Senin güvenini kazanmak için ne yapılmalı ve hangi şartlarda güvenin sarsılır, yok olur?

#DeliMavi
26 EKİM 2023
Senin güvenini kazanmak için ne yapılmalı ve hangi şartlarda güvenin sarsılır, yok olur?

#DeliMavi
26 EKİM 2023
Güvenin zamanla oluştuğunu düşünüyorum ve bu zaman içinde karşılıklı yaşanmışlıklar, paylaşımlar olacaktır, her iki taraf içinde, kazanılması zor olan güvenin, kaybedilmeside yaşanmışlıkların ve paylaşımların ardından bir o kadar zorlaşacaktır diye düşünüyorum.
Benim güvenimi kazanmak çok zor.. ama kaybetmesi ise kolaydır.. çünkü ben kimseye güvenmiyorum zaten kaldı ki bir insana güvendiysem bu çok uzun zaman geçmiş demektir ya da o kişinin karakterini iyi bulmuşum demektir.. ve samimi olmuşum demektir. eğer affedilmeyecek bir hatası varsa ayda en önemlisi bana karşı yalanını fark edersem bir daha hayatta güvenemem.. ve güvenim biter o kişiyi karşı. kendini affettirmeye çalışmıyorsa da zaten saygım ve sevgim de biter o zaman ve iletişimi kesim hayatımdan tamamen çıkartırım o kişiyi.. bir daha da görüşmek istemem
Kaybetmek kolaydır.
Beni çok kolay güvenen biri sanardı eski sevgililerim, arkadaşlarım vs. Gerçeği görünce öyle olmadığını anladılar tabi.
Dışarıdan çok kolay güvenirim gibi görünüyorum herhalde. 😅
Kaybetmek kolaydır, karşımdakinin benim güvenimi kazanmasına pek olanak sağlamam zaten. Tıyniyetle yaklaşırım ama olur da yanlış yaparsa 2. şansı vermem.
Cevap
20Cevap
Ben babama bile güvenmem. İnsanlara inanırım sadece herkes her şeyi yapar fırsatını bulunca. Çarçur ettirecek güven duygum yok benim
Kazanmak zor kaybetmek kolay. Güvendiğim bütün dağlara karlar yağınca ben de mecbur sıkı giyindim artık😅
Kazanmak zordur her zaman.. Bir davranışıyla kaybedebilir ama tek hareketle kazanamaz..
Belirsiz ve cocuksu hareketler benli değil.. güvenim sarsılır. Güvenimi kazanmalari için de büyük büyük şeyler yapmalari gerek davranislariyla... sözler beni ikna etmez.
Arkamdan iş çevirilirse fena bozulurum, güvenimi kazanmak kolaydır ama aynı zamanda kaybetmek de kolaydır
Güven kaybetmek daha kolaydır çünkü güven bir kereye mahsustur bu güveni kaybettiğin an doğru söylediğine bile şüpheyle bakarsın
Kazanmak daha kolay.. kimseye ön yargı ile yaklaşmıyorum , ama bi defa gözden düşünce gönülden de düşülüyor
Seversem güvenimi kazanmak kolay olur benim, öyle de bir insanım. Kolay kolay güven problemi yaşamam. 😄
Güveni kaybetmek daha kolay en ufak bir hatanda o güven sarsılır ve onca emeklerin boşa gider🙃🖤
Güvenin hayat felsefemde yeri yok kimseyede güven vermem özellikle güvenmesinler
Kaybetmek. Herkese eşit mesafede yaklaşırım. Hataları onu geriye iter
Kazanmak kolay normal insan oluyorsun zaten insansın yani normal olunca herkes guvenir
Kazanmak kolay. Hep iyi düşündüğüm için iyi olsun isterim o yüzden güvenirim.
zor kazanılan güveni, kaybetmek çok kolay ve aptallık
Tabiki kaybetmek güvenimi kimse kolay kolay kazanamaz.
Kaybetmek kolay. Bazen bir cümle, tek bir. davranış tüm olumlu davranışları silebiliyor...
Onu bilmem de kaybedilen bir güven hissini tekrar kazanmak en zoru olsa gerek
Ben yinede güvenmek isterim. Kazanmak diyeyim bari😬
ne biliyim kolay kolay güvenmem insanlara.
Benim için ikiside kolay.
Çabuk güvenirim. Safım biraz sanırım.🙂
Kazanmak zor kaybetmek kolay
Kaybetmek kolaydır.
Güvenini kaybetmek kolay
Kazanmal çok zor. Kaybetmek ise çok kolaydır
Kaybetmek tabi
Kazanmak gerekir
Kazanmak zor. Kaybetmek ise çok kolay.
kaybetmek saniyelik diyebilirim