Arkadaşlar aranızda bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba? Araştırma yaptım ama henüz yeterli bir bilgiye ulaşamadım.
Cevabın nedir?
+1 yılYükseltide değişiklik olduğundan dolayı basınç değişikliği olacaktır.
Buda solunumda soruna sebep olabilir.
Basınç değişiminin astıma etkisini araştırırsanız kayda değer bilgilere ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.02 Yorumla- +1 yıl
İyi araştırmalar :)
+1 yılEngel olmaması lazım. Ama tam sitesinden sağlık kurallarına bakabilirsin. :)
04 Yorumla- +1 yıl
İnş bulursun :)
- +1 yıl
Rica ederimm :)
Bence engel olabilir ve saglik raporu ister astimdan bahsediyoruz binbir türlü yolcu, parfum kokusu vs zorlanirsin engel olabilir bence yani
03 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçaktırmazsan engel değil
025 Yorumla- +1 yıl
evet aynen
- +1 yıl
o testten bir kaç gün önce balgam söktürücü kullan sigaralı ortamdan uzak dur, o gün de ağzına olips şeker at, biraz viks nefes testlerinden geçersin
- +1 yıl
16 yaşından beri astım hastasıyım
- +1 yıl
zatüre geçirdiysen ciğerlerini iyi koruman gerekiyor.
büir tanıdığım geçirmişti doktor polivital c diye bir ilaç verdi
ilaç mucize etkisi yarattı. - +1 yıl
benim de astım olmamın üzerinden 18-19 yıl geçti
- +1 yıl
ve bir kaç yerden de temiz raporu almıştım.
- +1 yıl
teknikerim
- +1 yıl
asla vazgeçme
kandırılabiliyor.
film falan çekecekler
ciğerlerinde görünebilir.
babam çok sigara içiyor ben de pasif içici oluyorum. ondandır herhalde dersin - +1 yıl
aynen.
her doğru her yerde söylenmez ;) - +1 yıl
rica ederim
olur bence.
ya aslında bu tip testlerde çok kapsamlı bakmıyorlar ama doktor işgüzar çıkabiliyor. işte işgüzar çıkıp röntgen filmi falan isterse orda görebilir. sen de babanı öne sürersin. babam günde 2 paket sigara içiyor benim ciğerler de demekki etkilenmiş dersin babamın hatası yüzünden nolur beni yakmayın dersin. hatta koşuyla upraştığını falan söyle. saplıklıyım koşu yaptım falan de. neden bıraktın derse okulla bir yürütemedim dersin - +1 yıl
inşallah.
ama sakın doktora nefes darlığım var deme röntgende ciğerinde çıksa bile nefesimde hiç bir sorun yok. onlar ciğerimde çıkmış ama bende hiç etkisi yok gayet rahat nefes alıyorum falan de kardeşim. biraz da yalandan babana kız falan ajitasyon işte. büyük ihtimalle işe yarar ;) - +1 yıl
ICQ dan arkadaş edinirsen pratiğini daha iyi geliştirirsin
atlas jet e girme orada hostesleri sinir hastası ediyorlarmış sen yine thy kovala derim - +1 yıl
rica ederim kardeşim. umarım en iyisi en hayırlısı olur senin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
hayalimdi ama kolumda ki dövmeden ötürü mulakatlara girmeye korkuyorum. araştırdıgım süreçte uçuşa engel olmayan saglık sorunları okey sayılabiliyor. astımın uçuşa engel olabilecek düzeydemi?
02 YorumlaYasak mı bilmiyorum ama sıkıntı olabilir senin için:(
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngel olabilir sonuçta bir günü diğer gününü tutmuyor bu hastalığın. Sürekli şehir şehir, ülke ülke gezeceksin hava değişimi çok tetikliyor astımı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen en azından tahmin olduğunu belirtiyorum. Burda yalan yanlış oradan buradan duyduğu hikayelerle söylediğinin kesin olduğunu iddia edecek bir sürü insan var soruna kesin cevap arıyorsan ne kadar yanlış yerde olduğunun farkındasındır umarım. imkansız dediğimi de neyden nasıl çıkarttıysan tebrik ederim gerçekten o cümleden bu sonucu çıkarmak kolay olmasa gerek
Cevap sahibi+1 yılNe kadarda olgunluğuna yakışan bir cevap hahahaha
Cevap sahibi+1 yılSenin psikolojine ben. Son sözü söylediğinde haklı olacağını mı sanıyorsun en çok sen haklısın hadi tamam bunun altına yaz hadi en haklı sensin shsjsjhssjsk 👏🏼👏🏼👏🏼
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılhostes olmanın saglık acısından sartları varsa resmı sıtede yazar ordan bak ama bence bı engel degıldır
02 Yorumla- +1 yıl
o halde bı engel yoktur saglık acısından madem yazmıyo
her iş başvurusunda sağlık rağoru istenir ve engel olabilir
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yükseklik fobin yoksa ve soğukkanlı biriysen hayır
09 Yorumla- +1 yıl
Heyecanlanınca kalp atış hızının artışı normal insanlarda da oluyor astıma dayalı bir şey değil. Bu nefes darlığına sebep olamaz zaten ama bu konuda onlar ne düşünür bilemiyorum. Tanıdığım biri host ona sordum ama bilgisi yok üstelik kendisininde dalağı yok ama bir sıkıntı olmamış
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılProfil fotodaki yer kahve diyari mi
02 Yorumla- +1 yıl
Iddaya girdikte tamam saol bahcelievler die tesekkurler
+1 yılHiç sanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOşmaz sanırsam
10 Yorumla
+1 yılEvet.
Ciddi birsey.01 Yorumla
+1 yılEvet
06 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir yere bakmaya gerek yok hiçbir sağlık sorunu olmayacak çalışanlarda
- +1 yıl
Evet haklısın engel değil hostes olursun 😒😒 sabaha kadar sizinle mi tartışacağız böyle yok dalagim yok kalbim delik 😒😒😏
- +1 yıl
😊😊 gerçekten bir bilgim yok hanfendi size takılıyorum ben neyse iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurç?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBacım hoş kız mıssın merak ettim
Bence değil
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef.
01 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kaç arkadaşımdan duydum. kesinliğini bilemem
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne