AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
hep de bir yakının başina gelir bu cinler.. 200.000 yılın trolü
izlemem ben bu videoyu. film olsa gitmem. çok fena.
Ya of bizi niye korkutuyosun zaten bende korkuyorum onlardan
Böyle şeylere inanırım. Bu konularda başıma gelmedik şey kalmamıştı. Sana tek tavsiyem bunlara alışman ve onlardan korkmaman. Çünkü onlar her yerdeler. Tanrıya olan inancın ve manevi kudretin iyiyse üstesinden gelirsin.
ben cinlere inanıyorum varlar ama bilemiyorum şu an neden gelsinlerki sana çokmu uğraşıosun onlarla? fazlada kafana takma lütfen.
cinler inanmayana reddedene musallat olur bununki gereksiz korku ama sen korkabilirsin heryerede inanmiyorum diye yazma
@serttcocukk inanıyorum yazdım dikkatli oku salak.
cini göremeyiz. gordugunu iddia edenler sizofrendir. yani her yerde söyleyip durma adın çıkar deliye
Evinde cin olsaydi bu kadar normal olmazdin benim cinlerle alakam var ve hissediyorum ki evindeki normal bir sey fakat video da oyle gozukmus goz yanilmasi
Kuran okumaya başla ve namaz kıl kuran olan evde cin olmaz
benim evde ikiside yok
Soruyu bir daha güncelleme akşam görmek istemiyorum😁
haha kiz uyuyamicak
Ben bişey göremedim ama sen ayetel kürsi nas Felak oku Allah'ın yarattıgından Allah'a sıgın
Psikoloğa gitmeni öneriyorum. Çin vardır yok değil ama musallat olması olası değil
Kafir cinler musallat olurmuş bnde çok ilgilenirim
Hurafe Life. Sigarayla gözlüğü kendi kendine takarsın artık.
nas felak oku vıdeo lınk at barıde ne oldugunu anlayalım :D
yakaza ya da diğer adını unuttugum bir kabileden gelmişler büyü olabilir ya da onların hoslanmadıgı seyler yapmıs olabilirsin
sen bir hocaya görün artık bence
cesedini görene dek seni rahat bırakmayacaklar
Daha da korkutma yaa dediğin şey hoca'nın dediğiyle aynı.
hayır be şaka yaptım ben :D ama o evi sahiplenmişler demek ki senin orada kalmanı istemiyor olabilirler başka eve taşınabilirsiniz aslında
nzar boncuğu barındırma evde onlardan kurtulmaya bak ve evin her yerine etkili duaların olduğu kagıtlar koyabilirsin ayetel kürsi olur başka dualar olur bunu hoca yardmıylada yapablrsn dün gece bende bir olay yasadm belki bana öyle geldi bilmiyorum ama tam sızacakken böyle yatagm sallanır gibi oldu acayp tırstm 6 yı geciyodu uyudugmda ama ben dabbe 6 yı seyretmştm bayagı etklendm onun da etkisi olablr dediğimi yap belki faydası olablr ama o nazar boncuklarndan hemen kurtul
Yakıyım mı onları?
bilmiyorm ama yakma istersen uzağa bir yere götr işte
gecmş olsun
Allah razı olsun.
ya sen yine iyisin ha ben bir korku filmi izlesem günlerce uyuyamıyorum su an bile 2 bucuk saatlik videoyla duruyorum babofilms diye bir youtub kanalı var belki biliyosundur en son üç çatalcı gölge köyüne gittiler başlarına gelmeyen kalmadı ve canlı canlı izleme sansım oldu onları bir yılan muskanın içinde duruyodu ve o muskayı almaya calıstıklarında yılan onların üstüne dogru yürümeye basladı anladıgım kadarıyla aslında o yılan değilmiş yavruydu da zaten ve tekrar muskayı aynı yere koyduklarında yılan aynı erde duruyodu biliyomusun her tarafa büyü yapmıslar bu salklar o muska kagıdını yakmaya kalktılar kagıt böyle büyük seklde alev aldı hatta cocugun birisinin bacagı iltihaplandı birisi silüet gördü eğer korkmam diosan izle ben cok etkilendm
videoyla demişim ya uykuyla diyecektm :D
cine inalınır
kuran geçio ama bize musallat olmaz
hristiyan cinler musallat
Telefonuna kurandan sureler indir. Arada aç okunsun. Birşey varsa ds kalmaz. Abartma.
bence yattıgın odayı değiştirmekle başla bir süre ışık açık uyu felak nas oku sesli bir şekilde faydası olucaktır bu duaların amacı bu zaten
Cinlere inanıyorum. Geçmiş olsun vallahi. Asdgg çok havalara girmiştin ondan oluyor bunlar 😂
Çok havalara mı girmiştim, ne demek şimdi bu?
😂 bir ara fenomendin hatırlarsın.
Tekrar fenomenlik yakalamaya çalışıyor işte. Çabalar ve son çırpınışları
@SiriSevecen :D Aynen
Cin süresi var onu oku . cinler musallat olmuş olabilir sana güzel sağlam bir hocaya git. . Allah yardımcın olsun inşallah
hersey olablir yani isktan kaynaklanan birsey gibi , dlsarldan gelen islk bu yansamayl yapabilir bir an icin
Önce korkma her gece besmele çek tuvalete gitmekten bile korkuyorsan bismillah destul de bana da annem demişti cinlerden korkma ve dikkatini dağıt çok düşünme onları
cinlere inanmam nedir ya varki onlar. Ben birebir görüyorum cin çarpmış insanları dikat et valla
seni hocalar çarpmış sonunda beni dolandırdılar diye mahkemeye koşma
yok canm birebir yaşıyorum dolandirilamam😉
sen nasıl bir piskopatsin ya. yeter allah aşkına gunceleyip durma şu sorunu ya bildirim gelmesinden sıkıldım ve sayfanada baktım pek inandiricida gelmiyorsun. çok kurtulmak istiyorsanda o tipinden vazgeç önce sonrada namaza kurana basla. ...
Bizim komsuda görüyordu. Kafana takma düsünmemeye calisip bir kuran falan oku
Piskolojin bozuldu resmen yoktur öyle bir şey dua oku
Evin pok var böyle saçma bir soru için davet etme beni ya
Hahahah
ooo paranormal alırım bir dal psikiyatriste gitsene yahu
Sen çok fazlakorkuyorsun 😐 Cinler korkudan beslenir diye bir söz var
yok kardeş , bu çocuk dabbe izlemiş etkilemiş. Orda hiçbişey yok, paranoya yapıyor evhamlanıyo boşboşuna
Hikayen güzel ilerliyor devam..
@HasanKurnazx kafayı bozdun iyice, artık videolar a başladın, sonra niye musallatlar diye ağlıyorsun. :/ sende sorun var hacı. bu arada videolarda bir kısım doğru bir kısım yanlış. behnilem cin i insanın artıklarını falan yemez :D ahah. o yalan bir görüş mesela
@AyPeri040. Hikayeye devam kodumun cocugm.
hala hikaye anlatıyor yazık ya ergen
valla ben urktum bu ne ya haklisin korkmakla yaninda biri uyusun korkun gidenece
Korkma onlar senden korksun
Nas ve felak sürelerini oku bolbol
Bende bir fotoğraf çektim kapının orda değişik biri belirmiş cin mi değilmi bilmiyorum
çiçeğine koyim hırsız girmiştir belki eve herkesi de cin etmeyin :D
Işık oyunu ve ıkıncı hususta beynının sana oynadığı oyun sadece endişe etme
Şu soruyu guncelleyıp durma asabım bozuluyor
Korkana musallat oluyorlar. Bize neden olmuyorlar? ;) :D
Olabilir de olmayabilirde dua oku. Sen onlardan korkacağına onlar senden korksun ;)
Ayetel kürsü, felak, nas oku. Boll bol. Besmelesiz eve girme.
çok anlaşılmıyor ama olabilir. bu konuların üstüne düşmezsen, rahat bırakırsan onlar da senle uğraşmazlar bence.
Çok korktum bu gece uyku yok bana😔 taşın o evden ya Allah yardımcın olsun
33 ayetel kürsi 33 nas 33 felak düzelmezse güvenilir bir hocaya gidiyorsun
cinler gelmiş seninle muhabbet etmek istiyor seni sevmişler
kardeş foto da ben bir şey göremedim ama bana da gık şey oluyor
ama ben dinsel şeylere inanmam bak aama sen sürekli bunu düşünürsen beyninde sana oyun oynar
Öyle mi diyorsun? :(
ayn kardeş
Kardeşim düşünmeden edemiyorum ki, akşam olduğu zaman bişey mi kıpırdadı, bir ses mi geldi diyorum. Resmen paranoyak oldum.
bak çok haklısın bana da çok oluyo uykuda rüyadaa gerçek hayatta markette dolaşırken kahvaltı yerken falan bile oldu ama. beynin sana oyun oynar
Ya gölge olabilir sana öyle gelmiştir hiç sesler felan gelmişniydi?
Evet, yatağa yattığım anda bir takım sesler, uğultular duyuyorum.
Hm ay bende korkuyorum böyle şeylerı duyunca
Töbest. :D Allah Korusun İnşAllah böyle birşey yoktur ama zarar vereceğini düşünmüyorum pek.
Olabilir bilimsel olrk ruhani varliklari kamera mercegi yakalayabiliyor ve uc harfli kendini gostermek istiyor
Okuyamadım gepsini ama bizede bazı şeyler oldu iyi bir hocaya git
soru çok uzun o yüzden okumadım. ama cin kendini göstermek isterse aklında "var mı yok mu" sorusu olmaz bro :D
düşündüğüm için sana öyle geliyor öyle bisi düşünmediğini surece yasamazsin o yüzden öyle düşünme ayrıca hocalara da pek inanma
aa inanmiyom ben bunlara inmazdim gercekmis oha ben olsam delirdim
Bende delirmek üzereyim zaten :(
Olabilir. Hatta benim instagrama koyydugum resim var. Benddn bir siluet var. Orjinal cekim. Korkulacak bisey yok zarar gelmwz onlardan ;)
Bak kardeşim yalnız uyuma o zaman genç kızlar ve erkekler yalnız yatmamalı yani yeni genç olan çocuklar
kardeşim Kamera Açısı Yansıması ve Işıktan Dolayıdır.
Kameranla ilgili sorunun var ya da render programınla
eğer tiz kahkahalar da duyuyorsan ne olduğunu biliyorum.
Okumadim uzmanlık alanım peri varsa civarinda çağır abini halleder
Gerçek altıma yapayım diye mı bu soru ya 😌😌 nasıl korktum ya
nasr ve felak surelerini oku cesur vve rahat ol kardedim rabbim beni korur de inan hic bisey olmaz
Olsada korkma insanlardan kork oyle seylerden korkma
LAn yinemi sen yeter prim kastığın :D
Cin olsa gelse sana ne yapacağını düşünüyorsun?
Çarpabilir.
@HasanKurnazx baban da keşke o gece çarpmasaydıda senin gibi oksijen ısrafı olmasaydı
sorulara davet etme beni kardeşim!
Ürperdim. Orada askılık falan yok mu?
Yok.
Tuhaf çok tuhaf? Niye delirmiyorsun, şaşırtıcı doğrusu. 😏