Para isteyen ajanslar amatördür ve para tuzağı uzak durun. Profesyonel bir yer zaten ustunuzden para kazanıyor, üstüne sizden para alamaz. Özellikle sahtekar ajanslara dikkat. Mesela reyting ajans'da cüneyt güngör bu isimle başka ajanslarda da karşılaşırsanız uzak durun. Ödeme alamıyorsunuz, ssk yok. Yalanlarla haram kazanıyor. Insanların emeğini çalıyor. Özellikle 'bayanlar' dikkat etsin.
00 Yorumla
+1 yılutopyayapim. com var kuzenim orda ve bir çok işe gitti gayet dürüst ve eskiler
00 Yorumla
+1 yılen cok guvendıgım ajanslardan birisi setroomcast ajans cunku reklam dızı sınema vb projeler de yer alıyorlar youtuber oyuncularda sınema cekımı yapılıyor arastırdım ve ınstagramdan gıttım gorusmeye cok sıcak kanlıydılar cok memnun kaldım ve projelerde yer aldım
01 Yorumla- +1 yıl
Ya bende basvurdum setroom ajansa kabul edildiniz dedi gorusme yapmak icin cagirdilar bide eger olumlu olursa fotograf cekimi icin sadece 50 tl istiyolarmis. Pazartesi gunu gidicem. muhtemelen olumsuz olur ama orda ne yapmam gerekiyo hicbir fikrim yok. Yardimci olursaniz cok sevinirim..
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. bilmediğin yerde artiz olma kız.
08 Yorumla- +1 yıl
Oyle degil de maddi olarak katkiis olur diye
- +1 yıl
Ben de zaten Ankara'dayim koyden gitmiyorum sakin ajjan
- +1 yıl
Sanmam. Neyse
- +1 yıl
güvenilir çok fazla ajans yok iyi araştırmak lazım Dora Cast Ajans'ı ve ya Erberk Ajansı tavsiye ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevimlisin ama bir ajansın pazarlayabileceği bir yüzün yok. 300 tl istendiğine göre bir daha düşünmeni tavsiye ederim, yaşlandığında beni ne ajanslar istedi diye bir anın olmuş, sonrası olmaz gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya saf saf unlu oluyum san sohret diye hayalim yok zaten. Ogrenciyim ben elime biraz para gecsin diye. Zaten tiyatro oyunlarinda oynadigimda hep basrol tarzi seyler olmustum yani oyunculugumun gideri var. Reklam cekimi falan zaten ben Hande Ercel 2 oluyum demiyorum zaten. Biraz para kazanayim diye.
Ajanslar para tuzagından baska birşey değil. Seçilmenin de bir anlamı yok çünkü her başvuru yapanı seçiyorlar zaten o yüzden fazla heveslenme ve kayıt yaptırma paran da cebinde kalsın
16 Yorumla- +1 yıl
Ya benim kiz arkadasima 4bin lira teklif etmisler bu ajanstan bir reklam icin
- +1 yıl
Kiz oyle cok guzel degil. Yuz hatti duzgun ama alimli degil.
- +1 yıl
Ya zaten parayi annemler verecegi icin onlarin karari. Neyse tesekkurler.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar senin fotoya bakinca seni degil alicaklari 300 lirayi görüyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen de benim arkadasa 4binlira teklif geldi. Digerine de 2.5 bin. O yuzden yani. Ikisi de cok guzel degil.
Sana ekmek çıkmaz..
Para tuzağı onlar boşa şey yapma ajans sana göre değil zaten03 Yorumla- +1 yıl
Bana gore degil derken asagiladin mi ne yaptin
- +1 yıl
Haha. Komik cocuk. O potansiyelin oluo olmasigini anlayacak adam den degilsin. Sen git Izmir'deki tikilerle takil. Onlarda eminim potansiyel vardir.
Adını duydum ama
iyi bir ajans olsa para istemez.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında kayıt olurken 50₺ vermiştim. bir teklif alınca sözleşmeyi iptal edip, başka yerlere yöneldim. Ajans 'a kayıt olunca dışarıdan gelen gelirini de paylaşmak zorunda kalıyorsun.
08 Yorumla- +1 yıl
Disardan gelen geliri paylasmak derken? Bir de sey ben ogrenciyim zaten.
Cevap sahibi+1 yılSana birisi direk oyunculuk teklif etse alamazsın diyorum
- +1 yıl
Nedeni nedir
Cevap sahibi+1 yılSözleşme gereği
- +1 yıl
Olsun ya yarisini alaalar bile yine de gecer elime biraz
Cevap sahibi+1 yılYine de sen bilirsin ama imc'ye bulaşma derim
- +1 yıl
Peki sag ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,4b cevap paylaştı. benim arkadaşa da aynısı oldu ama 100 ksür lira istemişlerdi ne aradılar ne sordular
01 Yorumla- +1 yıl
Benim 2 arkadasa da oldum birine 4 bin birime 2.5 bin teklif ettiler reklam icin
+1 yılHerkesi kabul ediyor amaç parayi alıp dolandirmak bana kalırsa.
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam da genrl olarak ajanslardan mi bahsediyorsun belirli olarak bundan mi
- +1 yıl
Bundan bahsediyorum para felan gönderme.
- +1 yıl
Peki sag ol
Bende imc ajansın oyuncusuyum kayıt yaptırdım internetten fotoları yayınladılar bidaha aramadılar bunlar dolandırıcı
00 YorumlaDikkat et sigortası var mı yani sigorta yabiyorlarmi
00 YorumlaAjanslar para tuzağıdır. Gerçek ajans istiyorsanız ücretsiz olanı bulmanız gerekmektedir.
00 Yorumla300 lira cok vermissin kayit icin hemde
05 Yorumla- +1 yıl
Vermedim kardes
- +1 yıl
Niye mayadroom ki
- +1 yıl
Valla sen Ankaradasın ajans İstanbul'da sürekli gidebilicek misin ki? bir de gerçi çağrıcaklar mı o bile belli değil. Ben Family Ajans da kayıtlıyım. Ankara'da da şubesi var. İstersen bak araştır. En azından orada çekilen dizilere gönderirler hem güvenilir kaliteli bir ajans. bir araştır derim ben.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 49,7b cevap paylaştı. Herkesi kabul ediyor orası
03 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi cunku bazi arkadaslarinki kabul olmamisti
- +1 yıl
Peki.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler