AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
şimdi videoda ki duruma bağlı belki bir göz yanılmasıdır dicem ama işte ne biliyim geçen benimde yatarken geldi aklıma korkarım ben bile tırstım şu an :/
Olabilir kardeşim. Bol bol Nas Felak suresi oku. Ancak dışarıdan gelen bir ışık nedeniyle de oluşmuş olabilir. 3 harfliler kesinlikle var Kur 'anda geçiyor
yok öyle birşey cin çağırma olayını az çok bilen biri olarak sçylüyorum o dediğin varlıklar gelecek olsa senin karşına geçer söyle ne istiyorsun der ağzın açık kalır
Ben inanmam böyle şeylere de sen beni nasıl sorunda görüş paylaşmaya davet ettin ben onu anlamadın? Bir kaç yıldır ks de yoktum da kurallar değişmiş.
Geçen gün bu videoyu izleyendin. Bu hafta da çeken oldun sanırım. Diğer hafta da cin olursun artık.
YEter Allahın belası güncelleme artık.
onları sürekli düşünüp durma. ayrıca bir tövbe filan et. ekmek kırıntılarıylamı yatıyon yatağını temizle bir
böyle seylere takilmicksn fazla konusmicksn namaza basla dua oku düsnme böyke seyleri düsndkce gelirler
Göremedim ki gorsem bir merak ettim ama cin oyle göstermez kendini derler
gosterebilir bir arkadasim cinle evliydi cocuklari vardi hocaya gittiler en son kendini asti boyle hafife alincak bisey degil. istedigi zaman gosterir kendini
@minik_93 İşte keşke herkes en az senin kadar bilgili olsa, bilmeden yapıyorlar yorumu.
Derler dedim bilip bilmeden yorum yapmadım insan ogluna iyilik yaramiyo sanırım siz kendi aranizda çözün napayim yani hayret bişey.
@minik_93 Allah gostermesinn doğrudur valla ama korkunc bir durum:o
@dlrbrwn Sen beni yanlış anladın :D ben sana demedim. İnanmayıp buraya saçma sapan yorum atanlara dedim.
He neyse ben inandim ve korktum bile hatta eskiden yazdiklarini fark ettim Şu an nasilsin bilmiyorum ama umarim hersey yoluna girer allah yardimcin olsun:(
Keep calm ilk önce cin olsaydı kamerada çıkmazdı
ya niye bu kadar korkaksınız ben olsam olmayan şeyime takmazdım
gölge ve ışık yansıması besbelli prim yapmaya gerek yok
Allah istemeden bir yaprak kımıldamaz sen rabbine güven gerisini zaten koyver gitsin
Olum cin misin lannn daha 3 dk olmadı cin konularını aratıyordum bir mal cin çağırma duası yazmış onu okudum küfürü basıp korkudan çıktım istek attın a*mk noluyo
Ben cinlerden korkmadığım için beni etkilemiyorlar.
Bu tip şeylerden aşırı korkan insanları daha tedirgin ve paranoyak ediyorlar.
abdestsiz mi geziyordunuz ya da rahatsız mı ettiniz onları? ya da ikisi birden çünkü yok yere olmaz sonuç olarak değil mi?
musluman isen dua oku. sure oku. Mesala ihlas nas Felak ve ayetel kursi oku ,😊😊😊 Allahtan başkası sana yardım edemez
kardeşim insan herşeye benzetebilir , zaten inanan birisi değilmişsin ha bunu ailene veya tanıdığın dinle alakalı birine sormanı tavsiye ederim.
Gerçekse gardaşım Allah yardımcın olsun umarım troll değilsindir.
Ah keşke trol olsa kardeşim :(
En yakın zamanda psikiyatriye görün ciddiyim.. Yalnız kaldığın zamanlarda da rahatlamak adına Kuran ve cin suresini oku..
Bir hocayla konuş bunlar burada sorulacak şeyler değil. Gelsin baksın evine. Düşünmemeye çalış düşündükçe kafayı yersin. Felak Nas oku uyumadan önce
sonra dolandırıldım diye ağlamasın haaaaaaaaaaaaa
Varlar, evet. Cinlerin varlığı Kur'an'da da geçiyor lâkin onlarla uğraşmadıkça Allah sana yaklaşmalarına izin vermez ki. Evde Kur'an okunmalı ama.
