Hayırlı aksamlar
Komşunun köpeği geceleri çok havlıyor. Ne yapayım yol gosterir misiniz?
Hayırlı aksamlar
Kabahatler kanununa göre bu yaptığının idari para cezası olduğunu söylersen bir çözüm bulacaktır.Burası bir hukuk devleti sonuçta ama mekanizmayı işletmeyi bilmek lazım.
Ya adamla aaram bozuk gorse yUunu cevirio bana ters bana
Ilgilenirler ins
bu durumu komşuna söyledin mi karşim
Soledi annem ama ayni hala
Belediyeye solerimde gunah ya zehirleseler icim sizlar
Bizim çatı katında da iki kurt köpeği var. Bütün gün havlıyorlar maşallah. Ama biraz dayanıcaz; evleri var neticede yollatmak olmaz.
Köpekler öyledir gündüz yatar gece havlar :) zehirle gitsin .
Gunah ya:(
Asla vicdan azabindan duramam
Cevap
7Cevap
Köpek bu havlıcak illa ki sahibiyle konuşmalısın rahatsız olduğunu kibar bir dille anlat apt da köpek beslemek sıkıntı zaten.
Ben konusnuorm cok lanet bir adam ters çıkmış ti annem konustu umrunda degil gene ofiste
Havluyor mu ? Yurt dısındanmı gelmiş köpek kaç dil biliyor.Benim bildim havlayan köpekler var ama yanlız oldugu için sürekli yapar kesinlikle sahibiyle konusman lazzım .
Neden alay ediosn basim caylio kendimde deglim
alay etmedim sahibinle konusmadan bir köpegi bu durumdan kurtaramassın dedim.
Önce sahibiyle konuş diyeceğim ama konuşup da sonuç alamazsan şikayet ettiğinde senin şikayet ettiğini anlayıp başına bela olabilir. Eğer konuşmaktan anlamayacak gibi biriyse doğrudan şikayet et.
zehirle gitsin diyen beyin özürlü gizli kullanıcı senın gibileri zehırlemek lazım benı engellemissin yememıs herhalde!
sahibiyle konus kopek bu havlar...o caresıne bakar!
Tabiki ama adam sesten rahatsiz oluyor diye ofiste birakio eve goturmuo biz cekioz guruldu
H canım adam insan olsa hayvai tek birakma orda ne kadar gunah annem konsutu imrinda dehl benim aram kotu yoksa solerdim
Teşekkür ler
havluyorsa büyük sıkıntı var demektir , hemen bir çaresine bakılmalı .
Naisl yani
Komşunla konuş istersen. Rahatsız olduğunu uygun bir dille kibarca bildir. Bir çözüm bulur elbet.
Konusmuirm annem konustu gene ayni
Laftan anlamıyorsa şikayet edin o zaman.
Nereye edicem cozuk cikarmi
Başıma hiç gelmediği için bilemeyeceğim ama bir karakola bildirip fikir alabilirsin.
komşunla konuş migrenim var rahatsız oluyorum de. artistlik yaparsa polise şikayet et.
Lanet jonsu havluyo diye kopegi ofiste birakiyor kendi rahatsiz olmasin diye gunahta edemiorm sikayet ya zehirleseler kopegi:(
Nereyee sikayet edicem peki ya bisey yapsalar kopege:(
Kipege bisey olsa vicdan azabi cekerim çünkü
köpeğe bir oyuncak al mesela plastik kemik gibi oynar durur :)
konus migrenim var gece havlıyor de bir caresine bakmazlarsa polise şikayette bulun
yapıcak bişi yok
bence sıkayet etmelısın
Navigasyonmuyuz biz ablacim yol gösterelim sana
komsuya soylesene sıkıntını
Soledm canım annem sokedi ben konusmuorm cok lanet mimar
köpeğe yal ver
zehirle gitsim :D
Gunah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar