Kendimden örnek vereyim stresten dolayı üni de başladım , kokusunu da aile den aşinaydım zaten. Neyse başta kötü geldi sigara sonra alıştım ve kendimi farklı hissettim diğerlerinden bir farkım vardı. 3 ay sonra ise sigaranın beni sanki 2. Sınıf insan yaptığını gördüm; işte fark bu sigara içen insan 2. Sınıf insan olarak görünüyor kendimi de böyle görüyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim için yanan tek şey havalı görünmek için içmiyorum :D
Hahaha bende içiyorum ve içen tercihim kokusu rahatsız etmesin diye şu dumanı çekerken yanaklarını içeri çekmediği sürece iyi bulurum içenleri :D Vakumlamayın abi sigarayı
Bak hayal edilen rahmetlide vakumluyor öyle yapmasına gerek yok nefesi ile çekicek acaba bir kursmu açsam nasıl içilir diye vatana millete hayrım dokunur :D
doğru söylüyor aslında, scorpta ve burada erkeklerin en seksi hali hangisi diye sorduklarında yüksek oran da sigara yakarken ve içerken diye cevap vermişler. buyrun video https://www.youtube.com/watch?v=-TBs7UBXPpk
Eskiden Dertden içen ve de arkadaş cevresi yüzünden başlayanlar vardı şimdi ama sadece dediğin gibi havalı olsun diye içenler var buda yeni ergenler in modası
En İyi Cevaplar