Özel harekat polisi olmak için öncelikle Polis okulu kazanmak razım. Polis olduktan sonra Özel harekat seçmeleri var.. Polislik Boy sınırı erkeklerde 167'dir. Boyum tutuyor , Fakat benim gördüğüm özel harekatçıların hepsi Çok uzun.. Sizce 170 boyunda Özel harekat Polisi olunurmu? Eğer olunursa bire meslekte zorluk çekmezmiyiz? Yorum yapan herkeze +1xper.. ?
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim bende 19. Dönemle girdim gayet kısalarda var hatta heyet raporundaki boy kilo endeksinde boyu tutmayanların ellerinden destekleyip kaldırdılar elenmesine diye yani ceviklik önemli meslekte ne kadar kalıp. Önemliyse çeviklikte bir o kadar önemli
41 Yorumla- +1 yıl
Boyu tutmayanların boyları kaç oluyor genelde?
olunur sormak istedigin baska bisey varsa ilgiyle cevaplarim ayrica sadece polai okulunu kazanman diye bir sart yok artik direk ozel harekatci olabiliyorsun polis okulu okumadan istedigini aor bende ozelharekatciyim 4 yildir
24 Yorumla- +1 yıl
aga özleden bir yazsan bana
- +1 yıl
18 yasındayım 156 boyum var Özel harekat polisi olmak istiyorum bayanlarda 162 imis ve boy uzaması ile ilgili olumlu bisey bulamadım yine de olabilir miyim
- +1 yıl
@Gazelyelizz öğrenirsen banada söylermisin?
- 1 yıl
abi nasıl oldun liseliyim mezun olacam da varmıdır bir yolu. Aydınlatırsan çok sevinirim
+1 yılSenin boy sınırı geçmiş. Anlaşılan çok istiyosun olmayi ol dene tabiki. Ama bence de bir özel harekatçı azıcık kalıplı olsa tabiki daha çok mesleğe yakışır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
boy sınırını geçmişsin kardeşim sıkıntı yok. benim hedefimde polis olmaktır allah izin verirse benim boyumda 170 hayırlısı
13 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 451 cevap paylaştı. Tabi ki hepsi uzun boylu değil ayrıca kanka. İçin rahat olsun olursun sıkıntı yok
10 YorumlaOlur neden olmasın boy sınırını gecmssn 😊
12 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende keskin nişancı olursun boy lazım olmaz çok
10 Yorumla1.70 boyunda hukumetin usagi olurum diyosun. Olur
01 Yorumla- +1 yıl
Ulan arkadaşım uşaklık da şakşakçılık da yalamacılık da sizin işinizdir o Şanlı Yuvanın Kahraman Fertlerini bu pis sözlerine dahil edemezsin !
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler