Eğer hayalleriniz mantğınızla birlikte yol alabilirse A noktasından Z noktasına bile götürürler.. Mantık = Akıl yürütme olduğuna göre akıllı şekilde kurulan hayaller de her zaman insanı doğru yerlere taşır.. Unutmayalım ki büyük keşiflerin sahipleri hep hayal kurabilen kişilerdir ancak dediğimiz gibi Hayallerini mantık ile kurduklarından bizlere bir sürü icatlar sunmuşlardır.. Da Vinci bunların en özelleridir..
Bu resimede bayıldım. Bunları bulmak, bence önemli bir özellik. Alemin içinde alemler içimizde. Her noktası bizim, hayallerle gideriz, zaten hepsi içimizde.
Mantık hayatı hayaller duyguları besler. Hayatı mantıkla yaşayıp hayaller ile süslemek gerek. Fakat hayalin götüreceği yolda mantığı rehber etmeyi unutmamalı
Höng zeka patlaması :) Harcanıyorsun bu diyarlarda :) Sitenin kapasitesinin üstünde sorular soruyorsun :) Hayalgücü sınırsız :) A ve b noktaları arasında uzayın çekim kuvvetinin önemi bulunuyor:)
wowwww.. tebrık ederım çok güzel bir soru. einstain dan çalındığıda çok belli :) hayal gücü sınırsızdır! sınırları olmayan bir dunyada ıstedıgınız kadar ilerleyebılırsınız.
ben bılmeyenler ıcın espiri mayetınde soyledım. guzel sormuşsun tebrık ettım zaten. nedir bu sabah sabah tersınden mı kalktın? ben senı bukadar agresıf bılmezdım.
En İyi Cevaplar