En sevdiğiniz emojiler hangileri canlar?👉 Benim bunlar 😜😅😉🤗💍👡👜👛👗👘🛍👝👙👟💝💖💗💙💗❣💟💚💛💓💕💫👓💦🕶🤓🖕💃💪✌💋💘❤💣💥👑🏝🌞 aay yetmez.. hepsi hepsi✌❣🤓Barbieleri seviyorum.. Anasayfaya şimşek gibi ďüşer bu soru bilirim❣😉 #Gününmotivasyonu 💖👉Hayatınızın hikayesini yazarken başkalarinın kalemi kullanmasına izin vermeyin. 🖎✍❎Hepimiz bambaşka yeteneklerle farkli ozelliklerle yaratıldık😋. Kendinizin ve gücünüzün farkına varin.💪Kendinizi asla hafife almayın.💕 #Gününsözü 👉 💫Sakın bir başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. #Unutma 💫 Sen kaldirabiliyorsan onlarda kaldirabilir. 🙌✌🖒#mutlupazarlar #kahkahali#gunesli#cicekli#sohbetli#günler 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Bu sozde dursun burda🔜 ⬇⬇
Selamlar selamlar selamlar.. Bu güzel ağustos pazarından herkese mutlu günler... bugünkü konu başlıģımız emojiler. Evet en sevdiğimiz emojileri sormuşlar biz de cevap verelim değil mi? 🤔 en sevdigim bu aslında. 😆bu da hiç fena değil muziplik lazım arada. 😉 kapiş? Çaktın mı davayı yani? 🤑 bazen gözümü para bürüyor kendime hakim olamiyorum 😛 bazen dunyaya tersten bakmak istiyorum 🙃 Bunu birisine cok yolluyorum🖕 o da bana 👍ya da 👎yapar. 👊bazilari bunu istiyor hatta bazıları 🔫🗡 bunları. 💯puan alir benden bazıları herşeyiyle. Ancak bazilari bir ✔ bile alamaz. Ve bazen 👣👣👣 kosa koşa kaçasım geliyo. Saygilar efendim 😙😎🤔😆
Günaydın En Sevdigim Emoji🇹🇷 Budur cano 👍 Tabi digerlerinide kullanıyorum ama oyle bir asırılık yok tabi Onemli olan bir kız ya da daha fazlasıyla konusmak degil onemli olan hangi kıza kalbinin anahtarını verdigindir helalim dedigindir👍
o emir kipini alır, senin saçına toka yaparım ; ezberle'ymiş ismim o kadar özgün ve farklı asla tahmin edemeyeceğin birşey, bir insanın beyin gücü yetmez benim adımı bulmak için ergen özgüveni gibi oldu ama olsun 😂
Böyle onyargilı olmamani öneririm. Gercek aski yasiycaksn sende bir gun. Seni mutlu eden bir kadin olacak. Herseyinle seven.. cevrendekiler yasadi die sende yasiycak degilsin. Bu haksizlik kendine yaptigin. 😊
Şuanda hayatini yasa zaten daha erken.. askın ne zaman kapina dayanacagi belli olmazki kardesim. #Aşk kapini caldiginda git diyemezsin. Usul usul girer kalbine ruhuna... Esir aldiginda asiksindir. Mantik kapidan disari cikar ask iceri girince. Bu ozel duygulari yasamani cok istiyorum .. Aşka küsme olurmu...
😂😃😍😘 var birde 🙊 şunun şeyimde değil olanını çıkarmalarını bekliyorum 😂😂😂 onun haricinde iyiyim yani. neyse şu kız kulesinide ayartayımda sonra helalimi beklerim 😂
En İyi Cevaplar