Arkadaşlar elisa testini daha önce yaptıran var mı bayan olarak ve nasıl işlem yapılıo nerde yaptırdılar sonuç ne zaman cıktı? Bilgi verebilir mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir devlet hastanesinin mikrobiyoliji labinda yapilir. Şöyle dúsün sen bir iliskiye girdin hemen elisa testi yapamazsin yapsan da sonuc dogru olmaz. Virus kendisini vucudua girdikten 3 ay sonra gosterir. Yani sen hemen iliski sonrasi baksan hic negatif ciksa sen temizsin anlamina gelmez dogrulamak icin 3 ay sonra tekrar gitmelisin. Hic pozitif se aids oluyor malesef. Bu testi 2 defa yapiyolar ikiside aids is eemin olmak icin baska sonuc yapiliyor virusuun kotu yanı kendisini gec gostermesi kulucka doneminin uzun olmask
219 Yorumla
Soran+1 yılÖrneğin münakaşa ocak 2015 de olduysa şimdi kesin çıkar mı ve bı tane test yeterli deniliyor sanırım net de tama bilgi alamadım
- +1 yıl
2015 te olmussa evet cikar ama 3 6 ay sonra tekrar ayni testi yaparlar garantilemek icin. Eger ikiside negatifse vucudunda hiv virusu yoktur ama ikis de pozitifse baska bir test daha uyguluyor bildigim. kadariyla ama ikiside pozitifse elisada zaten o hiv bvirusu vardir cokta umutlanmamak lazim
Soran+1 yılBı kere cinsel münasebet yaşadım analdan gondom vardı ama yırtıldı karsımdakı kısının birçok kişiyle bırlıkte olduğunu duyunca şuphelendım
- +1 yıl
Suphelenmekte haklisim cunku anal yoldan bulasma riski cok yuksek. Eger karsida hiv vurusunu tasiyor ise. Sen bir git hastaneye mutlaka
Soran+1 yılTaşıyıp tasımadıgına dair hiçbir bilgim yok askerdi askere AIDS kontrolü falan yapılıo mudur acaba?
Soran+1 yılRütbeli asker olduğu için yapılıo müdür bilmiyorum hıc ama çok kişiyle bırlıkte olduğunu ayrılırken söyledi
- +1 yıl
Canim yaptirsada disari ya bole insanlar ben aidsliyim asla demez saglik bakanligi bile bu kisilerin ismini tam kayit altina almiyor sadece kodlama yapiyor isminin basharfini yani bu tur kisiler asla ben hastayim demezler soleemezler ve coguda iliskiye girmeye devam eder erkeklerde.
Soran+1 yılİnşallah sağlıklı çıkarım yoksa zaten çok zor zamanlar geçirdim nasıl atlatırım bılmıyorum
- +1 yıl
Korkma bisey cikmaz bence rahat etmek icin bir baktir
Soran+1 yılİnşallah canım inşallah şimdi negatif çıksa tekrar baktırmama gerek var mı on yıl sonra kuluçka da kalabılıomus ya
- +1 yıl
Evet ama negatifse zaten 3 ay sonra tekrar yaptir negatifse bisey yoktur sorun olmaz sahsen sen ocak 2015 diyosun yani bikere yaptirsan yeter sana takma okadar
Soran+1 yılİnşallah canım çok saol
- +1 yıl
Rica ederim canim bunlari dusunerek kendini uzme bosu bosuna iyi gunler
Soran+1 yılSaolasın canım
- +1 yıl
Ansiklopedik bilgiler:)
Soran+1 yılKontrolum :( ben delırecem aksama kadar omzunda neden cıktı neye benziyor zona yanı diye arastırıyorum ilk fırsatta bakmam lazım psıkolojım çöktü
- +1 yıl
Abartiyosun canim hiv oyle omuzda kendini belli etcek bir virus degil lutfen sakin ol sen hep stresten vucudunda garip garip seyelrde cikartir bagisiklik sisteminide cokertirsin
Soran+1 yılDemi herkes omurilikte olur diyor genelde ama nerde resimlerine baktığımda ger yerde olabilir diyor ve gıdıkta bile çıkar diye resim atmışlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnfeksiyon veya zuhrevi hastalıklar polikliniğine git benim şüpheli ilişkim oldu de.
Tehlike sadece HIV değil, Hep. B ve C, ile frengi de için de test yapsınlar.
He bir tek eşli bile olsanız, partnerinizin tek eşli olduğunu bilemezsiniz.
En azından Hep. B aşısını yaptırın. Aşı 1998 yılında zaten rutin hale geldi. Daha önceki doğumlular bu aşıyı bir zahmet yaptırsınlar.02 Yorumla
Soran+1 yılHepatit b ve c yı frengi yı de hıc arastırmadım yaa
Cevap sahibi+1 yılAslı tehlike Hep. B ve C.
Hiv pozitif ya da AIDS li erkek sayısı 10 binden az iken her 20 kişiden birisi Hep. B bulaştırıcısı.
Üstelik Hep. B HIV e göre 100 kat daha bulaşıcı.
Bir de ölüm tehlikesi olmayan HPV falan var, onun da bazılarının aşısı var.
Şu kondoma uyuz olanlar var ya, tam kamikazeler.
Bacım, bir belirti gördün mü bunca zamandır? Ateş, sırtta kırmızı lekeler, ağır ve uzun süre geçmeyen grip? Bunları görmediysen değilsindir, çok kasma. Sürekli aklına gelir hiv fobisi, yinede sen bilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılOmzunda kızarıklık var sadece
- +1 yıl
https://aidstesti.com/pic/r11.jpg Benim demek istediğim bu.
Soran+1 yılBenin ki de buna benzer biraz daha küçüğü omzunda çıkmıştı
Soran+1 yıl:( ayy valla çok kotu oldum
+1 yılelisa testi kanla yapilan bir testtit. herhangi bir hastanenin mikrobiyoloji lab. bakilmaktadir
1164 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesinde ücretsiz diye biliyorum ama kayıt altına alınıyor özel de peki ne kadar ücret ve ne zaman belli olur bilgin var mı
- +1 yıl
Evet devlet veya unuversite hastanelerinde ucretsiz. Özel hastanelerde kayit islemi yapilmadan test tahlili yapilmiyor sgk ozel hastanelerde yapilan testlerin bir kismini karsilamiyor. elisa testi kendi icinde bir kac farkli tahlilde yapiliyor. yani ortalama sizden talep edicekleri ucret 100 tl civarinda
- +1 yıl
İstanbul veya izmirdeysen yardimci olabilirim
Soran+1 yılİnşallah o kadarcık tır daha fazla sanıordum
Soran+1 yılMaalesef Ankara da yım
- +1 yıl
bazen ozel hastaneler ucretleri sisiriyorlar. bir kac hastaneye sorun derim. bu tur virusler kulucka doneminden sonra ortaya cikiyor. benim biri 10 digeri 2 yildir hiv pozitif olan arkadasim var. ilac tedavisi altinda hayatlarina devam ettiriyorlar. kimin ne oldugunu bilemedigimiz icin bu tur seylerde onlem almak en guzeli
Soran+1 yılÇocuk sahibi oldular mı bu pozitif çıkanlar eşleri var mı? Psikolojik durumları nasıl
- +1 yıl
herhangi bir pskikolojik sorunlari yok. ilk baslarda duyduklarinda moralleri bozuldu sonra hastaligin seyri ve kullandiklari ilaclarla normal hayatlarina donduler. iliskiye girmeye devam ediyorlar ama onlemlerini alarak. ikisininde cocugu yok
Soran+1 yıl:( çcok korkuyorum cokkk
- +1 yıl
ismi bile urkutucu anlayabiliyorum seni. belkide korkularin bosuna cikicak sonuc negatif cikicak. negatif cikti diyede sen yinede onlemini almadan bisey yapma. ben bir arastiriyim. ben eczaci oldugum icin cok kisiyle karsilasiyorum
Soran+1 yılEvde yapılan test varmış alaçam şimdi ona da takarım yapamadım mı acaba falan dıye
- +1 yıl
istersen sana numarami veriyim takildigin bisey olursa numarani gizler ararsin.
Soran+1 yılEwet ver sene
- +1 yıl
0538 253 07 90
Soran+1 yıltamam çok saol
- +1 yıl
rica ederim istedigin zaman istedigin saatte ariyabilirsin bu arada adim umut
Soran+1 yılUmut sen anal mı beraber olmuştun veya arkadaşlarından var mı analdan
- +1 yıl
ben degil arkadaslarim o iki kisi biri analdan beraber oluyor surekli
Soran+1 yılAIDS olan mı analdan oluyor 😢 işte bu çok kotu :(
Soran+1 yılBen de anal olmuştum analdan risk iki katıymıs
- +1 yıl
kim dedi risk iki katiymis diye. riskin kat sayisi olmaz her ikiside ayni sonucta bir birlesme oluyor
Soran+1 yılBak altta yorum yapan biri demiş ve nerde de öyle yazıor virüs kapma olasılığı daha fazla diyor ;(
- +1 yıl
ona bakarsan anne sutundende geciyor
- +1 yıl
bizler ne dersek diyelim sen tahlil yapmadan bu sekilde hep kafani karistirmis olucaz o yuzden tahlilini yaptir durumun ne oldugunu ogren
Soran+1 yılAynen takıp edebilir mıyım seni
- +1 yıl
tabiki
- +1 yıl
ozelden mesaj atarmisin
Soran+1 yıl2 xper gerekiyor atmam için takıp ettim biraz önce zaten
- +1 yıl
farkettim. numarami. kaydettin mi
Soran+1 yılEwet
- +1 yıl
tesekkur ederim dedigim gibi istedigin zaman numarani gizleyip ararsin
Soran+1 yılMesaj atsana swn
- +1 yıl
atamiyorum xper yetmiyor
Soran+1 yılOfff :(
- +1 yıl
musaitsen ara
Soran+1 yılDeğilim ki olsam arayacam da
- +1 yıl
anladim evdekilermi uyanik
Soran+1 yılEwet annem yanımda yatılı ben kabuslar görüyorum diye
- +1 yıl
hmm bu durumlardan dolayimi o. kabuslarin
Soran+1 yılEwet ailem sürekli soruyor sana ne oldu boyle birşey mı oldu soyle falan olmadı diyorum büyü yaptılar sana herhalde diyorlar ama bilmiyorlar ki kabuslaeum hep aynı
- +1 yıl
yani onlarda kendince hakli sni halde gorunce telaslanmislardir. bence senin biran once yaptirman lazim
Soran+1 yılBiliyorum ama burda yaptıramam hastane se herkesi tanıyorum biri görmese biri gorür birşey soracam sende veya arkadaşlarından hıc belirti oldu muydu ilişkiden ne zaman sonra test yapmaya karar verdiler yanı ne oldu da
- +1 yıl
zaten kulucka donemi var iliskiden 6 ay sonra belli olur olr bisey olsa. bunlarinki tamamen tesadufen ogrendiler is icin rapor alicakken baktiriyorlar tahlile orda ogrendiler hic belirti vermemisti. ama genel. olarak yaralar cikmaya basliyor
Soran+1 yılBende çıktığı gibi yanı :(
- +1 yıl
asma yuzunu hemen ya belkide ole bisey cikmiycak
- +1 yıl
ya seyhat problemin yoksa gel istanbula ben baktitiyim tahillerine
Soran+1 yılMaalesef yok ailem bana çok düşkün ve hıc bir yere gondermezlerdı beni ;( rezil oldum halime bak :(
- +1 yıl
halinde bir durum yok bence korktugun gibi cikmiycak hic bisey. ama bu sekilde kendi kendini yiyosun bunu bir cozume ulatirmak lazim
Soran+1 yılİnşallah yoktur buradan resim nasıl atılıo atacam kızarıklığı az geçti de hala var zona AIDS on bı etkeni dıolar zona sandım arastırdıgıma gire sağlık ocağına gıttıım zona değil diyor zona omurga da çıkar diyor %100 eminim dedi az rahatladım ama cıldıyeye yonlendırdı
- +1 yıl
burdan bende resjm atmasini bilmiyorum. whatsaptan at. her yara aids veya zona olarak yorumlanmaz zona cok agri yapar ole bir tek yaraylada aids denmez. sedefte yara yapar. bu sekilde herkes bir yorum yapar sitelerde farkli farkli gorusler vardir yok şoyle belirti olur yok boyle belirti olur diye sadece moral bozmaktan baska bir halta yaramaz. aidste kendi alt gruplarinda ayriliyor sonucta artik ilac tedavisiyle hayatini devam ettirebiliyosun. gerci daha tam teshis konmamisken bunlari dusunme bile tamam kolay degil yasadiklarn kim ne derse desin senin cektigin sıkntiyi cekmiyor anlayamiyor ama dedigim gibi sonunda korkularin yerine sevinc alicak
Soran+1 yılİnşallah öyle birşey olursa sana buradan hediye yollayacam :)
- +1 yıl
sen iyi olda hediyenin ne onemi var bir insanin bir insana verebilcegi en guzel hediye tatli bir tebessumdur bir gulum binlerce hediye eder
Soran+1 yılOlsun Allahım nolur sağlıklı bı sonuç çıksın sen de dersin inşallah belki senin Duan kabuk olur nerden bılebılırz o Duan karşılığı az da olsa bı hediye isterim göndermek
- +1 yıl
dualarim seninle rabbim herkesin derdine derman versin. elim kolum bagli durmak hosuma gitmiyor hani yakininda bir yerde olsam tuutgum gibi goturmustum sen bir hastaneye
Soran+1 yılSenin bı sözün yeter inşallah yoktur dedin ya Allah razı olsun en büyük hediyedir bana en büyük yardımdır
- +1 yıl
bence cikmiycak gorursun bak ve biz burdan bunu kutliycaz ;)
Soran+1 yılKapatmıyorum bu postu veya eklısın inşallah yok negatif çıktım diye arayacam seni :)
- +1 yıl
insallah o guzel haberini bekliyorum. canin sıkildiginda ole sohpet etmek icinde ariyabilirsin konusarak daha cok konuyi konusur ili lafin belini kirariz
Soran+1 yılİnşallah bı bu konu hallonsun da
- +1 yıl
allahin izniyle olucak. ama bundan sonra sende cok dikkat edersin canim
Soran+1 yılÇok çok çok fazla
- +1 yıl
aferin sana ;) soz dinleyince pek bir sevimli oluyosundur ;)))
Soran+1 yılNe geldiyse başıma sevımlısın dıyenlerden geldi deme öyle 😊
- +1 yıl
aman aman bisey demedim sustum annende uyusun artik tlfnda iki laf konusamadik
Soran+1 yılAnnem uyumadan benim sarjım %2 haberin olsun
- +1 yıl
sen. sarja tak biran once ben. mesaj atmani veya aramani bekliycem
- +1 yıl
gunaydinnn
Soran+1 yılGunaydın
- +1 yıl
nerdesin sen ;))
Soran+1 yılBurdayım da ya kafam bulanık ya
- +1 yıl
canim o. testi. yaptirmadigin surece bu bulaniklik devam edicek
Soran+1 yıl:( ya kımle gıdecem ne yapacam bilmiyorum
- +1 yıl
geliyimmi ankaraya
Soran+1 yılKorkuyorum işte başka şehirde yaptıracam diyorum
- +1 yıl
gel istanbula o zaman gunu birlik ben hemen aldirirm kanni bizm. bayam. doktor arkadaslara
Soran+1 yılİstanbul çok uzak ne yaptın ya yakında erzurum a gitmem gerekecek orda yaptırırım dıyorum
Soran+1 yılHemen belli olur zaten de dudagım falan da yara oldu stresten galıba
- +1 yıl
yok o. stresten kaynaklaniyor. dudagindaki. ne zaman gidicen. erzuruma
Soran+1 yılBilmiyorum işte ilk fırsatta niye kı
- +1 yıl
hic sordum gun icinde ankaranjn bir ilcesine git yaptir
Soran+1 yılOrda kız arkadaslaeım var destek olurlar tek gıdrrsem o stresi kaldıramam o yuzden
- +1 yıl
anladim canim temiz cikicak gorursun
Soran+1 yılAma agzımın içinde de var ve nerden baktıgımda pamukçuk diyor delırecem
- +1 yıl
sakin ol sakin bence bunlarin hepsi stresten
Soran+1 yılNasıl stresten agzımda mı pamukçuk cıktı delırecem vallaha ben şimdi bı kılınıge gitsem 5 e kadar çıkar mı kı
- +1 yıl
yarin cikar
Soran+1 yılBugün pazar ya unuttum vallaha bıktım bı günde nasıl pamukçuk çıkar şaka gıbı
- +1 yıl
bak canim benim o arkadaslarimda hic ucuk falan cikmadi
Soran+1 yılBelirtileri bu yazıo valla ağlıyorum sinirden kafayı yıycem ben artık :(
- +1 yıl
ya bak herseyi okuyup delirme. tahlil yaptirmadan ne yazsak bos
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın acil yaptırmam lazım yoksa boyle yasayamıyorum ben
- +1 yıl
bence git bir hastaneye gir acile ic hastaliklsri doktoruyla bir konus durumu anlat ve hemen bir tahlil. yaptir merak etme kimsede duymaz
Soran+1 yılBu saatte gitsem faydası olmaz bence hafta ıcı gıtmelıyım sanki bı de bura çok küçük semt valla ya :( ondan korkuyorum ben
- +1 yıl
canim benim tamam orda yapma git ankaranin baska bir ilcssine orda yaptir ama bile yaptirmadigin her gun kendine izdirap veriyor pskilojini bozuyosun. yaptirdin temiz cikti keske bu zamana kadar stresi cekmeseydim. diyceksin
Soran+1 yılİnşallah ya inşallah hayırlı haber vereyim artık
- +1 yıl
insallah o haberi bende bekliyorum senden burdan kutluycaz hatirlat bide firca aticam
Soran+1 yılValla ağzımı burnumu Kırşan söz dıyemem
- +1 yıl
hayir sabah uyaninca aklima sn geldin acaba nasil oldun diye inanki tutup. kolumdam goturcem eger gitmessen
Soran+1 yılFırsatım olsa gitmem mı kim ister boyle beklemeyi delırıyorum her ssanıye
- +1 yıl
bazi seyler icin firsat bulurken bunun icinde firsat bulabilirsin
Soran+1 yılBurda ki hastane de hep tanıdık başka semte gıdecem korkuyorum benim ailem çok muhavazakar Anlamıyorsun en küçük birşey duysa babam yıkılır o korku ile gıdemıyorum kimsem yok yanımda o cesareti bulamıyorum yoksa vallahi giderim calısırım ahh elimde olsa özele gıdecem bu yüzden kolyemı bozduracam gerekirse telefonumu satarım beni Anlamıyorsun bu utancı nasıl hıssettıgımı ben annene babama layık bı evlat değilim o yüzden cezalandırılıyor m
- +1 yıl
anliyorum seni canim benim neler yasadigini cok iyi hissedebiliiyorum. kolyeymis tlfnmus ozel. esylarini cikarma elinden odun degilim. herhalde burda elimden ne geliyosa yaparim yeterki sen iyi ol
Soran+1 yılteşekkür ederim sadece duanı istiyorum başka hiçbirşey değil :(
- +1 yıl
dualarim seninle allahin izniyle hic bisey cikmiycak. simdi ne dersem diyeyim kafandan dusuncelerinden bu durumu atamiycaksin o yuzden hayirlisiyla bir ciksin sonuclar oma gore adim atariz
Soran+1 yılAllahım negatif deyim sana nolur :( hakkını helal et basını agrıttım senin de
- +1 yıl
helal olsun sacmalama. basim. agrimadi bak. istedigin zaman ara sor yaz danis
Soran+1 yılİnşallah iyi haber veririm artık saol çok saol
- +1 yıl
bekliyorum sabirsizlikla
Soran+1 yılNegatif çıksın bağı koparmayalım su xper artsın da
- +1 yıl
kesinlikle bence tlfndanda konsblriz
Soran+1 yılİlk buradan ekle de tel kalsın az :)
- +1 yıl
tamam canim sn nasil istersen bu arada gecmise sunger cekmek. hmm iyiymis
- +1 yıl
napiyosun
Soran+1 yılOturuyorum sen
- +1 yıl
iyi bende disari ciktim bir hava aliyim. diye
Soran+1 yılBende cıkacaktık ama basık acayip agrıyor çıkacak enerji bulamadım
- +1 yıl
bir dus al bide limonli bir cay kendine gelirsin
Soran+1 yılPapatya çayı ıcecem birazdan sen çok yörük yapta 2 xperın olsun başka paylasımlara falan :)
- +1 yıl
vallah elimden geldigince yapiyorim. olsunki ozelden msjlasalim
Soran+1 yılBı baksana birşey soracam
- +1 yıl
efendim canim
Soran+1 yılBirşey soracam mesela yarın hastane ye gıdecem araştırmaya mı gıdecez devlete mı sen daha iyi bilirsin bı de hangi bolume muayeneye gıdecez ve desem evlendım bosandım gibisinden en azından utancım az olur eşımden tereddutluyum desem göremezler demi anlamazlae
- +1 yıl
olw seyler soylemene gerek yok yarin bir dahliyi bolume git isyeri bole bir testler istediler de eger devlete gidersen baska tahlil isimleride vericem onlarida yaptir. ege ozele gidersen sadece hiv baktir
Soran+1 yılDevlete gıdecem de araştırma hastanesine mı gideyim devlete mı iç hastalık larına mı gıdecem
Soran+1 yılBaşka hangi test gerekıo
- +1 yıl
farketmiyor herhangi bir devlet hastanesinde ic hastaliklari bolumune git. yapilicak testlerin adi: hcv, hbs, hiv, anti hbs. bunlari yaptir genellikle bunlari evlenirken de yaptitiyorlr
Soran+1 yılBunlar da mı bu şekilde bulasanlar
- +1 yıl
evet canim o yazdiklarim hepatit tahlilleri
Soran+1 yılYa temelli utanç biri değil hepsini nasıl deyim ben birine utanıom
- +1 yıl
iyide googla yaz evlenirken istenelinen tahliller ne diye bak yazdiklarim cikicak
Soran+1 yılAyıp değil mı doktor ne der bu kadar şeye
- +1 yıl
ne ayibi bunlar siradan tahlil birine kab verirken bile bu tahliller yapiliyor
Soran+1 yılTamam o zaman hepsini yaptırayım
- +1 yıl
yaptir tabi canim en azindan aklimda bisey kalmaz
Soran+1 yıltamam o zaman hepsini yaptırayım bı test yeterli demı
- +1 yıl
evet canim yeterli
Soran+1 yılSen napıosun yenge nerde
- +1 yıl
disardayim ole bir turluyorum bilmem en son evdeydi
- +1 yıl
napiyosun merak ettim
Soran+1 yılhastane deyim kan verdim 2 de sonuçlarım çıkacak bekliyorum cıkmasını
- +1 yıl
cok sevindim gitmeneee hangilerine baktirdin
Soran+1 yılvalla dedıklerımım hepsini verdim doktora bunları yaptırmak ıstıorum dedım
- +1 yıl
iyi sevindim hepsi bakilmis oldu mutlaka haberdar et beni
Soran+1 yılçok korkuyorum yarım saat kaldı
- +1 yıl
korkucak hic bisey cikmiycak canim bak gorursun
- +1 yıl
ne oldu ciktimiiii
- +1 yıl
cikmis olmasi lazim
Soran+1 yılya bir saat sonra diyorlar offf
- +1 yıl
ama yapacaklari ise tukurucem
- +1 yıl
cikmis olmasim lazim. artikkk
- +1 yıl
merak etmeye basladimm
Soran+1 yılhıcbırseyın yok dedi :)))) hıcbırsekılde virüs yok diyor HIV falan da sağlam dıo :)))
- +1 yıl
oh cok sukur sevindimmm hadi gozun aydin
- +1 yıl
ne zaman yersin fircani ne zaman atiyim canimm
Soran+1 yılAhahhaha hemen bı porsiyon alayım :))))
- +1 yıl
yok aradiginda aticam yazarak pek guzel olmaz bundan sonra dikkat ediyosun beni sinirlendirme ;)
Soran+1 yılbundan sonra erkek sınege bile yaklasmam
- +1 yıl
;))) ole deme canm hormon bu belli olmaz ;)
- +1 yıl
musiat oldugunda aramayi unutma
Soran+1 yılok :)
- +1 yıl
bekliyorummm ;)))
- +1 yıl
unutuldummmmm
Soran+1 yıldüğüne gittim bol bol halay çektim :)
- +1 yıl
;))) stres atiyosun dimi. halay dedinde aklima. fena sey geldi ;)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yıltest öncelikle bir kaç test olarak Kendi içinde ayrılıyor ilk temas zamanından sonra test yaparsanız ilk 10 gün içinde virüs tespit edilir ve daha sonra ki 29 gün içinde net olarak ortaya sonuç çıkar
116 Yorumla
Soran+1 yılÖrneğin münakaşa ocak 2015 de olduysa şimdi kesin çıkar mı ve bı tane test yeterli deniliyor sanırım net de tama bilgi alamadım
- +1 yıl
çok daha hızlı çıkar ayrıca kan verirsen ya da kan bağışı orda bile çıkar, umarım kötü bişey yoktur
Soran+1 yılİnşallah ya valla kimseyle birşey yapmayacam o şekilde bı negatif çıksın da :(
- +1 yıl
western blot ile sağlama yaptır oldu mu, sonra üzülürsün. cidden kötü bir durum ama emin ol o kadar zaman sorun olsa anlardın
- +1 yıl
ankara'da olsaydın tanıdık başka bir yere gönderirdim seni. bana bir haber ver bakalım
Soran+1 yılYa omzunda kızarıklık cıktı nerden baktım AIDS falan yazıodu oradan kafana takıldı yoksa aklımın ucuna gelmezdi
- +1 yıl
iyide insan bu kadar gün bekler mi, ayrıca aşağıda ki yazıları okudum şimdi, ezbere laflar, bugün girdiysen ilişkiye o zaman 1 ayda anca belli oluyor ama senin yıl olmuş, kuzenim yaptırdı ilk gün ortaya çıkıyor uzun süreli olduğu için, fiyatı net hatırlamıyorum, ayrıca sırtında çıkan kızarıklık karaciğer ile ilgili olabilir. görmek lazım
Soran+1 yılHıc bı belirtisi olmadı ki bende o yüzden şüphe duymadum ki hem olaydan 6 ay gecmelıymıd
