Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılçok pratik ve birçok yetini aynı anda kullanmanı gerektiren bir meslek yaya kurye biraz yorar en iyisi araçla dağıtım yapmak
111 Yorumla- +1 yıl
Benim ehliyetim yok ve zayıf bir bedeni var sence kurnazlık yapıp hangi alanı istemeliyim?
- +1 yıl
ehliyetin olsada araç vermezler zaten src 4 ve psikoteknik belgen olması gerek operatör olarak genelde bayanlar var onun için büyük ihtimalle seni aracın yanında dağıtıma ve kargo toplamaya çıkarırlar
- +1 yıl
Peki dağıtımlarda ne gibi ürünler oluyor?
- +1 yıl
herşey olur çok nadirde olsa beyaz eşya bile olur ama kaldıramayacağın kadar ağır şeyleri sana tek başına yaptırmazlar merak etme ama biraz yoğundur kargo akşama kadar dur duraman yoktur tel susmaz dağıtım biter toplama başlar akşam
- +1 yıl
Hangi kargo şirketi daha iyi sence kurumsallık ve iş kolaylığı bakımından?
- +1 yıl
ben işim gereği çok ürün gönderdim kargolarla hepsi ile çalıştık aslında olay acenta sahibinde bitiyor onun için isim vermek yanlış olur
- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim tavsiye edebileceğin başka şeyler var mı kargoculukla alakalı veya başka bir meslek?
- +1 yıl
kargoda dikkat etmen gerekenleri sana anlatırlar zaten açık patlak paket hasar tutanakaları vs özel güvenlik görevlisi ama kurs ve sertifika var lise mezunu isen silahlı güvenlik sertifikası alıp iyi bir firmada 2000 tl ile devam edebilirsin 2000 almasanda 1800 alırsın ama sınava iyi çalışaman ve kurstan iş garantisi alman gerek
- +1 yıl
Bende güvenlik görevlisi olmayı düşünüyorum ama silahlı güvenlik olmak için askerlik şartı var ve ayrıca kurs fiyatları çok yüksek yani o kursada gidebilmek için çalışıp para kazanmam gerek
- +1 yıl
artık hayırlısı ne nasipse başarılar
- +1 yıl
Teşekkürler
Fazla dikkat ister eğer dağıtımdaysanız en ufak dalgınlıkla, yanlış yere yanlış kargo teslim edersiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölümleri var bu işin?
- +1 yıl
Dağıtım var, şöför var, bir de dükkanda bekleyen ulaşmayan kargoları sahibine ulaştırmak için hem ürün kabul, hemde ürünün ulaşması için kişiyi arayan personel var, dükkan mantığında böyle, şöför olunursa, hem dağıtım, hem ürün yükleme, hemde kamyondan ürün indirme yaptırırlar. Dağıtımda olunursa araç kullanmıyorsa şöföre yardımcı olur, ürün teslimi yapar, yükleme, indirme falan yine aynılarını yapar. Kargolarda hamal olmuyor, kargocular ürünleri adrese teslim eder. Bazen bir buzdolabını kargoda ki şöför ve yardımcı evin 5. Katına taşımakla görevli olabiliyor, bazıları hamal kullanır bazıları kullanmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılModern Hammallıktır.
30 Yorumla
+1 yılÇok yorucu olmamalı
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden vardın bu fikre?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilgim yok
00 Yorumlacalısmadım knk
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası