AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Cinlerin varlığına inanmanı tavsiye ederim çünkü var. Cinler her evde vardır bu o cinin kötü cin olduğu anlamına gelmez. Ama ben bu enerji boyutundaki varlıkların kamerayla değil sadece kişinin gözleriyle görebileceğine inanıyorum. Bu varlıkların sana zarar verip vermemesi neye ne derece inandığına ya da inanmadığına bağlı.
Şimdi ilk olarak cinler insanlara durduk yere görünmez bir videoda hiç görünmez fazlasıyla zeki varlıklardır sen yolda yürüyen birine durduk yerde gidip çelme takmiyorsan oda durduk yere gelip seni rahatsız etmez ikinci olarakta seni rahatsız etmesi için ya buna sebebiyet verecek bir şey yapmışsındır ya da onu istemişsindir. Onlar ruhani varlıklardır siyah beyaz siluet olarak görünmezler.
Bende o şekilde görmüştüm ve bana iki tane musallat olmuştu ama 2 yıl hocalara gittim anca ustumden attım.
Belki bsieyin Işığı yansımıştır mesela camdan araba Işığı evlere öyle camdan yansıyor korkutma kendini ve sunu bilki cinler musallat olmasa da her yerde var sen uyuduktan sonra dişlerinin arasindaki pisliği yiyip karninixdoyuranxcin bile var şu an herkesin evinde var ama genelde bunlar gözükmeyen cinler arastirabilirsinx
Ama korkma sakin ben artik korkmuyordum ve çok alismistim
Yıllar önce duyduğum bir olaydan yola çıkarak söylüyorum; kameralar hassastır böyle şeyler görünür. Arkadaşların da dediği gibi, sirkeli suyun işe yarayacağını düşünüyorum. Bu arada namaz kılıyorsan devam et, kılmıyorsan da başlaman senin açından iyi olur. Bol bol Felak Nas oku, Allah yardımcın olsun.
Korkacak bir şey yok... Yüksek sesle oranın sahibinin sen olduğunu söyle ve Hz. Süleyman'ın anlaşmasını onlara hatırlat.. Farz edelim ki öyle bir şey varsa, güçsüz olman onları tahrik eder.. Manevi açıdan güçlü ol... Bu dünyanın kralı biziz;onlar değil..
Sen değil Yüce yaratan diyor ki Biz insanı ve irisleri üstün olarak yarattim yani gerçek anlamda varlar sadece gözle göremiyoruz
Neden sorusuna gelirsek
Elinde bir bardak süt al
Süt güzelce iciyorsun afiyet olsun..
Ama içinde peynir tuz vs.. maddeler var icerisinde çözülmüş şekilde
Gorebiliyormusun peki ?
Yokk dicen
Madem üstün akıllı goremiyorsunda neden yoktür diye inkar ediyosun
Surekli cenabet gezersen olasi birsey bu.
Ama bence daha dikkatli bak oraya isik vurmusta olabilir ve kamera kalitesiylede biraz degisik cikarir olaylari sen yanlis anliyorsundur bence cunku cinler eger sana buyu gibi seyler yapilmamissa musallat olmazlar olamazlarda hele hic gorunemezler Allah yasaklamis.
Ama dedigin gibi piskolojik bir rahatsizligin olabilir bence.
niye hep 1 hafta sonra 3 gun sonra vs. guncelliyorsun? Gercek olsaydi aninda hatta saniyesinde yazardin. bir gidin Allah askina ya cinler insan olduremez gecin bunu burdaki aptalari kandiriyorsun sadece sikayet ediyorum seni.
Bukadar olay yasadiktan sonra hala o evde yasiya biliyorsan inan bana sen bize burda sadece yalan uydurup uydurup yaziyorsun... Gercekden boyle korku dolu anlar yasasan altina iserdin geceleri uyuyamazdin surekli birilerinde ya da ailende kalirdin... yalan oldugu okadar belliki seni piskopat geri-zekali.
HALA NIYE KALKMADI BU SORU BURDAN!!!
@KızlarSoruyor şu uyduruk soruyu 30 kez paylaşıp bide daha önce evinde cin olan ünlü youtuber diye atıp kendi reklamını yapmaya çalışan insanın paylaşımı neden hala kalkmıyor?
Şimdi ben sana inşallah senin başına da böyle birşey gelir. O zaman beni anlarsın demiycem. Böyle bir durumu Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bana inanmıyosan saygı duyarım.
ilk önce aynı soruyu evinde cin olan youtuberi gördünüzmü? diye gizliden sordun. Sonra gittin böyle bir soru sorup evimde cin var dedin. Ortada video bile yok. Resimde gözüken bir şey yok. Bide kameraya çıkıcaklarını düşünüyorsun. Ne istersin psikolog numarası mı? Yoksa gerçekten musallat olmalarını mı. Yapmayın şöyle troll prim yapıcam diye yalan söylemeleri. Karakteriniz olsun.
Cin değildir. Bir cin kimseye görünmemez. Din bu dünyanın inançla imtihan yeri olduğunu söyler. Cin varsa Allah'ta vardır. Çini görenin imtihanı ortadan kalkar çünkü o artık Allah'ın oldupunu biliyordur. Dolayısıyla böyle bir şey dinin mantığına uygun değil. Yani çelişir.
Resimdeki işaretlediğin yerde bişe göremedim. Ama çok korkuosan bir arkadaşını çağır bir kaç gün sizde kalsın. Birde internete cin mektubu yaz arapçasını çıkart yazıcıdan baş ucuna as. O bir antlaşmadır. Peygamber zamanında yapılmış cin mektubu olan eve cin girmez. Eğer büyü flnsa rahatsız edeblr. Muska falan araştır evde. Düşmanın var mı düşün. Bide hergün okuyabildiğin kadar çok sesli ayetel kürsi nas felak oku evde kendi kulağının duyacağı şekilde.
Tamam yaşıyor olabilirsiniz ama abartıyorsunuz. Bunları normal bir insanda yaşayabilir. Ona bakarsanız benim arkadaşım kendisinin kopyasını kovalamış yurdunda. Kendisinn kopyası arkadaşlaryla konuşmuş falan . Garip rüyalar görürmüş yani ben çok aşırı bir durum görmedim anlattıklarınızda
Bişey diyeyim mi cinleri biz bu dünyada göremeyiz ahirette de onlar bizi göremeyecek o yüzden sıkıntı yapma sana musallat olmuşlarsa önce senin iman etmen gerekir sonra tedavi olman gerekir imansız insanlara zaten acımıyorum onlar kendilerine açısalar ebedi sonsuz cehennem ateşine gitmek istemezler iman ederler kal sağlıcakla...
Sakin olun videonun goruntu ve kareleri ic ice gectiginde boyle goruntuler ortata cikabiliyor cok fazla kamera terimi bilmedigim icin aciklayamamis olabilirim ama bunlar goruntulerin ic ice gecmesinden dolayi olan seyler sakin olun
Dediğin şey video interlaced olduğundan oluyor. Her kare bir sürü çizgiden oluşuyor ve bunlar iç içe giriyor. Bu eleman da buna cin diyor.
Olabilir abi bunlar evde yanlız olunca çok insanın yanına gelip vesvese veriyorlar hele ki gece namaz kılmaya kalkıver bak napıyorlar sana ama ben hakkından geldim dallamaların : DDDD abi korkma kov gider sirke kaynat kokusu ile kavuluyor
Selam ben zuzula kabilesindenim.
Reklamimizi yaptigin icin cok tesekkur ederiz artik evine gelmeyecegiz.
galeri.uludagsozluk.com/.../...-capsleri_19191.jpg
cut.
Ayet el kürsüyü oku ve sirkeli suyla evini sil salatana 1 çay kaşığı da olsa sirke katıp ye korkunu yen en başta korkudan beslenip güç alan varlıklar korktukça böyle şeyler yaşamaya devam edersin anca korkuturlar tek mi yaşıyorsun
İstanbul'da isen bağcılarda bir uzman var vakti ile bende görüştüm kendisi ile ona git
Ya sen tek mi yaşıyorsun vallahi gına geldi bana manyak mısın nesin bu kadar olayı yaşıyorsan çözümü burda aramaz hoca kapılarını aşındırırdın insanın daha fazla asabını bozma hocaya mı gideceksin tımarhaneye mi gideceksin karar ver bizde rahat edelim kapatacağım bildirimi de yetti bee
Ayy var ya 😔😔 keşke bu soruya denk gelmeseydim inanılmaz korkuyorum onlardan her gece aklıma kötü kötü olaylar geliyor korkuyorum ben de. Öyle birşey görsem kafayı yerim cidden. Geçmiş olsun sana da. 😔
Teşekkür ederim :(
bak bir sey deyimki cin gercekten var ,, cinler dogar törerler ,, Ben kendi gözümle görmemisem ,,, ama görenlerin bana dedikler kadariyla cin yakaliyan olub ,, cinler, sancak Kimi seylerden çok korkar iyneden korkar ,, üzerinde bulundur
cinler zaten her yerde var ama bunları aklına getirmezsen sıkıntı yaşamazsın ben boşuna mı adını anmıyorum ve konu oraya gelince kapatıyorum bir şey olacağından değil ama konusu bile rahatsız ediyor...
Sürekli nas ile felak ı oku hiçbişe olmaz yakınına bile gelemezler ve buna inan ve inanarak oku. Bazı şeyler bilinçaltının oyunu da olabilir sonuçta beyin çok güçlü bir organ. Düşünmemeye çalış, aklına geldikçe oku.
e ne guzel iste baksana yiyecek biseyler hazirliyo gibi duruyo burdan bakinca :d
saka bir yana zaten cinler her yerde var ki, korkma onlar hep herkesin yanindadir sadece korktugunu belli edersen daha cok korkutur seni =/ hic mi film izlemiyon be
Yarrah'ı yemişşin dostum sen :D
images-eu.ssl-images-amazon.com/.../...18,320_.jpg
buyutulce korkulcak bisey yok kardesim bazen goz yanilmasi hayal gucu ve basimiza gelen olaylar boyle seyleri tetikliyot sana tavsiyem fazla takma umursama dusunme baska seylere odaklan sonuc alirsin yakinda
Cinler oyle onune gelene gozukmezker hele kamerada hic gozukmezler sacmalama cok buyuk alimlere bile yeri geliyor gozukmuyolarsen kimsinnde evinde dolascak yetmedi sana gozukcek yetmedi kameraya cıkıcak yas o is ada sen trolsun
ben bunların varlığına inanıyorum ama bir o kadarda korkuyorum. kurtulabildin mi bari? tek tavsiyem allah yolundan ayrılma namaza başla kur'an-ı kerim oku dua okumadan yatmamalısın Allah yar ve yardımcın olsun hasan
İzle kesinlikle inşallah yardım eder
Bu adama inanın mi sende?
@bambAşka1iyim mantıklı konuşuyor neden inanmayım?
Adam başlı başına sizi enai yerine koyuyor
@bambAşka1iyim nedenmiş ne diyor sanki ben onları seviyorum beni Allaha yaklaştırıyorlar
Tamam sen boylelerine prim ver
@bambAşka1iyim müslüman olan biri zaten destekler sen değilsin galiba yoksa seni neyi rahatsız etti anlam vermiş değilim
Adam yapmacık ma. l olmayan anlar sen kimsin benim dinimı sorguluyon?
@bambAşka1iyim dinini sorgulamak bana düşmez ama sende kalkıp bana izlediğim videolardan ötürü enayi felan diyemezsin video hakkındaki görüşünü belirtir geçersin ki yorumda zaten video nasıl diye sorum yok o ayrı bir konu
Ben sana enai demedim enai yerine koyuyor dedim daha sonra sen mal gibi yorum yapın bende mal olduğunu soyledim
@bambAşka1iyim ben sana mı yorum yaptım? Yorumumun altına yorum yapmak sana düşmez eneyi yerine koyuyor demekle enayisiniz arasında fark yok zaten bu dolaylı bir şekilde demek düşüncelerinizi belirtirlken size hitap eden yorumlara cevap verin üstünüze düşmeyen yorumlara değil iyi geceler
Herkese açık görüş paylasmasaydin senin zeka yaşın kaç enai yerine koyuyor demekle enai olunmaz ozlemcik
@bambAşka1iyim bak herkese açık görüş değil bir kişiye açık görüşüm var o da bunu paylaşan çocuğa sana hitaben birşey demedim sen ataldın yorumuma bu arada daha türkçede ilerleyemezken insanların zeka seviyesini sorgulayıp cı cik ekleriyle ilkokul havasında küçümseme çabaların ayrı bir ironi
Ozlemcik sen ilk okul cocugu gibi davranma o zaman bunun Türkce ilede bir ilgisi yok ozlemcik
Neyse daha yazma senle ugrasamam
@Özlem-özlem Bu velede inananların IQ seviyesi deniz seviyesinin milyon katı aşağıda, boşuna demiyorlar din insanın afyonudur diye, burda bu b3yinsiz adam kendi kanalının reklamını yapıyor prim için yazdığı saçma bir yazı , sen cinlere inanabilirsin , müslümanda olabilirsin ama bunun gerçek olduğunu düşünücek kadar ne yaşadın merak ettim
Cinler vb. varlıkları insan göremez. Çünkü arada boyut ve alem farkı vardır. İnsan gözü gibi bir mükkemmel şey onları göremiyorsa , kayıt cihazları asla göremez. Piksel dağınıklığı olmuş orda.
Bahsettiğin slüet bu sanırım. https://i.hizliresim.com/LQqyAo.jpg
Kardeş onlar zaten heryerdeler. sen musallat olmalarından kork. nas felak onlardan korunmak için inen ayetler. onları oku. Allah hayırlısını versin reis
Zuzulada saçmalamışsın kardeşim. O cin kabilesi asla musallat olmaz. Büyü olmadığı sürece insanlara bulaşmazlar. Sendede büyü olsaydı şimdiye kadar ölmüş olurdun. Bu arada az önce yanına benimkilerden gönderdim. Evinde cin falan yok rahat ol. Yalan söylemek iyi değildir. Bir daha güncelleme yapıp rahatsız edersen bu sefer sana gözükmelerini söylerim. Kısmı felç geçirmek istemiyorsan hikaye uydurmayı bırak.
Ya amacı ilgi çekmek soru güncellemek farklı bir amacı yok bunun
@SiriSevecen kendisine cinlerin musallat olmasını istiyor. O yüzden uğraşıp duruyor. Gerçek anlamda çocuk zaten.
Görüş sahibi size bişey sormak istiyorum sizin cinleriniz varya ben bir ara böyle araştırmıştım koruyucu arkadaş oluyorlar diye çok istemiştim bana yardımcı olur musunuz daha önceden annem hocaya gitti çarpılmışım sonra üste me büyü yapıldığı felan söylendi ne kadar doğru bilmiyorum ama beni takip eder misiniz lütfen
@dürümlüwaffle Eğer dediği gerçekse, bende çok merak ediyor ve isterim.
@dürümlüwaffle arkadaş değil. Hüddamın oluyorlar. Güçlü bir ilmin olması gerek. Sanaldan aktarılcak bir şey değil. Ve eğer birinden el almadıysan uğraşma böyle şeylerle.
Haklısınız ama ben hala çarpıldım mı veya büyü var mı üzerimde merak ediyorum
Cinlerin mi var?
Rahman ve Rahim (olan) Allah'ın adıyla.
Şu da gerçek ki, insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazı kimselere sığınırlardı da, onların taşkınlıklarını arttırırlardı.
Cin suresi, 6. ayet
Yanindalar
Olabilir. Bu sitede olan 1 çift cinlerle irtibat halinde olduğunu söylemişti. Çiftin erkeği onlarla ilişkiye giriyormuş. Sabah ezanı okunmadan evden kaçıyorlarmış.
Allah allah. Nasıl düştü o koli acaba. Korkulmayacak gibi değil.
Bu kadar eski bisoru beni nasıl buldu🤔 hjkgfdjsd olabilir sen onları farkedip uğraşmaya başlayınca uğraşmışlar sanırım adamlar haklı. dd
Onlarla uğraşmadım ki?
Hocaya falan gitmişsin yakma duaları asmışsın hocanın onlara ne yaptığını bilemeyiz önemli olan sen atlattın mı bitti mi şu an
Gerçekten üzüldüm durumuna ama inancını asla kaybetme sakın abdestsiz gezme kardeşim ama daha güvenilir bir hocaya git yakınlarında olan bir büyükle git sana biri yardımcı olsun biz burdan bişey yapmayız ki 😒
Ayetel kürsi oku, nas felak oku, bunlarin okundugu eve zararli varliklar giremez. Düzenli olarak abdestli olup namaz kilan insanlara da Allahin izniyle bulasamazlar.
Karseşim Allah yardımcın olsun bol bol dua et bende çok uğraşırdım böyle işkerle deli gibi sonra çığlıklar sesler duymaya başladım ve bıraktım eğer böyle bir uğraşın varsa bırak kitaplarda görürdün de inanmazdım bu fotoğrafşarın arkasındakş silüeti dualırmızlasın sende bol bol dua et gelişme olursada haber et😉
Valla pek inancim yok fakat brn de bir aralar golgrler goruyordum insan seklinde evin icinde kosturuyordu sonra unuttum
Aman diyim sakın inanmamazlık yapma, inanmayanlarla daha çok uğraşıyorlar.
Valla ailrm cok basina gelmis anlatirdilar yani koca evren de tek dehiliz elbet fakat cokta kafaya takmamak gerek en ufak sey seni yanilta bilir cunku neyse
Tam tersi daha inanmayanın başına geldiğini görmedim. Avrupa'nın herhangi bir yerinde böyle hikaye duyamazsınız örneğin
Hicbir sebep yokken bende korkuyorum, evde tek kalamiyorum. Ama resimde hicbir sey yok gercekten o senin yansiman buyuk ihtimal tam da gozukmuyor. Boyle seyleri aklina bile getirme. Resimde bir sey yok.
güncellemeleri oku
Evde tek mi yasiyorsun?
Dua okumadan yatma. bide evin heryerini sirkeli su ile sil. ben geceleri muska ile yatiyorum muska yanimdan ayrildiginda biyere koyup unutursam korkutuyolar. :(
sırf videonun izlenmesi artsın diye milleti kandırma bu bir ikinciside eğer gerçekten üstünde musallat olduğunu hissedersen rukye ayetleri dinlemeni evindede açmanı tavsiye ederim
Kardeş bir bok yapamazlar bana değil cin kabilenin padişahı gelsin umurumda değil filmlerdeki gibi çarpma olayı yok böyle salak salak nesneleri oynatırlar yerinden :D
Korkma onların amaçları belliki seni korkutup eğlenmek. Bişeycik olmaz duanı oku melekler seni korur Allah cinlerle insanların alemini ayırmıştır unuttunmu? Korkma onlar korkmanı seviyorlar.
Âyetel kursi oku bence normal bir durum değil. . benim ödüm patladı burda sen ne yaptın bilmiyorum. . dua et ALLAH'İM YARATTİKLARİNİN ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIM diye. .
Cinlerden Allah Korkusundan Daha cok Korkmayin Yoksa cinleri allahdan daha mi buyuk goruyorsunuz Allahdan korkun onlardan degil akliniza gelince dua okuyun bismillahirahmanirahim diyin
şu an cinler le ilgili birşeyler bakıyordum ve biranda senin bildirimin geldi hasan kurnaz seni sorusuna görüş paylaşmaya davet etti (cinli soru) hadi lan ne oluyor dedim şu an korkmuyor değilim
Oha korkunç allah yardımcın olsun aynen sirkeli su ile evini sil kapı eşiklarini falan sil hatta kendin de sirkeli su ile yıkan çamaşırlarını yıka yatmadan 7defa ayetel kürsi oku
sirkeli su ne işe yarasın sacma sacma konusmayin. dilinden Allahi seccadeni dusurmedigin surece onlarin birsey yapma gucu yok
Bak şimdi sen çok takmışsın buna çerçeve belki ses şiddetinden düşmüştür dolap da öyle olabilir çok normal bunlar zaten sesle uyanırsın bu böyle denk gelmemiş sen uyandın diye değil. Rahatla çok normal o siluet görmen insan gözü aldanmaya yöneliktir çok düşünme bunları onlar da biz insanlar gibi başka bir alemdeler. Yargılanacaklar yani bizle uğraşacak kadar işsiz değiller. İyi geceler
cinler var allah kurandada diyor ama oyle insanlardan bisi olmassa onlar bisi yapmaz miss bide aklina geitrme panik olma dusunup durma vesvese de olabilir artik
Cinlerden korkma ayetel kursi nas felak filan oku bir dönem cin cagirmis büyülerle uğraşmıs bir insanim bana bişi olmadi carpilma vs sana da olmaz korkma Allaha sigin o beyaz siliuetler hic bisi değil ben gölgeler görüyordum
yüreğini ferah tut düşünmemeye çalış karanlıkta durma ve fazla foto. çekme çünkü öyle bir şey olmasa bile sen bir süre sonra beyninin görmek istediklerini göreceksin.
sirkeli suyla evin her yerini temizle ve yine sirkeli suyla dus al ben cok inaniyorum byle seylere hocalarla falan ugrasma cok ciddi degilse sadece dua et :)
cin olabilir. yani olması gayet normal. cunku onlarda bizim gibi varliklar. ki benimde bir kere gece elime kina yapmislar aslinda sabah kalktigimda ogrendim. elimde uc tane kina lekesi vardi. iki hafta sonra gecti. yani cok sallama. cok takarsan daha cok gelirler
Ayni sey abimin basinada gelmis. kendine arac icinde resim cekerken arka koldukta birsey oldugunu farketmis. resimdede gorunuyor zaten. ama bir fikrim yok. cozum bulursan banada yaz
inanmayanların başına geliyormuş bende inanmıyorum ama başıma gelir diye de korkuyorum görünce bende şaşırdım ama benim bildiğim görünmezler onlar bide konuyla ilgisi yok ama içimde kalmasın sen ne tatlısın öyle ya
psikolojikte olabilir aklından çıkarmaya çalış
1 haftadır hiçbir olay yaşamıyordum zaten, artık 'herhalde bitti bu olaylar' dedim. Düşünmüyordum, ta ki dün geceye kadar.
herhalde bitti bu olaylar derken de düşünüyorsun bu yüzden yaşıyorsun bak bir kitap önericem sana evrene ne mesaj verirsen evren sana onu sunuyor ben başta saçma buldum ama sonra yaşadıklarımdan anladım ki doğruymuş neyden korkarsak başımıza gelmesinin sebebi buymuş kitabın ismi evrenden torpilim var Aykut oğutun kitabı bir oku belki uygularsan dediklerini sana iyi gelebilir
kardeşim evde yasin ve ayet el kürsi oku sürekli gidiyorlar :) arkadaşımın evinde denedik.. cidden uyutmuyorlardı resmen çocuğu 1 yıldır rahatım diyor :D
Onlar heryerde her evdeler sen kafaya taktikca ilgini dahada cekio takma yokmuslar gibi yasa düsünürsen delirirsin
Video linki var mı merak ediyorum şu silueti, Felak Nas ve Ayetel Kürsi oku, hatta eve bunların yazılı olduğu yapışkan gibi şeylerden asabilirsin.
Son güncellemene ithafen, uğraşmayı bırak geceleri gündüzleri sen olmuşsun.
Uğraşmıyorum ki evde adlarını bile anmıyorum, yatarken Nas Felak okuyorum.
Zaten sen uğraşmıyorsundur ama onlar sana kafayı takmış. Aşık olabiliyorlarmış, dişi cinler sana aşık olmuş olabilir, tipin var sonuçta. bir düşün o ihtimali.
Sanırım haklısın, bu yazından sonra net'te araştırma yaptım.
Umarım kurtulursun.
@HasanKurnazx bir süre bekle, eğer geçmezse bağlantını kes.
Tamam dediğin gibi yapıcam.
Cidden gördün mü? Yaptığın videoyu gördüm ve eğer sen onlarla alakalı şeylerle ilgilenirsen onlar da seninle ilgilenirler. Uğraşma ve düşünme kardeşim.
Sürekli soruya davet ediyorsun. Ve ben ısrarla başlığı okuduktan sonra katılmak istemiyorum. Açıklama kısmını da hiç okumadım. Böyle sorulara davet etmezseniz sevinirim
herhangi bir gölge ne bileyim başka bir şeydir o zihninde öyle belirtmiştir sana. böyle cin peri hepsi saçmalık inanma..
yeter ama soruyu daha ne kadar guncelleyeceksin bildirimden öldüm.
İyi dinle bakara ve cin sürelerinin 1 ve 13uncu aletlerini olun az yediser kere. Ayrıca nas ve felakta ve ayetel kursi de oku bol. Ama bakara ve cin sürelerini sakin unutma
tel oto düzeltmiş bakara ver cin sürelerini oku en az 7 kere olacaktı
bukadar takılma bu cinlere perilere 2 ayaklı insanlardan kork :D seninkisi bilinç altı fazla düşünüorsun ama boşa