Yarısından fazla kapatılmalı. Neredeyse tüm okulların yarısı kadar imam hatip var. Böyle ülke mi olur ya? Fen liselerinde bile yeterli laboratuvarlar bulundurmazlar bir boyuna imam hatip inşaatına başlarlar. Şaka mısınız arkadaşım? Çoğu insanda sanıyor cidden imam hatip te okuyan dinli imanlı oluyor. Biz çok gördük okulun köşesini dönünce türbanını açıp parkta yiyişen, biz çok gördük elaleme namus bekçiliği yaparken kendisi otobana dönmüş olan. Bıraksınlar bu ayakları. Biraz bilime teknolojiye önem versinler.
Ne telefon, ne bilgisayar, ne televizyon üretebiliyoruz. Armutun birisi atlar şimdi vestel üretiyor diye. Yok arkadaşım üretim yok bizde. Montaj var. Chipsetler yurt dışından geliyor hep. Boardları yurtdışında hazırlatıyorlar. Sonra kalkıp hükümeti gazlıyorlar yerli malı satılmıyor diye siz kaliteli cihazları 300 400 lira fazla para veriyorsunuz.
Yeter artık ayrılsın şu devletten din. Dinle yönetilmesin hiç bir ülke. Yaşasın insanlar dinleriyle karışmasın kimse. Ama oy vermesin herkes ben dindarım diyene.
din devlet en kaldırılması sen evlendin mi başka biri gelip senin karinin yatağına girer.. çünkü Allahtan korkmuyor nasil olsa din kuralları şartları yoktur... millet hayvanlasir... din olduğuna dua et...
@21memory Ya saçma sapan konuşma Allah aşkına bu mu lan din anlayışınız? 9 aylık çocuğa tecavüz mü? 4 yaşındaki çocuğa tecavüz mü? Yoksa tecavüz edip sonra da kendinizi dar beyinlerinizdeki tahrik etti oda istekliydi mantalitesiyle savunmanız mı? Yoksa kadınlara şiddet göstermeniz ve onları öldürmeniz mi? Ağzımı açtırmayın benim. Son 10 yılda Türkiye'nin şu zamana kadar yaşanan en fazla tecavüz, kadın cinayeti, çocuk istismarı yaşandı. Tecavüzde dünya ikincisiyiz lan başarıya bak? Ekonomi zaten berbat? 600 dolarlık iphoneyi ülkende 3400 TL ye alıyorsun sen neyden bahsediyorsun. İnsanlar kurallardan korkmaz. İnsanlar kuralları çiğnemeye yeminlidir. Senin din iman diye gezen abilerin yanından kız geçti mi salyalarını silebilecek peçete bulamıyor. Bir daha da bu ufak düşünce sisteminle benim yorumumun altına yorum atma. Daha sert cevap alırsın.
İhl kapatılsın ya da kapatılmasın , aslolan ihl çıkışlıların sadece ve sadece ilahiyat fakültesi okumaları ve devlette sadece diyanette çalışmaları gerekir. ihl okuyup sonra hukuk okumamalıdır, ya da mühendis olup devlete girmemelidir. İmam hatip okuyacaksan ilahiyata gireceksin , diyanete gireceksin... bunun ötesi kabul ediliemez, uğur mumcunun yıllar önce dediği gerçekleşir.
Ülkenin ne kadar imam ve hatibe ihtiyacı varsa, o ihtiyacı karşılayacak olan kadarı kalsın, fazlası kapatılsın. Pek çok düz liseyi imam hatipe çevirdiler, tekrar eski düzene geçmek gerekir. Askeri liselerde fetöcüler var diye kapatılmıştı. Devletin tüm kurumlarına 10 binlerce hatta 100 binden fazla fetöcü sızmış ve bunların %80 den fazlası belkide %90 ı imam hatip lisesi çıkışlı kişiler, ayrıca oralardaki öğretmen ve idari kadronunda büyük bölümü fetöcü çünkü zaten milli eğitim tamamen fetöcülerin eline geçmiş durumda. Madem fetöcü var diye askeri liseler kapatıldı o halde imam hatiplerde kapatılsın, enazından ihtiyaçtan fazlası kapatılsın.
Niye kapatiliyor canim. bu bir sorun mu. herkes istedigi okula gitsin okusun. ne olmak istiyorsa olsun. bizim okudugumuz liseler kapanmiyor bizim istedigimizi okumaya hakkimiz var onlarin neden olmasin. ayrimcilik yapanlari kaniksarken farketmeden bazilari da ayrimcilik yapiyor. ben anadolu lisesinde okudum. ama banane kardesim. kim nerede okumak istiyorsa okusun. imsan olsun yeter
Herkesin okuma hakkı var. Meslek lisesi varsa o da olmalı. Ama yeteri kadar olmalı. Diğer okulları kapatıp başka alternatif bırakmayacak şekilde zorunlu olarak olacaksa kapaytılsın.
İmam hatipler kapatılırsa kendi kendimizi vurmuş oluruz bu milleti ayakta tutan en önemli unsur millet devlet vatan aşkı be imandir böyle bir eğitim veren okul kapatılırsa kendi zararmiza olur. Bende ihl mezunuym bazıları mallar orda okusun demiş bir cok Anadolu lisesi tutarken ben orayı tercih ettim şimdi malmi oluyorum? Neyse velhasıl kelam kapatılamaz
Kesinlikle kapatılmalı. Lâkin kapanmaz. İmam Hatipler, cehaletin en büyük besin kaynağı. Şu anki iktidarın böyle bir şey yapması da kendi kafasına sıkmak olur.
Atatürk ülkeyi batılaşmadan ve araplaşmadan kurtardı kemalistim diyenler avrupada amerikaya köle etti ülkeyi din günü bizi atatürk degil allah kurtarır sorguluyorsunuz ama boş sorguluyorsunuz lafta atatürkcülük olmaz
Hristiyan birliği? Orta doğudakiler de gelişsin izin vermesin. Sen Abdyi karıştırabiliyor musun? Hayır. Adamlar güçlü çünkü izin vermiyorlar. Araplar (orta dogunun cogu Arap) yıllarca buyuk devletlere hizmet edip, geri kalmanın cezasını çekiyor. Filistin meselesi de bizi ilgilendirmez. Ben kendi ülkeme bakarım.
En İyi Cevaplar