Sorum aynen yukarıdaki gibidir. Eğer biri size güveniyorsa kaybetmemeye çalışın birkere kaybederseniz birdaha asla kazanamazsın benim fikrimce... Veee bence en doğru söz aşşağıdaki gibidir;
Güven çok zor kazanılan ve en kolay kaybedilen birşeydir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Senin detaylarin cok derin ve anlamli oluyor... bize bisey birakmiyorsun soyleyecek 😊 bencede guven kildan bir kopru gibi... ufak toleranslari bile kaldiramayip kopabilir... ben cok onem veriyorum... ama karsindaki sana guvenmek istememeyi sectiginde bisey yapamiyorsun... illaki guvenmeyecek bir sebep buluyor 😔
Görüşün ve iltifatın için çok teşekkür ederim eğer ki biri sana güvenmiyorsa dönüp kendine mutlaka bir bak ufakta olsa biyerde hata yapmıssındır tek bir laf binlerce anlam taşır söylediklerine dikkat etmelisin
Doğrudur ben 3 yıl biri ile çıktım 1. Yıldan belliydi hiç güvenmedim ama yinede sevdiğim için kendimi güvenmeye zorladım sonunda yapamadım eziyet çekmiş oldum yani güven çok daha özel bişey ne kadar seversek sevelim güven Sevgiyle kıyaslanamaz bile bence
Güveniceksin öyle körü körüne değil önce bakacaksin hamuru sağlam mı diye Sonra bakacaksin ölçüceksin tartıcaksın hayatta öyle sorular sorucaksin ki hayata bakış açısını göreceksin hemen Bağlanmayacaksın işte çünkü insanlar nankördür
Birkez güvenin kırıldı diye hayatın tüm kapılarını kapalı tutarsan , Gerçek sevgiler dışarıda kalır benim felsefem bu ( kapıda iyi bir güvenlik testi şart bunuda sölemeden edemiycem. Bu devirde donuna kadar aramak lazım güvenmek için :P)
Tabi katılıyorum.. Ben çok çok zor güvenirim tam olarak birisine ama tek bir hareketi her şeyi yıkar ve asla eskisi gibi olamam o kişiye karşı ne olursa kim olursa olsun..
Her insanin ve bir gelismis bireyin gecmisinde onu guvendigine pisman eden biri mutlaka vardir.. bir cogumuzun desek daha dogru olur sanki.. o yuzdendir ki guven sevgi saygi dusuncelerimiz artik cok zor tazeleniyor..
Diyoruzki önumüze bakalim gecmisi unutalim.. gecmisini unutan bir insanin onune saglikli bakmasi cok zor bir ihtimal bizler icin.. o yuzden sirtimizda kanbur olan dusuncelerden kurtulamiyoruz ve sonuc ortada.. aci ama gercek..
Iste bu da bizim telafi sozcugumuz.. herkes bir diil.. dogru herkes bir ve ayni diil.. ama biz ayniyiz.. stabil dusuncelerimiz on yargili bir algimiz ve hic degismeyecek ve degistirilmesi guc dusuncelerimiz var.. Derler ya her insani degistiremessin aslinda once insan kendini degistirmeli bence.. cok uzattim sanki.. bu konu uzun uzudayi bir tartisma konusu..
En İyi Cevaplar