Günde 1 paket Sigara içiyorum 2 yıldır Göğüs ağrısı başladı 4 gündür kötü birşey olabilir mi?
Akciğer kanseri belirtisi olabilir.
Hayır Kanser öyle kolay olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doktor değilim , bir sürü farklı Şey olabilir. 4 gün sürüyorsa bence bir kalp doktoruna sonrada bir dahiliye doktoruna gözük.
Akciğer kapakçıklarında belirginleşme olabilir, akciğer grafiai çektirip bir uzmandan görüş alman iyi olabilir
olabilir
Cevap
11Cevap
akciğerin her geçen gün ölüyor kendine gel bunun dönüş yolu yok
Tıkanmış olabilir , kanser belirtisi olabilir bilemeyiz. Doktora gitmen lazım.
Soruna cevabı burada değil de bir göğüs hastalıkları uzmanında arasan daha mantıklı olur.
Bişey olmaz 6 senedir içiyorum dediğin ağrı bendede oluyor sabah kalktıgımda hamlıktan galiba vucüt yavaş yavaş belirtilerini gösteriyor
çevremde bir sürü gırtlak kanseri var ve genç bir çoğu robot gibi aletle konuşuyorlar bırak kanka içtigine değmez
Abla naptın sen yaa hemen sigarayı bırak
Derhal sigarayı bırak ve uzman bir hekime görün!
kaç senedir içiyosun
3-4 senedir günde 1 paket
ne içiyosun
Genelde winston marlboro değişiyor neden :D
hafif sigara, kimyasalı bol sigara, ağır sigara, hafif olup ta zararı çok olan sigara...
1001 çeşit sigara var hatta hep sigara değiştirmek te sigaranın zararını katlıyor, herşey olabilir yani
önerim: niye doktora gitmiyosun :D
Çok panik ataklı biriyim zaten 1 yıl önce gittim akciğer tomografisi dahi çektiler temizdi :D
1 sene önce temizse sıkıntı yok o zaman, 1 sene içinde günde 3 paket içsen bile o akciğer kolay kolay pert olmaz bu yaşta (12- 33)
Sağol Çok teşekkür ederim Yardımcı olduğun için :)
ö. d :)
Yazık değil mi
kız versiyonu çıkmış
öldün haberin yok
Doktora git.
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar