Evimde Cin mi Var?

Arkadaşlar size başımdan geçen bir olay hakkında danışacağım.

Ben 2 gün önce bir video çektim. Herşey iyi hoş, sonra videoyu renderladım. Buraya kadar da herşey iyi hoş. Daha sonra videoyu izliyim belki önemli yorumlar gelmiştir cevaplarım dedim. Sonra videoyu izlemeye başladım. Video'nun ortalarına doğru tuhaf bir şey gördüğümü fark ettim. Videoyu biraz geri alıp tekrar izledim. Ve arkamda siyah-beyaz bir silüet gördüm. İnanın tüylerim diken diken oldu. Evimde cin mi var yoksa? Bu durum gerçekten beni delirtecek. Bunu yazarken bile korku içindeyim. Sağıma soluma bakıyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bana yardım edin lütfen.
Evimde Cin mi Var?
Normalde ben cinlere, perilere inanan birisi değilim. Ama bir yakınımızın başına bu üç harfliler yüzünden bir sürü şey geldi. Ve tedavi görmeye başladı. Bende bu arkamdaki siyah-beyaz silüeti görünce tedirgin oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün güvenilir bir hocaya gittim. Ve durumu anlattım. Bana okunmuş zemzem suyu verdi. 'Bu suyla evinin her köşesini temizle' dedi. Bugün temizleme işini yapıcam. İnşallah bir sonuç alırım arkadaşlar. Sizi bilgilendireceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size yemin ediyorum. Bugün yataktan dolap'ın üstündeki kolinin düşmesiyle uyandım. Korkudan hemen salona geldim. Kafayı yicem ya..
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar bugün günlerden cumartesi, size 16 gün sonra evde yaşadığım paranormal olayı anlatıcam. Dün gece saat 3'tü koltuğa uzanmıştım. Ve telefonu alıp ınstagram'da dolaşmaya başladım. Aradan 5-10 dk geçtikten sonra televizyon'un üstündeki çerçeve nedensiz bir şekilde yere düştü. Olduğum yerden sıçradım korkudan. O anda aklıma cinler geldi. Ama bir yandan da içimden birşeyler bana 'Artık büyüdün Hasan böyle şeylere inanmamalı ve korkmamalısın' diyordu. Ama kendime söz geçiremiyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün yorumları okudum birçok kişi 'sirkeli su ile yıka evini' diyor. Yarın sirkeli su ile temizliğe başlayacağım. İnşallah iyi bir sonuç alırım da artık eski huzurlu hayatıma geri dönerim. İnanın bu olay yüzünden paranoyak oldum. Telefon çalsa korkuyorum. Bu arada bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar 24 gün sonra tekrar karşınızdayım. Arkadaşlar bu aralar çok kötüyüm. Yaşadığım bu olaylar yüzünden uyuyamıyorum. Size 1 hafta önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Bir gece yatağımın sallanmasıyla uyandım. Ama bunu ben yapmıyordum. Ve bu normal bir sallanma değildi sanki biri tutmuş yatağımı sallıyor gibiydi. Kalktım ve yatağın altına baktım. Ama hiçbirşey yoktu. Tüylerim diken diken olmuştu. Korkudan odada duramadım. Ve salona geçtim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar umarım ben şizofreni hastası olmadan bu olaylar son bulur. Artık huzurlu bir uyku uyuyamıyorum. Paranoyak oldum resmen, perde kımıldasa korkuyorum. Sizin dediklerinizin hepsini uygulamaya çalışıyorum. Yorumlar da çoğu kişi 'Nas ve Felak' oku diyor. Bugün Nas ve Felak surelerini okumaya başladım. İnşallah etkisini göreceğim.
Güncellemeler
+1 yıl
Selam arkadaşlar, 1 haftadır hiçbir olay yaşamıyorum diye sevinirken dün gece yaşadığım bir olay beni gerçekten çok etkiledi. Dün gece yarısı yatmadan önce tuvalete girmiştim. Ve ellerimi yıkıyordum. Tam o sırada bir fısıltı duydum. Tam emin değilim, yanılıyor da olabilirim ama duyduğum fısıltı ''Zuzula''
O an o kadar korktum ki tuvalet'in ışığını kapatmadan salona koştum. Hemen besmele çektim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben 'Zuzula' diye bir fısıltı duymuştum. Ve merak ettim ne olduğunu araştırdım. Araştırma sonucu çok ürpertici bilgilerle karşılaştım. Ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Zuzula en tehlikeli cin kabilesiymiş. Cinler alemi içerisinde yer alan en vahşi, en iğrenç ve en tehlikeli bir kabileymiş. Bu kabileler o kadar iğrenç ve tehlikeliymiş ki kendi içlerinden bile kurbanlar verirlermiş. Bu bilgileri öğrenince tüylerim diken diken oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize merhaba arkadaşlar, şu an berbat haldeyim. Neden mi?
