Almanları Ruslar, Japonları atom bombası durdurmuştu. Amerikayı ne durduracak?

Almanları Ruslar, Japonları atom bombası durdurmuştu. Amerikayı ne durduracak?
Artık kara savaşı yok son 10 yılda maddiyat savaşı yapılıyor. Yapılacak şeyler çok önceden planlandı zaten bu işler aynı haberim yokken çek kanka gibidir çoğu ülke yöneticisi seçiliyor ve günü gelince kenara alınıyor
Amerika Grönlanda askeri üs kurmuştu zaten ve ilk andan beri hedeflerinden biri Grönland’dı bunu biliyordum..
Danimarka buna müsaade etti, eminim onlarda pişmandır 😀
Grönland’ı çok seviyorum zira kendi hükümeti vardır ve bu tarz olaylardan uzaktır.. Bu işler içine girmesi hele ki Amerikanın alma söz konusu çok sinir bozucu.
Zamanında buzun altınada füze tünelleri yapmaya planlamıştı diye biliyorum ya da yapmıştı hatta. Bunun Danimarkanın haberi yoktu diye biliyorum zaten seneler sonra ortaya çıkmıştı bu da.
Kim bilir kuzeyinde daha neler neler var bilmedikleri 🤦♀️
Amerikayı kim durduracak.. 5 kıta birleşmesi gerekirdi sanırım 🫢
Tüm Dünya'yı böldü, parçaladı, yönetiyor şerefsizlerler 😬
🤦♀️🙇♀️
Neden şaşırıyoruzki.. bunlar hep olacak bir yayılımcı politikalar her daim vardı bunlar aslınd ahiç tehdit değil çünkü bu seviyeye gelene kadar önel antlaşmalar, yaptırımlar müeyyideler ile zaten bazı ülkelerin eli kolu bağlanmıştı.
İnsan olduğumuz için şaşırıyor olabilir miyiz?
İnsani duygular, insani tepkiler vardır hani.
Bundan sonra nasıl şekillenecek yaşam diye endişe edersin hani.
Malum her bakımdan dışa bağımlıyız ya hani..
Bu saydıkların evet doğru ama tarih okuyan siyaset bilimi ile ilgilenen biri iiçin öngörülen bir şey, şaşırtmıyor
Ben şaşırdım mı demişim?
Soru sormuşum hem de başka bir şey sormuşum. Sanki siz soruyu anlamamışsınız gibi geldi bana.
Anlayamadım, neden tarışma olarak algıladıızki, neyse bu tarz konular insanı geriyor ziyadesiyle
Selametle 😀
Emperyalizm can çekişiyor. Salyaları akan köpek gibi olmasının sebebi budur aslında. Biz görmeyiz belki ama yıkılacağına eminim.
Su götürmez olan ise gelenin gideni aratmasıdır.
https://www.youtube.com/embed/evLMh-UBaFYZaman içinde gelen gideni aratacak seviyeye geliyor evet..
Teşekkür ederim
Rica ederim
Trump’ın bu sözü aslında Amerika’nın gücünden çok, siyaset dilinin ne kadar agresifleştiğini gösteriyor 😅🌍 Bugün ABD’yi durduracak şey bence tek bir ülke ya da bomba değil; uluslararası hukuk, ekonomik dengeler, iklim krizi, içerideki toplumsal muhalefet ve küresel kamuoyu baskısı 🧩
Asıl soru şu: Güçlünün her istediğini yaptığı bir dünya mı, yoksa kurallarla dengelenen bir dünya mı istiyoruz sence? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Orman kanunu...
Kimin eli , kimin cebinde belli değil..
Öyle görünüyor..
Almanların tepki göstermedigini kim söyledi? Gayette tepki gösterirler sadece dogru zamanı beklerler knka
Yaşasa john holmes bunun hakkından gelirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?