AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Zır cahil oradakiler. Giden takım elbiselilerde menfaat için oradadır.
Ben Menzil'e değil de Bilvanis'e gittim. Bilvanis'te Menzil'deki şahın yeğeni var. Anlatılmaz yaşanır :)
Ne oldu neler yasadn? Keramet falan gördün mü dibi duygularn kabardımı ne oldu ordaki evliyamı? Bende gidiyim mi?
Keramet oraya gidince görmedim ama oradaki şahtan benim için dua istedim. Üyeler tarafından yanlış anlaşılmasın, kesinlikle dileğimi o kişinin kendisinden bana vermesini ya da nasip etmesini istemedim haşa. Sadece o kişi mübarek ve erniş bir kişi olduğundan, Allah'a dua ederken dualarında beni de anmasını istedim. Ve sonrasında 15 senedir derman bulamadığım derdime Allah şifa verdi.
ismi: Sultan Seyyid Fevzeddin hz. (k. s)
Ooo bundan büyük kerametmi var iste şah sana dua etmis Allah kabul etmiş evliyalarn duasi kabul olur nerde o ermiş ben nasl gidebilirim hangi sehrin hangi ilçesinde hangi köyünde? Ben izmirde oturuyorum gezmeyi seviyorum ama dinim için gezmeyi nerede evliya var gidip görmek dua istemek lazm el öpmek lazım
Allah razı olsun :) Eskişehir/Sivrihisar/ Bilvanis köyü. Köyün adı Buhara olarak da geçiyor. İzmirde bir vekil bulursanız size yardımcı olur hatta kafile ile gidebilme fırsatı bulursunuz :)
Nerden bulcam vekil kafiyeyle gidebilmek için bana biraz yardm edin. nerede evliya varsa ziyaret etmek lazmdr.. eskisehir bana daha yakn heryere giderim bekarm paramda var özgürüm :)
kendi vekilimden bilgi alayım.. size döneceğim:)
Çok sevinirim wallaha..
ben dün vekile mesaj attım ama bana henüz dönmedi, sizi durumdan haberdar edeceğim :)
bekliyorum
kardeş, benim vekilimin izmirden hiç vekil tanıdığı yokmuş, dayıma ve başka kişilere de sordum ama izmirden vekil tanıyan yok. sen dilersen bu seferliğine kendin gitmeyi dene. eskişehir sivrihisara vardığında seni insanlar yönlendirecektir... yardımcı olabilmeyi dilerdim 😔
Allah razı olsun çok yardımcı oldun ben tek başıma da giderim vekile gerek yokdur aynen sivrihisara gittiğimde kime sorsam söyler heralde evliyanin yerini.. bilmeyen yokdur ünü yayılmıştır tabikide
Aynen öyle :) Ve senin niyetin halis olduğundan keramet bile görürsün, oraya nasıl vardığını anlamazsın, birden köyde buluverirsin kendini. Rabbim sana bir güzellik yapar :) Sorunu beğeniyorum kardeş
Kerametlere inanırım ve keramet görürsem inancım kuvvetlenir imanım artar bu dinde sabit kalmama vesile olur.. dediğin kerameti bir sitede duymuşdum adamın biri menzile gidiyormuş birden çok kısa zamanda kendini menzilde bulmuş gittiği yol günlerce sürecekken saatler icinde menzile varmş buda keramettir menzilin kerameti diye google'da aratnca bunu okudum bu kerametin aynisi eskisehir içinde yasanilabilir keramet heryerde keramettir sadece menzilde olcak diye bisey yok eskisehirdede olur bu keramet Allah isterse tabi...
merhaba bende çok psikolojik sorunlar yaşıyorum bir türlü iyileşemiyorum menzile gitsem işe yarar mı
Kardeşim bu konuyu kapat...
Bu konularin konuşulacağı yer burası değil...
Niye konuşulmasın fikirlerimi söyledim ve bunda özgürüm bunu yaparken de dini kötülemedim sonuçta
Bunlari islami sitelerde paylaş burada ataistlerin bol olduğu ortamda değil...
O Allah dostuna her kötü laf söylediklerinde günahı sana yaziliyor haberin olsun...
Ben onu Allah dostu görmüyorum. Yunus emre dizisini izledin mi hiç? Film demiyorum yalniz dizi diyorum. Allah dostu dediğin oradaki Tabtuk Emre gibi olur. Dünya malindan kendini soyutlar ve sadece Allah a yönelir ben orda böyle bir sey görmedim
Yunus Emreyi izledim hatta büyük bir lafi var Kusur Gorenindir diye... Bunu hayatina idrak et kardeşim kimseyi kötüleme...
neden değil? olurda gerçekler gün yüzüne çıkar diye mi? )
Neden? Burası hangi konuların konuşulacağı platform kardeşim? Neden dini bazı! mecralara alıyoruz da bazı! mecralara almıyoruz? Oysa din yani İslam alınan her nefeste var olmalı ve yaşatılmalı.
Kusur görmek ile hakikati beyan etmek için yanlışı bildirmek yanlışa dikkate çekmek farklı şeylerdir kardeşim. Lütfen... Bazı şeyleri karıştırıp da istediğimiz yöne çekmeyelim
inanmayın şöyle şeylere ya sizin gibiler sayesinde ordaki lavuklar lüks içinde yaşıyo akıl mantık lütfen
arkadaşım gitmedim ama inan gidilecek yerledeen bırıdır zararlı bır yer deyıldır asla faydasını görecegıne ınanırırm
kendim için değil bir arkadaşım var çok kötü şeyler yapıyor çok zor durumda aileside görseniz namazında niyazında nasıl böyle bir insan allah korkusu olan bir insan böyle kötü şeyler yapıyor diyoruz belki faydası olur
olur çok faydasını gören olmuştur anne ve babası dua etsin rabbım yanlış yoldan çevirsin omu doğru yol üzere daim etsin
amin her gün annesi kuran okuyor namaz kılıyor onun için bende öyle bakalım allah hayırlısını versin hepimize inşallah
BU ARKDAŞ BAYAN MI ERKEK MI
erkek
kesin gönder çok duydum ordan şifa bulanı hocaları ehli sünnetdir ama yapması gerekır denenı
peki kardeşim çok teşekkür ederim
sende gide bılrısın kendıne ıyı bak
sende
ben cübbelı Ahmet hocayı takıp etmeyı düşünüyorum
sohbetleri güzel
evet çok gzel anlatıyor ve delıllı konuşuyor
Bir tarikat gdiyor diğeri geliyor bu adamın tipinde mi nur varmis
Nerde ruh hastası var orada Allah ıslah etsin ne diyelim
Gitmeyi düşünüyorum Antepdeki kadiri tarikatına gittim bizim aile oraya bağlı kerametlerini biliyorum
antepdeki kadiri tarikatına kurban olurum rahmetli hilmi baba hastalara şifa veren evliya kadiri tarikatının nadiri kolunun şeyhi Allah bizleri onun şefaatine nail eylesin İnsallah bende antepe hilmi babamın türbesine ziyaret edicem ve hilmi babanın oğlunu görmek istiyorum babasına benziyor ona bakdıkca babası hilmi babayı hatırlar duygulanırım hilmi baba için bestenilen ilahilerde duygulanıp ağladım ben onu hiç görmedim youtubeda vidyosunu izledim sende izle istersen ona yürekden inandım kerametlerine inandım keşke ömrüm yetseydide onun elini öpebilseydim bu vidyo hilmi babanın kerameti üzere çekilen vidyo
https://www.youtube.com/watch?v=0ef_CYC6oIw
bu vidyoda hilmi babanın ölümünden sonra bestenilen şarkılar en çok ağladığım şarkılar
2:43
8:08
13:50
pardon bu vidyo şarkıların olduğu vidyo
www.youtube.com/watch?v=l2-2WLOzpTo&t=1205s
buda ağladığım dakkalar
2:43
8:08
13:50
bu dakkalara tıklayarak sarkıları dinleyebilirsin vidyoyu ileri alabilirsin
Biliyorum kardeşim Hilmi babanın elini öpmek nasip oldu çocukken gitmiştim
ne mutlu ki sana gerçek bir evliyanın elini öpmüşsün onun vidyolarına bakarken bile etkileniyorum gerçek halini görseydim onun yanında her an her dakka ağlardım hilmi baba benim gaflettenuyanmama sebeb oldu imanımın artmasına ve bu dinde kararlı olmama sebeb oldu onun tarikatına bağlanma isteği oluşdu içimde gidemedim tarikata mensup olamadım ama eninde sonunda gidip kadiri-nadiri olacam.. diyor ya ilahide bize nadiriler derler artar eksilmez sayımız diye hakkatten artıyo sayınız benimlede artmaya devam edicek inşallah çünkü bnde size katılcam
inşallah kadeşim bende imanımı Hilmi babaya borçluyum kerametlerine borçluyum ilahide diyor sen olmazsan imanımız güman idi hilmi babam sen hangi şehirdesin
ben izmirde yaşıyorum gerçekden imanımı hakikatten hilmi babaya borçluyum tasavvufu arastırdım 1 yıl boyunca evliyalar kerametler arastırması yapmışdım derken keramete ve evliyalara inanıyordum birden hilmi babanın youtube 'deki vidyolarını izledim tüm kalbimle inandım çünkü bu vidyodaki bilgiler sayesinde bakın vidyolara.
https://www.youtube.com/watch?v=1v3V9fZAVYM
bu vidyoda kırk tane evliya olduğunu anlatan vidyo
https://www.youtube.com/watch?v=saKaVSINM9M
bu vidyoda abdulkadir geylaninin ölümünden sonra kendisinden yardım isteyenlerin ihtiyacını giderdiğini anlatan vidyo
https://www.youtube.com/watch?v=SDHstaXqvno
inşallah tarikatada gidersin istediğin kadar kalabilirsin orada hiç sıkıntı etmezler büyük evliyalar Allah şefaatlerine nail eylesin
tarikate inanıyorum tüm kalbimde savunuyorum islamın yayılmasında gelişmesinde evliyalar kerametler sayesindedir..
bu aşk bende olmaz idi hilmi babam olmasaydı...
https://www.youtube.com/watch?v=NqeR2PZiZ-I
sen gittin gideli hilmi babam =(
https://www.youtube.com/watch?v=aUr5bSdIqfc
bir geldi pir gitti hilmi babam
https://www.youtube.com/watch?v=_tztW2R8vE0
Bana mesaj atsana tanışalım kardeşim sendeki aşk çok etkiledi beni Allah arttırsın
Hasret kaldm menzildeki seydaya ölürüm ben sana ölürüm seyda... gittim menzil köyüne köylerin en güzeli bakamadm allahm nurlanmş dört kösesi
Gel ey musluman kardes elinden al tövbe yi
ben psikolojik sıkıntılar çekiyorum bir arkadaş orayı tavsiye etti sizce gitsem iyiyleşir miyim tavsiye ediyor musunuz
Insallah nasip olur kesinlikle donucektir kotu huylarindan icinde birazcik varsa. En kisa zamanda birileriyle menzile gonder dondugunde farki goruceksin insallah
Sizin şahit oldugunuz şeyler var mi? Mesela kötü alışkanlıklarını bırakan kişiler etrafınızda.
Bizzat tanidigim yok ama o cemaatten tanidiklarim var ve alkolu zinayi birakanlara sahit olduk
Esimde gitsin düzelsin çok istiyorum ama yanlış yola girmesinden de korkuyorum.
Cemaate gidecek olursa yanlis bir yola girmesine imkan yok. Ne gibi yalnis yol
Kimi insanlar bu cemaatin kötü olduğunu intihar edenlerin bile olduğunu söylüyor. Mesela bugün öğrendim. Bu cemaate katılan ve asıl işi imamlık olan kişi intihar etmiş.
Cemaati cok yanlis anlamis o halde. Ehli sunnet bir cemaat bu nasil olur da intihara yonlendirir. O kendi psikolojisinin bozuklugundan kaynaklanmis yoksa hakkiyla bilseydi intiharin cehenneme goturecegini bilirdi. Siz boyle bir imkan varsa gonderin ayrica siz kendiniz de ibadetlere dikkat ederseniz dunya ve ahiret hayatinizi en guzel sekilde el ele yasarsiniz. Allah hidayet nasip eder insallah
Amin 5 yıldır çok sïkïntï çekiyorum. Allaha inancim olmasa çoktan ayrilmistim eşimden. Dünya geçici imtihandasin diyerek kendimi ayakta durmaya çalışıyorum. Sabret bu da senin için seçilmiş imtihan diyorum.
Sabriniz guzel Allah daim etsin bununla beraber ibadetlere de tutunursaniz duze cikarsiniz Allahin izniyle. Ikiniz de Allah a yonelin.
merhaba bende çok psikolojik sıkıntılar çekiyorum doktor doktor geziyorum bir türlü iyileşemiyorum menzile gitsem işe yarar mı
ağ le le le sakine..olabilir seyyidler varmış orda.
Çok cahilsin. Kadının altınları, iphone u niye seni rahatsız etti. Siz cemaate fetöden sonra önyargılı gözlerle baktığınız için ottan boktan bahaneler buluyorsunuz. Gerçek (!) müslümanlar sizi
Aman arkadasım, ben 1988 den 2014 e kadar gittim geldim. Dikkatli olun. Aklınızı kiraya vermeyin. İyi niyet çerçevesinde soracağınız tüm sorulara cevap veririz.
Sana net bir şekilde söylüyorum! Menzil'den kocanı uzak tut. Kula kulluk eden şirk batağında bir oluşumdur. O tarikata girmek için bir genç babasını bile öldürmüştü haberleri araştır görürsün.
tarikat marikat palavra insanin iradesi güçlü olacak
ben menzile varamadım diye yalvar yakar türkü yakıyoler, heralde mübarek bir yer :D
Ben menzile varamadim degil medineye varamadim. Turku degil ilahi :)
Saygı değer arkadaşlar bunlar altlarında son model arabalar ellerinde iPhone lerle tahtalarına oturup insanlara şükretmelerini söylüyor
Menzil cemaati normalde iyidir ancak adam dövme falan böyle şeylerin olmasına imkan yok, ışıd dir o menzil değildir.
Resimdeki miydi gördüğün kişi?
Evet
bu adamın bakışları hoş değil resimdeki kişidir görülen
@uygunuygun kişi o ama fotoğrafın üstüne oynamışlar
Selam,
Sorunuz hala sabıt mıdır?
Teşekkürler,
Müslüman kula değil Allaha kulluk eder. Varın gerisini ve buralara gidenlerin hallerini siz düşünün.
Allah’a kulluk ediliyor zaten orada. Susun da bari cahilliğiniz belli olmasın
Bilip bilmeden konuşmayın.
ulan fetocular bitmeden bide menzilciler mi çıktı ortaya
Sanane olum menzilcilerin sana ne zararı var?
menzildeki şeyh evliya olmasaydı onun için bukadar beste yapılırmıydı sanıyosun
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
https://www.youtube.com/watch?v=Ra6XURpan9U
Hz. Süleyman olsa tahta oturan neyse dicemde 😄😄
Hiç kimse allah ile kul arasına giremez
Ben gittim çok güzel bir yer o fotoğraf ise photoshop kim yapmışsa Allah tez zamanda belasını versin
adıyamana hayatta gitmerm
tipe bak meymenetsizi kapat la şu konuyu
Sacmalik sadece..
bende kim ne zaman acacak bu konuyu diyordum
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
parasını verirsen senin için de yapan çıkar.
100 tane şarkıya paramı vercekler. neyin kafasını yasıyosun inanmak istemeyen inanmaz imanın tam olsa inanırdın zaten biz evliyayı nasıl tanıtırız bilirmisin.
1: kerametlerini görerek
2: söyledikleri ve yaptıkları kurana sünnete uygunsa uygun değilse biz ona uymayız kerametde görsek inanmayız
3:kendisi bana gelin demiycek Allaha ve resulüne itat edin diyecek bana itat edin diyenden hayır gelmez menzil şeyhi bana hizmet edin demiyorkendisi halka hizmet ediyor oraya giden herkese çorba çay ikram ediyor açları doyurup fakirlere yardım ediyor sen bir arastr ondan sonra yorum yap
oradaki arkadaşın evliya olduğunun kanıtı olarak besteleri sundun ben de parasını verirsen yapılabileceğini soyledim. neden kızdın anlamadım. kerametleri varsa onları göstersin o zaman.
al ozaman kerametleri oku öyle yorum yap
naksibenditarikati.com/detay.asp?icerikID=142
naksibenditarikati.blogcu.com/.../2857182
gencsofiler.blogcu.com/.../5551753
camide bunlar hiç bahsedilmedi bize gerçekten var mı böyle bir yer.
dünyada 40 tane evliya yaşar biri ölür yerine başkası geçer bu evliyaları bilen bilir bilmeyen bilmez.. bu ülke islamın yayılmasını istemiyor evliyaları tv'ye çıkartmıyor çıkarsalarda bişey değişmez sihir büyü dersiniz montaj dersiniz inanmak istemeyen inanmaz biz sadece inanmak isteyenleri ve gerçekden ahiret gününe inananları inandırırız
adıyamanın ufak bir köyünde evliya yasıyor ve yurtdısından bile geleni gideni var orda mübareklik olmasa tüm dünya bilirmi orayı ben izmirdeyim adıyamana gitcem onu görmek için neden ismini duydum merak ettim dua istycem benim için dua etsin benim duam kabul olmaz onun duası kabul olur allaha daha yakındır o
bu kırk evliyanın kırkı da menzilde mi?
bir tanesi menzilde attığım vidyoları izle istersen başkasıyla yaptığım konuşmalara bak belki imanın artar
suyu suya katıp ayran yapıyorlarmış bir de. ben onu duymuştum.
bende orda kazanda çorba kaynıyormuş o çorbadan herkes içiyormuş ama o çorba hiç bitmiyormuş onu duydum bnde kermetir bu inanmak laızm
Yalnız sıfata bakar mısın 1 gr nur yok
Ucube
Fotoğrafta oynama var
Feto gitti bu geldi. bir bitmediniz ya.
Fetönün hidip menzilin gelmesi seni neden rahatsz ediyor? Menzil hakkında ne biliyosun? Fetöyle menzilin uzakdan yakndan alakası yok menzil şeyhinin siyasetle alakası yok.. menzil seyhinin kerametlerini arastr ondan sonra yorum yap menzildeki insanlarnda menzil seyhinjnde hicbir şahsi çıkarı yok menzil seyhi hak evliya olmasaydı antepdeki bir köy tüm dünyada meşhur olmazdi bak ben izmirdeyim oraya gitcem öyle ki bu kadar meshur olmuş.. tepevizyon basın mı obu meshur etti yok sa kerametlerimi? Menzil seyhi hiç tv'ye çkmadı onu halk ünlü etti
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
namaz kıl dua et sabret
her toprağımız güzeldir.
Ne kadar korkutucu bir adam
Mendil verdiler
Öyleyse dans
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
olabilir ama şurda face vs isteyenlerden uzak dur
Kesinlikle öyle birşey yoktur
Bana niyeyse fetoyu hatırlattı adamda nur yok
Fetonun başka versiyonu zaten 😊
Menzil çok keskin bir yer
nasıl keskin
Sofi var mı bakalım burada
Ne bilelim belki vardr bellimi olur
Her tip insan var burda Müslüman oldum diyenler tarikata girdim diyenler neler neler sofide çıkar belki.. sen tavsiye edermisin bana menzile gitmeyi? Menzildeki seyda yaşlı o ölmeden gidelim görelim diyorum hani sofi değilim ama kerametlerini anlatiyolar bir gidip görmek lazm yaw
Keramet görmek için değil de o kişi ALLAHın dostu olduğu için hürmeten git ve sofilerde eksiklik görsen de bil ki onlar da insandır ve aslolan o veli kuldur.
Nerde evliya var gidip görmek dua istemek lazm el öpmek lazm bazen görür görmez etkilenirsin yüzündeki njru görüp onun nazarından imanın artar ona bakıp Allahı hatrlarsn iste keramet budur!!! Yuzunde evliyalk nuru varsa bakar bakmaz etkilenirsem birde soyledikleri kurana sünnete uygunsa o evliyadir
Çok inanıyorum kerametlere mucizelere cok merakliyim görmek istiyorum bir keramet yüzyıllardır dilden dile destan şeklinde anlatıldı kerametler atalarimizdan kerqmetleri evliyanin mucizelerini duyduk oyuzden istekliyim keramet görmeye.. bir ayyas menzile gitmiş evliyayı görür görmez titremiş etkilenmiş aklı başndan gitmiş buda bir keramettir yüzüne bakdiginda nur varsa sana ahireti hatrlatiyosa o bile yeterli yeterki evliyanin nazarini göriyim bana keramet gerek keramet görmek istiyorum bugün evliyalarin yaşadığına inaniyorum keramete inaniyorum islama inaniyorum
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
Şirk
nizam cılar
Hangi şehirdesiniz?
Sakarya
Katil olan bir abinin hapisten sonra melek gibi bir adam olduğuna şahidim. Ben geçmişte pislikten kurtulmayan adam şu an görmen lazım beni.. Sen buradaki şirk diyen insanlara aldanma ablacım. Semerkand TV menzil cemaatine aittir. Sakarya bana çok uzak tanıdığım yok olsaydı sana yardımcı olurdum. Ama facebooktan araştır bulursunuz.
Çok üzülüyorum. Birileri yardımcı olsun. Aile huzuruna çok ihtiyacım var.
Üstadım facebook kullanmıyor musun?
Kullaniyorum
Bana buradan mesaj at. Sana bir kaç kişinin face adresini yollayım bayanlar ekle görüş onlarla sana yardımcı olurlar
Dövmeye derken
vallahi bunu bende anlamadim..
Tõvbe etmeye pardon
Gereksiz
sen götür oraya gavsın himmeti yetertrr
Şirk ulan bu şirk.
@Metamood anasının gözü
Çıkın bu saçmalık batağından.
Iyi bir cemaat
hayır yok oneki
Oo jaws aleyhisselam
yoğ öyle bişey.