Lütfen anlayanlar yardımcı olabilir mi yaa? Squat yapıyorum ne zamandır. Kalçam taş gibi semsert ama şöyle şekillendiremedim? Büyütmem için ne yapmam lazım bu kızınkinden istiyorum lütfen😍
Yapacağın sey cok basit.. Gideceksin bir spor salonuna bara (ağırlık takılan haltere) yapabildigin en yüksek ağırlıkları takıp sırtına yükleneceksin ve 5×12 set şeklinde yapacaksın...
Sonra hemen ardına eline yapabilecegin en yüksek dumbelları alıp dumbell lunge yapacaksın.. Onuda 30 tekrar yapsan yeterlidir.
Spor salonuna gitmezsen resimdeki kalcayı evde ağırlıksız 3-4 senede anca yaparsın. Gym de 6 ayda halledersin ;)
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde 8 kilo ağırlıkla yapıyorum aslında bazen 16 ama zor oluyo spor salonuna gitmeye hiç zamanım yok malesef
Saka misiniz kizim siz ya milyknlarca takipcisi olan hayatini sproa adamis kisilerin resmini koyup durmayın onun gibi olamaassin olsan 1 milyontakipcin olur onstagramda
Sen konuyu yanlış anladın heralde? Kalçamı büyütüp ince de tayt giyip kendimi sokaklara atıyım bu kız demiyorum. Sadece fiziğim bu şekilde olsun diyorum. Hem senin kardeşin doğuştan kocaman popolu olsa napıcan eve mi kilitlicen?
evlad ergensin anlıyorum da yeter artık gel ankaraya derdin neymiş çözelim kaç saatlik konu sıktı artık ergenlik yapma klavye erkekliğini sen yapıyon ordan kod. mun mali
En İyi Cevaplar