Gelişimini tamamlamamış tipler çoğusu 🤷♀️ şansım yok deme kendine çok şanslıyım aradığımı muhakkak bulurum de🍀 bu emojiyi kullan her zaman bende işe yaramadı
Çünkü hayata kimsenin güvenini kazanmak için gelmedim eger bana güveniyorsa kendisi güven bulmuştur ona güven veremem bana saçma geliyor bunlar biri bana güveniyorsun diyince bile saçma buluyorum Çünkü güven güven diye ortalıkta gezenleri görüyorum
Bugün rahmetli doğan hocanın bir videosuna denk geldim. Kendisi de bun söylüyordu. Sorunuzun bir kısmına şunu da ekleyin bence, bir insana kaç kez güvenilir..
Akıllanana kadar elbette. İşin detayına gelirsek ne kadar değer verdiğimiz önemli. Güveni tek bir noktada ele almayın. Bir bütün olarak görün. Bir beklentinizin yanlış çıkması, yanlış bir hareket vs. En basitinden ailenizi göze alın, her daim güvendiğiniz, emin olduğunuz gibi oldular? Eğer, can alıcı noktalar ise güven konusu, burada mantıklı olmak çok zor. Kalp hükmeder.
Tercih size kalırsa tabiki) akılla yönetilen sevgi bir senaryodur. Ya hep ya hiç. Denge de burada. Şayet aşk, sevgi durumları dışında ise aklımız yönetici olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet kesinlikle doğru
Dimi
Güven çok önemli birsey kırıldımı bir daha zor tamir oluyor
Ay ne güzel dediniz kesinlikle
Yaşadıklarımız tecrübe oluyor hayatta insanları artık uzaktan bile tanıyabiliyoruz
Kolay kazanıp zor kaybetmek isteyen insanlar da var değişir insana göre bu durum
Öyle mi ama değil yani bence...
Biz nasıl ilişki kurulur onu bilmiyoruz aslında denge unsuru yok ya çok havada ya çok yerde oluyor ortası zor
O sanırım bizim şansımız cinsler çekiyor...
Gelişimini tamamlamamış tipler çoğusu 🤷♀️ şansım yok deme kendine çok şanslıyım aradığımı muhakkak bulurum de🍀 bu emojiyi kullan her zaman bende işe yaramadı
Sende ise yaramadı kanka ben nasıl yapam..
🤷♀️birimizden birine yarar elbet öyle deme
Amin inşallah
aynen oyle bır omur emek verırsın anlık bır hata ıle yerlebır olur
Bir şans daha verilmeli
Yok ya
Bherkes hata yapat
Bir kere yapan yine yapar
Bu genellemye kaatılmıyorum.. çok acımasız geliyor bana..
Kırılan bardaktan su içer misiniz
İçerim🙃
Niye
Kırılmış ama yaşıyor
Sana zarar vere vere mi
1 kere zarar verme şansı var
İkincide bay bay
Bir kere güvenilir
Aynen öyle net
Bazen zor olan şeyler güzeldir.
Bunun zorlukla alaka seviyesi...
Yooo dogru degil
Niçün...
Çünkü hayata kimsenin güvenini kazanmak için gelmedim eger bana güveniyorsa kendisi güven bulmuştur ona güven veremem bana saçma geliyor bunlar biri bana güveniyorsun diyince bile saçma buluyorum Çünkü güven güven diye ortalıkta gezenleri görüyorum
Sen karşı tarafa güvenilir olduğunu göstermez isen karşı taraf sana nasıl güvenilir?
Güvenmesin benim oyle bana guven diye bir iddiam yokki benimle arkadaş olmasi kendi tercihi
İşi zor o zaman
Niye zor hayatta kendi tercihlerimizle yaşamıyormuyuz kendi tercihi sonucu yaşayarak öğrenirsin ya güvenir ya da güvenemezsin
Aynen öyle doğru tespit...
Dimi dimi...
Aynen öyle +1...
Kesinlikle öyle.
Dimi ya hu...
Evet guven en en en önemlisi
Çok doğru, üstelik güven alınmaz verilir...
Güven olmadan yaşanmaz.
Net!
Bugün rahmetli doğan hocanın bir videosuna denk geldim. Kendisi de bun söylüyordu. Sorunuzun bir kısmına şunu da ekleyin bence, bir insana kaç kez güvenilir..
Peki sizce kaç kez? Bence bir yeterli çünkü biri yapan 10, 20 hepsini yapar. Ekleme için teşekkür ediyorum...
Akıllanana kadar elbette. İşin detayına gelirsek ne kadar değer verdiğimiz önemli. Güveni tek bir noktada ele almayın. Bir bütün olarak görün. Bir beklentinizin yanlış çıkması, yanlış bir hareket vs. En basitinden ailenizi göze alın, her daim güvendiğiniz, emin olduğunuz gibi oldular? Eğer, can alıcı noktalar ise güven konusu, burada mantıklı olmak çok zor. Kalp hükmeder.
Haklısınız gerçekten zor bir durum ama yine de aklı kullanmayı yeglerim
Tercih size kalırsa tabiki) akılla yönetilen sevgi bir senaryodur. Ya hep ya hiç. Denge de burada. Şayet aşk, sevgi durumları dışında ise aklımız yönetici olmalı.
Evet kesinlikle öyle
Elbette