Kur'an sadece müslümanların evinde okunuyor okunmayan evler desene cin ile dolu yap muskayı al parayı
kusura bakma ama başlığı gördüm yazdıklarını okumadım bile.. bu gibi şeyler beni çok fazla etkiliyor o yüzden yani tekrar kusura bakma
cinli minli saçmalıklara inanmayın ya ben gülüyorum
dünyada olağan üstü hiçbirşey olmaz olamaz imkansız
uc harflilerin Kuranda da gectiğinin dikkatini çekmek isterim
olağan üstü olmayan birşey göstersene bana :)
aranan_kadın görüşüne saygı duyuyorum.
kuran da yazıyor hani ona inanmayalım onu geç
tüm batı ülkelerinde bu bir bilim dalı
azcık netten araştır parapsikolojiyi
hasan bak benim kardeşimde 2 tane var musallat olmuşlar gerçekten yaşayorsan bu tarz şeyler yardımcı olmaya çalışırım çünkü çok berbat bir şey
sen cinlerle uğraşmazsan onlar sana gelmez cin demenle bile gelirler üç harfli diyeceksin evladım bak şimdi bende dedim cin Diye nqödçqçd
3 harfli ne alaka cin kuranda geçiyor kuranda geçen kelimeyimi soylemiyeceksin
Olabilir cunku basina gelen bircok insan var. Sana baska selulitlerde gozukebilir. Yanliz kaldiginda nars suresini okursan sana yaklasamazlar
Vesvese yapma..
Genelde inanmayan insanlara musallat olurlar.
Ve çok korkanlarla oynamayı severler.
Boşver knks arkadaş olursunuz benim ananemin bahçesinde var oyle aksamlari konuşuyolarmis beraber namaz neyi kiliyolarmis
Sjsjsjsjsjsjsj 😂😂😂
Işık yansimasi felandir.. Kafana takma boyle seyleri.. Allah bu tur seyleri istemedigi surece ortaya cikarmaz.. Imkansz diyebilirim nas ve felak surelerini oku bol bol kendinide korkutma.
Cin insanın bedenine girmeden hiç bir şekilde zarar veremez. Ancak senin bedenine girmesi gerekiyor sana zarar vermesi için. Cinden korktuğun zaman nas suresini oku. Defolup gidecektir
Cinler insan bedenine giremezler.
vardir da bu konu üzerine fazla konusma veya kafa yorma derim...=S
Dua et arkadasin dedigi gibi nas felak oku...
İnsan neye inanıyorsa o başına gelir. Mesela Ametikalılar da sürekli uzaylı görür. Ben bişey göremedim. Psikolojin bozulmuş olabilir. Böyle şeyler düşünme
2-3 yıl önce ablama musallat olmuştu onlardan biri :(
www.kizlarsoruyor.com/.../q1733740-evde-cin-var-sanirim-ne-yapmaliyim
Yanında birisi olması durumu değiştirmiyor, sürekli abdestli ol ve dua oku. Kokarsan srnşnle daha çok uğraşırlar. Korkundan beslenirler
Hmm... :)
https://i.hizliresim.com/QQOPBA.jpg
Ciddimisiniz trollmüsünüz? Yorumlarda herkes öyle sormuş..
Ciddiyim tabi ki bunun şakası olur mu
Allah yardımcınız olsun nediyim :)
Ama dua okumayı ihmal etmeyin olurmu? Ayetel kürsi okuyun. Bide namaz kılın
Teşekkür ederim. Zaten hepsini yapıyorum. İnşallah Allahın izni ile kurtulıcam bu dertten.
Eğer bu geçmezse bir hocayada gidebilirsiniz. Bide yaptığınız kötü işler varsa ( genel olarak ) ne kötü iş yapıyorsanız kesinlikle tevbesini dileyin helallikte alın. Bu durum yaptığınız bir iş ilede alakalı olabilir..
Kameranın önünde koruyucu cam var malum ona ine ucu kadar ışık yansısa başka yerde bişey varmış gibi gösterir
Cinler var ve sen gördün sanmadan önce bile evinin heryerinde özellikle tuvalette banyoda bisürü vardı zaten. İnanmaman ayrı bir mallık.
Bence orda yansıma falan bişeyler olmuş kolinin düşmesi de düşmüş yani illa o yüzden düştü diye düşünme yani aslında sen şu an aklına onları çok fazla getirme getirdikçe yaklaşırlar diye duydum hocanın dediğini yap ve felak nas olu korkarsan
az önce ben bu soruyu okurken biri kapımı zorlamaya başladı defalarca kimsin dediğim halde ses gelmedi en son kardeşim benim dedi meğer küs olduğumuz için başta benim dememiş çok korktum gece gece benden ne istiyorsun?
Cine inanmazsan olacağı bu kuranda yazıyor demekti inanmadığın için rabbim sana ders olsun diye cini gösterdi. Inşallah kurtulursun uzuldum ama
olabilir böyle şeyler çok ugrasirsan dahada musallat olur korkarsan daha çok gelir
Korkmayı engellemek için neler yapabilirim?
aklina başka şeyler getir oldugun yeri degistir kalabalik yere git ve dua yi eksik etme eğer çok kötü durumdaysanda bir hocaya git
Zaten yukarıdaki yazıda belirttiğim gibi bir üfürükçü hoca'ya gittim. Umarım sahtekar çıkmaz.
sahtekar cok iyice arastirman gerekiyo ben yazini okumadim çünkü etkilenmek istemedim aynı seyler annemin basinada gelmisti
Asıl sahtekar şu an konuştuğun kişi videosunun reklamını yapıyor , bu b3yinsiz mahluka inanmak için IQ seviyesinin deniz seviyesinden düşik olması gerek
sahtekarliginin sonucunuda görür ama uğraşsın bole seylerle
hacı hoca söylemlerinden uzak duracan başkasının hurafelerine değil aklına ve bilime güveneceksin
@Art3mis aynen katılıyorum iş beyinde başlar ve biter
bir paranoğın günlüğü d&r raflarinda. maneviyata yuklen sen
iyide başına neler gelmiş sen birde video hazırladım falan kanal falan kurmussun bu naısl oluyo?
Duamı okuyorum, sabrediyorum geçicek diye, bütün bunlar oldu diye hayatı yaşamayı yarıda mı bırakıcam?
hayatı yaşamak bunlarla uğraşmakmı korktugun şeyle nasıl uğrasıyorsun ben kanalına reklam yapıyorsun sadece ki böyle şeyede gerek yoktu
Allah yardımcın olsun. arkadaşın dediği şey bana da huzur verdi şu an. Allah a sığın
Tövbe estağfurullah gece gece benim ne işim var burda asdgs
Vallahi bende aynı oldum şu an
Korktum yemin ederim
Yapıştır besmeleyi birsey olmaz.
Beni niye davet ediyorsun güncellemeye bak roman yazmış hayal ürünüdür boşver hsjdjf
Yeter la yeter hay cinini ya keşke yorum yazmasaydim bildirim geliyor ks kaldır şu soruyu primin de dozu var
Kardeş b. s yeter da...
Yorum yaptığıma bininci kez pişman olduğum dakikalar
Artik buyudun hasan boyle seylere inanmamali ve korkmamalisin
insanın inancı zayıfsa herşey olabilir. Cinler gerçektir ve inanci zayif olanlar geli bu gibi durumlarda Allaha sığın. bol bol dua et. koruyacaktır
Benim gözümün önünde masanın üzerindeki bardak yere düştü. Besmelesiz bir iş yapma. Felek ve Nas surelerini sık sık oku
ben pek bu tur şeylere inanmıyorum sen pskolojikmn kndini kotu hssedeblrsin
Ayetel kürsi ve nas felak oku. Allah ardım eder inş.
Cin vardır. İman ediyorsanız bunh da bilmeniz gerek. Cin suresi en büyük delildir. Lakin temizliğine dikkat etmeyen insana, namaz kılmayan insana, depresyondaki insana, kırıntılara dikkat etmeyene, gusül abdestsize vb. Bunlara özen gösteriyor musun
Aynisi basima geldi foto cektirdim arkadaslarla arkamizda beyaz bir siluet dedim bu kim lan sonra korkudan fotoyu sildik korkunc gorunuyordu cunku , simdi olsa silmem keske arastirsaydim..
KNK ilk önce ayetel kürsi oku yanına değil evine gelemezler her gün 10 kere La İlahe illallah de zamanla korkusuz olucaksın ve namaz kılıp ibadet edersen kafir cinler acı çeker senden korkarlar
Allah yardımcın olsun kardeşim hocanın dediklerini dinlemeni tavsiye ederim yazılarının hepsini okudum içim ürperdi yüce Allah korusun inşallah seni
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun.
Rica ederim canım kardeşim Allah kurtarsın inşallah bol bol kuran oku
Biz buna beyin gücü diyoruz
Öyle midir acaba?
Öyle olduğunu düşünüyorum şu an bence fazla kafana takıyorsun
Ben niye birşey gormuyom renk ayarı oynaması vardir ışık yüzünden ama anladığım kadarı ile okb olmuşsun aynada gece tıkırtı duysan cin sanarsin sen artık psikologa git sonu delilik bu yolun :D
Sen kafayı yemiş bilader Dr ya git
Olabilir çevremizde hep var korkacak birşey yok ama dua et sana zarar vermezler ve peri diye birşey yok ama cin kesinlikle var inancın varsa bunu biliyor olman lazım
Nas Felak oku surekli bu dualar cinleri uzak tutar evinden ve senden yatmadan once ayetel kursi okuyan insani da sabaha kadar melekler korurmus ayrica abdestli dolas
Foto siyah beyaz hicbisey anlasilmiyor cin varsa bile fotografta gozukmez bu zamana kadar cin resimleri yuzde 100 gercek diye yayinladiklari hersey sahte
Kapanmis soruyu nasil guncelleyip duruyon
Ya baka beni etiketleme ya ben korkarim boyle seylerden
ciddimisin korkyormusn
@magicboxx tabiki korkarim ya nasi korkmaz insa
kocaman kız oldun ya böyle seylerden korkulurmu
profıl fotoğrafındakı teyze kım
@magicboxx babannem
haha sen daha 6 aylık felan olmalısın bu resıumde
@magicboxx esprimi yaptin bence yapma varliginz yeterince komik zaten
BU STRESLI TURKIYEDE YASAMAKTAN GULMEYI UNUTTTUK BUNUDAMI COK GORDUN BANA :(
işin gerceği şuki fevkaladenin fevkinde bir hanımefendısız Evenesence
@magicboxx once alay edip sonra iltifat etmek neyin nesi acaba
cahiiliğin en alası
ne olabılırkı başka
sizin gibi gerceknten kıymetlı bır hanım efendının bana yazması benı onure ettı
ve yınelıyorum her ortamdada bağırarak soylerımkı
sız fevkaladenın fevkınde bır hanımsınız
@magicboxx tesekkurler beyfendi
dini görüşünü bilmiyorum lakin kuranı kerım de
Hicr Sûresinin 27 . Ayetinde
Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık.
Sebe’ Sûresinin 13 . Ayetinde
Cinler Süleyman için dilediği biçimde kaleler, heykeller, havuz gibi çanaklar ve sabit kazanlar yapıyorlardı. Ey Davûd ailesi şükredin! Kullarımdan şükredenler pek
azdır.
Bnece senın burda bulunman ve biz basıt ınsanların basıt soruların erdemlı aklı basında yorumlARDA BULUNMAN BILE BIz basıt ınsanlar ıcın buyuk lutuf gercekten
müsaitseniz birşeyler konuşmak istiyorum hanımefendı
kabul ettıgın ıcın tesekkur edıyorum eger mumkunse sıze yazmakta ısterım
Sahi hiç umut yok mu
hiç mi kalmadım
kıyılarında köşelerinde
bugünde mi uğramadım
hiç mi gelmedim
aklına fikrine..
selam yabancı
Bilmiyorum olabilir bauağı korkunç ama benim başıma çok daha kötüsü gelmişti 😱🙈