Bu insanların size ne yaptığı var arkadaşlar sürekli kapatılsın diyorsunuz saygı çerçevesinde açıklar mısınız
İmam hatipli değilim
İmam hatipli değilim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kapatılması taraftarıyım çünkü bir sürü camimiz var. Biz müslüman bir toplumuz dinimizi milli eğitimin dışında diyanete bağlı olması bana çok daha doğru geliyor. Okullarda din eğitimi almak yerine camilerimize din eğitimi ve ahlak bilgisi hocalarımızı atayıp camilerde belli bölümler ayırıp çocuklarımızı eğitmeliyiz diyanetin belirlediği müfettişler de denetlemeli bu bana en doğru geleni çocuklarımızı yaz tatılınde belli bir yaşa kadar her yaz din eğitimi vererek dinine bağlı bir toplum oluştura biliriz. Geçmişte yaşanan din tüccarları da bu yapılanma karşısında elleri kolları bağlanır bu din tüccarları imamhatip liselerinde ki öğrencileri kullanarak ülkemize ve milletimize büyük zararlar vermiştirler. Tabiki bu benim düşüncem bana doğru gelen bu her mahallede en az 3 cami var fakat 3 okul yok bu yüzden en doğru din eğitimi Allah'ın evi camide verilir.
Simdiye kadar sinav sorulari caliniyo millet bunu dile getirince zavalli muhalefet deniyordu.
İmamhatipte cocuga tecavuz var din egitimi disinda beyin yikama ve fetoya adim adim giden abi ve ablalar var
Simdiye kadar bakinca darbe sonrasi tasfiyelerde ya imamhatipli ya da sananyolu kokenliler en ust mertebede ve vatan haini
Yazdiklarimi oku okudugunu anladigin dk. Soruna cevap bulmus olursun amac dini pasif hale getirmek degil dini alet ederek serefsizlik yapanlarin kokunu temizlemek simdiye kadar zavalli muhalefet dendi aptallar dendi tayyibe boyle karslamayla muhalefet oluyo dendi darbe donrasi kimin ne oldugu cikti koyunluklari kabul ettiler ve simdi bazi imamhatiplerede synisi deniyo ondanda kazik yemeden kapatmazlar senin soruda sordugun gibi neden dendigini guzel bir kazikla anlarsiniz
Sınav sorularının çalınması tamemen saçmalık ki bizim sınavlarımız (lisedeyim) diğerlerine göre daha zor oluyor hele de özellere göre tecavüz var demişsin buna sadece gülüyorum okulda böyle bir şeyle kesinlikle ama kesinlikle karşılaşmadım hiç te duymadım. Din eğitimi dışında temel dersleri görüyoruz beyin yıkama saçmalık hatta manipüle edilmememiz için konuşma yapıyor felsefe hocamız. Kimlerin kimleri nasıl manipüle ettiğini anlıyorum artık.
Cünkü sadece adi imam hatip icinin iyi olmaklarini biliyorum
Cevap
26Cevap
Biraz uzun yazıcam ama okumanızı tavsiye ediyorum. Dini parçalamaya yönelik kişilerin İslam düşmanlarının da diyebiliriz yıllardan beri oynadıkları oyunlar. Neymiş imam hatipler kapatılsınmış yav kardeşim ne derdiniz var imamhatiplerle ortaokulu da liseyi de imam hatipte okudum ben. Hiç zannettiğiniz gibi bir ortam yok illaki 5 parmağın 5i de bir değil olmaz da hiçbir zaman, ama herhangi bir düz liseden daha edepli bir nesil yetişiyor hangi açıdan bakarsanız bakın , gidip o Kapatılsın diyenlere sorsanız kem küm eder kalırlar niye Ahmet de kapatılsın diyor işte mehmet de kapatılsın diyor diye. Saçmalıktan başka birşey değil. Kötü gelen çocuklar bile etraftakiler iyi olduğu için iyileşmeye adam olmaya yöneliyor eğiliyor. Kuran dersi mesela sorumlu ders İllaki geçmek zorunda bu dersi ve bunun için bir gayret içerisinde bu gayret sırasında da epeyce şey öğreniyor. hoş hocalarımız İmamhatiplerle bu kadar uğraşıldığı için biraz daha müsemma gösteriyorlar ama öğrenciye birşeyler katıyor imamhatip. imamhatipler kapatılsınmış akıl zenginleri bir sefer geçmiş bir tane rastgele okula girmiş çıkmış diye yargılıyor. Ona bakıcak olursan ne insanlar var ve hepimiz de birer insanız ve yine imamhatipler de diğer okullar gibi birer okullar. Artı olarak da hiçbir ilim dersi fen dersi eksik kalmıyor imamhatip okumak kolay değildir düz liseden zordur. Sayamıycağım kadar meslek dersi var. her sene yeni dersler ekleniyor ve kesinlikle milletin düşündüğü gibi bir işte cemaatleşme tarikat marikat olayı yok zaten buraya gelen kişiler veyahut gönderilen kişiler temiz aile çocukları oldukları için genel olarak büyük bir çoğunluğu hiç öyle bir şeye meyil bile alınamaz yani. akşam eve bir saat geç gidince azar yiyen çocukların okuduğu bir okuldan bahsediyoruz arkadaşlar. İmamhatipler kapatılsın diyenler vasıfsız bir halt bilmeyen sürü psikolojisindeki insanlardır. Gelenler zaten ailesi tarafından dinini öğrensin denilerekten gelen çocuklar. Birisi terörist yazmış lan terörist ne demek ya. Gitsin anlamına bir baksın bakıyım ne demekmiş terörist. İmamhatipte din öğretiliyor bir bakıma dine de kilit vurulmaya uğraşılıyor. tabi şimdi bunu okuyup içinden küfür edenler hadi ordan ordan diyenler bile olucaktır. Mantıklı düşünmeye davet ediyorum gerçekler böyle yıllardır tutturmuşlar bir imamhatipler kapatılsın diye. Gelmeyin arkadaşlar bu oyuna bir düşünün akıl mantık yürütün din eğitimi verilen bir yer neden hangi gerekçeyle kapatılsın kapatılmasını isteyenler kim. imamhatiplerden birşeyler çıkıyor ve talep artıyor ki sürekli artıyor imamhatip sayısı. Bu dediklerimi bilmeniz benim için yeterli umarım anlatabilmişimdir birşeyler siz de anlatırsınız artık imamhatip düşmanları kişiliklere.
Laiklik karşıtı nesil yetiştiriyorlar. Sonra sakallısı sukallısı çıkıyor devlete parmak atmaya çalışıyor. Bunlarla mı uğraşacağız sürekli yav. Bu ülkenin boş derslere değil üretecek derslere ihtiyacı var. İlkokulda bile zorunlu Kuran dersleri var. Bırakın da çocuklar büyüyünce kendisi sorgulasın dini seçsin. Eğitimde dinin ne işi var.. Gitsinler camiye öğrenmek isteyen..
Çünkü hiç bir fen lisesinde cemaat ve ya tarikat bulunmaz. FETÖ'nün beslendiği yer orası değil mi? Bu ülkenin imamdan çok doktora hakime askere ihtiyaç duyduğu zaman imamlar mı görevi devralacak? Evet imam da papaz da şarttır. Lakin din ile insanı kandırmak kolaydır. Yıllardıe din ile kandırılan bir İslam coğrafyasına baksana. İŞİD PYD FETÖ PKK BOKO EL KAİDE işte bu yüzden kapatılmalı. Bu örgütler insan duyguları ile oynuyor. Cemaat evleri de kapatılmalı. Cemaat camide olur evde değil.
Haklisin din manevi bir sey oldugu icin o yonle insanlari kandirmak oldukca basittir. Genelde basinda takke olan her hocanin fetvasini oturur dinlersiniz yanlis birsey bu. Ama bu ateist olmamizi gerektirmez ki. Neden yahudi olalim? Boyle guzel bir din dururken neden baska bir yolu tercih edelim? Yaninda beyaz kefen gotureceksin ey gafil ! Bu Dünya malı istegi nedir? Neden? Bak ne olmasi gerek biliyormusun. İslamini bilen bilim adami, asker, polis, ogretemen,, ve iste tabii ki ogrenci boyle olmasi sart simdi sen imamhatipleri ypg yuzundenmi sucluyorsun? Bizim sucumuz ne? Ben kardesime guzel ornek olmayi amac edindim kaciniz bunu uyguluyor? Ogrenmemiz gereken sey bu degilmi? Edep ve terbiye ile yetismemiz gerekmiyormu? Ve yine haklisin cemaat camide olur diyorsun. Zaten var ki cami aslinda cem edilen yani toplanilan yer demek neden burda cemaat olmasin ki? Cemaat sarttir ve gereklidir ki eger dogru bir cemaatteyseniz emin olun yoldan cikmazsiniz. Allah her seyi bilir suphesiz !
İmamhatiplerde sandığınız gibi sadece imam yetişmiyor diğer doktor da olabilirsin hakim de asker de. Sadece diğerlerine göre kendini din anlamında da mesleğin anlamında da geliştirmiş oluyorsun. Bunu kafanıza sokun.
Laiklik karşıtı, Atatürk düşmanı, milli değerlerimizi unutturmaya ve çocukların beynini yıkamaya çalışan bir okul olduğu için kapatılmalı. Ama maşallah her mahallede en az bir imam hatip okul var. Şu anki iktidarın istediği de bu zaten. O adamlar bize milli değerlerimizi unutturmaya çalışıyorlar. O okullarda daha 14 yaşındaki çocukları laiklik karşıtı yapmaya çalışıyorlar. Din ve devlet karışırsa ne olacağını hâlâ anlamayanlar var onlar için hemen söyleyeyim. Eğer din ve devlet karışırsa ortaya Fetö' den hiçbir farkı olmayan bir sürü terör örgütü çıkar. Yok neymiş Askeri Liseler gereksiz olduğu için kapatılmış. İmam Hatiplere çok mu gerek var sanki. Askeri Liseler, Harp Okulları, Harp Akademileri veya yeni adıyla Harp Enstitüleri ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları gibi Millî Savunma Üniversitesine bağlı olarak yeniden açılabilirdi ama o reis dediğiniz tayyib' in umurunda değil vatansever bir nesil yetiştirilmesi.
Laiklik karşıtı hiç bir şey öğretilmedi kimsenin de görüşü değiştirilmeye çalışılmadı isteyen istediğini sever istediğine inanır. Atatürk karşıtı felan da değiliz ki biz de 10 kasımda törenler saygı duruşu yapıyoruz.
Şu anki iktidarın istediği de bu zaten. O adamlar bize milli değerlerimizi unutturmaya çalışıyorlar diyorsun da sence bize milli değerlerimizi unutturan o mu atanız mı bi düşün bence her hangi bir siyasi taraf tutmuyorum veya bir hakarette bulunmuyorum.
@saneprobabaking Emin olduğum tek şey milli değerlerimizi islamla unuttuğumuz. İslam hem Türklerin hem de bu dünyanın başına gelmiş en büyük beladır. Kılıç zoruyla kabul ettiğimiz dinden bize fayda yok lan
Okulların Atatürkçü Düşünce Sistemi'ne ilke ve inkılaplarına göre eğitim ve öğretim vermesi yönetmeliğe göre zorunludur aksi okullar kapatılmaması da suçtur
Son 13 yılda hepsi çiğnendi günümüzde bir imam hatip lisesine girersen içeride ne tür saçmalıklar döndüğünü gayet iyi anlarsın
Bizde de onlara karşı olarak eğitim verilmiyor. Alakası yok. Bizde sadece artı olarak dini eğitim var.
Terörist yetiştirdikleri için
s3.amazonaws.com/.../...4e3a-9d88-adb5b1c875e7.gif
Çünkü genç ve dinamik beyinleri baskılıyorlar, cahilliğe teşvik ediyorlar, bilim ve fen i önemsemiyorlar ve çoğu yobaz oluyor ama tabi imam hatipler önemli
Çünkü resmen çocukları bilimden uzaklaştıruyorlar. Bende müslümanım ama orda genelde abartıyorlar. Korkutabiliyorlar.
imamhatipte kuran yakanlarmi? tahtaya p*rno yansitip izleyenlermi? kizlara sapik gibi yavsayanlarmi? yan kesiciler mi? serserilermi ne ararsan var en azindan burdaki imamhatiplerde
Din adamları insanlara bir bok katmıyor da ondan, bunun sadece imam hatiple alakası yok diğer dinlerdeki eğitim hanelerinde kapatılması gerek
Gittiğin üniversite, lise, katıldığın kollar vs. Sana da bir b*k katmamış.
Yahu benim bir önemim yok konu ben değilim sen neden benim üstümden konuşuyorsun. İmam hatipler neden kapatılsın diye mantıksız bir soru soruyorsun, neden kapatılmasın diye sorsaydın belki daha kaliteli cevap alırsın. Sence neden kapatılmasın İmamhatipler bana insanlık için faydalarını söyler misin
Soruyu soran ben değilim...
Aydınlanmaya ihtiyacın varsa anlatıyorum. Bir dinin öğrenilmesi için kurum ve kuruluşlara ihtiyaç
vardır. Kendi başına, milletten dolma şeylerle nasıl öğrenip, uygulayabilirsin? Ama sen dinlere inanmıyorsan eğer, dediğin şey sana göre mantıklıdır tabii. Bir gün çıkarsın da "Dinayet kapatılsın" dersen şaşırmam..
Elle tutulur bir faydası yok, bakıldığında hiçbir faydası yok olmayan bir dünyanın hayaliyle yanıp tutuşan insanların bu var olan dünyada çoğalmasına gerek yok kendi kabınıza çekilip hayatınıza bakın eğitiminizi kendi kendinize verin devlet desteğinin böylesine gereksiz şeylere maddi olanak sağlaması tamamiyle saçmalıktır
Ben de tartışmaya değecek biri var sanıyordum karşımda.
Zihniyet bozukluğu yaşayanlar kapatılsın ister. Ağır hastalıklı kişiler onlar kaale almamak gerek.
İmam hatipler kapatılmasın - sherlock holmes
Kendilerine bağlı nesil yetiştiriyorlar fikirlerini empoze ediyolar hemde dini şekilde yorumlayarak. Duvarda Atatürk değilde rte nin fotoğrafı var daha ne olsun.
imam hatipte okudum ve duvarlarda rte nin değil Atatürk ün resmi vardı Herşeye genelleme yapmayın. Ayrıca birçok açık arkadaşım vardı kimsenin kimseyi bir şeye zorladığı yok
Imam hatip bundan 100 sene önceki dönemin okullari olarak görüyorum ülkeyi kalkindirmak istiyorsaniz #NoImamHatip
Ben sana 100 sene onceki imam hatiplerden bahsedeyim oncelikle imam hatip diye bir algi yoktu herkez allahin kulu sonucta yanlismiyim? Namaza gelmeyeni ters karsilarlardi. boyle bir toplumda yanlislik bulabilirmisin? Evet bulursun. Aslinda cok buyuk bir hata yapildi osmanlinin son donemlerinde sayin hocalarimiz dinin tehlikeye dustugunu dusunup insanlari sadece dine yoneltmeye calistilar ve basardilar da ogrenciler artik her gun fikih ogreniyor Aslinda ne guzel birsey dogru ogrendiklerinden suphe yok! Ama unutulan bir sey var ilim ve fen ne olacak? O eski alimler nerden cikacak? Fen le ilgili kesifleri kim yapacak? Cok buyul bir yanlistir o eski imamlar orgutlenip bunu yapmislardir. Simdi ise imamhatipli olarak soyluyorum ben ilimim drn ve fenimden birsey kaybetmiyorum fazlasini goruyorum. Şu an daki imamhatip mantigi din derslerini ek olarak gostermek ogrenciyi edep sahibi , dinine bagli namazini kilan bilim adamlari yetistirmek. Bence yeterli Sence?
Öylemi diyor muşuz? :/
Valla haberim yok sarhoştum demek ki...
Çunku kapatılması gereeekk
tekke , zaviye, cemaat ne varsa kapatılsın
İmam hatipler yayginlassin din eğitimini sadece devlet versin
Çünkü çok fazlalar. Öğrencilerinin büyük bir bölümü aile zoruyla veya yakın diye gidiyor. Sonucunda ise mutsuz oluyorlar.
İmam hatipler kapatılsın
Yerlerine fen liseleri açılsın diye.
Kim diyor kapatılsın diye?
kapatılmasın diyorum :D
Gereksiz ve cahilce oldugu icn.
İmam hatipler kapatilsin
Küçücük çocuklara şimdiden dini eğitime gerek yok.
Boş ver, neden diye sorsan kem küm derler...
Vardır sebebi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar