Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin askerlikle işiniz olmamalı oturun eve çocuğa çocuğa bakın yazıktır
012 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmeniz üzücü bence
Cevap sahibi+1 yılüzücü değil kadın bunun için yaratılmadı erkekteki her özellik kadında olsaydı orduların yarısını kadınlardan oluştururlardı. kadınlar çok hassastırlar o yüzden savaşa katılmak yerine oranın mutfağında çalışabilir veya sağlıkçısı olabilir ;)
Soran+1 yılGörüşüne saygı duymakla beraber katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :)
- +1 yıl
Kimseye böyle bir şey demedim ama sana açıkça söylüyorum kara cahilsin. Böyle diyerek Şehit bomba imha uzmanı Esma Çevik'e (bir paylaşımında diyor ki kadından bombacı mı olur diyenlere cevap: Burası Şırnak Besta.. çoğu erkeğin buradaki operasyona katılmak istemediği yer. Ben bugün burada teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcıyı imha etmeye geldim. Ömrüm yettiğincede devam edeceğim. Hainlerin oyunları tek tek patlayacak) diyen yiğit kadına / hayatı başarılarla dolu olan İlk Kadın Jandarma İlçe Komutanı olan Şehit Yarbay Songül Yakut'a / ilk kadın şehit Hamiyet Aksoy'a yaptığın bir saygısızlıktır. Kadın bunun için yaratılmadı demişsin peki kadın çocuk doğurup çocuk bakmak için mi yaratıldı ne zırvalıyorsun. Mesele erkekteki özelliklerin kadında olması değil şu an askerlikten tırsıp askere gitmeyen onlarca erkek ve askere gitmek için can atan binlerce kadın var. Bu cinsiyet meselesi değil yürek meselesidir anlaşılan o ki sen de o yüreksizlerden birisin. Kadınlar hassas olsaydı Özel Harekatın gülü olan Şehit Gülşah Güler ve Şehit Cennet Yiğit o dağları inletmezdi. Şimdi bırakta askerliği kadınlar mutfakta çalışmayıda senin gibi düdükler yapsın. Unutma ki bizim kadınlarımız Tomris Katun'un torunu kleopatra'nın değil ama sen ve sizin kadınlarınız nerenin torunu onu bilemem.. Soyu Türk olan herkes asker doğar kadın erkek ayrımı bilmez askerlik!
- +1 yıl
KES LAN SESİNİ BEN 8 YAŞINDAN BELLİ JÖAK OLMAK İSTEDİM HERKES OLAMAZSIN DEDİ SEN KADINSIN DEDİ SEN EVDE OTUR KOCANA ÇOCUKLARINA BKARSIN ANCA DEDİ AMA NOLDU ŞİMDİ 28 YAŞINDAYIM VE JÖAKIM EVET KIZLAR JÖAK OLABİLİRLER VE BUNA HİÇ KİMSE KARIŞAMAZ ANNEN BİLE OLSA !
- +1 yıl
- +1 yıl
Sanami sorcaz kanka
- +1 yıl
- +1 yıl
@JÖAKkızları şu an hala kadınlar jöak olabiliyomu bende olmak istiyorum ama bazı yerlerde olamaz falan yaziyo ve görevleriniz neler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılEvet olabiliyorsun ama önce jöh olman lazım daha sonrasında başvuru yapabilirsin
30 Yorumla
+1 yılO ney? cahilligimi bağışla.
01 Yorumla
Soran+1 yılJandarma özel asayiş komutanlığı :)) estağfurullah
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamazsın ayrıca o jöh olmasın 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılJandarma özel asayiş komutanlığı jöak jandarma özel harekatcı demedim :))
Cevap sahibi+1 yılJöh olamazsan onu hiç olamazsın zaten :)
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sandığındaki kadar zevkli meslekler değil benim babam rütbeli pöh yapılacak iş değil
Soran+1 yılAslında mesleğin zevk bölümünde değilim daha çok vatan millet için
Cevap sahibi+1 yılOkuyarakta bu dediğini yapabilirsin bir çok şekli var bunu yapmanın
Soran+1 yılVardır tabi ki ama bu benim küçüklüğümden beri istedeğim bir şey yine de saol
+1 yılkızlar jöak olabilir :)
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, yukarıda JÖAK olduğunuzu belirtmişsiniz. Bende istiyorum. Sakıncası yoksa özelden bilgi verir misiniz nasıl olunduğu, kadınların sahada aktif görev alıp alamayacağı vs.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılJöak ne ameka
09 Yorumla
Soran+1 yılJandarma özel asayiş komutanlığı
- +1 yıl
Jöh jandarma öEl harekat cıxx beybisi olamazsın fazla film izleme
Soran+1 yılNe alaka normal bir soru sordum bu cvp ne
- +1 yıl
Ok ozaman olamazsın
Soran+1 yılPeki saol
- +1 yıl
Rica.
- +1 yıl