Gündem Bugün Dünya Emoji Günü! Favori emojin hangisi 👻? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Bugün 17 Temmuz Dünya Emoji Günü! Peki senin favori emojin hangisi? 👻#Emoji #DünyaEmojiGünü #17Temmuz Bugün Dünya Emoji Günü! Favori emojin hangisi 👻? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kalp ve sonsuzluk işareti emojisi 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. 😂 Bu emoji. Bazen ciddi konuşurken aradan kaynıyor. 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😂 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 525 cevap paylaştı. 🦶🔫en sevdiğim emoji çiftisıkarım topuklarına 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😳 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 🤔 <- bu en çok kullandığım favori emojim 1 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hadi tahmin et 💃 1 5 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😂🤣👀🙄🤧 bunlar diyorum 🤓 Yorumla s Kimikio +1 yıl Sondaki gözlüklüyü ben kendime koydum Yorumla Madamm_ +1 yıl Nasıl da bilir 💃😂😂 farkettim o sen 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bilmek mi? Sadece bir tahmin idi 🤧 Yorumla Madamm_ +1 yıl 😒😒 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. En favorilerimi kullanmıyorum😂 1 4 Yorumla s Kimikio +1 yıl 🙄 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Mesela o attığın göz devirme favorimdir ama belli bir kişi hariç kimseye kullanmam kxjxj Yorumla s Kimikio +1 yıl Tahmin ediyorum 🤓 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl 🤪 :D 🙄 bunlar 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Bu üçünden ben de şunu 😄 sonra şunu 🙄 kullanıyorum Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 😌💅🥹✌️🐿☕️💁♀️ off hepsini seviyorum galiba 0 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Diğerlerine denk gelmiştim de, Sincap ilk sende denk geldim 🙂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl En sevdiğim hayvan :D Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 500 cevap paylaştı. 😊❤️Bu ikisi 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl 🤗
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 🤬💋 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl İki karşılıklı durum için de varmış 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hiçbiri ahahaha 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl En son hangini kullandın desek? 🤔 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 349 cevap paylaştı. 🤦♀️👈 Bu.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kalp ve sonsuzluk işareti emojisi
😂 Bu emoji. Bazen ciddi konuşurken aradan kaynıyor.
😂
🦶🔫
en sevdiğim emoji çifti
sıkarım topuklarına
😳
🤔 <- bu en çok kullandığım favori emojim
Hadi tahmin et 💃
😂🤣👀🙄🤧 bunlar diyorum 🤓
Sondaki gözlüklüyü ben kendime koydum
Nasıl da bilir 💃😂😂 farkettim o sen 😂
Bilmek mi? Sadece bir tahmin idi 🤧
😒😒
En favorilerimi kullanmıyorum😂
🙄
Mesela o attığın göz devirme favorimdir ama belli bir kişi hariç kimseye kullanmam kxjxj
Tahmin ediyorum 🤓
😂😂😂😂
🤪 :D 🙄 bunlar
Bu üçünden ben de şunu 😄 sonra şunu 🙄 kullanıyorum
😌💅🥹✌️🐿☕️💁♀️ off hepsini seviyorum galiba
Diğerlerine denk gelmiştim de, Sincap ilk sende denk geldim 🙂
En sevdiğim hayvan :D
🫠😌🍀🖤🥀♾🍯🥃
Benim favori emojim kesinlikle 🤟 bu
☺️😂♥️ ✌🏻😳 bunları sık kullanıyorum
😊❤️Bu ikisi
🤗