Bazı konuştuğum kızların geneli sigara kokusu, ya da sigara içen erkek diye kendini yırtıyor. Bana pek havalı gelmiyor 😄
Hayal edilen:

Gerçekte olan:

😄😄
Hayal edilen:

Gerçekte olan:

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendimden örnek vereyim stresten dolayı üni de başladım , kokusunu da aile den aşinaydım zaten. Neyse başta kötü geldi sigara sonra alıştım ve kendimi farklı hissettim diğerlerinden bir farkım vardı. 3 ay sonra ise sigaranın beni sanki 2. Sınıf insan yaptığını gördüm; işte fark bu sigara içen insan 2. Sınıf insan olarak görünüyor kendimi de böyle görüyorum.
Benim için yanan tek şey havalı görünmek için içmiyorum :D
Yalan mı söylüyoruz sanki başka kim yanıyor ;D
Hahaha bende içiyorum ve içen tercihim kokusu rahatsız etmesin diye şu dumanı çekerken yanaklarını içeri çekmediği sürece iyi bulurum içenleri :D Vakumlamayın abi sigarayı
Yok bende içeri çekiyorumda bazıları bir çekiyor maşallah yanaklarıda ciğere gidicek sanki :D
Bak hayal edilen rahmetlide vakumluyor öyle yapmasına gerek yok nefesi ile çekicek acaba bir kursmu açsam nasıl içilir diye vatana millete hayrım dokunur :D
hahaha dime sonra kötü alışkanlık edindiriyor diye kapatırlar kursumu cıkkss vazgeçtim :D
Sigara kokusu ve sigara içen erkek için kendini yırtan kız mı? 😳 God Damn it
doğru söylüyor aslında, scorpta ve burada erkeklerin en seksi hali hangisi diye sorduklarında yüksek oran da sigara yakarken ve içerken diye cevap vermişler.
buyrun video
https://www.youtube.com/watch?v=-TBs7UBXPpk
@tanıdıkbiryüz içmeyi anlarım hepsinde değil ama %20 sinde falan cool durabilir ama sigara kokusu her halükarda iğrenç
işte o %20 lik kesimin de yarısı havalı görünmek için içiyorlar.
Cevap
32Cevap
Erkekler degilde kizlarin sigara iceni cok cok cok iticii. Gele les gibi sigara kokmuyorlarmi Allahim agzinin ortasina cakasim geliyo
çoğunluk özentiden içiyor da
anlamadığım şey sigara içen erkeği seksi buluyorsunuz ama sigara koktuğunda neden iğreniyorsunuz? bu nasıl bir çelişki?
öyle de aşağıda ki yorumda paylaştığım videoyu izleyin anlayacaksınız
Resnen sacmalik. Ictigim halde kendimden tiksiniyorum. Yanimda oturana sabir versin. Dolmusta otobuste. Paefum kokusuyla bastirmaya calisiyorum 😂
Dişler sararıyo ve öksürdüğünde ciğerlerinden eşek anırması sesi geliyo. Ne kadar havalı
Eskiden Dertden içen ve de arkadaş cevresi yüzünden başlayanlar vardı şimdi ama sadece dediğin gibi havalı olsun diye içenler var buda yeni ergenler in modası
Sigara kullanıyorum ama sevmiyorum bırakmak istiyorum içmesin kimse. yemişim sigaradan gelecek cool'luğu
Kolay değil ki bağımlılıktan ziyade alışkanlık elinin cebinin boş kalması hep bir yanın eksik gibi.
Tütün ambarı gibi kokuyor ki kokusunu seven sapiktir arkadaş :) bali çeksin daha iyi :)))
maalesef sonuçta bir sure havalı gözükse de yakında olmiycak binane hdkshshs
Ben sigarayı ağzıma sürmedim ama lisede sigara içenleri ben de çok havalı bulurdum.
Dertten içenlere eyvallah, çoğu arkadaş ortamı ve bu gibi sebeplerden kullanıyo acıyarak bakıyorum onlara
ahhah aynen öyle oluyor güzel ornek ben de sevmiyorum gösteriş yapmak için içenleri
Sigaranın havası olmaz.. Acziyeti olur..
Kullanıyorum..
Havalı yanı yok içme boşver
Aynen iyi yapıyorsun nesi varsa leş gibi kokuyor
Sağlığa zararlı bişeyin havası mı olur ya :/
İlk adam içine bile çekmiyor dumanı sanki? :D
https://i.hizliresim.com/ZYQkza.gif sjjssj adam cool 😂
Bırak ya :P :P
Sigara içen kız olsun erkek olsun çok ta hoş değil
Ne havalısı bence iğrenç
Aptalca özenti boş işler
Igreeeenccc iticiii no smoking
Ben içilmemesini tercih ederim
Çoğu özentiden içiyor
1. Deki adam sigarayı içmiyor vantuzluyor 😀
Filmlerden bilinçaltlarına işlemiş tabi sekste işlemiştir sigara işlemişse
Bazıları çok çekici oluyo🙄
Aşırı itici buluyorum :(
havali bir yanlari yok
igrenc sigara icen insanlar kül tablası kokuyor
sigara nedir ya 😂😂😂😂
hayır aksine itici buluyorum
bazılarına çekicilik katıyor
Hayır, bulmuyorum.😀
Sigara yakışır 🚬
bulmuyorum
Hayır.
Itici.
Tam tersi itici.
hayır
Normal birşey bence
Haklı
her türlü itici ya
Hayır
Havalı değil
Hayır.
Hayır
Hayır
yooo
😁😂😂😂😂
Ezik buluyorum
Hayir
😀😀😀
Hayır
Hayır
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar