Boşandım çalışıyorum ama ayrı eve çıkacak param yok, ama ailemlede yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılşu an aynı senin durumundayım boşanma aşamasında tüm ailem kötü davraniyo bikac gün evlerinde kaldım kaldığıma pişman oldum hergun kavga gürültü laf sokmalar sinirlerim bozuldu şimdilik bosancam kişinin yanındayım eşim demek istemiyorum ailemden gizli bosanixam çünkü boşanmami istemiyolar bosansamda yanlarında kalırsam bana eziyet edicekler yine şu an napcami bilmiyorum isim yok kocada yardım etmiyi para vermedi faturamı ev isine gidip ödedim kendi başıma sigara ve ilaç param var şimdilik cebimde erkek arkadaşının yanında kalicam o calisiyo şu an gidicek başka biyerde yok bu yasdan sonra anne baba kahrı cekemicem zaten daha öncede evlenip boşandım küçük yasda tazminatımi aldılar takılara kadar herşeyi elimden aldılar şimdide tazminat istiyolar ama almicam nafakada almicam zaten vermek istemiyo umarım herşey yolunda gider benim için itiyacim Olan tek şey para ve iş senelerce ailemin istediği gibi yaşadım mutsuz mutsuz artık özgür olmak istiyorum kimsenin lafiyla hareket etmeden bunu bari elimden almasınlar
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyin sıfır olacak diye kaide yok eşinle mal paylaşımı yapmadın mı sana düşeni al iyi kötü çalışıyorsun bir oda olsun tutarsın eşya çok da önemli değil
112 Yorumla
Soran+1 yılEşimle mal paylaşımı yapmadık çünkü ev dahil aldığı herşeyi evlenmeden önce almıştı Hiçbirinde hak iddia edemedim
- +1 yıl
Esyalar da edebilirdin bacım bu yasal değil nafaka falan da mı almadın yoksa
Soran+1 yılYasal. Davada hepsi konuşuldu. Eski kocamın avukatı hakime teker teker söyledi hepsi evlenmeden önce alınmış mallar bu yüzden paylaşılamaz dedi hakim onay verdi
Soran+1 yılMesleğim olduğu için nafaka talebim reddedildi
- +1 yıl
Oha ya nasıl adalet bu olmaz böyle şey kızım deli misin sen nasıl tamam dedin ya hangi şehir de yaşıyorsun sen peki ev için soruyorum Ankara ise uygun semtler bliorm yalnız bayan içinde güvenilir olmalı
Soran+1 yılNeresi adaletsiz? Kocam 8 sene kıçını yırtıp ev alıyor ve ben o evde hak mı iddia edicem? Bu mu adalet
Belki kötü bir yaşanmışlığımuz var ama çok yanlış düşünüyorsun.
Soran+1 yılKi kocam 8 sene uğraşıp evi alıyor 1 sene sonra benimle evleniyor. Yani bilmiyorsun sanırım evlenmeden önce alınan mallar asla ve asla bölünmez
- +1 yıl
Evi diyen yok ya evin verilmediğini bliorum ben eşya dedim sen bir çöp bir eşya bile almadın mı o eve yani yasal olarak bolusulur normal de
Soran+1 yılYok hayır genelini evlenmeden önce almıştı ama ufak çaplı eşyalardan aldım şimdi bir arkadaşımın evinde geçici bir süre kalıyorum
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılSağol hayırlısıda bu tarz şeyleri iyi öğren derim öyle canın istiyor diye nafaka alamıyorsun kocandan kaldıki benim kocamda zengin değildi
- +1 yıl
Allah düşürmesin kimseyi zor bir durum
+1 yılÜniversite öğrencileri var ev tutmak istiyor paraso yetmiyor bir kaç kişi tutuyorlar parayo karşlamak için öyle bir üniversite öğrencisi kız bul. mesela evin kirası 1000 lira ise 500 500 paylaşın
01 Yorumla- +1 yıl
Bide üniversite öğrencisi kız arıyosan bir şekilde iletişime geçelim istersen ben bu sene üniversiteye geçtim ev arayan kız arkadaşlar varsa söylim anlasrsanız beraber tutarsınız facebook felan olabilir
ya ağızlarından köpükler akıyor boşanmış bayanım deyince
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkettim sapık hepsi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
41Cevap
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılev arkadaşı :) bir ara evimi 3 ay eşinden ayrılmış bir hanım abla ile paylaşmıştım
14 Yorumla
Soran+1 yılEv arkadaşı fikrini sevdim
- +1 yıl
hem üniversitelerde yeni açılıyor öğrenciler arasında ev arkadaşı arayan çoktur
- +1 yıl
Aynen bu filri değerlendirme abla istersen kız arkadaşlara sorim eve çkmak isteyen varsa konuşursunuz
- +1 yıl
Değerlendir demek istedim
Uygun ev bulabilirsin. Biraz sıkışırsın ama kafan rahat olur en azından
11 Yorumla
Soran+1 yılDesteğiniz için teşekkür ederim
+1 yılsen o parayı 1 ya da 2 yıl biriktir küçükl bir ev al ya da kirada otur senin için ideal ev boyutu 1+1
20 Yorumla
+1 yılBu kadar karektersizi daha önce hiç bir arada görmemiştim. Sizin kız kardeşiniz de aynı durumda olunca anlarsınız.
Biraz para biriktirine kadar ailenle kal daha sonra ayrı bir eve çık bence daha sağlıklı olur.10 YorumlaDiğer konusunda 800 cevap paylaştı. paran yoksa mecbur ailenin yanına geçeçeksin ya da bulunduğun yerde memur veya öğrenci ile beraber kiralık ev tutup masrafı bölebildiğin kadar böleceksin
00 Yorumla
+1 yılO maasla hicbirsey yapamazsin.. kiran ve faturana bile yetmez.. ya ailenin yanina don ya da evlen yeniden.. pisman olursun uc bes vakte!
00 Yorumlauygun fiyatlı bir ev bulup tanışabilirsin ya da sığınma evleri var diye biliyorum bir araştır derim
06 Yorumla
Soran+1 yılSığınma evleri beni kabul etmiyor. Araştırdım
Soran+1 yılNafaka niye alıyım kardeşim mesleğim var? Çalışan çocuksuz kadına nafaka filan vermiyorlar.
Sığınma evleri çalışamayan çocuklu dayak yiyen kadınlar için
Soran+1 yılMalesef hukuk böyle işliyor çalışan mesleği olan bir kadın öyle canı istedi diye kocasından nafaka götüremiyor avukatımla çabaladık ama olmadı
Soran+1 yılPara verip avukat tuttum boşanma davamızda bitti
+1 yılayrı şehirlerdesin ailen ile sanırım? ailen biliyormu boşandığını?
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrı evet. Biliyorlar ama boşanmamı istemediler
- +1 yıl
internetten ev arkadaşı arayan birilerini bulabilirsin ama ailenden destek alman her konuda daha isabetli olacaktır.. sonradan başına gelebilecek olumsuzluklardan da sen meshülsün
Soran+1 yılAilem sığıntı gibi davranıyor sürekli yargılayıp beni ağlatıyorlar
- +1 yıl
anladım o halde sıkı çalışmaya devam ederek dediğim gibi bir ev arkadaşı bak görüş hemen atlama kafana göre biri olsun, çocuk varmı?
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. bir süre katlan o halde ailene ya da bir arkadas bul onla eve çık
02 Yorumla
Soran+1 yılAileme katlanamıyorum beni yargılıyorlar. Ec arkadaşı güzel bir fikir
+1 yılyok mu hiç arkadaşın birlikte ev tutun hatta 3 bayan da olur masraflar bölünmüş olur
00 Yorumla
+1 yılmıllet hatun dusurme k ıcın elıdnen gelenı yapıyor ya sımdı bosamıs azgın olur kafası :D ablacım soracagın en son yer burası ya :D
10 YorumlaMerhaba öncelikle çocuğunuz var mı ve hangi ilde yaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok. İst
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine bir sevgili bul. ya da eskortluk yap.. ya da ailene dönn. Başka hiçbir çaren yok..
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma evine git bir süre is buluncaya kadar devletten yardım al ve çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zatrn üni mezunu mesleği olan biriyim.
- +1 yıl
Tamam en güvenli yer bolgendeki yere git kimseye minnetin olmasın ev falan belediye duzer yeni eşya falan alırlar arkadaşım aynı durumdaydı biliyorum
Soran+1 yılAraştırdım kabul edilmedim
- +1 yıl
Ilginç nasıl olur
Soran+1 yılVe sığınma evlerini gezdim çocuklu dayak yemiş hasta işsiz kadınlar vardı. Beni almamalarına şaşırmadım
- +1 yıl
Hiç arkadasin yok mu
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyeniden ewlen ya da ew arkadaşı bul kendine üni öğrencisi filanda olur kırışın masrafları geçinir gidersiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYeniden evlenmek bu zamanlarda pişmanlık yaratabilir. Ev arkadaşı güzel bir fikir
- +1 yıl
bilemem hayat senin tercihler senin ewlenip niye ayrıldın 2 gün sonra? bencede ewlenme sen.
Soran+1 yılCan sıkıntısından boşanmadık arkadaşım belli sebeplerimiz var.
- +1 yıl
hımm iyi bakalım fikir bu olabilir ew arkadaşı bence güzel olur.
Dik dur kimseye eyvallah çekme kazancını idareli kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'un hangi ilçesindesin? Bende ayrı yaşıyorum ve boşanacağım istersen ortak kiraya çıkabiliriz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılElimizde çok pompa çeşidi var.
Bisiklet pompası
Benzinlikte pompacı var mesela.
Dalgıç pompa var
Bide argoda seks için kullanılan pompa var00 Yorumla
+1 yılbiraz onların yanında kalıp para biriktir..
tek başına yaşamak her anlamda büyük sorumluluk..00 Yorumla
+1 yılönümüz de gelen kış var yaşamak zor görücü usülümü, kaçarak mı. sevrkmi evlendiniz ailenizi tercih edin bence dışarıda bedeninizden faydlanacak çakllarla dolu boşandığınız için dul konumun dasınız iyi düşünün? (bazıları menfaatsiz bişi vermez)
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulu
- +1 yıl
yaşınız?
- Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl1200 TL maaşla ayrı eve çıkılmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum.
- +1 yıl
Öğrenci kız bul beraber çıkın eve
+1 yılapartta falan kalabilirsin aslında
10 YorumlaDiğer konusunda 305 cevap paylaştı. Otele git canım idare et bir müddet sonra zamanla düşünüp bazı şeyleri yola koyarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılNe oteli ya 1200 tl maaşım var diyorum
Soran+1 yılİyide beyefendi ayrı eve çıkacak parası olmayan birine otele git demek saçmalık değilde nedir
+1 yılNe sapık insanlar var yahu! Hemen saldırmışlar
10 Yorumlaparan yoksa ailene katlanmalısın dışarısı çakal kaynıyor...
15 Yorumla
Soran+1 yılAilem beni yargılıyor
Soran+1 yılHayır hep yargılıyorlar. Boşanmış kadınların şeytan olduğuna inanıyorlar. Cahiller o eve gidersem intihar ederim
Soran+1 yılVar şu an onun yanında yaşıyorum zaten
+1 yılayrı eve çıkmak için para lazım insana
00 Yorumlasartlar uygun degilse mecbursun ama
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum :( ailem sürekli yargılıyor
Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. Ayri eve cik. Calisiyomussun
01 Yorumla
Soran+1 yıl1200 tl maaşım yetmez
Tanidigin birilerinden borc almayi denesen
00 Yorumlapara biriktir bir süre ailenin yanında sonra çıkarsın eve o sıra boyunca da ailenle sıkıntılarını sorunlarını biraz alttan al
02 Yorumla
Soran+1 yılAlttan alırsan daha da ezerler
+1 yılAbimle evlen. O Türkiye de yaşıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kocada buldular hemen.
- +1 yıl
Oha ya
Devlet baba'ya sığın.
00 YorumlaDiğer konusunda 444 cevap paylaştı. bul bir kız arkadaş onunla kal aynı evde
00 YorumlaAilene yakın bir ev tut orada yaşa
00 Yorumla
+1 yılpaylaşımlı bir eve çıkabilirsin.
01 YorumlaSorunun içinde cevabın var zaten.
00 Yorumla
+1 yılCalisip ayaklatinin uzerinde duracaksin
00 Yorumlabir süre ailenin evinde yaşa sonra ayrı eve çık
00 Yorumla
+1 yılvalla gel bende aynıyım ev hazır ev arkadaşı ol
00 Yorumla
+1 yılçalışan biri misiniz bir kaç soru sorabilir miyim?
00 Yorumlaİş var nerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAilene dön imkanın olunca ayrı eve çık
00 YorumlaParan varsa git eşyalı bir ev tut
00 Yorumla
+1 yılişe gir çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten düzgün okuyun
- +1 yıl
okuma yazma bilmiyorum bankadan kredi çek ya da iş yerinden avans iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirlikte yaşamayı düşünür müsün biri ile?
00 Yorumla
+1 yılbende kalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel ben bakıyım sana...
00 YorumlaDiğer konusunda 826 cevap paylaştı. Hangi şehir. Çocuk var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok İstanbul
Çalışmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten
Soran+1 yılParam az
Soran+1 yılEvet
+1 yılEv arkadasi bul
00 Yorumlabodrumda kal
00 Yorumla
+1 yılGel bende kal
00 Yorumlabana gel asdas :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle yaşamalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum.
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri