Paraya ihtiyacım var ailemin durumu iyi değil bana hiçbir şekilde yardımları olmuyor kendilerine de faydaları yok ailemin akrabaları bir kafeye eleman aradıklarını söyledi garsonluk için ben utanıyorum garson olmaktan belki bir yakınım çıkar beni öyle görür diye neden bende zengin degilim?
Cevabın nedir?
hahahah ozamn kimse garson olmazdi olaya soyke bak gecen bir konferanstaydim ve bir egitmen soyle ornek verdi iyi dinle İKİTANE DUVAR İNSAATCİSİ VARMİS BİRİNE GİDİP USTA SEN NE İS YAPİOSUN DEMİSLER BENMİ BASKA İS BULAMDİM İSTE DUVAR ORUYORUM GORDGUN GİBİ BEYİM DEMİS sonra az ilerdeki duvar ustasina gidip usta sen ne is yapiyorsun demis ustaya USTA BEN SANAT ORUYORUM BURAYA BENİM GİBİ KİMSENİN YAPAMİYCAGİ BİR SANAT DEMİS aradaki fark su benimse isini ve ozenerek severek yap insanlar ozamn sana emin ol garson gozu ile degil bir sanatci olrak bakcktr..
00 Yorumla
+1 yılZengin değilsin azı görmeden çoğu görmek olmaz.. sorunuda hiç beğenmedim. ayrıca garsonluk kötü bişey değil.. düzgün yerlerde maaş da iyi.. önyargılarını bir kaldır bnce.. bnada cvp yazma istemiyorum
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 471 cevap paylaştı. Neden garsonluk yapmayi utanc veren bir is olarak algiliyorsun , ki utanilcak birsey degilki bu. Yakinlarin ciksa gorse bile hosgorulu yaklas onlara guler yuzle calismak istedim calissyrum bu iside sevdim diyerek emin ol agizlari laf yapamaz olur.. Ama sen kndini ezik gosterirsen onlara tabiki seni her firsatta ezik gorucklerdir.. -.-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilen o zaman. Saçma konuşma, sonuçta sen orada kendin çalışıp kimseye minnet etmiyorsun, kendi alnının hakkıyla paranı kazanıyorsun, bu durum kötü ve ayıp birşey değil. Millet sana aaa baksana garsonluk yapıyor mu diyecek, onu anca kendini bilmezler diyipte seni küçümsemeye çalışabilir belki o da onların hadsizlikleri olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
21Cevap
Cok saçna bence ya garsonluk servis personelligin bile okulu bir bölümü var ki bnde o bölümü okudum servis alanını ve stajınıda gördüm..
20 Yorumla
+1 yılSana samimi söylüyorum üniversite yıllarımda sırf tecrübe olsun ya da eğlence olsun diye yapan arkadaşlarım vardı.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. neden utanıyonki, benim ailemin maddi durumu orta. yani ben çalışmasam da bir şey olmaz ama bende çalışıyorum ve kazandığım tüm para zaradan kıyafet almaya gidiyor mesela. ama çalışıyorum ve bundan utanmam ne var yani
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılhelal kazanmak her babayiğidin harcı değil. sen anlın ak , elinde ekmeğinle yaşarken kim köpek ki sana aşağılayıcı gözle bakacak?
10 Yorumla boyle dusunme garsonluk kotu bırsey degıl kendı paranı kazan onemlı olan o
10 Yorumla
+1 yılGarsonluk utanalacak bir iş değil bence öyle düşünme benim babam araba yıkıyor onunla gurur duyuyorum helal para kazanmak utaç verici değildir.
10 Yorumlautanilcak hicbisey yok kendi ayaklarinda durmaya calisiyosun ve isinle para kazaniyosun. bu dünyada herkes köle gibi calisirken kimse benim isim bundan iyi benim isim bundan kötü demesin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılböyle düşünme sen alın terinle bileğinin hakkınla paranı kazanıyorsun zengin olduğunda senin işini yapacak bir sürü elemanın oluyor ama paranın nerden geldiği bellki değil harammı helal mi
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılne varki ben severim garsonluk yapmayı 2 yıl yaptım artık mutfaktayım :D
ayrıca çalışmanın ayıbı olmaz bir tekstil fabrikasında makine bile kullandım dirseğime kadar makine yağına bulanırdım00 Yorumla
+1 yılÇalısmak ayıp değil hem çok keyifli isinde zor değil çalıs bence gurur duyarlar seninle görürlerse görsünler ailenede katkın olur zaten illa ki bir gün çalısacaksın deneyim kazanırsın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılBence sacma dusunuyorsun kimsenin oyle dusunecegini sanmiyorum bir isim var fakat bana gel surda biraz garsonluk yap deseler yaparim hayattaki hersey bir tecrubedir
00 Yorumla
+1 yılBende zengin değilim garsonluk bulsam yapacagim. Senin dert ettiğin şeye bak
10 Yorumla
+1 yılutanılacak hiç bişey yok. ama sakın akraba yanında falan çalışma. çok zor. insan para lazanmaktan utanırmı ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmeğini karşılığını alıyorsun niye utanıcaksın ki. Ben her yaz çalışıyorum paraya ihtiyacım olmadığı halde
10 Yorumla
+1 yılSen zenginliği hak etmeyen birçok insanlardan birisin.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak neden utanılacak bisey olsun yanlış düsünüyosun
00 Yorumla
+1 yılZengin değilsin çünkü bu kafayla zengin olsan tehlikeli olurdun.
00 Yorumla
+1 yılAllah utanılacak iş yaptırmasın. Garsonluk utanılacak meslek değil.
00 YorumlaBen de garsonluk yaptım utanç verici bişey müşteri lerle uğraşmak falan bence hiç yapma git kadın kuaföründe falan çalış
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmak ne zamandır eziklik olmuş şu düşüncelere sahip olman asıl seni ezik yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCalismanin hic bir turlusu eziklik degildir. Seni ezik olarak grebilecek biri varsa iletisimi derhal kes kendine bir iyilik yap
00 Yorumlabu gidişle kısa zamanda olursun gibi duruyor hayatta başarılar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden oluyum
+1 yılNasibinde ne varsa onu yasarsin herkes zengin olmak ister istedigi yerlerde calismak ister ama hayat bu buna şükür demen gerekir.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 401 cevap paylaştı. O emekçi değil mi kardeşim burjuva olmayin halk olun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünüyorsan asıl ezik sensindir. çalışıp para kazanmanın her yolu şerefli bir yoldur
00 Yorumla Alın teriyle kazanılan bir para meslek gözetmeksizin en sağlıklısıdır emin ol.
00 YorumlaBen calistim daha once. Parayi bir bok sanan çok ezik gordum
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmak kendi paranı namusunla kazanmak eziklik mi?
00 Yorumla Ahahha. Tam bu kafada bir arkadasim vardi. Helal paranı kazanitosun bundan utaniyosun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. çalışmanın hiçbir türü eziklik olamaz , calıp cırpıp egolu insanlardan kat kat daha güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da yani millet avukat doktor olurken bende onlara hizmet eden mi olacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir vasfın yoksa bu ayarda bir iş yapacaksın yapacak bişey yok..
00 Yorumla
+1 yılalın teri ile para kazanan kimse ezik değildir
10 Yorumla
+1 yılSen böyle düşündüğün için ezik olacaksın hep
00 Yorumla
+1 yılÇalışmaktan mı utanıyosun?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. asıl şu dülüncelerinden utanman gerek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 800 cevap paylaştı. eziklik değil alının teriyle çalışıyorsun sonuçta
00 Yorumla
+1 yılAsıl ezik olan dusuncelerin. ..
00 YorumlaGoren gorsun kotu bisey yapmiyosunki
00 YorumlaKompleksi olanlarda bana ezik gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yıliş bul da para kazanda bir yerden başlada
00 Yorumla
+1 yılgerçekten böyle düşünüyorsan yazıklar olsun sana
00 YorumlaNe alaka helalse kazandıgın para sıkıntı yok
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 63,8b cevap paylaştı. Önemli olan ekmek parası değil mi :)
00 Yorumla
+1 yılne ezikliği ya çalışacak olsam garsonluğu seçerdim
00 YorumlaNiye eziklik olsun ki
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılçalışmak ayıp değil utanmamalısın
00 Yorumla hayat senın kardesım iyi dusun
00 YorumlaAsıl öyle düşündüğün için eziksin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılNe alaka
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirdesin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri