Evimde cin mi var?

Arkadaşlar yazacaklarımi lütfen şakaya ya da dalgaya vurmayın okuyup yorumda bulunursanız gerçekten yardımcı olursunuz 1 haftadır korku hikayesi dinliyordum baya sarmıştı ama korkmuyordum dinlemeyi seviyordum taki dün gece yaşadıklarımdan sonra biraz korkmaya başladım neyse dün gece yine YouTube den bir korku hikayesi dinliyordum uyku bastırınca kapatıp uyudum tam daldım uyuyacağım birden gözlerim açıldı yine gözlerimi kapatıp uyucaktim daldım yine gözlerim açıldı odada pencere var iki kapaklı oturma odasına bakan pencereler kapalı ama üç dört saniye o pencereye baktım yine daldım bu sefer yine ağır bir şekilde uyandım sağa dönmeye çalışıyorum donemiyorum sola dönmeye çalışıyorum donemiyorum içimden geldiler dedim dua okudum zar zor şekilde yine zar zor haraket ederken duadan sonra hafifledim geçti rahat bir uyku uyudum sabah anneme anlattım ama pek takmadı beni dinlemedi bile diyebilirim bende önemsiz bir şey yok herslde bunda diyip yine korku hikayelerini dinlemeye başladım sabahtan beri ara ara dinliyorum neyse bundan 1 saat önce evdeki herkes uyudu bende odama çekildim yine korku hikayesi dinliyordum benim odamdaki cama 2 kez vuruldu sert şekilde tık tık diye önemsemedim heralde kardeşim vurmuştur veya babam diye düşündüm babam balkonda yatıyor annem en arka odada yatıyor kardeşim de içerde yarım saat sonra kalktım baktım babam horul horul uyuyor ve asla hani cama vurmaz beni rahatsız etmez kardeşime baktım camın yanındaki koltukta uyumuyordu yerde yatıyordu oda vurmamisti birden alla alla diye geçirdim icimden sonra mutfağa gittim bir kola kattım kolidorda ayna var yani küçük bir lavoba birden kafam ağır bir şekilde o aynaya kalktı içime bir ürperti girdi bir an bulanık gibi oldu ama tarif edemem o hissi geçtim şimdi oturuyorum uyuyamam da sizce bu yaşadığım ne anneme anlatsam önemsemiyor birine anlatsam deli muamelesi yerim en iyisi yorum sizde
Evimde cin mi var?