evet ks ahalisi cevaplarınızı buyur edin
(can sıkınıtısından soeulmuştur) :Dppp
(can sıkınıtısından soeulmuştur) :Dppp
Itici
Seksy
Cool
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında sigara içme eylemi bulaşıcı bir psikiatrik hastalıktır, kuşaktan kuşağa görerek-duyarak bulaşır. Doğduğumuz andan itibaren çevremizdeki milyarlarca sigara içicisine ait 10,000’lerce bilinçaltı kayıt ve sigara firmalarının bunları güçlendirmek için kurduğu tuzaklar sayesinde daha çocukken zihnimize bulaşır. Bu aslında kitlesel bir beyin yıkama programıdır. Önce çevremizdeki sigara içen büyüklerimiz, daha sonra çizgi filmler ve son olarak da filmler aracılığıyla sigaranın bir keyif-destek aracı olduğuna inandırılırız. Tüm sahneler ve gizli reklam çalışmaları sigarayı hayatın her aşamasında olması gereken normal bir şey gibi algılamamız için ayarlanmış ve hepsine bugüne kadar trilyonlarca $ para harcanmıştır.Beyin yıkama gerçek olmayan bir şeye gerçek gibi inandırılmak demektir.
Nasıl cool buluyorum bir bilsen var ya bir de böyle sigara içerken resim çektirip havaya girenleri görünce of dilim damağım kuruyor acayip oluyorum. Demek isterdim ama onları bulup bulabileceğim en iyi şey sağlıksız bulmak olur.
Resmen 2. sınıf vatandaşı yerine koyuluyorlar. Sırf içmek için kapalı mekanlardan uzak tutuluyorlar. Aynı zamanda çok kötü bir koku saçıyorlar.
Ağız kokusu, kıyafet kokusu vs..
Buna rağmen cool olarak düşünülürse algıda bir sorun vardır diye düşünürüm.
Öncelikle kızlar içecekse, sigaraya eller yakışmalı. Herkese yakışacak diye birşey yok kişiden kişiye değişir.
Cevap
33Cevap
Sigara içenler benim için çok boş birisidir tat yok birşey yok ona bağımlı oluyorlar tam bir saçmalık onu içiceğine git nargile iç en azından tat gelsin çok iticiler hele sigara içen kızlar yok mu5 metre uzağımda dursunlar :)
Sigara kullanmak doğru bir şey değil ki her hangi bir dış görünüş eylemi olsun, İtici cool diyorsunuz ya ondan bahsediyorum... Bayan olsun ya da erkek olsun hoşuma gitmez iticiden ziyade rahatsız olurum.
Sigara icmeyen insan candır gerisi teferruatdır ((:
sigaranın amacı ne balı çek guzel kokuyor tek bağımlılığım bu guzel kız onun bakımına harcıyorum paramı yoksa başlarım ama içersem bu guzel kıza bınemem sızın içiniz fesat bısıkletımden bahsediyorum
Sigara içenler görüntü olarak evet cool durur(erkeklerde) ama mantıken saçmalıktır.Hem cebe hem de sağlığa zarar
İtici buluyorum..
Üste sinmiş sigara kokusu kadar iğrenç bir koku yok..
içen kızları acayip itici buluyorum erkekler ilgi alanıma girmiyor.
THE END...
Sigara yaşatır !
tabi içme tarzıda önemli çekici gelen var itici gelen var :D
Mesela Fight Clubtaki Brad Pit gibi içiyorsa gereğinden fazla çekici bulurum
Ben içiyorum kimene
İster itici bulsunlar ister cool
kimin içtiğine göre değişkenlik gösterir. Mesela Lana Del Rey gibi içenlerde var hunharca gülen adam gibi içende adsfdfgtdh
Kokulu bulurum. Anti sosyal, ihtiyaç sahibi, madde bağımlısı.. Bu kadar yeter :D kusura bakma aşağılamak istemezdim :)
şimdi sigara içen kızlar çok seksi yazacağım sigaraya başlayacak :D
Vuhhuu
Yakışanlar var lakin her türlü sigaraya karşıyım.
Son derece normal bulurum iticide gelmez coolda
sigara içen birinin seksy ya da cool olam gibi bişiyi yok bende içiyorum inşallah bırakırım
Ağzı / eli sigara kokanları çok itici buluyorum..
Sigara İçiyorum Bana Göre İtici Değil
İtici üstleri leş gibi kokuyor.
parfüm diye bişey var bikereee :Ddddddd
itici buluyorum :) kendilerini cool sanıyorlar :)
mazoşist buluyorum sigara içenleri :D
sigara içen biri olarak itici buluyorum.
kötü kokuyor koku her yere siniyor
Sigara içen kiz cok seks :D
Çok itici buluyorum ama sevdiğim kız istisna :D
kapana kısılmış keşler olarak görüyorum
sevmem tiksinirim uzak dururum
Kızlara hiç yakışmıyor
kızlarda itici buluyorum
Itici bulurum
Fazlasıyla itici
Seksi
Itici
İtici..