Dalga geçecek olanlar cevap yazmayın. Bu işe çok ihtiyacım var 😞 Öyle bir dua var mı?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşsiz Olanlar İçin Manevi Destek, İş Bulmak İçin Tesirli Kuvvetli Reçeteler
1). Reçete;
‘Allahu Yü’ti mülkehu men yeşa ‘ ( Allah, mülkünü diledigine verir ) zaman zaman 990 kere tekrarlanır…
Veya
‘ Malikü’l-mülki tü’ti’l-mülke ‘ ( Mülkün sahibidir, mülkü verendir ) 1150 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır…
Allah kimseyi işsiz bırakmasın…Yaptığımız duaları kabul etsin. İşi olmayan kardeşlerimize inşAllah rabbim hayırlı rızık kapıları açsın.
Amin!…
2). Reçete;
OKUNUŞU: “Rabbenâ âtinâ min ledünke rahmeten ve heyyi’ lenâ min emrinâ raşeden.”
ANLAMI : ”Rabbimiz! Katından bize rahmet ver ve işimizi kolaylaştır, bizi rüşde (başarıya) eriştir.”
Duanın makbul olduğu veya dua etme arzusu olduğunda sık sık okunur.
3). Reçete;
İş Bulunması İçin Okunacak Dua
‘Allahu Yü’ti mülkehu men yeşa ‘ ( Allah, mülkünü diledigine verir ) zaman zaman 990 kere tekrarlanır…
Veya
‘ Malikü’l-mülki tü’ti’l-mülke ‘ ( Mülkün sahibidir, mülkü verendir ) 1150 kere okunur ve zaman zaman tekrarlanır…
6). Reçete;
İş Bulmak İçin Kuvvetli Tesirli Dua;
Her namazdan sonra 5 defa okunacak
Bismillahirrahmanirrahim ve kalelmelikü itüni bihi estahlishülinefsi felemmakellemehu kale innekel yevme ledeyna mekinün emin kalec alni ala hazainil ardi inni hafizün alim ve50 Yorumla
+1 yılGece samimi bir şekilde iste. Ben senin için buradan edeyim. Yüce Allahım bir an önce işe girmek isteyen bu arkadaşımıza istediği işi nasip edin. Amin
82 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hep dua ederim zaten. Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılya kız iş bulmuş dua istiyor siz ona iş buluyorsunuz :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen tahu Alljah tardımcımız olsun canım :/
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yıl"Bismillahirrahmanirrahim"
Her işlerinde başarılı olmak için okunacak dua;
Okunuşu, "Allahümme inni es'elüke s-sebate fi'l-emri ve'l-azimete ale'r-ruşdi. Ve es'elüke şükra. ni'metike ve hüsne ibadetike. Ve es'elüke lisanen sadikan ve kalben selimen. Ve e'uzü bike min şerri ma ta'lemü. Ve es'elüke min Hayri ma ta'lemü. Ve estağfiruke mimma ta'lemü."
Anlamı, "Allah'ım! Senden işte (dinde) sebat etmeyi ve doğruluğa azmetmeyi istiyorum. Nimetine şükretmeyi ve sana güzel bir şekilde ibadet edebilmeyi istiyorum. Doğruyu konuşan bir dil ve eğriliklerden uzak bir kalp diliyorum. Allah'ım! Senin bildiğin her çeşit şerden sana sığınıyorum. Bildiğin bütün hayırları senden istiyorum. Bildiğin günahlarımdan dolayı senden bağış diliyorum.50 Yorumladuani et Rabbim hakkımda hayırlısı neyse o olsun de
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,3b cevap paylaştı. dua ile olsaydi. ben cok guzel yerlede ise girerdim heralde
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım sen her şeyi bilensin görensin. Bizim hayır bildiğimizde şeri, şer bildiğimizde hayrı görensin eğer bu iş benim için hayırlıysa o işe girmemi nasip et.
20 Yorumla
+1 yılBizi böyle dualara sevk eden devlet utansın, İş için dua eder olduk ülkeye bak
70 Yorumla
+1 yılgüzelim dini maskaraya çevirdiniz anasını satayım. gta şifresi mi yazıyon m k. işe girme şifresi ''hesoyam''
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde hep dua ederim zaten
- +1 yıl
etmeye devam et. işe girme suresi mi olur kardeş saçmalama
Soran+1 yılİnsan çaresiz kalınca saçmalıyor
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılNerdesın iş var kasiyerlik yaparsan?
14 Yorumla- +1 yıl
? Burda mısın
Soran+1 yılAzerbaycanda yasiyorum
- +1 yıl
İstanbul'da is bulabilirsin rahatlıkla
Soran+1 yılOrda okuyorum nasil geleyim
dua değilde , yetenek ve ikna etmenen yeterli olucaktır dua ile olucak işler değil :D
00 Yorumla5 vakti kıl dua et... İhtiyacın olduğunda değil..
31 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum zaten
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 369 cevap paylaştı. gadanalaram ele ay gız :D
Fetih süresini oku...10 YorumlaBanka dusunurmusun
23 Yorumla
Soran+1 yılBanka isi istiyorum zaten sadece yasadigim ulkede zor
Soran+1 yılAzerbaycan
+1 yılelini aç ve Allaha derdini arzet
10 Yorumlaburalarda dua aramak yerine is ararsan bulursun
00 Yorumla
+1 yılPara mı lazim
04 Yorumla