Kariyersiz birisi kariyerli biriyle mutlu olur mu ilerde? Ya bir birlerini çok seviyorlarsa !

Oncelikle gecmis kandiliniz kutlu olsun. merhaba Off off bu o kadar cok dertliyim ki anlamis degilim bir insan bir kisiyi bu kadarmi cok sever onun İcin ici sizlar,ve onun icin insanin kalbi yanar sesi bile huzur veriyor,onun yanindayisam dunyalar benim oluyor gozum gonlum ondan baskasini görmüyor,ne dusunecegimi inan ne yazacagimi bilmiyorum bu ask béni benden aldi avare yapti.

Neyim kimim bana unutturdu adetta bir ask bu kadarmi insanin icini yakiyor. Soruma gelince sevdigim kariyer sahibi ,bense degilim bilgisayar progtmramciligi ingilizce ve fransizcam var ona sordugumda ise senin kalbin yeter benim icin dedi s'en karier sahibi degilsen ben kariyer sahibiyim benim İcin insan olsun o yeter dedi,cok kotu oldum ONU cok seviyorum ama kariyerim yok ilerde mutlu olabilirmiyiz? offf abisinin sevdigi kariyer sahibiyimis ben o kiz gibi olamadim :-( icim parcalaniyor adetta lutfen yardim edin belki oda uzuluyor belli etmiyor off lutfen yardim edin dun mesaj attim ailesiyle konusuyormus cevap vermedi gece aradim cevap vermedi sabah béni aradi cok yorgun oldugunu arayamadigini uyudugunu soyledi birde béni cok sevdigini soyledi off birde benimki pek sık sık mesaj atmami sevmiyor ben calisan bir insanim dakkada bir sana mesaj mı atayım dediyidi,off off onu sevmesem bir saniye bile durmam giderim onu çok seviyorum lütfen yardım edin. Ailem e nasıl söyleyebilirim bir sevdiğimin oldugunu utanıyorum korkuyorum ya söylersem sonrada bu beni birakirsa ne yaparım yikilirim ne zaman evleneceğiz dediğimde ise bilmiyorum para biriktirmem lazım 1 ya da 1,5 seneyi bulur dedi ciddimisin dedigimde ise evet dedi beni sevmese îsîni yarıda bırakıp benimle buluşmaya niye gelsinki off off lütfen yardım edin çok zor durumdayim lütfen
Kariyersiz birisi kariyerli biriyle mutlu olur mu ilerde? Ya bir birlerini çok seviyorlarsa !