklerin tipine bakması? Biraz gerçekleri görün lütfen beni reddeden kızın ağzından duydum tipsizsin o yüzden istemiyorum dediğini. Ondan önce de başka bir kızın benim hakkımda tipsiz olduğu için reddettim dediğini gördüm whatsapp arkadaş grubundan
Yav kral tabi ki öyleler ama hepsi öyle değil, böyle şeyleri hiç umursamayanlar da var
Tamam işte ben de 4 yıl önce denemeyi bıraktım. Kimden hoşlanırsam hoşlanayım asla bir daha denemem.
Zenginim diyorsun eğer böyle de tavlayamıyorsan sorun sende yalan değil gerçek bu eksiklereni bul yola devam
Eksiğim tip. Buldum ve yola veda ettim 4 yıl önce. Artık tek yaptığım yazları yurtdışında 3 ay tatil geri kalan vakitte çalışıyorum.
Komik ve akiliysa belkiii ama tipsizliginde bi siniri varsa tabi cok ta olmamali
Güzel yalan bak. Yalanların en sevdiğim şekli yarı doğru yarı yalan olanları
Zekanla tavlarsin yani burada çalışkan olmaktan bahsetmedim
Akşam akşam çok iyi geldi var ya teşekkür ederim.