- +1 yıl
bak ilk günden sonra teste girersin ve 10 günçinde virüs alıp almadığın belli olur ve daha sonra ki 29 gün içinde netlik kazanır, gidip özel bir yere sor istersen
Soran+1 yılYanı su an kesin çıkar dıoausn evde yapılan testler varmış onları bılıo msuun
- +1 yıl
hocam sağlaması oluyor evde ne kadar sağlıklı olur acaba
- +1 yıl
ben soruyum doktora, az sonra net bişey söylerim
Soran+1 yıltamam saolasın
- +1 yıl
https://www.hivtesti.org buyur hocam burda var eğer alamazsan kartın yoksa bana mesaj at, arayıp söyleriz başka ödeme yöntemi buluruz, bayan kuzenim yanımda üniversite hocası da kan vermiş ve korkup burdan alıp testi yapmış, yüzde yüz doğru çıkıyormuş
Soran+1 yılİlk hastaneye gideyim sonra evde mı yapayım sımdı
- +1 yıl
ilk evde sonra hastane daha uygun sanki, kayıt da olmaz
+1 yıleğer bulaşmışsa bunu nasıl başardığını merak ediyorum korunmadan ilişki mi olur ya cevabına gelcek olursak 2 tüp kan alıyorlar test sonucu 3 gün sonra falan çıkıyor ama belli aralıklarda yaptırman gerekiyor emin olabilmek için
16 Yorumla
Soran+1 yılTek test yeterli dıolar olayı gem bılmıosun ınankı keşke ıstedıgım birşey olsaydı derdim haklısın ben evlenmeden asla bırlıkte olmazdım kimseyle ben çok karsı çıktım darp raporu bile alacaktım korktum ailem duyar küçük yerde yasıoruz kahrolurlar diye dusundum
- +1 yıl
evlenmeden birlikte olabilirsin bu gayet doğal hakkın da korunmasız ilişki cahilce
Soran+1 yılGondom vardı ama yırtıldı :(
- +1 yıl
BİM'den alırsanız öyle olur
Soran+1 yılBen almadım zaten zorakıydı diyorum kendisi almış adi herif
- +1 yıl
anladım kötü olmuş olsun test temiz çıkarsa dikkat edersin artık
+1 yılozel hastanelerin cogunda var. hiv pozitif suphenmi var
120 Yorumla
Soran+1 yılEwet bı bayanım ve şüphem var korkuyorum ne kadara yapılıo özel de ve hemen çıkar mı bilgin var mı
- +1 yıl
baska tahlillerde oneriyorlar. fiyat bilmiyorum ama 3 tane arkadasima yaptirmistim biri 300 biri 450 biride 750 almisti. degisik testler. suphen varsa iliskiye falan girme.
- +1 yıl
hemen cikar uzun surmez ama ucuz bisey degil.
- +1 yıl
kan falan verme gittiginde soyle suphem var diye.
- +1 yıl
bu sana ders olsun ayrica.
- +1 yıl
insallah saglikli sonuc cikar
Soran+1 yılİnşallah sağlıklı çıkar çok büyük ders oldu zaten de kimseyle birşey yasamdım ondan sonra zaten o da zorla tapılan bı olaydı
- +1 yıl
ben en sevdigim arkadasim cocukluk arkadasim beraber is actik kardesim gibi bana dediki temiz cikmazsa kafama sikarim diye. adak adadik temiz ciksin diye koc kestik bir de ustune dusun yani. allah sanada iyi sonuc versin. tecavuze mi ugradin
Soran+1 yılErkek arkadasımdı toplu ortam a gıdrcez dedi kimse yoktu ve saldırdı savcılığa gıdecektım ıkametgahım okuduğum yerde degıldu savcılığa gitsem celb memlekete gider dediler gıdemedım askerdi o adi de sonra ayrıldı ve istediğim kişiyi alırım vs vs konuştu ve bı kaç kişiyi de hamile bıraktığını duydum benden sonra kızlara baskı uyguluyormus aldıracaksınız sız ben karısmam gibi ucuz yırttım derken bı de bu cıktı bakırelıge iki hastaneye baktırdım bakıresın dediler ama analdan yaptı zaten darp raporu alayım dedım sicilinde gözükür dediler korkudan sustum hep
- +1 yıl
yazik sana keske gitseydin. allah belasini versin. siz sikayet etmeyince onunda ozguveni oluyor ve yapmaya devam ediyor o.. evladi. nerde yasiyosun?
- +1 yıl
daha once iliski yasadigi kimseyle tanistinmi gorustun mu
Soran+1 yılHayır ben kaçtım resmen ondan tehdit ettim aılemı cagıracam diye resmen geldi yaparsan sen eve gelmiş oldun kamera kayıtları var ıstegınle geldin dedi ben de arkadaşlar gelecekti dedim hayır sen geldin ben öyle birşey demem kendı istedi bakın zorla getırmedum derim dedi korktum askerdi askerlıgını yakacaktım astsubaydı o da telaslandı darp raporu falan deyince ama duydum ki hamile bıraktığı kişiler var ugrassam ben gıdecem arada ailem yıkılır :( mecbur sustum
- +1 yıl
yani tecavuzun iyi bir yani yok ama bekaretin duruyosa sevin biraz. kim olursa olsun fiili livata denir ve suctur bu. sana kamera falan bile dese farketmez. varsa delili sunar. ama sonucta sen hakli cikarsin. once gidip rapor alacaktin tesekkullu hastaneden. sonra ikametini alacaktin memleketinden yasadigin yere bunlar basit artik. simdi bile yapabilirsin ama kanitin yok. nerdesin Şu an buyuk bir sehirdemisin
Soran+1 yılHayır küçük bir yerdeyım su an ve eski konuları kapatmak istiyorum artık Delirdim analdan hamile kaldım sandım hergun test yapıorum kaç kere kan testi yaptırdım hamilelik için olay üzerinden 1/5 sene geçti hala acaba var da mı öldü acaba içimde de görmuolar sonra bakırelıge mı yanlış baktı iki doktor acaba yırtık da nı bılmıolar sonra bu omzumda kızarıklık çok kişiyle yattım demişti yırtılmıstı gondom acaba kaptım mı delırecem ben
- +1 yıl
once psikiyatriye git bence. ve sanirim hiv da negatif cikar. sen cunku bunalimla bunlari kafana takiyorsun. analdan asla hamile kalinmaz. ayrica bekaretin bozulmus olsa oyle bir kan gelirki avucun dolar. yani az buz bir sey degil. iki damla ile bitmez yani. o yuzden korkma. en guzeli unutmaya calis. basaramiyorsan psikiyatriye git. hic bir serefsizede guvenmezsin artik. insallah karsina hayirli biri cikar.
Soran+1 yılİnşallah ya inşallah negatif çıkar :(
- +1 yıl
hayir temiz garanti de cunku 1.5 sene gecmis ustunden illaki belirtisi cikardi. bagisiklik sistemin cokerdi.
Soran+1 yılSade sac dokulmem vardı o da bende hep vardı olay öncesinde de irsi sandım dikkate almadm
- +1 yıl
strestendir kafana takip bunalima girdigin icin.
Soran+1 yılİnşallah öyledir
+1 yılAçılın ben doktorum. Git doktora görün test yaptırmak istiyorum de. Ondan sonra yaptır testi en geç 2 saate elinde olur bu kadar kasmaya gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılKasmaya gerek yok mu sence
- +1 yıl
Yok bence ölücez zaten
+1 yılyaptıran arkadaşım vardı sana cüzzamlı gibi davranıyorlar demişti temiz çıkmış korkacak bir durum yok demişti hemen çıkartıyorlar sonucu çünkü aids isen karantinaya alınman gerekir
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl karantina ya
Soran+1 yılYaptıran arkadsdın anal yolla mı bırlıkte olmuştu
- +1 yıl
o erkekti erkek olarak gitti erkek olarak geldi o gün içinde hemen haber veriyorlar sen ne sebeble bu kanıya vardın kimdi türk değilmiydi erkek arkadaşın değilmiydir escortmusun dışarıda siyah erkeklemi oldun ya da türkiye dışından biri ilemi
- +1 yıl
öteki konuşmaları okudum bence aids değilsin senin karaciğerinde birşey var sen onları göstermeye git aids kolay olunmuyor artık duyulmuyorda
Soran+1 yılKaraciğer ne alaka ki
- +1 yıl
kontrol ettir karaciğerinde sıkıntı olanlarda o dediğin olabilir
Soran+1 yılOmuzda kızarıklık vs vs ilk defa duyuyorum karacıgerle alakalı olduğunu
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. Dikkat et kaydırma falan yapma tamam mı kuzum al şu okunmuş pirincide şu okunmuş suyu da iç bakiyim. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözel hastanede yaptırmıştım ben 2 saatte çıkıyo sonuç
16 Yorumla
Soran+1 yılAyy nihayet yaptıran biri ne şüphen vardı ne belirtisi vardı testi yaptırdın acaba
Cevap sahibi+1 yılkorunmasız ilişkiye girmiştim bir ukraynalıyla ama negatif çıktı neyse ki, belirti yaşamadım
Soran+1 yılNe kadar sonra test yaptırdın ne kadara yaptırdın bı de ne kadar ödedın
Cevap sahibi+1 yılbenim çok oldu 6-7 sene olmuştur, o zamanın parasıyla 125tl verdim, ilişkiden sora 3 ay geçtiyse %99 dogru sonuç verir elisa, bu arada analla geçme riski 2 kat fazla malesef
Soran+1 yıl2 kat mı Allahım delırecem bı kere bırlıkte oldum gondom vardı fakat yırtıldı belirtisi olmadı pek bu zamana kadar :(
Soran+1 yılSen ilişkş yaşadıktan ne kadar sure sonra test oldun
1 saat sürmez sonuç. Kan veriyorsun. pozitif çıkarsa mictin.
08 Yorumla
Soran+1 yılSaol çok moral verdın
Soran+1 yılİnşallah olmasın 3 gün oruç tutacam şükür namazı kılıp sadaka verecem yaşını şerif okuyacam :(
Soran+1 yılİlişki ocak 2015 falandı sanırım 10-15 gün yanı aralık 2015 de olabilir
Soran+1 yılAralık veya ocakta idi 2015 un ama tam ayını hatırlamıorum
Soran+1 yılYav artık evine git o kadın hıc mı demıo herif nerde dıye
+1 yılEliza testi her hastanede yapılıyor. Devlettede yaptırabilirsin. 2 gün sonra sonuçlar cıkıyor.
023 Yorumla
Soran+1 yılDevlette kayıt altında oluyor diye biliyorum özel de yaptırmam mı mantıklı sence devlette mu
- +1 yıl
Herşey gizli ben kendim yaptırdım. Ailenin arkadaşlarının haberi kimsenin olmuyor. Sana kalmış birşey.
Soran+1 yılSen yaptırdın negatif mıydı? Seninle konuşmam lazım
- +1 yıl
CİNSEL yolla bulaşan her şeyi yaptırdım ben. Hepatit a -b -c HIv diğer herşey
Soran+1 yılHepsi temiz mı cıktı kaç kişiyle bırlıkte olmustın anal yoldan hıc hayat kadını ile birlikte oldun mu
- +1 yıl
Orasını söylemem. Gittim oldum temiz cıktım.
Soran+1 yılYa sanki ne olacak bana bunu yapan kişi hayat kadınıyla da olmuş galiba ondan korkuyorum bakıreyım aslında ama istem dışı yapılan hareketti savcılığa gıdecektım ailem duyar diye korktum sen ne kadar sonra test yaptın
- +1 yıl
süpheli ilşkiden 29 gün sonra yapılıyor Eliza testi ben 6 7 ay sonra yaptırdım. Baya kendimi aıds zannedıyordumBaşkasının bardagından tabagından ıcmıyordum. Hastaneye gitmeye korkuyordum pozitif cıkar diye. Pskolojımı baya bozmuştu bu olay. O doktor ne gatif derken o kadar mutlu oldumki.
Soran+1 yılBende su an öyle yım sanki batan gemiden kurtulmaya cabalıyorum ama biliyorum deniz tutacak :(
- +1 yıl
Öyle saçma bir sebeptek yaptırmıştım ki. Takıntı yapma kendine. O kadar üzülmüştüm ki ben.
Askerdeydim bu saçma şeyi kafama taktıgımda. Kafama o kadar takmıştım ki. Yemekhanede kimseye çatalımı bardıgımı değdirmezdim. Aklıma gelince çok kötü oluyorum. Arkadaşm vardı bitane full bu konu hakkında konusup uzuluyordum. Lan kesin kaptım şifayı falan ayakları. Gerçekten iğrenç birşey kafana takma bu öyle kolay geçen bir hastalık değil. Hatta çok zoR Birde az hıv li hasta oldugunu düşünürsek sana bulaşması milyoner olmak gibi birşey sayısal oynayıp
Ayrıca artık aıds hepatit b den bile zararsız.2 tane hapla kontorl altına alınıp ömür boyu saglıklı yaşanabiliyor.
Şahsen ben kendimi hıv zannettıgım zaman bu derneklere gidiyordum. Evli hatta cocuklu ınsanlar var. İnan bana kafaya takılacak hhiçbirşey yok. Şifayı kapsan bile ^^
Soran+1 yılGıdecem inşallah yoktur yine de biliyorum ama bunu aileme anlatmak yıkım olur sana da cok geçmiş olsun
- +1 yıl
Geçti gitti bitti. Temiz çıktım ve o düşünceler kafamdan eridi gitti. Ama fobi haline getiren pskologluk olan haftada 1 muayne olmaya giden hastalıklı insanlar tanıdım. Kafayı yemeden git. Utanılacak birşey yok hastalık sadece adı üstünde.
Soran+1 yılVe sen kaç tane test yaptın ne kadara patladı sana
- +1 yıl
hacı o zman ssk bağkur yoktu. Tüm hepsine baktırdım. 80 liraya patladı. Ama helali hoş olsun.80 bin verseler bu kadar mutlu olmazdım. :)
Soran+1 yılBenim psıkolojım zaten çok kotu ilk analdan hamile kaldım sandım sanki bebek var diyordum mıdem bulamıyordu gecen aya kadar test yaptım ben 1.5 sene acaba var da nı gozukmuo acaba içimde ölü mü diye Delirdim sonra bakırelıge yanlış mı baktı iki doktor da acaba yırtıldı da mı göremediler şimdi omzum neden kızardı AIDS mıyım Delirdim ben kafayı yedim vallaha kotuyum
- +1 yıl
Kardeşm yanlış anlama beni eğer aynı şeyleri yaşamıyor olsaydık. İnan bana sana böyle şeyler anlatıp parmaklarımı yorma gereği bile duymazdım. Aynı evreden sende geçiyorsun. Stress yapma hasta olursun. Herşey normale dönücek buna inan ve mutlu ol. Saçma sapan düşünceleri bitir. Doktorlara inan hayatını yaşa.
Bak benim dediklerimi bile görmüyorsun canım sıkılıyor.
Soran+1 yılGörüyorum görmez mıyım dıkakte de alıyorum bu AIDS konusu da kapansın inşallah hiç bakmayacam artık geçmişe :( haklısın özür dilerim
- +1 yıl
Rica ederim. Korkularını biliyorum
1) ailem öğrenirse (Ögrenmeyecek)
2) Özelemi gitsem devletemi (farketmez)
3) Negatif mi çıkacak pozitifmi (negatif)
4) Eğer pozitifsen (diyelim ki)
Diyelim ki pozitif çıktın. Hiç kimsenin ölene kadar haberi olmayacak şekilde hayatına devam edebilir ve hayatının sonuna kadar saglıklı yaşayabilirsiin. Kafandaki örümceği tut ve at kardeşim. Kendine güven.
Soran+1 yılSen devlete mı yaptırdın ozele nı acaba
- +1 yıl
Devlet kardeşim devlete yaptırdım.
Soran+1 yıltamam çok saolasın en kısa zamansa ben de yaptıracam ınsalalh
- +1 yıl
tamam kardeşim rica ederim. Burdan sevinçli haberlerini bekliyorum. Aksi olamazda zaten :)
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnfeksiyon hastalıkları polikliniğine git şüpheli ilişki sonrası test yaptırmak istediğini söyle
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞüpheli ilişkin var mı?
15 Yorumla
Soran+1 yılOcak 2015 de anal vardı ondan korkuyorum kişi çok kişiyle bırlıkte olmus
- +1 yıl
Enfeksiyon hastalıkları bölümüne git. Test yaparlar aynı gün çıkar.
- +1 yıl
sorun varsa sorabilirsin başka. sadece hiv yaptırma bence ama.
Soran+1 yılHIV zaten hepatit b veya c vs vs hep bağlantılı değil mı
- +1 yıl
hepsine bakılması lazım ayrı ayrı.
Şapkasız yola çıkarsan olacağı bu xD
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç o testi yaptırmadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin aids lisin bittin sen 3 yıl ömrün kaldı
035 Yorumla
Soran+1 yılEspri mı yaptığını sanıosun
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma can sıkıntısı bişiyin yoktur ne bu korku
Soran+1 yılDurduk yere omzunda acı veren büyük bı kızarıklık çıksın bundan 1/5 sene öncede şüpheli bı ilişkin olsun bakalım sen ne dusunurdun
Cevap sahibi+1 yıltamam haklısın k. bakma bişiyin yoktur umarım
ayrıca ne diye ters ilişki denersinki riskini bilmiyormusun aşırı yükske aids riski var
Soran+1 yılBiliyorum ama benlik değildi zoraki yazılanları hıc okumamıssın
Cevap sahibi+1 yılzoraki derken anlamadım?
sen istemedenmi birlikte oldu senle
Soran+1 yılEwet yazdım okusaydın anlardın :(
Cevap sahibi+1 yılBu tecavuz demek hic mi karsi cikmadin
Cevap sahibi+1 yıldiğer yorumlara yazdıklarını okudum da üzüldüm cidden bu duruma
g. olsun umarım birşeyin yoktur
eminim büyük korku ve utanç içinde kalmışsındır , ben bile buraya yorum yazarken sonradan kendimi gizleme isteğinde bulunduysam
Soran+1 yılBen kurtulamıyorum bu utançtan kızlıgım duruyor evet ama eski ben den eser kalmadı ben yokum artık delırecem aılem un yıkılmayacagını bılsem canıma kıyardım yapamadım :( çok korkuyorum artık çok bunaldım nefes almak ne kadar da acı zor
Cevap sahibi+1 yılbeni asıl üzen ne biliyormusun bu durumu yaşamış çok fazla kızın olması.
cidden diyorum ne hal aldık artık
Soran+1 yılBı de çok kişiyle bırlıkte oluyorlar hem zorla yapıp hem de AIDS bulaştırabilirler ve bundan zevk alan insanlar var Allaha havale ediyorum dun televizyonda bı haber cıktı tecavızcuzu AIDS bulastırmıs kızın durumu yok diyor. Tecavuzcum sana çok güzel bı hediye bırakıyorum dedi anlamadım 6 sene sonra anladım zor dayanıyorum tukendım artık diyor :( o haberi izlerken sanki ben de ordaydım yandım kavrukdum keşke o kızın yanında olup sarabılseydım yarasını sarılsaydım :( çok çok sor Allah kimseye vermesın
Cevap sahibi+1 yılwww.haberler.com/.../
al mesela az önce okuduğum haber dün yaşanmış insan sinirlerine hakim olamıyor vahşilik ten öte birşey
Soran+1 yılTövbeler olsun Allah a sığınmak lazım bu bizim ımtıhanımız ama Allah ölümğn bile hayırlısını versin :( boyle şeyler olmasın Allahım nolur diyorum bazen kanser olayım bu olmasın diyorum :( çok kötüyüm gerçekten de nereye gıdecegımı ne yapacağını şaşırdım kimseye ewet dıyemıykrum erkeklerden tıksındım ben artık gerçekten korkuyorum 23-24 yaşındayım asla evlilik düşünmüyorum ömür boyu Allahım bu olmasın AIDS olmasın bı alerji bı stres olmuş olsun söz diyorum ımanım için daha çok yonelecem :(
Cevap sahibi+1 yılumarım bişiyin yoktur ya, harbiden sne konuştukça içim kötü oluyor.
strestendir zaten askerlerin sağlık muaynesi var, aidsli olsa bilinirdi.
Soran+1 yılDaha sonra AIDS olduysa ondan korkuyorum askeriyeye girdikten sonra ben ayrılırken tehdit ettim darp raporu alacaktım kolların mosmordu saclarımı resmen kopardı ben Allahıma havale ediyorum adım çıkar küçük yerde yaşıyorum sıcılıme işler babamın başını egmeyım deyip sustum ama asla atamadım ustumden analdan zorladığı halde 1/5 seneye kadar hergun hamilelik testi yaptım 9 aylık doğan bebek diyorum içimde bebek ama öldü ondan gozukmuo karnım şiş değil ama zayıfladu öldü ya diyorum gerçekten ben ahh etmiyorum ahh gelir dolaşır insana bana uğrar ama Allah a havale ediyorum namaz basında aglamalarımı kabuslarımı okul hayatımı zehir etti beni tüketti Benden sonra ki kızı hamile bırakmış zorlayacaktı aldıracak onu deyip duruyordu vallaha ben ilk kez boyle insan görmüştüm
Cevap sahibi+1 yılokudum tüm yazdığın yorumları
biliyorum herşeyi onla ve senle ilgili yani burda yazdığın kadarıyla
ne diyebilirimki büyük geçmiş olsun, sadece o olayları unutturacak birine hitiyacın var
sevgili olarak demiyorum bir dosta bir arkadaşının desteğine kafandan bu düşünceleri siliğ atmanı sağlayacak bir destekçi lazım sana
Soran+1 yılKimse destek olamaz bana ben iki doktora gittim bakire dediler hala yanlış baktılar diyorum ben iyi değilim bu AIDS konusu kapansjn başka birşey için delırırım ben ömrümğ bu utancla sürdürmeye mahkumun. Benim haram sevgili olmayacaktım gıtmeyecektım ınanmayacaktım bılemedım bılemedım boyle olacağını bılsem orda bıçağı saplardım gitmeden kendime
Cevap sahibi+1 yılyahu böyle konuştukça benim içim bunalıyor ya,
hani neler hissettiğini gördükçe ben kötü oluyorum cidden
üzüldüm yaşadıklarına
Soran+1 yılKız çocuklarınız olursa şehir dışına gondermeyın arkadaş gibi olun ki size hatalarını kımle konuştuklarını söylesinler sız de bilin gerçekten ben çok şey yaşadım intihara kalkısmadım mı ölemedım artık ne gelse Allahımdan geldi belki hakkımda hayırlısı bu belki boyle birşey yasamasam Allaha bu kadar yönelmeyecektım inşallah bu da negatif çıkar artık eskiyi unutmak için daha çok sarılırım geleceğe :(
Cevap sahibi+1 yılbu kadar karamsar olmaya cidden bende kötü oldum sana bir hikaye anlatıcam başımdan geçen belki hafifte olsa gülümsemeni sağlar eğer izin varsa
Soran+1 yılTabı kı
Cevap sahibi+1 yılşimdi üniversite bitti, askerlik muayenesi için çağırdılar şubeden gittim neyse ön muayeneye girdim, görevli dedi bu asker olur verdi belgeleri, git dedi sağlık ocağına muayene ol. neyse gidiyorum sağlık ocağına askerden yeni gelmiş bir arkadaşım la yım, başladı anlatmaya işte oğlum seni orda anadan doğma soyacaklar bakacaklar sağlammısın değilmisin diye sallıyorda sallıyor, tabi ben bilmiyorum inandım. dedim lan ben soyunamam utanırım lan dedim. arkadaşsa ne var lan utancak hepimiz soyunduk sen de soyunursun dedi. neyse gittim muayeneye içeri girdim bir doktor amca sigara çekiyor içerde dumandan bulut oluşmuş o derece, neyse verdim belgeleri baktı imzaladı geç dedi. doktor geç diyince ben psikolojik olarak bunu soyun anladım. başladım soyunmaya baya baya soyunuyorum :D doktor bir an kafasını kaldırdı bana baktı bir süre bişi demedi izledi başta. sonra oğlum sen manyakmısın sapık mı amacın ne lan senin dedi :D
Cevap sahibi+1 yıltabi ben rezil hüsran çıktım oradan :D
Soran+1 yıl😊😊 eşek şakası yapmışlar sen de düşmüşsün :) keşke herşey boyle olsa en çok uzuldugunuz şey boyle şeyler olsa
Cevap sahibi+1 yılaslında çok kaşınıyorum başıma çok tuhaf olaylar da geliyor
bu neki daha neler var nerde tuhaflık beni buluyor
Soran+1 yılBence hayata biraz renk lazım en iyisi aslında kotu birşey değil ki hayat bu yanı öleceksek kaderde varsa AIDS de olur grip de en azından mutlu yaşamak lazım
Cevap sahibi+1 yılbundan 7 8 ay önce falan dı böyle yüzüm için nemlendiricidir losyondur toniktir o tarz şeyler aldım, bunlarıda peçeteyle suratıma sürüyorum. ama ben aşırı dağınık bir insanımdır evim çok pistir bir görsen
neyse işte yüzüme peçeteyle sürüyorum pamuk kullanılıyormuş öğrendim sonradan söyleme :D ardından bu peçeteleri buruşturup buruşturup yere atıyorum.
her neyse bigün babamın yukarı çıkacağı tuttu bende aynı şuanki gibi laptop karşısındayım ks deydim galiba. kapıyı açtı girdi içeri önce bana baktı, sonra yerdeki buruşuk peçetelere, sonra gene bana baktı, ardından Allah uzun ömür versin bu yaştamı lan der gibi bir surat ifadesiyle çekip gitti sjjjs :D
anlayacağın rezil hüsra oldum adamada hiç bişi diyemedim dondum kaldım herşeyi yanlış anladı :D
Cevap sahibi+1 yılgülümse diye anlatıyorum işe yarıyordur umarım yaramıyorsa söyle cidden yazmaya üşenen biriyimdir yoksa :D
Soran+1 yılValla güldm ya :)))) acıklayamazdın zaten bu durumu ☺
Cevap sahibi+1 yılözelden yazablirmiyim sana arada
Soran+1 yılYazabilirsin de ısmım gözüküyor mu ya benim
Cevap sahibi+1 yılevet gizliden sormamışsın ki soruyu
Soran+1 yılNasıl ya gizli sanıodum ben
Cevap sahibi+1 yılyahu gizlisin tabiki sorduğun şeye bak :)
ben gizliden çıkacağım 5 dakka kadar o arada mesaj atarsın bana işte
+1 yılMerhaba test yaptırdın mı yardımcı olabilir misin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aids testi değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapatırmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHIV testi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği