işletme muhasebe temeline dayalı olan şirket yönetim ve organizasyonu için gerekli bilgileri veren bir bölüm iken; iktisat geçmişte oluşturulan teorileri öğrettikten sonra güncel olaylardan finansal gelişmeleri yorumlayabilmeyi sağlayan bir bilimdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılikisi de olabilir ama yöneticilik diyosak sanırım işletme sen nasıl düşünüyosun?
iş sağlığı ve güvenliği bu aralar çok isteniyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılbu bölümün benim sektörüme faydası ne olabilir?
- +1 yıl
Çalıştığın sektöre bağlı aslında şantiyeler olsun fabrikalar olsun artık iş sağlığı ve güvenliği uzmanı kontrolünde. 50 ve üzeri kişinin çalıştığı fabrikalarda falan bulunması kanunen zorunlu olan kişileridir. İnşaat müh arkadaşım almıştı. Zaten sadece müh ler alıyor diye biliyorum.
Soran+1 yılonu okumadan sadece kursa yazılarak da diplomasını edinemiyormuyuz peki?
Soran+1 yıl4 YILLIK MI PEKİ O
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılkesinlikle işletme. ben öyle yapıcam
118 Yorumla
Soran+1 yılne yararı olacağını düşünüyosun
- +1 yıl
sen ne okuyosun bilmiyorum ama ben makine müh. okuduğum için böyle bir karar aldım. birkaç kişinin görüşünü aldım. genelde müdürlük mertebesine yükselen meslek grubu makinecilerdir. her işe az çok vakıfsındır çünkü. ama cv ne işletme de okuduğunu belirtirsen yükselmen daha kolay olacaktır
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ben de makine mühendisliği okuyorum ve yönetici olmak hedefim bu tam olarak peki iktisat hakkında ne düşünüyosun?
- +1 yıl
gereksiz ya. düşünüyorum nasıl bir yararı olur diye. hiçbir manası yok bence
Soran+1 yılözel sektörde aöf işletmeyi görmezler bile diyenler oldu yine de okumak istiyorum sonuçta okumamış olanla okumuş görünen bir olamaz asla işletmede karar kıldım şu an
- +1 yıl
herkesle konuşma bu mevzuları. ne demek bakmazlar. özel sektörde hobilerine kadar inceliyo adamlar. ki ben devlette çalışmak için elimden geleni yapıcam
Soran+1 yılneden böyle söyledin herkesle konuşma diye gerçekten çook merak ettim :D ayrıca dediğin çok doğru cv nin ince detayına hobisine cartına curtuna kadar bakıyolar işe alırken bende devlet istiyorum özel sektör olursa da hayır demem ama hayırlısı
- +1 yıl
özelde çok yıpranıyosun. 10 bin tl maaş alsan ne çare. yiyemiceksin ki o parayı. çalış çalış çalış çalış. devlette kafan rahat. nerden baksan 4-5 bin alırsın. hele şef falan olursan 6-7 yi bulur.
neden öyle dedim, çünkü biliyosun bizim ülkede herkes her konunun uzmanıdır. ama aslında bir bokk bilmezler. bilgili insanlarla konuşmak daha yararlı
Soran+1 yılevet çok haklısın gerçekten yaşın 20 ise yaşına göre oldukça bilgilisin maşallah :) bu yıl özel sektörde staj yaptım resmen dediğin şekilde 1 mühendis var canı çıkacak şekilde çalışıyo ve mutsuz... zaten bayanlar için de devlet daha rahat
- +1 yıl
ben de bu sene staj yaptım özelde. ve fikrim bu şekilde değişti. hayat çok zor. hele başlangıçta para da vermiyolar bunlara. 1750 tl ye kendini parçalayan mühendisleri gördüm. tamamen fikirlerim değişti
Soran+1 yıldoğru işe alırken neredeyse işçi eleman gözüyle bakılıyor bir mühendise çok haklısın ne yapıcaz bakalım mezun olunca
- +1 yıl
yaparız bir şeyler ya. ama ne yap ne et şu ingilizce işini hallet
Soran+1 yıliş sağlığı ve güvenliği diyo bir arkadaş bunun hakkında ne biliyosun peki lazımmı bize
- +1 yıl
onlar tırı vırı. çalıştığın yer bile onun kursunu veriyo sana. önemli değil o kadar
Soran+1 yılhayırlı olsununu alırım bugünden itibaren aöf işletme öğrencisiyim yarın son günmüş hemen araştırıp başvur derim düşünüyosan
- +1 yıl
Yo aceleye gerek yok. Benim okul uzayacak zaten. Tebrik ederim seni
Soran+1 yılgüneş enerjisi
korozyon ve korozyon önleme
yenilenebilir enerji kaynakları
motorlar
sonlu elemanlar1 ve 2
kompozit malzemeler
soğutma tekniği
bu seçmeli derslerden hangi ikisini seçmem daha faydalı olur? acil :))
Elektrik elektronik mühendisliği oku
17 Yorumla
Soran+1 yılmakine okuyorum şu an zaten örgün olarak
Soran+1 yılişletmeyi açıktan bitirmek sizce bana ne kazandırır?
Soran+1 yıliktisat peki?
Soran+1 yılneye göre seçmem gerek henüz bilemedim farklarını derslerinde farklılıklar var ben makine mühendisinin ilerde işine yarayacak bir şey okumak istiyorum şu an hala ayrımını bilemiyorum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılişletme
114 Yorumla
Soran+1 yılkamu oku diyen vs var ne düşünüyosun bu konuda
- +1 yıl
bir boka yaramaz bende mühendslk öğrencisiyim ilerde müdür konumuna gelince işletmeci özelliğin iş bağlamada işine çok yarar yönetici statüne ek avantajdir kamu ne yapacaksın
Soran+1 yılpeki iktisat?
- +1 yıl
o biraz daha finansal bir bölüm o konuda satın alma müdürü zart zurt olacağı için bizim sektörlerimizde sadece iş alımında olursa belki bir etkisi olur yoksa bizler paralı ameleleriz :D
Soran+1 yılişletme oku okuyacaksan diğerleri işine yaramaz mı diyosun :D:D
- +1 yıl
benm bütün hocalarım bize bu bölümü önerdi gel gördü benim gibi tembel biri için çok zor :D
Soran+1 yılben de artık tembelliği bırakma vaktinin geldiğini düşünüyorum şurda 2 yıl sonra iş hayatına atılacağım şimdi başlasam mezun olduktan sonra bile vermeye devam etmem gerekebilir aöf ü
- +1 yıl
hangi okul
Soran+1 yılbolu senin?
- +1 yıl
eskişehir
Soran+1 yılosmangazi mi?
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılhadi yaa -_- orada okuyan arkadaşlarım var hiç haz etmem kişisel algılama
- +1 yıl
:-) doğrudur onlar burda diye ben kötü değilim :-) orda bir anlaşalım :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıktan okuduğun bölüm senin bir b*kuna yaramaz
13 Yorumla
Soran+1 yılneden yaramasın?
Cevap sahibi+1 yılÖzel sektörde köklü bir şirkette bakmazlar bile cv'nde ona. Çünkü aöf dandik, kalitesiz, işlevsiz.
Soran+1 yılözel sektörde aynı statüde göründüğüm biriyle aramda bir fark oluşturup işe alınmamı sağlar gibi geliyo bana yine de
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer