Ben 20 yaşımdayım ve meslek lisesi mezunuyum.. Elektrik elektronik okudum. Hem dil öğrenmek, hem de hayata atılmak istiyorum artık. çok çalışmaya hazırım, ailem yok amcamlarla kalıyorum ve burada kalamam artık.. bir akıl verin yol gösterin..
Cevabın nedir?
+1 yılalmayaya ya da her hangi bir avrupa ülkesine gitme
benim 2 kere gitme şansım oldu
ve derin bir araştırma yaptım
orada olan gurbetçilerle uzun uzun muhabbet ettim
ve sonunda vazgeçtim
Eğer orada çalışıp Türkiyede yatırım varsa aklında bunu tamamen silmelisin
2 kişi çalışmadan bir kenara birşeyler koyamadığını
türkiyede sizler daha rahatsınız sakın buralara gelmeyin dediklerini hatırlıyorum
hemde şuan 2 kişi bekliyor beni 1 telefon etsem Türkiyeye gelip evlenecek benimle
aman aman kalsın Türkiyemde yarı aç yaşar sağlam yaşarım58 Yorumla
Soran+1 yılherkesin beklentisi farklı hayattan..
- +1 yıl
@BENEMREEMRE ben düşünüyorum kardesim nasıl gorusebiliriz en acil
- +1 yıl
Tamam sen yarı aç yaşamaya devam et, yalan konuşup başkalarına mani olma.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşkur'a başvur. Yurtdışından senin branşında işçi talebi var mı bir öğren. Varsa bile öncelikle Almanca dilini en azından temel düzeyde bilmen gerekiyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim.. başka branşlarda da bulabilir miyim? önemli olan gidebilmek. tutumlu bir insanım alışırım.. artık burada yaşmam çok zor çünkü.
- +1 yıl
@Hemo231 Merhaba arkadaslar Oncelikle seviyeli yorumlariniz icin sizi kutlar selam dileklerimle ALLAH her seyinizin hayrini ve isteklerinizin cani gonlunuzce olmasina yardimci olur insallah Ben av rukatiliyorum oncelikle satirlarima baslamadan once Yurt disina yerlesmek ve vatandasi olmak hayatinin geri kalanini istedigi avrupa ulkelesinde gecirmek isteyenlere sozum (Mumkundur)
Yasanan ekonomik kriz sonrasi avrupa birligi vadandasi olmanin onu acildi ornek vermek gerekirse ispanya ve yunanistan gayri menkul satin alma karsiliginda oturma izni verecegini acikladi bu habere ragmen 2012 de biz yola ciktik ulke ulke vatandaslik sartlarini arastirdik ozamanki sartlarla simdiki sartlarin arasinda dag kadar fark oldugunu ve kolaylastigina kanaat getirmeklle kalmayip sahit oldugumuz zamanlarla cok sik karsi karsiya geldik guvenc sevgi ve saygi altinda calistigim arkadaslar saolsun diyeyim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılben almanyada dogdum buydum almanyada yasiyorum buraya gelmeni hic tavsiye etmiyorumm siz turkiyediler daha rahatsiniz bizim burda ne hafta sonumuz kaldi nede ozel hayatimiz oyle calisiyoruz kopek gibi insanin vatani gibisi yok arkadas hep orda dogan buyuen okula giden insanlari kiskandim bir yere gitsen heryerde turkce turkce yazilar ezan yurdumun guzel insanlarini hic biseye degismem..!
43 Yorumla- +1 yıl
Ya inanmayın bu salaga Almanya'ya gelmememiz için türlü türlü yalan atıyor
+1 yılBen almanyada dodgum büyüdüm ve yasiyorum. Okudugun okul güzel ama almanca bilmedigin sürece degeri kalmaz. Almancayi bilmen gerekiyor. Ilk zamanlarda derdini anlatacak kadar yeterli olcaktir.
29 Yorumla
Soran+1 yılöğrenirim zamanla.
- +1 yıl
ayrica türk sayinin fazla olmasi senin isine yaramaz. eger burda yasamayi göze aliyorsan almanca sart. bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. burda yasiyan türkler sana yardimci olamaz herkez kendi derdine ve kosturmasinda emin ol. önce almanca ögren sonra gel. cünkü almancan olmadan calisma gibi bir sansin hic yok. inan bana burda cok iyi diploma alanlar ve süper konusanlar bile cok zorlaniyorlar is bulmakta. herkez cok secici oldu.
- +1 yıl
vasifsiz derken? farkli anlamlari var.,.
- +1 yıl
@xipoli bende gitmek istiyorum nasıl düşünüyorsun bende gelicem ama yanıma yoldaş bulamadım henüz
- 10 ay
@Yolcu3535 nasıl gittin bana da anlatır mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
40Cevap
+1 yılYa arkadaşlar oranızdan buranızdan uydurmayın bakın ben almanyada yasıyom Türkiye sadece tatil için gelıyom size bilgi vereyim bak gelmeyin demıyorum gelin kira 1000 euro alacağın en fazla maaş 1400 euro hadi 500 euro'luk ev buldun tamam eyvallah devlet senin tv radyo kanalına çöpe ota boka vergi alıyor tamam araba ucuz herşey. Ucuz gelıyor ama bak sokakta yürüyorum esmerim annem kapalı giderken insanlar tiksinerek bakıyor bazi yerler var Türk almıyor o kadar pis bir devlet ki.. arkadaşlar yorumda yazmış hafta aonumuz falan Yok diye yalan söyleyip milleti kandırmayın.. 8 saat baba 8 saatten 1 dk fazla çalıştıramaz kimse seni ben şirkette çalışıyorum 1850 euro maaş alıyorum departmanlik yapıyorum 8 saat çalıştıktan sonra gidip gece 4 saatlik garsonluk yapıyorum tanıdık bir restoranda oda bana günlük 20 euro ateşlıyor oda aylık 600 euro yapar kardeslerım ama bana deseler ki Türkiye'de mi almanyada mi Türkiye de yaşarım ama maaşım iyi olacak ağa yoksa bok mu var almanyada gelmişiz burda şirkete hizmet edıyoruz adalet hukuk var Burda gelin ya kimseye bakmayın boş konuşanlar yazmiş kaçak çalışın diye aptal olmayın size ev bile kiraya vermezler ikinci gün bir denetim çıkar gelıp Türkiye postalarlar kaçak dedikleri şehirden uzak inşaatlarda çalışırsınız yapmayın gençliğiniz çürütmeyin. Ya okuyun Türkiye'de ya da bir şekilde hayatınızı kurtarın numaramı verebilirim gelmek isteyen arkadaşlara gerekli bilgiler de verebilirim
1015 Yorumla- +1 yıl
Dostum iletişim bilgilerini bana özelden atabilir misin biraz muhabbet etmek istiyorum oraya gelme konusunda :)
- +1 yıl
bana yardımcı olabilirmisin mesaj atamıyorum da sana ulaşmam lazım rica ediyorum
- +1 yıl
Bana ulaşabilirmisin abi
- +1 yıl
kardeşim bana özelden nonu yazabilirmisin konuşmak istiyorum almanya hakkında
- +1 yıl
abi dayım orda leipzingde bar ilşletiyor amcam frankfurta buyuk şirketi var ama ben kendi ayakları uzerndi gidip onların yanında calişmak istiyorm kendimi oraya atsan gerekeni yaparlar yardimcı olursanız ha onlardan habersiz gitmiyorm gel biz hall ederiz diyorlar lutfen yardımcı olsan
- +1 yıl
05428914701 whatsaptan ekle konuşalım abi
- +1 yıl
Bende gitmek istiyorum tanıdıklarım var istek yollasalar vize çıkar mı bi kaç sorum daha var lütfen harf olur musunuz
- +1 yıl
Almanya'ya nasıl gidebilirim ne yapmam gerekiyor öğrenciyim ama orada çalışmayı düşünüyorum
- +1 yıl
selam aradan baya zaman geçti fakat deneyimlerinden yararlanmak istiyorum aynı durum benim için de geçerli , teyzem almanyada ve bana sana istek yoluyayım gel almanyaya iş bulursan calısırsın dyo, fakat ben okul okuduğum için üni mezunuyum bundan dolayı iş geçmişim yok (meslek) deneyimim de yok zanaatım de yok, fakat birçok iş elimden gelir ( belge yok anlayacağın )
Kısacası acaba almanyaya gitsem turist olarak teyzemın yanına orada tanıdık veya tanımadık bir iş bulabilme lüksüm nedir? veya iş bulsam benden bir iş geçmişi tecrübe deneyim isterler mi? üniversite mezunu olmam yeter mi vb?
+1 yılArkadaşlar boşuna insanlara kanmayın aldanmayın tesadüfen kendimi bu sitede buldum ve almanyada yaşıyorum 6 yıldır ancak burda yorumları okudum ve bir çoğu dolandırıcı herkese yardımcı olmak için yazmışlar ancak herkesi dolandırmadan için yazılmış yazılar eğer burda almanyada bir akrabanız varsa öyle insanlara güveneceğinize akrabalarınız araştırsın derim çünkü adam türkiyede sizde ordasınız size nasıl yardımcı olabilir ki bende sizler gibi hayale kapıldım ve sağlam paralar harcadım dolandırıldım iki kez sonunda almanyadayım evet burda yaşam kolay değil ama öyle çokta zor değil ben 1900 euro maaş alıyorum evim kira arabam var ve param yetiyor tutumlu davranıyorum ama burda kumarda ya da buna benzer şeylerde para harcamak çok kolay onlara takılırsan bitersin diğer türlü burda 8 saat çalışır evinde mutlu huzurlu yaşar gidersin benden size bir abi ya da bir kardeş tavsiyesi inşallah size gerçekten yardımcı olabilecek insanları bulur dolandırılmazsınız ve istedikleriniz gönlünüzce olur yine söylüyorum Bulgaristan Yunanistan Türkiye de olan insanların bir yardımı dokunamaz size herkese hayırlı günler dilerim
23 Yorumla- +1 yıl
Ustat bir dm
- +1 yıl
Bana numara bırakman lazım acill kardeşim
- +1 yıl
selam aradan baya zaman geçti fakat deneyimlerinden yararlanmak istiyorum aynı durum benim için de geçerli , teyzem almanyada ve bana sana istek yoluyayım gel almanyaya iş bulursan calısırsın dyo, fakat ben okul okuduğum için üni mezunuyum bundan dolayı iş geçmişim yok (meslek) deneyimim de yok zanaatım de yok, fakat birçok iş elimden gelir ( belge yok anlayacağın )
Kısacası acaba almanyaya gitsem turist olarak teyzemın yanına orada tanıdık veya tanımadık bir iş bulabilme lüksüm nedir? veya iş bulsam benden bir iş geçmişi tecrübe deneyim isterler mi? üniversite mezunu olmam yeter mi vb?
İnanin gidilecek yerler değil yani aslinda guzel sehirleri var tek katli mustakil tipi evleri cok guzel ama cok Türk var ve malesef bizim insanimiz orayida illalah dedirmis almanlarla cok konustuk uzun uzun illallah etmisler 3 hafta sonra Viyana ya gidicem 3. Kez is nedeniyle orada genel olarak ayni is bulmak cok cok zor işsiz cok fazla gittigini varsayarsak birinci olarak iyi bir meslek 2. Olarak dil bilmen gerekli yoksa söz konusu bile olamaz (evlilik harici gitme durumların icin konuştum ) allah yardimcin olsun
01 YorumlaKardeşim bende Almanya'ya gitmek için uğraşmaktayım burada yazılanlara bakıyorum Almanya'da olanlar gelmeyin lan dercesine bir havadaklar onları geçin ve birde dolandırıcı bir güruh var bunlarada kanmayın ben kendim araştırdım ve şu an 1 aylık vizem var turist olarak gidebiliyorum oda sınırlı vizem bitti mi kalamam çünkü mümkün değil orada kalabilmek için normal yollar dışında kaçak olarak gidersen ve geçerlide sebeplerin var ise seni geri gönderiyorlar durum bu yani ben sınırlı bir bizeyle gitsem kalamam kaçak gidersem ozaman kalabilirim durum bu malesef
00 Yorumla
+1 yılOradan bir şirketin seni işe alması, tüm sorumluluğunu üstlenmesi lazım ki bu hiç mümkün değil...
Bir Almanla evlenebilirsin ki, Almanya'da kadın mı bitti...
Son olarak dil kursu vs ayağına gider, bir süre kaçak yaşar, bu sürede orada evlenirsen kalabilirsin... Aksi halde hele de Almanya'ya işçi olarak gidebilmen söz konusu bile değil...20 YorumlaMerhabalar,
Burada öncelik düsünceniz bence.. Eger rahat yasam, her imkanim olacak ise sadec gitmek icin gitmekse bosa kendinizi yakmayin evet alim gücü Türkiye `ye gore daha mantikli lakin bunlar icinde nelerden vazgececeksin bunlari masaya yatirmak lazim diyorum..
Seceneklere gelince Mantikli görülen 2 secenek var 5 -6 secenek arasinda senin icin..
Bunlardan biri evlilik ki en gereksiz olan ama daha once ve mantikli olan Erasmus ve Dil Ogrenme Programlarina katilmak olur ama bunlarda gecici süre ile bulunma imkani saglar..
Diger seceneklerden bahsetmeme gerek var mi bilemiyorum Lakin umarim gonlunce olur hersey Arkadasim...00 Yorumla
+1 yılGitme kardeşim yakın zamanda Almanya’ya turist olarak gittim ve orada bir çok Türk ile tanıştım kah zengini kah emekçisi. Hepsi şikayetçi ota boka vergi alınıyor hele Türk olduğunu anlarlarsa tiksinir terorist gözüyle bakıyorlar sana ben turist olarak gitmeme rağmen çoğu zaman neredeyse aşağılanır gözlere maruz kaldım ve çok rahatsız olup erken zamanda geri döndüm
00 YorumlaEn iyisi kaçak yollar ben o yollarla geldim ama türkiyedeki iş yapanlarla değil direk almanyadakilerle biraz tuzlu oluyo parası ama deydi burda kalabilmen içinde en kolay yöntem ya iltica başvurusu yapacaksın türkiyede suçun varsa kabul edilir yoksa da gireceksin bir işe kaçak olarak çalışacaksın oturum almak içinde çocuk yapacaksın çocuk doğar aynı gün sınırsız oturum elinde ben öyle yaptım iş konusuna gelince il bulursun mutlaka ama öyle çok iyi işler değil dönerciler restaurantlar sürekli eleman alıyorlar iyi birilerini bulursan ve işini iyi yaparsan kalacak yerin bile olur
07 Yorumla- +1 yıl
@BENEMREEMRE viber kullanmıyordum yeni yükledim ama bana bişey gelmedi dostum haberin olsun
- +1 yıl
Yolcu 3535 selam nasıl gidebildin almanyaya banada yardımcı olur musun 13 sene viyanada kaldım cocugum viyanada dogdu ama bazı sebeblerden dolayı başımı derde soktular bazı kişiler ama geri gitmek istiyorum almanyaya yerleşmek istiyorum sana yardımcı olan kişilerle bende irtibata nasıl geçerim acaba vizem var ama normal yollarla gelemicem oraya geldikten sonra vizemi alman vizesine cevirme şansım var yqrdımcı ol lütfen
- 10 ay
Diğer türlü nasıl gelebilirim ya yardımcı olabilir misin
bakın mesela almanya gidenlerin çoğuyla konmuştum orada daha rahat olduklarını söylüyorlar benim arkadaş gitti gideli 1 sene oldu ama çok memnun hiç şikayetini görmedim gidecek arkadaşlara önerim eğer gidecek imkanınınız varsa hiç kaçırmayın sizin orada tek sıkıntınız ev ile iş sıkıntısı zaten iş bulursunuz vize onaylandıktan sonra ilk etapta belli bir süreden sonra çalışma izni alabiliyorsunuz daha sonra da oturma izni için başvuru yapacaksınız son olarak almanya da yanınızda pasaport la geziniz
00 Yorumlatürkyeden bir erkekle evlen almanyaya gidip dönen tanıdıklarım var hiç memnun değil türkiyede geçinebildilerini ama almanyada geçinemediklerini söylüyorlar maddi durumun yoksa birde hazırlıksız gidersen şanslıysan ayak işi bulabilirsin
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. Almanya ya kalıcı şekilde gitmenin ve işçi olmanın 5 yolu var!
1. Alman Vatandaşınla evlenmek.
2. İltica
3. Okumak
4. Bakıcılık ( Baybysitter)
5. İşçici ve ya yapıcısı bulunmayan bir meslek sahibi olmak !
Sadece oraya gidipte çalışmadan yaşakmak isteyenler için bir taşınmaz sahibi olmak ve ya herhangi bir firmaya ortak olmak yeterlidir!
Gereken tüm bilgileri doğru şekilde verebilirim... 0539 695264500 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 450 cevap paylaştı. Neden Almanya? Daha makul yerler de var. Akraban falan mı var Almanya'da?
24 Yorumla
Soran+1 yılvar da bana yararları dokunmaz. türk sayısı çok diye istiyorum.
- +1 yıl
ya arkadaşlar. avrupaya iltica nasıl oluyo. şöyle diim ben d. bakır surda kalıyodum şu an istanbula gelmek zorunda kaldım. ordaki olaylardan öturu... her şeyimi kaybettim. işimi evimi cevremi V. S... neyse arkadşlar bu yaşadıklarım ilticaa etmem icin gecerli olur mu ve ikamet adresim halaa d. bakır SUR.. lutfen bilen biri cvp yazsın... tşkler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel aynı şeyi bende düşünüyorum ama şartlar çok zorlar gibi iyi para kazanırsın ama ezilebilirsin deymez de diyebilirsin bilgisi olanlar yardımcı olsun...
22 Yorumla
Soran+1 yılezilelim de dikiş tutturalım..
Cevap sahibi+1 yılŞimdi böyle demek kolay ancak her türlü manada ezildiğinde bu kadar sakince ve yapıca konuşlacağına inanmıyorum. Madem dikiş tutturmayı biliyorsun annene tüm ev işlerinde yardım et o elini suya deydirmesin bile hadi bakalım dikiş mi tutacak yoksa kopacak mı
Senin icin tek cikis siki ders calisip burda bir universite okumak tek cikisin o
13 Yorumla
Soran+1 yılamcama çalışıp para getirmek zorundayım okumam imkansız.
- +1 yıl
@Lars_d84 mutlaka dönüş yap bana
+1 yılÇsgb'ye gidip yurtdışı çalışma şartlarını öğreneceksin sonra vize işlerini halledip gidebilirsin.
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
@Lars_d84
Tesekkürler tesekkürler tesekkürler abi. binlrrce kez tesekkürler yillardir hayalim olani gerceklestirmem de bu büyük adimi atmamda yardimci oldugun icin tesekkürler.. Bugün annem almış postayi ben isteyken aradı sana süprizim var dedi :)) iki haftadır bekliyordum ama degdi sonunda.. helali hos olsun hakkini tekrar tekrar helal et Adam gibi ADAM.. - +1 yıl
@Lars_d84 kardeş benim acil çıkmama lazım ülkeden , ulaşıcam sana yardım edebielcekmiisn
Türkiye'deki şirketlerin bayilikleri almanyadada iş yapıyor.. bu şirketlere ulaşıp orada çalışabilirsin..
21 Yorumlaben elektrik elektronik mühendisiyim ve ingilizce konuşmam orta seviyede bir elektrik şirketinde çalışıyorum. yeni mezun sayılırım ve 2 aydır calısıyorum ve sigorta yapmıyor. almanya da yaşamak işimi yapmak istiyorum ama gitmesi zor mastır yapması ayrı zor ve masraflı.. bana yardımcı olabilecek var mı? bilen eden.. türkiye de 1500 liraya çalısıyorum durum vahim.
00 YorumlaArkadaslar sormam gereken bir kac soru var bu gocmenlikle ilgili birde orada dogumla ilgili bilgili birileri var mi
011 YorumlaKendi çabanla mı erasmus falan mı yoksa? Vize falan koparırsan git tabi ama giriș dilinde ingilizce bil en azından
00 YorumlaMerhaba;
Yorumları okudum. Almanyada yaşayanlar kötülüyor, Almanya iyi değil v. b. diyolar, Türkiyede daha rahatsınız diyolar ama ne hikmetse kötü dedikleri Almanya yı bırakp Türkiyeye kesin dönüş yapan %1 den daha az? nasıl oluyor?30 YorumlaNasil gideceksin oturma , calisma isin olmadan zor, Amerika ya kanadaya gel orda kacak kal ya da iltica et
02 YorumlaArkadaşlar benim Almanya'dan bir bayan misafirim gelecek bu hanımla evleneceğiz Türkiye'de ama evlilikten sonra almanyaya gitmeyi düşünüyoruz ama bu bayan arkadaş daha önce hiç çalışmamış orda yinede beni oraya götürebilir mi
10 YorumlaArkadslar mesleğim ev elektrikçiligi daha önce alman ya da okul sayesinde bir şirkette 1ay kadar sıtaj yaptim almanyada sevgilim var ve evlenmeyi düşünüyoruz nasıl gidebilirim göruslerinizi bildire bilirmisiniz
00 Yorumla
+1 yılsanki burada kral gibi yasıyoruz burada surunmektense orda surunurum daha iyi
00 YorumlaAlmanyada evliyim esim calısmadıgından dolayı biturlu gidemiyom. Kaçak yollarla yardımcı olacak arkadaslar varsa ücreti hemen ödenir. İletisime gecerlerse sevinirim.
02 Yorumla- +1 yıl
@Zorlu6784 nasıl yardımcı olacaksın anlatır mısın
Türkiye'de evliyim burada çok baskı görmekteyim ilk kendim gitmeyi ve sonra ailemi getirmeyi düşünüyorum yaşım 28 Almanya ya nasıl iltica vs oturum alabilirim ve nasıl giderim
00 Yorumla
+1 yılbende çok alamanyaya gitmek istiyorum : okul olarak baktım oda çok pahalı kuzenim var onunla evlenmeyi düşündüm ama tam emin değiliz ikimizde ama insanın aklına bikere girdim mi daha çıkmıyo...
02 YorumlaBende avrupaya gitmek istiyorum avr da herhangi bir ülke de olabilir. Bana yardimci olacaklardan yardım bekliyorum. Para avcıları yazmasın.
12 Yorumla- +1 yıl
@matkap2017 herkes mi dolandırıcı oldu nasıl yardımcı olacaksın anlatır mısın
- +1 yıl
@goksel2259 ben zaten almanyadayım sen bana zaten yardımci olamazsın da sen orda kimseye oturum almak için yardımcı olamazsın bir Dr telefon numarası veriyorsunuz yazık insanlara ki size inanıyorlar
almanyadan uzaktan akraba gelcek ilk defa görcem kızına kakalarsam kendmi bnde gtçem orda yaşıcam türkiye yaşancak yer degl insanları adi
01 Yorumla- +1 yıl
@Lars_d84 neden size ulasamiyorum
Selam arkadaşlar ben almanya ya gitmek istiyorum ama yardıma ihtiyacım var nasıl gidebilirim bana yardımcı olabirmisiniz
03 Yorumla- +1 yıl
@Sila57 bende istiyorum ama danışabileceği kimse yok
- +1 yıl
@alman80 bende öyleyim la
+1 yılBen almanyaya gitmek istiyorum para sorun deyil yardımcı olacak yok mu 05531459365
02 Yorumla''https://youtu. be/GlOYcr_fkzQ'' bu linkte gerekli bilgiler bulunmakta
00 Yorumlaben ve bir arkadaşım almanya ya gitmek istiyoruz yardımcı olabilecek kimseler varmı?
02 Yorumla- +1 yıl
@hedilberger merhaba
Yurtdisina kacak macak gidip calismak istiyorum yardimci olabilecek kimse var mi?
07 Yorumla- +1 yıl
@klein-otto banada yardımcı olursanız bende lacak gitmek istiyorum
almanyaya gıtmke istıyom ama nerde ne yapacagımı bılmıyom bana bılgı verırmısınz
04 Yorumla- +1 yıl
@xipoli ben aydındanım yunusemregörmez ben varım nasıl gidecez
+1 yılBana bir yol gosteren olurmu nasil gidelim nasil yapayim. diye?
01 Yorumla
+1 yılalmancı bul kendine evlen
00 Yorumla
+1 yılZor bir şey istediğinin farkında mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden almanya?
12 Yorumla
Soran+1 yılalmanya da türk sayısı fazla, alşmam daha kolay olur.
Cevap sahibi+1 yılevlenme düşüncen yok mu Türkiyede?
Almanya ya gitmek isteyen arkadaş bana ulaşsın.
115 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende gitmeyi planlıyorum ama kısa yol dil okulu diye düşünmüştüm eğer direk gidebiliyorsak banada bilgi verirmisin biraz
- +1 yıl
ben gitmek istiyorum yol gösterin bana
- +1 yıl
EVET BUYUR GİTMEK İSTİYORUM NASIL
- +1 yıl
Hala gecerli mi @blowjob
- +1 yıl
Nasil olacak bu is peki
- +1 yıl
@Borjovalife Dil okulu yöntemi nedir? benim bir an önce almanyaya gitmem gerek yardımcı olursan çok sevinirim :)
Walla bn 2 gün sonra kaçak gidiyorum sizi bilmem
112 Yorumla- +1 yıl
@Yolcu3535 banada yardımcı olurmusunuz?
- +1 yıl
@gkhncncan yardımcı olmaya çalışırım
- +1 yıl
@Yolcu3535 nasıl olucak banada yardımcı ol lütfen
- +1 yıl
@Yolcu3535 Ustam bana da yardımcı olur musun bende Almanyaya gitmek istiyorum
- +1 yıl
@Yolcu3535 banada yardımcı olur musun dostum gitmek istiyorum
- +1 yıl
@Yolcu3535 merhaba bana yardımcı olabilir misin? Goncaagca2@gmail. com mail adresim lütfen bana mesaj at sana çok büyük borcum olur
- +1 yıl
Merhaba gidebildin mi? Bana da yardımcı olur musun? Goncaagca2@gmail. com
tavsiye etmem .
21 Yorumlagidersin ögrenci olarak
00 YorumlaAykannnn@hotmail. com ulasin bana
00 Yorumlaalmanyaya nasıl giderim
04 Yorumla- +1 yıl
@Yolcu3535 şebekeyi nası bulcaz?
Bende gtmek istiyorum ya a bayagi zormus
04 Yorumla- +1 yıl
Lan gott yollcu izmirlii ibooo sahdekar cocugunun ta gotunu bu turkiye sikkece got sen tererussun fetöcü kimse inanmasin bu allah ocagini sondurdur benim 700 erou mu aldi guya sebekeciyim diye halbiki dolandiricinin tekiymis allahsiz allah o cocugunin acisini gostersin sana ben babami kaybetim sende yavrunu kefene sar amin
- +1 yıl
@yyolculuk kim bu ixmirli ibo merak ettim bende taniyorum böyle birini
kaç kurtul buradan.
02 Yorumla- +1 yıl
Fikir verebilirsin nasıl gideceyimi
- +1 yıl
@hakan76764 en kolay bir şebeke bul çık gel sonra da oturum için eğer iltica sebebin varsa başvur yoksa ya evlilik ama evraklar uzun sürebilir ve türkiyeye gidip gelmek zorunda kalırsın ya da çocuk yap yaptığın gün oturum elinde türkiyeye gitmeye gerek yok
aynen öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım