Ak partili olmayanı okuldan atmak için ellerinden geleni yapıyorlar, Türkçeyi kaldırıp her şeyi Arapça yapmak istiyorlar. Kadın öğretmenler, erkekler kadından üstündür diyorlar.. Kızlar neden İmam hatipler'de okuyorlar? Kaç tanesi İlahiyatçı, İmam, müezzin, müftü olacak?
Kapatılsın diyenler siz hangi dine mensupsunuz? kafirler istemesede Allahın nuru vukuu bulacaktır. istediğiniz kadar kur'an namaz ibadethanelere karşı olunuz vallahi tek zararınız kendinize olacaktır. Dünyada dilini değiştirmiş 2 ülke vardır israil ve türkiyedir. israil latinceden ibraniceye geçti en büyük güç ve nüklüeer silahlara sahip oldu türkiye osmanlıcadan latinceye geçti 90 yıldır bu millet zillet içinde oldu avrupadaki rahat yaşamın haline bürünüp özenti hale geldi o küçümsediğin arapça sayesinde elindeki elektronik eşyadan karşı çıktığını yazabiliyorsun b CAHİLLER!
Eskiden olduğu şekilde olmalı bence. Tamamen kapatılması imkansız zaten ama eskisi gibi daha az yaygın olmalı zira verdikleri eğitim eğitim değil. Kendi işlerine yarayan nesil yetiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar. Bir gece imam hatiplere çevrilen okullar dolu her yerde. Aksine anadolu liseleri daha yaygın olmalı. Zaten imam hatipler herkesin tercih ettiği okullar değil bu kadar çok olmasına gerek yok.
imam hatiplerin yerine meslek liselerin cogalmasi ülkeye daha cok katki saglayacagini dusunuyorum ulkenin iş bilen teknik elemanlara ihtiyaci var. uretimin artmasi bilimin artmasi icin meslek liselerin artmasi lazim. imam hatip cok sayida var zaten daha fazlasina gerek yok.
bu yazimi okuyacak olan arkadaslarda düşünüp taşınıp öyle yorum yapmalarini ve hemen dinsiz yaftasini yapistirmamasini ria ediyorum. Ulkede yeterince hoca ya da ilahiyatci var. ulkenin bunlardan cok bilime ve uretime ihtiyacı var. genç beyinlere ihtiyacı var.
yeterince var zaten cami ve imamlar. onun yerine bir sürü işsiz universiteli genc var o kadar imam çıkaracağına bu adamları soksalar az da olsa ilerlemistik. arada var 150 200 m cami yaptiriyon gerek yok ki ona adam yuruse gider 2 dk yol. onun yerine cogalt mesleki okullari cok dahaiyi is cikarir ulke
Eski okul şekli güzeldi eğitimi bitirdiler iyi ki eski sistemde lise bitirdim şu an ki sistemde lise mezunu olmak çok zor hani ilerde çocuğumu göndermem bu tip liselere o ayrı konu
işte bazı aklı canım kişiler kapatılması için tüm sosyal yazılı sözlü medyada bu tür pravakatörler kullanmakta atatürkçüleri kullanarak bu tür amaçlarına ulaşmakta
ne alaka olum başörtülü demek akp li demek değil. Başörtülü olup chp ye atanıda gördüm. Açık olup oje sürenin akp ye oy atanıda. Böyle cahil düşüncelerinizden kurtulun artık
şu an o kadar saçmaladın ki kuzenim imamhatipte okudu dediklerinle alakası yok dini kötülemek için okulları kullanma. İmamhatiten çıkıp tıp ta kazanan var hukuk da. Beyin önemli dinle ne alakası var, herkesin inancı kendine.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siz beyin denilen organın ne olduğunu biliyor muydunuz yahu kalpleri vardır düşünmezciler sizi.
En İyi Cevaplar