Siyasal İslam'ın geldiği son nokta..! İnsanı dinden imandan soğutuyorlar. Ekonominin hali ortada bununda tek bir suçlusu var o da Erdoğan. keşke sadece okumuş eğitimli insanlar oy kullanabilse... Benim oyum bunlarla bir değil.

Siyasal İslam'ın geldiği son nokta..! İnsanı dinden imandan soğutuyorlar. Ekonominin hali ortada bununda tek bir suçlusu var o da Erdoğan. keşke sadece okumuş eğitimli insanlar oy kullanabilse... Benim oyum bunlarla bir değil.
Mesele eğitim meselesi değil bilinç meselesi. Eğitimli birsinde olmayabileceği gibi eğitimsiz birinde olabilir. Çünkü eğitim her zaman bilinç kazandırmaz. Bize siyaset bilinci lazım. Yani işçinin işçi hakları, emeklinin emekli hakları, çiftçinin çiftçi hakları, öğrencinin öğrenci hakları, kadınların kadın hakları etrafında toplanması gerekir. Takım tutar gibi parti tutuldukça başka parti gelse de ortam değişmeyecek.
💯💯💯💯
İslam düşmanı pislikler. Her haltı yiyip yiyip Allah'a havale ediyorlar. Bunların hepsi Allah bilir belkide islamdan nasibini almamış siyonist kimselerdir. Her yeri ele geçirdikleri gibi buralarda da bunlar halen oturmasını iyi biliyorlar. Ve hiç bir işe yaramamalarına rağmen. Ayrıca da İslama laf getirtmek için ellerinden geleni de yapmaktadırlar. İslama birisi laf attığında sus pus oluyorlar ama kendilerine laf attıklarında ise ortalık yangın yeri.
Halk uyandı öyle umut ediyorum 2027 de yolluyoruz bu münafık vatan hainlerini
Bir agnostik olarak ülkede dinle ilgili bir kurum olsun isterim fakat bu İslam dininin sünni mezhebinin propaganda oyuncağı olan bir kurum olmamalı, tüm inançlara eşit mesafede duran ve bütçeden bu kadar pay almayan bir kurum olmalıdır.
Evet sanki dunya İslam'dan ibaret herkes zihnindeki Allah'a tapıyor
Videosu var mı fiyatları tayin eden demiş mi cidden izlemeden yorum yapamam. Sosyal medya da herkes yalancı. İzlenmek için bile uydurulmuş başlık atıyorlar.
Cevap
4Cevap
Bence her yer kapatılsın sınırlar kaldırılsın kimse kimseyi yönetmesin mis
Kesinlikle siyaset bir işe yaramiyor bu ülkeye hizmet gerekiyor!!!
Kesinlikleee
Kapatılmasın, adam gibi adamlar göreve getirilsin. Bunun gibiler de yargılansın.
Sonra neden Ebu Gureyb zulmü yüzünden Belamız s*kildi diye anırmasınlar bi zahmet. Hatta Uygurlular Tecavüz sıradandı ağlamak yasaktı diye anırmasınlar bi zahmet.
Kapatılmalı
O kadar da değil herkesin hassasiyetleri var kimsenin inancına karışamazsın. Ama burası laik bir ülke siyasete din karıştırıyorlar
Böyle bir fetvâ yok.
Uzayda yaşıyorsun herhalde.
Uyduruk ve algıya yönelik paylaşımlara sazan gibi atlayan bidon kafalı değilim.
Fetva varsa buyur göster
Belli oluyor. Akp trolu.
Yahu fetvâ varsa göster diyorum, hani linkini falan at. Aklını kullan diyorum niye embesil gibi davranıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?