İmam bunu yaparsa cemaat ne yapar?

Arkadaslar telekomda calisiyorum... adaminbiri imam oldugunu soyledi ve internete sinir getirmek istiyorum iki kucuk cocugum var dedi. Bende cocuk profili iyidir dedim icerigini anlattim uygunsuz sitelere giremezler falan deyince. Adam yok almanyada yegenler var onlarla konusuyoruz deyince ben gulerek arkadasa baktim oda ikna edemedi. Tamam aile profili yapalim dedim. Tamam dedi gitti 2dk sonra hanimi ve cocuklari geldi. Kadin esim internet icin gelecekti dedi. Biz haniminada anlattik tabi anlamadi yasli kadin. Kadin cocuklar kucuk dedi sadece ders calissinlar dedi. Yaninda 15 yaslarinda oglu ve 7 yaslarinda bir kizi vardi. Ben kocaniz cocuk profili istemedi dedim. Ama olsa iyi olurdu dedim kocam ne istiyosa o olsun dedi peki dedim guldum. Gittiler biz arkadaslarla guluyoruz yorum yapiyoruz. Kadin geri geldi ben bilmiyorum oglum anlatti kotu sitelere gitriliyormus girilmesin dedi tamam dedik gonderdik. 3dk gecmeden hoca efendi geldikonustugumuz gibi olacak demi dedi. Ümit yok çocuk yapmaya kara verdik eşinizle dedi biz tabi koptuk orda :) adam yok almanyada yegenler var dedi. Bisey demedik .. imam bunu yaparsa cemaat ne yapar?
İmam bunu yaparsa cemaat ne yapar?