AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
gece gece niye boyle seyler yapiyonuz ya zaten diken ustunde duruyorum
Knk geçmiş olsun Okuyunca Hasan Karadağlının Cin filmleri aklıma geldi😎
Boyle seylere beni etiketlemeyin sonra uyuyamiyorum gece 😂
5 vakit namaz kıl KURAN-I KERİM oku KURAN-I KERİM okunan evde oyle şeyler olmaz
Walla kardes tamamını okumadım ben korku filmi bile izlemem ruyalarima giriyor😕😕
gece gece korkuttun ya.. ve daha azazil isimli filmi izledim az önce
benim de basima bu tur anormal seyler geliyo arada bildigim tum dualari okuyom yapicak bisey gelmiyo aklima baska
bence kamera yansıması olsa gerek bazen harbiden yakalanıyor
tövbe estağfurullah. Eğer yalan haberse musallat edersin kendine prim yapacam derken sakata gelme
paşam beni soruya davet ettiğin gibii onlarıda etmişsindir.
Ben tabiki inanıyorum varlıklarına ama ciplak gözle görülebilecegini sanmıyorum
Gece gece neden yaptın bunu tövbe tövbe uyumadan önce dua et kendini öyle psikolojik olarak sıkma.
Bir şey söyleyeceğim; böyle olayları çok araştırıp altından bir neden arama..
mont gibi birşey yanlış anlaşılmış önlük veyavt korkma bosuna
Allah yardımcın olsun Da şu an çok korktum😞 offf nasıl uyicam
kafana takma eğer korkuyosan ışıklar açık uyu aksamlari
nâs ve felâk surelerini oku.. hem icindeki vesveseyi alir hemde Allah korusun varsa uzaklastirir..
aa bizim eleman oraya mı gitmiş vay kaçak :D
ayetel kürsi falan okumanı öneririm
Genelde vesveseli ve onlara inanmayan kişilere musallat olurlarmış korkma Gusül abdesti al dualar oku Allah'a sığın. Allah yardımcın olsun kardeşim
Ya ne cini ne perisi ya kimblir nasil bir ışık yansimasi geçişi oluştu sacmalamyn arkdşlar
sen cok fazla boyle seylerler ugrasiyorsun... beyin oyunlari bunlar
kafanda kurma hocam böyle şeyler felak nas sureleri öneriliyor oku besmeleni çek yatağa gir
daha oncede sormamısmıydın bı hacı hoca degılız herkes bısey uydurcak ıste
Cinler camerada gorunmezler sadece istedikleri kisi yeterince korkuyorsa gorunur ona.
Ben bir sey göremiyorum. Ama sürekli dua oku ve düşünmemeye calis zaten senin pesindelerse bu ev disindada gerceklesir sadece evdeysede evini degstir
sen video ismini ver bakım öşe bişiy olmz sen ore görüyosundur gözün kararmısndr
ben inanırım olur yani ama bunu birine anlatırsan daha çok musallat olurlar
Bana yardım et. Saat 01:06 fısıldamalar duydum. Nolur bişey söyle napıyım?
Ayter kursi oku 3 4 defa abdest al kuran varsa odanda dursun uzak dururlar
Çok kötü seninle uğraşıyorlar san musallat olmak üzerler bir hocaya git güvenilir bir hocaya ama bazıları kara büyü yapıyo okut kendini
Dediğin gibi büyü olabilir. Çünkü bu olayların hepsi tesadüf olamaz, en yakın zamanda güvenilir bir hoca bulacağım.
bul bencede daha kötü olmadan yani şimdi insanlar inanmıyor olabilir ana eskiden köylerde bu olaylar çok olurdu bugünden intihar edenler bile var
Niye inanmıyorsun olum cinler var sonuçta jsjswçdjwödkö dua oku gider heralde bilmiyom
yok. cinler zaten öyle gözükmez.. aslında gözüküp gözükmediğini bileyemiz. sen en iyisi besmeleyi nası felakı oku uyu
Bisey olmaz iki rekat namaz kıl bir dua et tamm 😊😊😊 cin flan ugrasma bunlarla
birdaha beni böyle sorulara davet etme kardeş y oksa engellerim valla ona göre, adam gibi soru sor ona yorum yapayım, okumadımda zaten belli bir yerden sonra
hiçbirşey yoktur ışık aldatması çekim açısı falan kafanı bugibi işlerle çok yoruyorsun bir psikoloğa git rahatlarsın geçmiş olsun ha cin falanda kafana takma
cinlerin sadece peygamberlere kendini gösterdiğini biliyoruz o da her peygambere kendilerini göstermemiş olabilir. biraz paranoya var anladığım kadarıyla
Lailailahe illallah Muhammeden rasulullah de sirkeli suyla evini temizle dua okuya okuya salavat Şehadet getir besmele çek bisey olmaz ugrastikca dusundukce uğraşırlar bunuda aklından cikarma
Helal olsun yahu. Masal kitaplarındaki cin karakterini çıkarıp evinize sokmayı başarıyorsunuz. Benim evimde de Peter Pan var.
hahhaah
Sirkeli suyla temizleyn evi loaba dikkat ve cunup gezme )
Olur öyle:-)
Oku hergün dicem ama bunlara inanan biri değilim yazmışsın
O videodakinin sen olduğuna emin miisn kanka jdksmdössö
Aklımızla dalga mı geçiyorsun ya
He ya cinler seni evde kovaliyor tobe yarabbim sacmayama yok oyle sey elham yapma
Cin olmayan ortam yok ki hacı. Dua oku kafaya takma
Farklı bir şeydir o. Pek silüet'e benzetemedim. Yamuk falan.
Kardesim bir hoca var guvenilir kuzenimi tedavi etti , sana cinler musallat olmus
Peki bu durumdan kurtulmanın tesirli bir yolu var mı? ben ne yaptıysam olmadı.
Huddamci bul
kendi kendini paranoyak etmissin gibi ucrflileri filan arastiriyosan yapma ugrasma fuadua et faydasi olur
Cin zaten batil inanc değil varlar ama sen takarsan kafana daha cok korkarsin. zaten herseyi onlardan bilmyein bence isiktandir o
Cin vardır. Hatta Kuranı Kerim'de cin suresi vardır. Cinler arasında müslüman olanlar ve olmayanlarda vardır. Bol bol dua et. Nas, Felak, İhlas ve AyetelKürsi'yi oku..
Cin normal yaşamda vardır, bununla ilgili ayetlerde vardır, zaman zaman görünebilirler, ama korkmanı gerektiren bir durum yok, sadece KAAAAAAAÇÇÇÇÇÇ LAAAANNNNN OO EVDEEEEENNNN
ayni seyleri bende yasiyorum 6 aydir isiklar acik uyuyorum
Inanmıyorum :D ben byle seyler ızlemem üc harflı falan benı etkıler bakamıyacm :D
ya iş olsun diye sorular sormayın soruyorsan da davet etme
Abartmışsın ışık yansıması falandır hem evinde zaten cin var Cinler heryerde var
kardeş böyle şeyleri pek düşünme eğer düşünür ve üzerine gidersen harbiden musallat olurlar
Her gece ayet-el kursi okumadann uyuma birde nerde yaşıyorsun?
Okumaya korktum yemin ederim bol bol dua et namaz kıl inşallah geçer allah yardımcın olsun kardeşim
Annene vs söyle camiye git hocaya anlat derdini cidden
İlgi çekmek için yalan atıyorsun bigün gerçekten musallat olcaklar sana
O eve musallat olmuş olabilirler evi değiştir o evde yuva kurabililer
Olum ikide bir soruyu günceleyip durma sanada cininé de başlatma kendi kurup duruyon
sana burdan bir uçarım
aynı mevzuyu açıp durma la ergen
böyle saçma sapan şeylere beni çağırma çocuğum , yaşlıyım ben dişim falan dökülüyo heryere gelemem
Muslumansin. Ve cinlere inanmiyormusun. Bence hemen inan.
yav sen şaka mısın
bir hocam da cinler sadece alimlere görünürler demişti...
cidden korkulur mu ya oku abdest alıp Felak nas sürelerini Allah'a sığın biz aciz kullanırız napalim
Paranormal Ofis diye yaz izle anlarsın ufkun genişlesin korkma