2 gün önce çok korkunç bir paranormal olay yaşadım. Gece yarısıydı ve hava yağmurluydu. Saate baktım 4 civarıydı. Mutfağa su içmeye gittim ve bardağı aldım suyu doldurdum. Tam o sırada arkamdan biri bana 'Artık dua da edemiyceksin' dedi ve itti. O an ki itelemeyle ayağım kaydı ve yere kapaklandım. O gün yaşadığım korkuyu asla tarif edemem. O günden beri bildiğim bütün duaları okuyorum. Siz ne önerirsiniz, hangi duaları okumalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumları okuyorum, ve saçma sapan şeyler yazıp bana inanmayan arkadaşları görüyorum. Onlara "İnşallah sizin de başınıza gelir de, beni o zaman anlarsınız" demeyeceğim. Çünkü böyle bir şeyi Allah düşmanımın başına vermesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize tekrardan selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben, yaşadığım bu olayların etkisinden hala kurtulamadım. Geceleri rüyamda rahatsız etmeye başladılar. Dua etmeden yattığım zamanlarda uykumdan büyük bir korkuyla uyanıyorum. Arkadaşlar sormaya bile korkuyorum ama bunlar benimle uğraşıyorlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün farklı bir konu hakkında bu soruyu güncelliyorum. Ben uzun süredir bir video üzerinde çalışıyordum. Çok uğraştım videomu beğenirseniz beni çok mutlu edersiniz. Desteklerinizi bekliyorum.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=zyWWRk6lRYI&t=3s
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benim 1 haftadır telefonda konuştuğum güvenilir bir hoca vardı. Ama bu hoca normal bir hoca değil. Kendisi üfürükçü hoca diye biliniyormuş. Dün o hocanın evine gittim. Ve bu yaşadığım olayı anlattım. O da sizin dediğiniz gibi 'Musallat olmuş olabilirler ya da büyü yapılmış olabilir' dedi. Bir kağıda ibranice birşeyler yazıp bana verdi ve 'Al bunu evinin tam göbek noktasında olan bir duvara as' dedi. Bu sabah hoca'nın dediğini yaptım. İnşallah artık bu olaylar son bulur.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bu üfürükçü hoca ile bağlantıyı kesmeli miyim, sahtekar olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım almak için gittiğim üfürükçü hoca'nın bana verdiği cinleri yakan duayı her gece okumadan yatmıyordum. Dün gece geç yattığım için duayı okumadan hemen yattım. Uykuya daldığım esnada odamın penceresinden gelen tıklatma sesi ile uyandım. Sesin kesilmediğini ve daha hızlı camlara vurulduğunu fark ettim. Şunu da sizden gizleyemeyeceğim aşırı derece de korktum. Hemen duayı alıp okudum. Kısa bir süre sonra çığlık ve feryat sesleri duymaya başladım. Bu dua'nın cinleri yaktığına şahit oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
En son ki yaşadığım bu olay hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
2 gün önce bir rüya gördüm ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Rüyamda bir yatak odasındaydım. Odanın ortasına asılmış sakatatlar vardı. Ve ibranice yazılı kağıtlar vardı. Sallanan bir beşik vardı ama beşiğin içinde bebek yoktu. Büyük bir korkuyla uyandım ve hemen besmele çektim. Ertesi gün üfürükçü hoca'nın evine gittim. Ve gördüğüm rüyayı anlattım. O da bana sadece şu korkutucu cümleyi söyledi "O evden taşın, aman oğlum ölün çıkar"
Güncellemeler
+1 yıl
Üfürükçü hoca ile bağlantımı kestim. Daha doğrusu o istedi. En son gittiğimde ona gördüğüm rüyayı anlatmıştım. Rüyayı anlattıktan sonra 'O evden taşın, aman oğlum ölün çıkar' demişti. Ve ertesi gün tekrar evine gitmiştim. Ama bu sefer beni içeri almadı. Ve bana 'bir daha buraya gelme, beni tehdit ediyorlar' diyerek kapıyı yüzüme kapattı. Ne olduğunu anlayamadım, öylece kalakalmıştım. Şimdi ne yapacağım ben, nasıl başa çıkacağım bu olaylarla? Lütfen sizin bildiğiniz teknikler varsa alta yazın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar size 3 gün önce yaşadığım paranormal bir olayı anlatmak istiyorum. Gece saat 3 civarıydı, tuvalete gitmiştim. Elimi yıkamak için musluğu açtım. Ve o sırada bir fısıltı duydum. Tam emin değilim, yanılıyor olabilirim ama duyduğum fısıltı şuydu 'El-Fatiha' korkudan tuvalet lambasını bile kapatmadan hızlı bir şekilde salona doğru koştum. Bu durum karşısında dehşete düşmüştüm. O anda "Lâ İlâhe İllallah Allah'ım beni koru" diye 3 kere tekrarladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, demin salondaki nazar boncuğunun sebepsiz yere sallandığına şahit oldum! Olay şöyle oldu; televizyon izliyordum ve bir anda dikkatimi asılı olan nazar boncuğu çekti. Birşey olacağı sanki içime doğmuştu. Bir süre nazar boncuğuna baktım. Ve sebepsiz yere sallandığını gördüm. Saklamaya gerek yok hafif tırstım. Bu olay sonrasında araştırma yaptım ve edindiğim bilgilere göre 'nazar boncuğu' şeytan'ın simgesiymiş ve en uzaktaki cinleri bile evimize çağırmaya yetermiş. Sizce bu doğru mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize tekrardan selam arkadaşlar, dün gece yatmadan önce tuvalete girmiştim başımı kaldırdığımda tuvaletin havalandırma penceresinde tarif edemeyeceğim çirkinlikte, boynuzları olan ve kafasının tamamı tüylerle kaplı bir yüz beni izliyordu. Yaşadığım korku ve panikten dolayı ayağım kayıp yere düşerek başımı fayansa sert bir şekilde vurdum. Bu olay sonrasında tuvalete girmeye korkar oldum. (Olay sonrasında hastaneye gittim ve kafama pansuman yapıldı)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece koridor'dan çok korkunç bir ses geldi. Belki 2. kez yine o ses gelir dedim ve kaydı açtım. Bu yazıyı dün paylaşacaktım ama dün çok korktuğum için hemen yattım. Şimdi ses kaydını yayınlıyorum. Sizde dinleyin!
Link: http://vocaroo.com/i/s1bnPx9PONxX
Evimde Cin mi Var?